36663
  • ryhdeksan
    nah már ilyen közel vagytok? :D szépen feltornáztátok magatokat végén még elindult a bl-be :P
  • Nuno88
    na végükl kikapott a Fio, ha este nyerünk beérjük őket!
  • Nuno88
    remélem marad az 1:0 és este nyerünk és beérjük a Fiot-!!!

ESTE FORZA MILAN!!!
  • tep
    mánem :)
  • ryhdeksan
    fio eddig jobb mint a roma
  • tep
    hajrá , Fio kikap Rómától , mi megverjük a Palermót
  • Kaplartom
    ezt a videót nézzétek meg:
    http://www.footytube.com/category/videos/english-premiership
  • Yulcsa
    hát ezek szerint lehet, hogy kap egy meccses pihenőt.
  • szucsy89
    Nestával mi a helyzet?
  • Yulcsa
    A Milan Channel ” Milanello Live” című műsorában Adriano Galliani nyíltan beszélt Carlo Ancelotti jövőjéről.

” Berlusconi nevében is bátran kijelenthetem, hogy a 2008/09-es szezonban is biztosan Carlo Ancelotti fog a Milan kispadján ülni, akár bejutunk a Bajnokok Ligájába, akár nem. Ha nem sikerül, amit nem hiszek, hogy megtörténik, akkor ugyanúgy fogunk küzdeni az UEFA Kupában, és ott lesz velünk Ancelotti is. Alázattal kell újrakezdenünk, és törekednünk arra, hogy az európai élvonalban maradjunk, valamint úgy kell folytatnunk az utunkat, mint a 2001/02-es szezonban. Ez egy olyan döntés, amit nem lehet megváltoztatni. Még mindig meg vagyok győződve arról, hogy így vagy úgy, de bejutunk a Bajnokok Ligájába.

Forrás: acmilan.com

illetve

Milan-Palermo: A keret

KAPUSOK: Fiori, Kalac

VÉDŐK: Bonera, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Oddo, Simic

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Ambrosini, Brocchi, Emerson, Gattuso, Gourcuff, Pirlo

CSATÁROK: Gilardino, Inzaghi, Kakà, Pato

• Yulcsa
    hát igen, hasonló a helyzet, mint egyszer Larssonnál.
  • Nuno88
    borzasztó látvány... remélem aki okozta azt eltiltják pár meccsre, hónapra vagy évre!!!
  • Gunnersboy
    boka, minimum 5-6 hónap, nemhogy a bajnokságban, de az EB-n sem játszhat :(((((((((
  • szucsy89
    jáj.:SSsssssssss
  • Kaplartom
    sípcsont törése van ha jól tom :S:S
  • Kaplartom
    nemtudom ti ezzel hogy vagytok de én nem örülök neki :S
  • Kaplartom

• LasCar16
    erről van szó!!! Ricky meg két hét múlva már önmagát tudja adni ebben biztos vagyok:) fizikálisan is rendben leszünk mert vége a meccsdömpingnek
  • LasCar16
    Carlo Ancelotti fiai szerdán 0-0-ás eredménnyel hagyahtták el az Emirates stadiont, így jó eséllyekkel készülhetnek a visszavágóra. A Milan még sosem veszített hazai pályán angol csapat ellen.

Kaká is pozitívan tekint a mérkőzésre:

"A visszavágón már látom a tomboló 80.000 szurkolót a San Siróban. Ők a mi szurkolóink és velük együtt egy nagyon agresszív Milan lép majd pályára." -mondta a Corriere dello Sport-nak.

"Ami engem illet, a következő napokban sokat kell edzenem, szerencsére a térdemmel nincs semmi probléma. A fontos, hogy megtaláljam a meccsek ritmusát, kicsit felgyorsuljak."

"Az Arsenal jól játszott, nagyon technikás együttes. Jól szervezettek és képesek a gyors pozicíióváltásra."
  • Nuno88
    hétvégén Palermo, jó lenne bezsebelni a 3 pontot, aztán a következő héten pihenhetnének a sztárok a visszavágóra...
  • daviddavid
  • LasCar16
    az angol fanoknak csorog a nyála:))) ilyenkor a legjobb ledöngölni őket, remélem az Inter is kiveri a Poolt, ezért útálom ennyire az angolokat és a fanjaikat csak a szép játék :)) 90 percig támadni, mindig az ész győz...:P majd megtudják h mi is a BL... :)
  • Nuno88
    Adriano Galliani és Carlo Ancelotti így értékelte a mérkőzést:

ADRIANO GALLIANI

"Még minddig hallok olyan vélemyényeket, hogy túl öreg a csapatunk és ez kezd fárasztani. Azzal senki sem foglalkozik, hogy az Arsenal kapujában Lehmann 38 éves. Mit várnak tőlem, mit mondjak? Maldini egy fenomén, elöl pedig van egy Patónk, Gilardinónk és Kakánk. Döntse el mindenki magában. Ami a találkozót illeti, nagyon kemény esténk volt, Az Arsenálnál nehezebb ellenféllel most nem is találkozhattunk volna. Nem véletlenül előzik meg a Manchestert, a Chelsea-t és a Liverpoolt. Továbbra is 50-50% a továbbjutási esély. Nyerhetünk és veszíthetünk is a visszavágón, de bízunk magunkban."

CARLO ANCELOTTI

"Az Arsenal egy remek csapat, és jelenleg jobb kondicionális állapotban vannak, mint mi. Nagy nyomás alá helyeztek minket, de kitartottunk védekezésben. Félig vagyok elégedett a mérkőzés után, mert támadásban lehettünk volna veszélyesebbek is, de Pirlót szorosan fogták 90 percen keresztül, ez pedig kihatott a támadásainkra. Ezenkívül tarthattuk volna jobban is a labdát és több gondot okozhattunk volna nekik, de ezzel valószínűleg hátul lettünk volna sebezhetőbbek. Tudom, hogy Milánóban egy egészen másik Milant fognak látni, jobb erőnlétben, a sérülésből visszatérő játékosaink jobban teljesítenek majd. Tudjuk milyen erős csapattal játszunk majd, de én bízom a fiúkban. Pato és Nesta állapota? A brazilnak nincs komoly problémája, míg Nestát meg kell vizsgálni, de nem hiszem, hogy ki kell hagynia a Palermo elleni meccset."

• Johnny23
    ..hát a végén annál a kapufánál fogytam 5 kilót és összementem 4 centit.
  • Palinko
    Milyen antifoci? Ha cselekért, "pattogásért" nézik a focit akkor nézzenek teremfocit. Szerintem otthon sem fogunk nagyon támadni, de én is örülnék egy támadósabb mecsnek.
  • LasCar16
    minden fórumon azt látom h szegény Arsenal meg Milan antifoci... győzelem alapja a jó taktika ez ma bevált szerencse is segített, de kötelező támadófocit várok az Arsenal ellen ... hogy az Arsenal fanok is megtudják azt amit tavaly a MU jóéjt:)
  • Yulcsa
    hát nem lett volna rossz ha belövi, az biztos, de még mindig jobb, hogy 0-0 lett, és nem mondjuk 3-0... én attól féltem, ha Fiori védett volna, de szerencsére Kalac felépült, és jó formában volt. Forza a San Siroban! szerintem 2-0-ra nyerünk ;)
  • Nuno88
    ha Oddo belövi azt a helyzetet és nyerünk 0:1-re akkor élete végéig kezdő lett volna, és a képe kinnt lenne a falamon :D
  • doncsika
    em volt rossz a mecss,na jo éjt
  • Nuno88
    nem lesz döntetlen, nyerünk 2:1-re és megyünk tovább ^^
  • Palinko
    csak attól félek, otthon döntetlen lesz, akkor meg már nem kedvez ez az eredmény. de szerintem 80% hogy mi jutunk tovább.
  • Yulcsa
    nem volt rossz meccs! remélem a San Siroban visszavágunk! Nesta elvileg a meccs végén mezt cserélt a pályán Fabregassal, így szerintem csak pillanatnyi sérülésről lehet szó.
  • tep
    Kalács kiválóan védett.....az utolsó helyzetet kivéve
  • szucsy89
    egyértelmű h ő a meccs embere nálunk legalábbis. egy labda se jött ki róla, fogta a lövéseket is(bár inkább középre mentek), úgyhogy öszvissz magabiztosan védett...Nesta-ról ha lehet majd tudni vmi infót akkor írjátok beh:S
  • LasCar16
    nem írom le az Arsenalt de szerintem a San Siroban behúzzuk a meccset, Ricky formába fog lendülni, Nesta és Pato remélhetőleg visszatér, van egy Pipponk is... és ugyebár az egyik legfontosabb a 80ezer Milan szurkoló :) olyan légkörre számítok mint a Mu ellen...jóéjt!
  • LasCar16
    végén komolyan már vártam h vmi gas lesz, majnem ... Bayern ellen is MU ellen is az uccsó pillanatokban kaptuk a gólt
  • szucsy89
    attya ursiten az a kapufa a végén de necces volt...huuuuh de meg van az iksz, ez a lényeg, visszavágón nyerünk 1-0ra és mi fogunk továbbjutni, nekem most ez a tippem..
  • doncsika
    ki húzztuk
  • Nuno88
    0:0 ez az... a kapufánál meg megállt a szivem o.0

na akkor a San Siroban nyerünk!!!
    Man of the Match: Kalács szvsz ez egyértelmű!
  • Nuno88
    4 percet húzzunk ki még...

Pirlo meg 35-ről lövöldöz szabikat :D