A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasCar16
A Milan középpályása, Gennaro Gattuso nyilatkozatában kijelentette: reményei szerint a Milan hamarosan leigazolja a Barcelona sztárját, Ronaldinhót. A brazil szupersztár nevét tavaly nyár óta rendre a Milannal kapcsolatban emlegetik, miután a hírek szerint megakadtak az új szerzõdésérõl folytatott tárgyalások a Barcelona vezetõségével. Mindennek tetejébe a Milan elnöke, Silvio Berlusconi is elismerte már a múltban, hogy szeretné csapatában látni Ronaldinhót.

"Remélem leigazoljuk Ronaldinhót. Ez azt jelezné, hogy a Milan még mindig komoly babérokra tör. Õ azon kevés játékosok egyike, akik egymagukban képesek mérkõzéseket eldönteni. Ronaldo? Érkezése nagy lelkesedést váltott ki a szurkolókból, és ezt érezni is lehetett, amikor a Livorno ellen pályára lépett. Megmutatta, mennyire értékes játékos, és azt hiszem nagy segítségünkre lesz a negyedik hely elérésében. Persze mindannyian tudjuk, hogy nem lesz egyszerû feledtetnie Andrij Sevcsenkót. Ronaldo most harminc éves, még mindig nagyszerû játékos, de nem hiszem, hogy három-négy év alatt el tudja érni mindazt, amit Seva elért nálunk" - nyilatkozta Gattuso.

Forrás: channel4.com

#acm

LasCar16
<#eljen><#smile>

#acm

Kaplartom
A mai naptól Kaká immár olasz állampolgárnak is mondhatja magát. Az ezt igazoló dokumentumokat ma vehette át a fiatal brazil.

A következõket nyilatkozta az eseményt követõen:

"Nagy megtiszteltetés számomra, hogy most már kettõs, brazil-olasz állampolgár vagyok. Õszinte boldogságot érzek. Ez segít nekem és remélhetõleg a Milannak is."

"Bízom benne hogy továbbra is pozitív példa lehetek, különösen a gyerekek számára. Igazi bajnokká szeretnék válni és olyan dolgokat cselekedni, melyek megmutatják számukra, mik az igazi értékek az életben."

Néhány gondolat Ronaldóról:

"Jó látni õt a Milanban. Látszik rajta hogy boldog. Korábban többször tapasztaltam hogy letört volt, de itt nálunk nagyon jól érzi magát. A tegnapi mérkõzésen is több nagyszerû megmozdulást láthattunk tõle. A gólok is hamarosan jönni fognak. a legjobbakat kívánom neki."

Végül a csapat helyzetérõl:

"Két pontra vagyunk a BL helytõl. A tegnapi gyõzelmünk, csakúgy mint a Parma elleni, nehézre sikerült. Mindamellett ez rendkívül fontos három pont. Folytatnunk kell a munkánkat a kitûzött cél eléréséért."

Forrás: acmilan.com

Igy van eleg jol ment a csapat bar csak az elsp felidot lattam. egy kis odafigyeles meg sok Ronie gol es minden oke 😊 forza

LasCar16
megnéztem az összefoglalót, Nesta nagyon hiányzik már a védelem közepébõl:S Storari remekül védett, szép volt csak így tovább Forza Milan

#acm

tenleg,de vak vagyok 😛

Banner

Nem birtam regisztralni ra .. azokat meg csak registralt felhasznalok nezhetik meg .. nem tudna valaki feltolteni valahova? vagy csinaljon nekem 1 usert 😄

Nuno88
jah a com-on fenn van az összefoglaló, Gatta és Janku gólja is szép volt, de amit kaptunk gólt, hát annál kicsit nagyon elaludt a védelem :|||

Storari meg jól védett 😊

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

acmilan.com - on fennt van
Gol video? osszefoglalo? meccs torrent? valami? 😊 jo volna ..

Palinko
Nagy sajnálattal közlöm,hogy Dagi nevû játékosa a Milannak nincs, szóval félre lettél informálva...

Ronaldo viszont beállt a 70 edig perc körül de nem szerzett gólt
figyi! a dagi játszott már ma??? remélem lõtt egy-két gólt! mennyi lett???
Nuno88
na a gyõzelem a lényeg sajnos nem láttam a meccset mert síelni voltunk, de grat a fiúknak!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

tep
<#eljen>

\"SLICE of LIFE\"

DjCooll
ja ja 2-1re gattuso és Jankulovski😄

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

Szabi 22
Nyertünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

torrent szokot lenni a meccsrol? kellene mert nem tudom megnezni a masodik felidot

DjCooll
1-1 Gattuso 29' és Lucarelli 31'

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

nem .. nezed streamen .. CCTV 5

DjCooll
nem adja semlyik csatorna?

Milan (4-3-1-2): Storari; Oddo, Bonera, Maldini, Jankulovski; Gattuso, Pirlo, Seedorf; Kakà, Ricardo Oliveira, Gilardino.
Livorno (4-4-1-1): Amelia; Grandoni, Kuffour, Galante, Pasquale; Filippini, Morrone, Passoni, Cesar; Fiore; Lucarelli.

| |

DjCooll
nem baj lassan de bizotsan beépül😊

nem fog .. olvastam egy nyilatkozatot es alitolag jo uton halad meg minden de meg most nm lessz kezdo max csere kent ha ugy alakul a meccs ..

DjCooll
Már csak az a kérdés hogy ronaldo kezd-e!de több mint valószínû hogy nem.

megvan a keret:

KAPUSOK: Fiori, Storari, Facchin;

VÉDÕK: Bonera, Cafu, Jankulovski, Kaladze, Maldini, Oddo;

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Ambrosini, Brocchi, Gattuso, Gourcuff, Kakà, Pirlo, Seedorf;

CSATÁROK: Gilardino, Ricardo Oliveira, Ronaldo.

Nuno88
hát erõs túlzás h most õ van a legjobb formában...

DjCooll
jó hát igaz mert azért nehogy már elmenjen hisz most õa legjobb a világon meg szeretjük eg minden😄

banok
de van rá stream!

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

LasCar16
megint nem a mi meccsünket adja a sport tv...lol

#acm

Nuno88
hát azért rendesen mentek a vészhsz-ek hogy jaj Kaká elmegy meg ilyenek 😊

DjCooll
eddig se nagyon foglakoztunk velük anyira..ezután semm fogunk remélem😊

Nuno88
nem is fogják, tuti lesznek még kacsa hírek, de nem kell velük foglalkozni 😊

Palinko
tényleg elmegyek jósnak. tudtam hogy vannak ilyen keményfejûek akik nem értik egyszerûen meg hogy nem megy sehova.
Nuno88
na innentõl olyan híreken hogy "Kaká a Realhoz tart" csak röhögni kell 😊

Nuno88
A Milan tagadta azokat a híreszteléseket, amelyek szerint a szezon végén el szándékoznának adni Kakát a Real Madridnak.

A spanyol AS szerint Adriano Galliani és Pregrad Mijatovics a Ronaldo kapcsán folytatott tárgyalások alkalmával kezdték el Kaká ügyében is megbeszéléseket - az újságot még az sem akadályozta meg ennek feltételezésében, hogy Galliani többször is kijelentette: Kaká szóba sem került a tárgyalások folyamán.

A spanyolok szerint a Milan készpénz mellé három játékost, Fabio Cannavarót, Robinhót és Mahamodou Diarrát kérte volna a brazil zseniért - a mai napon azonban a Milan mindezt határozottan tagadó közleményt adott ki hivatalos honlapján.

"A spanyol AS által közölt hír nyomán gõzerõvel terjed a pletyka, mely szerint el kivánjuk adni Kakát a Real Madridnak Diarráért, Robinhóért, Cannavaróért és pénzért cserébe. Ezen a pletykák teljesen alaptalanok, Kaká nem megy sehova, és ez minden nyelven ugyanazt jelenti. Aggodalomra semmi ok, mert szeretett fiúnk maradni fog" - szól a közlemény.

Kaká nemrégiben kijelentette: jól érzi magát a Milanban, fõleg miután a klub januárban leigazolta válogatottbeli csapattársát, Ronaldót is.

Forrás: channel4.com, acmilan.com

Nuno88
így van, megérkezett és elsõ bajnokin kezdõ volt

de Roni lehet hogy még a keretben sem lesz

Palinko
nem fogja kezdõbe tenni,de a szurkolói nyomásnak ha enged egy két mecsen belül majd a 70,80 ik percben beállhat...
9csöves9
Oddo

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

DjCooll
de nem nagyon vallana Ca-ra hogy rögötn kezdõbe teszi a bemutatkozásnál.. legalábbis én nem tudok olyanról akit rögötn belerakott a kezdõbe bemutatkozásánál.

olvastam de attol meg lehet kezdo .. 😄 csak nm hagya vegig ..

LasCar16
A brazil csatár bemutatkozására még tehát várni kell, Carlo Ancelottinak, a piros-feketék vezetõedzõjének a véleménye szerint a Real Madridtól igazolt csatár be fogja bizonyítani, hogy még mindig a világ legjobbjai között van.

"Nagy motivációval érkezett hozzánk, feltöltötte az energia celláit, és arra vár, hogy végre bemutatkozhasson." - nyilatkozta a tréner. "Nincs semmiféle problémája, a térde meggyógyult, és már csak arra várunk, hogy teljesen utolérje magát fizikailag is. Majd akkor fog kilencven percet játszani, ha teljesen rendben érzi magát õ is, ennek azt hiszem rövidesen eljön majd az ideje. A tréningeken megfelelõen dolgozik, és azt hiszem rövidesen bebizonyítja majd, hogy továbbra is a világ legjobbjai között van!"

#acm

LasCar16
CAt ismerve nemhiszem

#acm

remelem vasarnap kezdobe lessz Ronie ..

Nuno88
Yoann Gourcuff tegnapi nyilatkozatában pozitívan ítéli meg a Milannál szerzett tapasztalatait:

"Nagyon motiváló számomra, hogy olyan szintû játékosokkal edzhetek nap mint nap, mint akik a Milannál vannak. A szezon eddig nem volt könnyû, és nem túl jó érzés azt látni, hogy a táblázaton a Roma és az Inter ennyire elhúzott tõlünk. Ennek ellenére én boldog vagyok a Milannál. Az emberek kevesebbet beszélnek rólam, de ez lehetõvé teszi számomra, hogy nyugodtan dolgozhassak, bár azt el kell ismernem, hogy néha azért hiányoznak a barátaim. A szurkolói rendbontások? Én megértem a szurkolókat, de a gyûlölet elfogadhatatlan dolog" - nyilatkozta a fiatal francia középpályás.

Nuno88
Edzés:

Nuno88
A Milan brazil válogatott játékosa, Kaká szerint Ronaldo érkezése kulcsfontosságú lehet a szezon további alakulásában:

"Nagyon nehéz hónapok vannak mögöttünk, még sosem produkáltunk ennyire gyenge szezonkezdést. Azonban lassacskán visszatérünk a megfelelõ ösvényre, és Ronaldo érkezése még további ösztönzést adhat nekünk, hogy még jobbak legyünk. Ronaldo számomra egy példakép, nagy öröm számomra, hogy egy csapatban játszhatok vele. Azt hiszem hamarosan mindenki rá fog jönni, hogy õ még mindig az "Il Fenomeno". Amikor megkérdeztek, hogy mi a véleményem a mégvetelérõl, nem haboztam kijelenteni, hogy milyen jó vétel lenne Ronaldo a Milan számára. A jövõm? Csak Isten tudja, mit hoz a jövõ, azonban én jól érzem magam Olaszországban és a Milanban. Egyelõre a szezon hátralévõ részére akarok koncentrálni. Biztos vagyok benne, hogy képesek vagyunk jól teljesíteni a bajnokságban és a Bajnokok Ligájában" - fejezte be a Milan klasszisa.

Nuno88
na ideje h egy kis élet jöjjön ide 😊

Palinko
én sem õket szoktam általában nézni (ha talál a kamerás jó csajt azért azt szeretem 😄) de bevételcsökkenést jelent,ha nem lesznek...
nm baj .. nm a nezok jatszanak es nm azokat kell nezni 😄