• Sheva
    Andrei Shevchenko elmondta, hogy nem szándékozik a Chelsea-be igazolni. Az ukrán támadót már régóta szeretné elcsábítani az angol klub tulajdonosa, Roman Abramovich, de az erőfeszítések ellenére nem volt képes távozásra bírni.

A Chelsea újra elkezdhetett reménykedni abban, hogy Shevchenko náluk köthet ki, miután az olasz kamerák felvették amint ő és Carlo Ancelotti veszekedtek. A hírek szerint Ancelotti nem örül annak, hogy Shevchenko múlt pénteken operáción esett át, aminek következtében ki kell hagynia az amerikai felkészülési tornát.

Ennek ellenkezőjét állítva, Shevchenko kijelentette, hogy nem akar Nyugat-Londonba menni és továbbra is jó a viszony Ancelotti és közte.

„Nem szeretnék a Chelsea-be igazolni. Itt akarok maradni,” – nyilatkozta Shevchenko a Sky Sports News-nak. „Szeretem a Milan-t, és a Milan is szeret engem. Volt egy vitám Ancelottival azzal a döntésemmel kapcsolatban, hogy újra megoperáltatom az arcomat. Ki kellett venni a platinalemezeket belőlem. Semmit nem tettem rosszul. Megbeszéltem a csapat orvosával, hogy ez lehetséges-e és végül a műtét mellett döntöttünk. Ezt természetesen közöltem az edzőmmel is. Ancelotti dühös volt emiatt és én ezt megértem, mert úgy gondolja, hogy ez lassítja a felkészülést. Megpróbáltam mindent elmagyarázni neki és mostanra mindent tisztáztunk.„