A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CELTIC-MILAN 0-0
Helyszín: Glasgow, Celtic Park
Nézõszám: 58.785 nézõ
Játékvezetõ: Terje Hauge (norvég)
Asszisztensek: Steinar Holvik, Jan Petter Randen (norvégok)
Sárga lap: Nakamura (36.) ill. Maldini (10.), Gilardino (71.)
Kiállítás: -
CELTIC (4-4-2):
Boruc, Wilson, McManus, O'Dea, Naylor, Nakamura, Sno, Lennon (Gravesen 82.), McGeady, Vennegoor, Miller (Jarosik 63.).
Nem léptek pályára: 21 Brown, 2 Telfer, 14 Riordan, 24 Doumbè 41 Kennedy
Vezetõedzõ: Strachan
MILAN (4-4-1-1):
Kalac, Oddo, Kaladze (Bonera 63.), Maldini, Jankulovski, Ambrosini, Gattuso, Pirlo, Gourcuff, Kaka, Gilardino (Oliveira 77.).
Nem léptek pályára: 26 Storari, 2 Cafu, 5 Costacurta, 17 Simic, 32 Brocchi.
Vezetõedzõ: Ancelotti
Forrás: acmilan.com, gazzetta.it
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
#acm
Gourcuff nagyon is jó volt, Gatta az elsõ félidõben gyenge volt, gila sajnos kihagyott sokásszerint mindent, Oliba bíztam de gatya volt, Kalács kellemes meglepetés, Janku és Kaká jó volt, Pirlo megint nem nyújtott maradandót.
na majd Milánóban!
FORZA MILAN!!!
gila elõl csak ott ált,valszínûleg 2szer is átszámolta a nézõket...
gufit és jó mensterek taníthatták,biztos az volt a jeligéjük,hogy "rúgd el fiam,ha hozzád kerül" õ így is tett félpályáról próbált gólokat. hát õk ketten akiken lehetett röhögni. pirlo is csak pályadísznek jó.
viszont gattusa,kaká,jankulovszki nem volt rossz
de hát akkor is. ezt nem lehet a támadó hiányra fogni. ez nagyon lol...
sztem 1:2 lesz, Miller ill. Kaká meg Oli
nem rossz a meccs csak kellene gól!!!
Milan (4-3-2-1): Kalac; Oddo, Maldini, Kaladze, Jankulovski; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Kakà, Gourcuff; Gilardino.
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
nekem semmi bajom nincs Storarival, sztem sokkal jobb mint Kalács!
na már nem sok van hátra! FORZA MILAN!!!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
na jol van .. atfogalmazom .. lustva vagyok keresgelni 😛
ha majd talalsz vlmit jelezz,kosz.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Seedorf: "Jól érzem magam, bár a lábam még nem tökéletes. Igazán alaposan felkészültünk a Celtic elleni mérkõzésre. Meg akarjuk mutatni, hogy gyõzni jöttünk ide. Nem hinném, hogy a felálláson fog múlni a mérkõzés végkimenetele. Az elsõ mérkõzés kulcsfontosságú, gyõznünk kell és nem szabad gólt kapnunk. Szerintem fizikailag jól állunk, az utóbbi mérkõzéseken képesek voltunk az elejtõl a végéig nyomást gyakorolni az ellenfélre. Ez jelzi, hogy erõsek vagyunk, és készen állunk. Ronaldo csodálatos. Õ mindig is egy igazi bajnok volt, és örülök neki, hogy jól érzi magát nálunk. Igazi barát és lenyûgözõ személyiség."
Oddo: "A Bajnokok Ligája küzdelmei különösen fontosak. Ez minden játékos álma. Egy teljesen más csapat ellen kell majd játszanunk, a Celtic legfõbb ereje a küzdeni tudásban és a fizikai erõben rejlik. Hazai pályán félelmetesek, úgyhogy nagyon oda kell figyelnünk. Szerintem a sok kapott gólunk nem csak a védelem hibája, az egész csapat mozgásán kell javítanunk."
#acm
"A játékos tud az érdeklõdésünkrõl, és természetesen a Barcelona részérõl is tisztában vannak vele, azonban mi senkit nem fogunk zaklatni. Nem tudom elképzelni, hogy egy olyan erõs és gazdag klub, mint a Barcelona megváljon tõle, de ha ez mégis megtörténik akkor a Milan a legesélyesebb a kérõk közül. Ronaldo góljai? A Milan Lab érdeme, hogy sikerült ilyen hamar megoldani néhány fizikai problémáját. Az elsõ edzések után fájdalmai voltak, azonban ez már a múlté. Én nagyon is jól tudtam, hogy kit igazolok le. Mindenki tisztában van Ronaldo technikai képességeivel. Egyszerûen kértem a Real Madridot, hogy adják el nekünk, és végül megkaptuk. Az utolsó világsztár, aki Olaszországba igazolt, Zlatan Ibrahimovics volt, amikor megvette a Juventus. Most mi folytattuk a sort, egy igazi sztárt igazoltunk. Rijkaard? Egy edzõ karrierje az eredményeitõl függ. Carlo az utóbbi években jól teljesített. Remélem ezt tudja folytatni idén is, egyébként pedig még egy évre szóló szerzõdése van velünk. Én lennék a legboldogabb, ha Ancelotti még pár évig itt maradna, mivel ez azt jelentené, hogy nagyszerû eredményeket ért el a csapatunkkal" - fejezte be Galliani.
Forrás: channel4.com
#acm
#acm
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
#acm
#acm
"A Bajnokok Ligája lehet az olasz futball ugródeszkája. Itt megmutathatjuk Európának, milyen erõsek vagyunk, ezért remélem, hogy az Inter és a Roma is gyõzni tud, szükségünk van a jó eredményekre. A focink zuhanórepülésben van, ezt a Cataniában történt eset bizonyítja is. Amíg külföldön szurkolók ezrei látogatnak el mérkõzésekre, addig nálunk gyakoriak az üres lelátók. A Celtic? Még van másfél napunk a mérkõzésig, reméljük hogy Alberto Gilardino és Clarence Seedorf bevetésre készen lesznek. Most majdnem ugyanaz a helyzet, mint két éve Manchesterben, amikor csak egy csatár állt a rendelkezésünkre. Hasonlóképpen kell kezelnünk ezt a mérkõzést is, reméljük az eredmény is hasonló lesz."
Forrás: channel4.com
akkor megint csak hétfõn megyek vissza suliba 😄
Sport1 20:30 Labdarúgás, Milan-Sampdoria, olasz bajnokság, 25. forduló (élõ)
Sport1 oldalán volt!!
#acm
Ha a félelmek beigazolódnak akkor csak Ricardo Oliveira lesz bevethetõ csatárposzton, aki mellé így valószínüleg Kaká fog fellépni csatártársnak. Mint az közismert, Ronaldo az idei szezonban már nem léphet pályára a Bajnokok Ligájában, Marco Borriello pedig doppingvétség miatti eltiltását tölti.
Egy visszatérõ is akad a Milan csapatában, mégpedig Clarence Seedorf, aki izomproblémái miatt kihagyta a Siena elleni találkozót, azonban a Celtic ellen már valószínüleg a kezdõcsapatban kap majd helyet. A védelemben Massimo Oddo készülhet elsõ Bajnokok Ligája mérkõzésére.
A mérkõzés játékvezetõje a német Wolfgang Stark lesz.
A keret: Storari, Kalac, Fiori; Cafu, Kaladze, Maldini, Costacurta, Simics, Jankulovski, Bonera, Oddo; Ambrosini, Brocchi, Gattuso, Gourcuff, Kakà, Pirlo, Seedorf; Gilardino, Ricardo Oliveira, Di Gennaro.