Adriano Galliani és Carlo Ancelotti így értékelte a mérkőzést:
ADRIANO GALLIANI
"Még minddig hallok olyan vélemyényeket, hogy túl öreg a csapatunk és ez kezd fárasztani. Azzal senki sem foglalkozik, hogy az Arsenal kapujában Lehmann 38 éves. Mit várnak tőlem, mit mondjak? Maldini egy fenomén, elöl pedig van egy Patónk, Gilardinónk és Kakánk. Döntse el mindenki magában. Ami a találkozót illeti, nagyon kemény esténk volt, Az Arsenálnál nehezebb ellenféllel most nem is találkozhattunk volna. Nem véletlenül előzik meg a Manchestert, a Chelsea-t és a Liverpoolt. Továbbra is 50-50% a továbbjutási esély. Nyerhetünk és veszíthetünk is a visszavágón, de bízunk magunkban."
CARLO ANCELOTTI
"Az Arsenal egy remek csapat, és jelenleg jobb kondicionális állapotban vannak, mint mi. Nagy nyomás alá helyeztek minket, de kitartottunk védekezésben. Félig vagyok elégedett a mérkőzés után, mert támadásban lehettünk volna veszélyesebbek is, de Pirlót szorosan fogták 90 percen keresztül, ez pedig kihatott a támadásainkra. Ezenkívül tarthattuk volna jobban is a labdát és több gondot okozhattunk volna nekik, de ezzel valószínűleg hátul lettünk volna sebezhetőbbek. Tudom, hogy Milánóban egy egészen másik Milant fognak látni, jobb erőnlétben, a sérülésből visszatérő játékosaink jobban teljesítenek majd. Tudjuk milyen erős csapattal játszunk majd, de én bízom a fiúkban. Pato és Nesta állapota? A brazilnak nincs komoly problémája, míg Nestát meg kell vizsgálni, de nem hiszem, hogy ki kell hagynia a Palermo elleni meccset."