A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi 22
Ambrisini jol játszott hát melyik meccset nézted te???? Kaká,Gourcoff nem játszott rosszul,Kalacnak nem volt sok védeni valója, Ambrosini,Oddo,Gilardino,Pirlo ezek = voltak a szarral!!!!

Nuno88
Gólnélküli döntetlen ért el az AC Milan csapata a skót Celtic otthonában a Bajnokok Ligája nyolcaddöntõjének elsõ felvonásán. A továbbjutás szempontjából ez az eredmény a piros-feketékre nézve kedvezõ, azonban a nagy küzdõnek számító Celtic még okozhat kellemetlen meglepetést a San Siroban.

CELTIC-MILAN 0-0
Helyszín: Glasgow, Celtic Park
Nézõszám: 58.785 nézõ
Játékvezetõ: Terje Hauge (norvég)
Asszisztensek: Steinar Holvik, Jan Petter Randen (norvégok)
Sárga lap: Nakamura (36.) ill. Maldini (10.), Gilardino (71.)
Kiállítás: -

CELTIC (4-4-2):
Boruc, Wilson, McManus, O'Dea, Naylor, Nakamura, Sno, Lennon (Gravesen 82.), McGeady, Vennegoor, Miller (Jarosik 63.).

Nem léptek pályára: 21 Brown, 2 Telfer, 14 Riordan, 24 Doumbè 41 Kennedy
Vezetõedzõ: Strachan

MILAN (4-4-1-1):
Kalac, Oddo, Kaladze (Bonera 63.), Maldini, Jankulovski, Ambrosini, Gattuso, Pirlo, Gourcuff, Kaka, Gilardino (Oliveira 77.).

Nem léptek pályára: 26 Storari, 2 Cafu, 5 Costacurta, 17 Simic, 32 Brocchi.
Vezetõedzõ: Ancelotti

Forrás: acmilan.com, gazzetta.it

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
bitti h a milan játszott

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Prince23
ekkora egy balfasz meccse életemben nem láttam, bitti, h a milán játszott?!

Nuno88
ámen 😊

LasCar16
jöhet a tavalyi menetrend majd a hazai pályán, Gatta,Kaká,Janku,Ambrosini jol jatszottak...Guffi is hasznos volt..egyedül a helyzetkihasználás...Gilára mérges vagyok mert kapott pár remek labdát amit bekellett volna rúgnia...kell egy kis tûz a csapatnak, remélem a visszavágón bedaráljuk õket

#acm

Nuno88
kiállok mellette, sztem nagyon jól mozgott nem nagyon volt eladott labdája, most egyszer ellõtte 70 méterrõl, megpróbálta ennyi 😊

Palinko
csak Gufival nem értesz egyet,pedig csinált címeres ökörségeket,látszik,hogy még nem találja fel magát a pályán. kell neki még idõt adni.
Nuno88
nem értek egyet.
Gourcuff nagyon is jó volt, Gatta az elsõ félidõben gyenge volt, gila sajnos kihagyott sokásszerint mindent, Oliba bíztam de gatya volt, Kalács kellemes meglepetés, Janku és Kaká jó volt, Pirlo megint nem nyújtott maradandót.

na majd Milánóban!

FORZA MILAN!!!

Palinko
sajnálom már hogy nem kaptunk ki 5 - 0 ára, mikor akarnak felébredni?
gila elõl csak ott ált,valszínûleg 2szer is átszámolta a nézõket...
gufit és jó mensterek taníthatták,biztos az volt a jeligéjük,hogy "rúgd el fiam,ha hozzád kerül" õ így is tett félpályáról próbált gólokat. hát õk ketten akiken lehetett röhögni. pirlo is csak pályadísznek jó.
viszont gattusa,kaká,jankulovszki nem volt rossz
de hát akkor is. ezt nem lehet a támadó hiányra fogni. ez nagyon lol...
az valoban nagy baj .. pedig egy idegenbeli gol jol jonne ..

Szabi 22
Jobb is!! Az a baj hogy semmi!

Mi a gond? Mi tortenik? Sajnos nem latom ..

Szabi 22
Miket csinál ez a Gilardino!

Szabi 22
Gilardinotol hányingerem van!! Mit keres ez itt a milanban!!! LOL

Nuno88
jah legyen, de ne a Celticnek!

sztem 1:2 lesz, Miller ill. Kaká meg Oli

Palinko
második félidõ második felében lesz
Nuno88
Gila ha jobban koncentrál akkor vezethetnénk 😞

nem rossz a meccs csak kellene gól!!!

Celtic (4-4-2): Boruc; Wilson, McManus, O'Dea, Naylor; Nakamura, Sno, Lennon, McGeady; Vennegoor Of Hesselink, Miller.
Milan (4-3-2-1): Kalac; Oddo, Maldini, Kaladze, Jankulovski; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Kakà, Gourcuff; Gilardino.

karacsonykor.. 😄 finom volt 😄

Nuno88
mé kalács meggyõzött?

DjCooll
jó nem azt mondtam hogy van vele valami bajom csak még nem gyõzõtt megengem.enyi

▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

Nuno88
elõbb választanám Piplicát mint Kalácsot!
nekem semmi bajom nincs Storarival, sztem sokkal jobb mint Kalács!

na már nem sok van hátra! FORZA MILAN!!!

banok
Ha be vagy lépve akkor csak ide kell kattintani

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

akkor hue vagyok 😄
na jol van .. atfogalmazom .. lustva vagyok keresgelni 😛

banok
pedig egyszerû 😊

Ismerem az oldalat de en nem birok eligazodni rajta 😛
ha majd talalsz vlmit jelezz,kosz.

banok
Eddig a Sopcaston a Makaiko Sports (spanyol nyelv) tûnik biztosnak de annak iszonyú a minõsége (60-80 kbps). Ha lesz más akkor szólok. Egyébként a témában ajánlom az oldalam ahová minden infót felteszek amint találok vmit.

stream estere?

LasCar16
Massimo Oddo és Clarence Seedorf a következõképpen nyilatkoztak a Celtic elleni Bajnokok Ligája találkozót megelõzõen:

Seedorf: "Jól érzem magam, bár a lábam még nem tökéletes. Igazán alaposan felkészültünk a Celtic elleni mérkõzésre. Meg akarjuk mutatni, hogy gyõzni jöttünk ide. Nem hinném, hogy a felálláson fog múlni a mérkõzés végkimenetele. Az elsõ mérkõzés kulcsfontosságú, gyõznünk kell és nem szabad gólt kapnunk. Szerintem fizikailag jól állunk, az utóbbi mérkõzéseken képesek voltunk az elejtõl a végéig nyomást gyakorolni az ellenfélre. Ez jelzi, hogy erõsek vagyunk, és készen állunk. Ronaldo csodálatos. Õ mindig is egy igazi bajnok volt, és örülök neki, hogy jól érzi magát nálunk. Igazi barát és lenyûgözõ személyiség."

Oddo: "A Bajnokok Ligája küzdelmei különösen fontosak. Ez minden játékos álma. Egy teljesen más csapat ellen kell majd játszanunk, a Celtic legfõbb ereje a küzdeni tudásban és a fizikai erõben rejlik. Hazai pályán félelmetesek, úgyhogy nagyon oda kell figyelnünk. Szerintem a sok kapott gólunk nem csak a védelem hibája, az egész csapat mozgásán kell javítanunk."

#acm

LasCar16
A Milan vezetõségébõl Adriano Galliani kijelentette: amennyiben a Barcelona eladja Ronaldinhót, a Milan lesz a befutó a brazil sztár kérõi közül. Az vörös-feketéket a tavaly nyári átigazolási idõszak óta rendszeresen összefüggésben emlegetik a Barcelona sztárjával, sõt, még Silvio Berlusconi klubelnök is nyíltan elismerte, hogy szivesen látná csapatában Ronaldinhót.

"A játékos tud az érdeklõdésünkrõl, és természetesen a Barcelona részérõl is tisztában vannak vele, azonban mi senkit nem fogunk zaklatni. Nem tudom elképzelni, hogy egy olyan erõs és gazdag klub, mint a Barcelona megváljon tõle, de ha ez mégis megtörténik akkor a Milan a legesélyesebb a kérõk közül. Ronaldo góljai? A Milan Lab érdeme, hogy sikerült ilyen hamar megoldani néhány fizikai problémáját. Az elsõ edzések után fájdalmai voltak, azonban ez már a múlté. Én nagyon is jól tudtam, hogy kit igazolok le. Mindenki tisztában van Ronaldo technikai képességeivel. Egyszerûen kértem a Real Madridot, hogy adják el nekünk, és végül megkaptuk. Az utolsó világsztár, aki Olaszországba igazolt, Zlatan Ibrahimovics volt, amikor megvette a Juventus. Most mi folytattuk a sort, egy igazi sztárt igazoltunk. Rijkaard? Egy edzõ karrierje az eredményeitõl függ. Carlo az utóbbi években jól teljesített. Remélem ezt tudja folytatni idén is, egyébként pedig még egy évre szóló szerzõdése van velünk. Én lennék a legboldogabb, ha Ancelotti még pár évig itt maradna, mivel ez azt jelentené, hogy nagyszerû eredményeket ért el a csapatunkkal" - fejezte be Galliani.

Forrás: channel4.com

#acm

LasCar16
hát Stortari jó kapus ezt nekem már bebizonyította...Kalács eddig nem...minden kijön róla most az egy dolog h. fizikálisan jobb alkat de akkor is.... hajamat fogom tépni ha meglátom a kezdõben!

#acm

Pontosan.

ha jól emlékszem akkor 2 db 1-0-ás gyõzelemmel mentünk tovább

Kaplartom
Mennyi volt a manchester united-Milan mecs 2 éve??

DjCooll
Hát nem tudom melyik a jobb Storari vagy Kalac nekem mind a kettõ bizonytalannak, tûnik de, mind a kettõnek vannak bravúrjaik. Az lenne a legjobb, ha érkezne egy magabiztos kapus vagy ha Dida felépülne.

▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

LasCar16
wááááááá, CA azt nyilatkozta h. kalács fog kezdeni...mivel nagyobb a nemzetközi tapasztalata... de remélem nem net L az esze!!!<#wilting>

#acm

LasCar16
jó h. nemrég hosszabított 2010ig CA akkor is játszhatná ha futni nem tudna... Guffi nem fog kezdeni szerintem...Kaká egyre jobb formában van...remélem a védelmet rendbeszedik..ott vannak már csak gondok...ahogy láttam...hajrá én már tûkön ülök

#acm

Nuno88
osztom 😊

én se lennék szomorú ha a francia kezdene.Seedorfot meg nyáron lepasszolni valahova és megvenni Sneijdert

Nuno88
olvastam, de remélem See nem lesz kezdõ hanem Gourcuffot erõlteti CA

Carlo Ancelotti így nyilatkozott a holnapi, Celtic elleni Bajnokok Ligája mérkõzésre készülve:

"A Bajnokok Ligája lehet az olasz futball ugródeszkája. Itt megmutathatjuk Európának, milyen erõsek vagyunk, ezért remélem, hogy az Inter és a Roma is gyõzni tud, szükségünk van a jó eredményekre. A focink zuhanórepülésben van, ezt a Cataniában történt eset bizonyítja is. Amíg külföldön szurkolók ezrei látogatnak el mérkõzésekre, addig nálunk gyakoriak az üres lelátók. A Celtic? Még van másfél napunk a mérkõzésig, reméljük hogy Alberto Gilardino és Clarence Seedorf bevetésre készen lesznek. Most majdnem ugyanaz a helyzet, mint két éve Manchesterben, amikor csak egy csatár állt a rendelkezésünkre. Hasonlóképpen kell kezelnünk ezt a mérkõzést is, reméljük az eredmény is hasonló lesz."

Forrás: channel4.com

Nuno88
hát jah, én is nagyon várom a meccset, és remélem gyõzelem lesz belõle... bár egy csatár nem az igazi, de ha mögötte Kaká és Gourcuff lesz akkor no problem.

Nuno88
ennek is nagyon örülök! 😊

akkor megint csak hétfõn megyek vissza suliba 😄

DjCooll
Hát már nagyon várom. Már furdal a kíváncsiság, hogy mit hozza a kedd este, és mit kezdünk a Celtikkel idegenben. Remélem úgy fogunk lefeküdni, hogy egy Milan gyõzelmet tudhatunk el😊 .

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

ugy néz ki vasárnap este is élõben adják a meccsünket:
Sport1 20:30 Labdarúgás, Milan-Sampdoria, olasz bajnokság, 25. forduló (élõ)
Sport1 oldalán volt!!

kar h. nekem nincs viasatom 😊

LasCar16
holnap meccs 20:45 Viasat!!!😊 haverokkal sörözés mellet az egyik legjobb dolog...😛 FORZA!!!

#acm

Nuno88
jaj de várom már a keddet 😊

Nuno88
A Milannak néhány kulcsjátékosát nélkülöznie kell majd a Celtic elleni Bajnokok Ligája találkozón. Pippo Inzaghi és Nelson Dida egészen biztosan nem utazik el a csapattal, míg Alberto Gilardino esetében még bíznak a felépülésben. Carlo Ancelotti korábbi nyilatkozatában már említette, hogy két olasz támadója valószínüleg nem fog rendelkezésére állni Glasgowban, az azóta kihirdetett keretben a várakozásoknak megfelelõen Inzaghi nem is szerepel. Gilardino ellenben ott van a keretben, bár igencsak kérdéses, hogy ténylegesen pályára tud-e lépni.

Ha a félelmek beigazolódnak akkor csak Ricardo Oliveira lesz bevethetõ csatárposzton, aki mellé így valószínüleg Kaká fog fellépni csatártársnak. Mint az közismert, Ronaldo az idei szezonban már nem léphet pályára a Bajnokok Ligájában, Marco Borriello pedig doppingvétség miatti eltiltását tölti.

Egy visszatérõ is akad a Milan csapatában, mégpedig Clarence Seedorf, aki izomproblémái miatt kihagyta a Siena elleni találkozót, azonban a Celtic ellen már valószínüleg a kezdõcsapatban kap majd helyet. A védelemben Massimo Oddo készülhet elsõ Bajnokok Ligája mérkõzésére.

A mérkõzés játékvezetõje a német Wolfgang Stark lesz.

A keret: Storari, Kalac, Fiori; Cafu, Kaladze, Maldini, Costacurta, Simics, Jankulovski, Bonera, Oddo; Ambrosini, Brocchi, Gattuso, Gourcuff, Kakà, Pirlo, Seedorf; Gilardino, Ricardo Oliveira, Di Gennaro.