• Nuno88
    GALLIANI:

"Elégedett vagyok az eredménnyel, bár egy kicsit szenvedtünk is. Jól kezdtük az első félidőt, aztán a meccs végén a Reggina feltámadt és nehézségeket okozott nekünk. Mindent összevetve egy pozitív szériában vagyunk, 12 pont 5 mérkőzésből jó teljestímény, igazából a San Siróban elhullajtott pontok miatt vagyunk ott, ahol. Vasárnap létfontosságú találkozó vár ránk a Fiorentina ellen, a BL indulás szempontjából döntő lesz."

ANCELOTTI:

"A végefelé nem voltunk túl magabiztosak, már korábban el kellett volna döntenünk a meccset. Természetesen jó, hogy nyertünk, és örömmel láttam, mennyire irányítás alatt tartottuk a találkozót. Mindenki jól teljesített. Pirlo is, aki nem a rendes posztján játszott, mégsem okozot neki problémát. Az egyetlen negatívum a mérkőzéssel kapcsolatban, hogy nem szereztünk több gólt, ami biztonságot adhatott volna. Azt kell mondjam, hogy a téli szünet óta kifejezetten jól játszunk, de még nem vagyunk elég élesek. Hamarosan ennek is eljön az ideje.
    Pato ma mélyebbenj átszott, mint ahogy máskor szokott, és volt számos szép próbálkozása. Fáradt-e? Nincs hozzá joga, hiszen csak 18 éves! "

Forrás: acmilan.com, goal.com

ODDO:

"A ma esti egy fontos győzelem volt, begyűjtve a három pontot feljebb léptünk a tabellán. Az eddigi meccsekhez képest sokkal koncentráltabbak voltunk, jól megterveztük a játékunkat, és nem igazán kockáztattunk. A saját teljesítményem miatt is örülök, mert az utóbbi időben többet tudom támogatni a csatárokat, igaz a befejezések miatt nem szerzünk annyi gólt, amennyit lehetne."

EMERSON:

"Boldog vagyok, mert amióta a Milanhoz kerültem, sokkal jobban tudok teljesíteni. Most megvolt az esélyem, hogy 90 percen keresztül játszak, és külön öröm, hogy ehhez győzelem párosult, mert jelenleg ez a legfontosabb. Az eltelt pár hónapban jól sikerült az edzésmunkám, és készen állok, ha az edzőnek szüksége van rám. Ancelotti arra kérte Pirlót, hogy többet mozogjon a balszélre, engem pedig megkért, hogy próbáljam tehermentesíteni Gattusót. Úgy érzem elvégeztem a feladatom, mostantól okosan kell játszanunk a mérkőzéseinken.
    Sajnos nem sikerült betalálnom. Olyan helyzetben, amibe a meccsen kerültem, nem szabad hibázni. Az én hibám, hogy nem lett gól, a kapus pedig bravúrt mutatott be. A lényeg persze, hogy nyertünk. Bízom benne, hogy legközelebb sikerül megszereznem az első milanos gólomat is."

KAKA':

"Sok lehetőségünk volt, amikor végleg lezárhattuk volna a mérkőzést, de az utolsó pillanatban nem koncentráltunk megfelelően. Ezen a téren javulnunk kell, nem engedhetünk meg ennyi elpuskázott lehetőséget. Az egész találkozón szoros őrizetet kaptam, ezért próbáltam megszabadulni az emberemtől és utat nyitni a társaimnak. Reggio Calabriába jönni mindig jó érzés, mert itt mindig szívesen fogadnak minket."

Forrás: acmilan.com