• LasCar16
    "Az elmúlt pár évben a csapat mindig képes volt a megfelelő hozzáállással továbbjutni. Most 0-0-val kezdünk, ami nem a legjobb eredemény, óvatosan kell kezelnünk, okosan játszva. Egy egész mérkőzés van arra, hogy továbbjussunk. Türelmesen, de uralmunk alatt kell tartanunk a találkozót. Nehéz megmondani, hogyan kezdjük majd a mérkőzést. Jól akarunk játszani, de ügyelnünk kell az eredményre is. Ez még nem jelenti azt, hogy ne bátran lépnénk pályára. A tavalyi Manchester elleni teljesítményre senki sem számított, de ha kedden este is úgy játszanánk, az csodás lenne."

"Azok a játékosok, akik nem játszottak szombaton, mind felépültek: Nesta, Maldini, Pirlo, Kakà és Inzaghi is nagyon jó munkát végzett a tegnap és egy egész hetük volt készülni az Arsenal ellen. A Milan másképpen játszik a Bajnokok Ligájában, mint a bajnokságban, ezt láthattuk az elmúlt években. Az előző meccseken megszenvedtük néhány játékosunk hiányát, de szerencsére ők most visszatérnek. Biztos vagyok benne, hogy nagyon jól fogunk játszani. Seedorf az egyetlen játékos, aki valószínűleg ki kell hogy hagyja a találkozót, de ezt majd meccs előtt tudjuk meg biztosan. A BL továbbra is a csapatba van kódolva."

"Vasárnap egy szép gesztust kaptunk a szurkolóinktól, akik kijöttek Milanellóba megnézni az edzést. Jó volt érezni a jelenlétüket ilyen fontos találkozó előtt. Ugyanazt a nyomást érezzük, amit az előző években és ugyanúgy kezeljük majd."

"Pato még nagyon fiatal játékos, aki már most megmutatta a képességeit és személyiségét. Sokat várunk tőle."

"Az Arsenal? Volt egy hetük, ahol sokat dolgozhattak és szombaton a bajnokságban megmutatták, hogy remek kondícióban vannak. Persze a keddi mérkőzés sokkal fontosabb annál, hogy csak fizikai oldalról tekintsünk rá. Bátorságra, erős jellemre, figyelemre és akaratra is szükség lesz. Én a magam részéről nyugodt vagyok. Jól ismerem a csapatom és tudom, hogyan kell felkészülni az ilyen találkozókra. Ez kellő önbizalmat nyújt számomra."