A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Remélem leigazoljuk Ronaldinhót. Ez azt jelezné, hogy a Milan még mindig komoly babérokra tör. Õ azon kevés játékosok egyike, akik egymagukban képesek mérkõzéseket eldönteni. Ronaldo? Érkezése nagy lelkesedést váltott ki a szurkolókból, és ezt érezni is lehetett, amikor a Livorno ellen pályára lépett. Megmutatta, mennyire értékes játékos, és azt hiszem nagy segítségünkre lesz a negyedik hely elérésében. Persze mindannyian tudjuk, hogy nem lesz egyszerû feledtetnie Andrij Sevcsenkót. Ronaldo most harminc éves, még mindig nagyszerû játékos, de nem hiszem, hogy három-négy év alatt el tudja érni mindazt, amit Seva elért nálunk" - nyilatkozta Gattuso.
Forrás: channel4.com
#acm
A következõket nyilatkozta az eseményt követõen:
"Nagy megtiszteltetés számomra, hogy most már kettõs, brazil-olasz állampolgár vagyok. Õszinte boldogságot érzek. Ez segít nekem és remélhetõleg a Milannak is."
"Bízom benne hogy továbbra is pozitív példa lehetek, különösen a gyerekek számára. Igazi bajnokká szeretnék válni és olyan dolgokat cselekedni, melyek megmutatják számukra, mik az igazi értékek az életben."
Néhány gondolat Ronaldóról:
"Jó látni õt a Milanban. Látszik rajta hogy boldog. Korábban többször tapasztaltam hogy letört volt, de itt nálunk nagyon jól érzi magát. A tegnapi mérkõzésen is több nagyszerû megmozdulást láthattunk tõle. A gólok is hamarosan jönni fognak. a legjobbakat kívánom neki."
Végül a csapat helyzetérõl:
"Két pontra vagyunk a BL helytõl. A tegnapi gyõzelmünk, csakúgy mint a Parma elleni, nehézre sikerült. Mindamellett ez rendkívül fontos három pont. Folytatnunk kell a munkánkat a kitûzött cél eléréséért."
Forrás: acmilan.com
#acm
Storari meg jól védett 😊
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Ronaldo viszont beállt a 70 edig perc körül de nem szerzett gólt
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
Livorno (4-4-1-1): Amelia; Grandoni, Kuffour, Galante, Pasquale; Filippini, Morrone, Passoni, Cesar; Fiore; Lucarelli.
| |
KAPUSOK: Fiori, Storari, Facchin;
VÉDÕK: Bonera, Cafu, Jankulovski, Kaladze, Maldini, Oddo;
KÖZÉPPÁLYÁSOK: Ambrosini, Brocchi, Gattuso, Gourcuff, Kakà, Pirlo, Seedorf;
CSATÁROK: Gilardino, Ricardo Oliveira, Ronaldo.
A spanyol AS szerint Adriano Galliani és Pregrad Mijatovics a Ronaldo kapcsán folytatott tárgyalások alkalmával kezdték el Kaká ügyében is megbeszéléseket - az újságot még az sem akadályozta meg ennek feltételezésében, hogy Galliani többször is kijelentette: Kaká szóba sem került a tárgyalások folyamán.
A spanyolok szerint a Milan készpénz mellé három játékost, Fabio Cannavarót, Robinhót és Mahamodou Diarrát kérte volna a brazil zseniért - a mai napon azonban a Milan mindezt határozottan tagadó közleményt adott ki hivatalos honlapján.
"A spanyol AS által közölt hír nyomán gõzerõvel terjed a pletyka, mely szerint el kivánjuk adni Kakát a Real Madridnak Diarráért, Robinhóért, Cannavaróért és pénzért cserébe. Ezen a pletykák teljesen alaptalanok, Kaká nem megy sehova, és ez minden nyelven ugyanazt jelenti. Aggodalomra semmi ok, mert szeretett fiúnk maradni fog" - szól a közlemény.
Kaká nemrégiben kijelentette: jól érzi magát a Milanban, fõleg miután a klub januárban leigazolta válogatottbeli csapattársát, Ronaldót is.
Forrás: channel4.com, acmilan.com
de Roni lehet hogy még a keretben sem lesz
"Nagy motivációval érkezett hozzánk, feltöltötte az energia celláit, és arra vár, hogy végre bemutatkozhasson." - nyilatkozta a tréner. "Nincs semmiféle problémája, a térde meggyógyult, és már csak arra várunk, hogy teljesen utolérje magát fizikailag is. Majd akkor fog kilencven percet játszani, ha teljesen rendben érzi magát õ is, ennek azt hiszem rövidesen eljön majd az ideje. A tréningeken megfelelõen dolgozik, és azt hiszem rövidesen bebizonyítja majd, hogy továbbra is a világ legjobbjai között van!"
#acm
"Nagyon motiváló számomra, hogy olyan szintû játékosokkal edzhetek nap mint nap, mint akik a Milannál vannak. A szezon eddig nem volt könnyû, és nem túl jó érzés azt látni, hogy a táblázaton a Roma és az Inter ennyire elhúzott tõlünk. Ennek ellenére én boldog vagyok a Milannál. Az emberek kevesebbet beszélnek rólam, de ez lehetõvé teszi számomra, hogy nyugodtan dolgozhassak, bár azt el kell ismernem, hogy néha azért hiányoznak a barátaim. A szurkolói rendbontások? Én megértem a szurkolókat, de a gyûlölet elfogadhatatlan dolog" - nyilatkozta a fiatal francia középpályás.

"Nagyon nehéz hónapok vannak mögöttünk, még sosem produkáltunk ennyire gyenge szezonkezdést. Azonban lassacskán visszatérünk a megfelelõ ösvényre, és Ronaldo érkezése még további ösztönzést adhat nekünk, hogy még jobbak legyünk. Ronaldo számomra egy példakép, nagy öröm számomra, hogy egy csapatban játszhatok vele. Azt hiszem hamarosan mindenki rá fog jönni, hogy õ még mindig az "Il Fenomeno". Amikor megkérdeztek, hogy mi a véleményem a mégvetelérõl, nem haboztam kijelenteni, hogy milyen jó vétel lenne Ronaldo a Milan számára. A jövõm? Csak Isten tudja, mit hoz a jövõ, azonban én jól érzem magam Olaszországban és a Milanban. Egyelõre a szezon hátralévõ részére akarok koncentrálni. Biztos vagyok benne, hogy képesek vagyunk jól teljesíteni a bajnokságban és a Bajnokok Ligájában" - fejezte be a Milan klasszisa.