36663
-
#14143 Akkor majd ha megnyerjük a BL-t és lesz csapatkép majd csinálunk:))^^ -
#14142 ennyi ember rá sem fér a képre :D kellene egy csapatkép talán, mondjuk a BL-es, mint bal oldalon Maldini. + Pato -
#14141 jah, az is igaz. -
#14140 Mértnem az egész csapat ? ^^ -
#14139 hát aki tud szépet gyártani :)
de sztem Maldini és Kaká kell bele meg még esetleg pirlo vagy Gatta... -
#14138 Ejnye-bejnye skacok! :D
Amúgy egy új banner tényleg nem lenne rossz, Patoval kiegészülve... ki gyárthat bannert? -
#14137 GALLIANI:
"Elégedett vagyok az eredménnyel, bár egy kicsit szenvedtünk is. Jól kezdtük az első félidőt, aztán a meccs végén a Reggina feltámadt és nehézségeket okozott nekünk. Mindent összevetve egy pozitív szériában vagyunk, 12 pont 5 mérkőzésből jó teljestímény, igazából a San Siróban elhullajtott pontok miatt vagyunk ott, ahol. Vasárnap létfontosságú találkozó vár ránk a Fiorentina ellen, a BL indulás szempontjából döntő lesz."
ANCELOTTI:
"A végefelé nem voltunk túl magabiztosak, már korábban el kellett volna döntenünk a meccset. Természetesen jó, hogy nyertünk, és örömmel láttam, mennyire irányítás alatt tartottuk a találkozót. Mindenki jól teljesített. Pirlo is, aki nem a rendes posztján játszott, mégsem okozot neki problémát. Az egyetlen negatívum a mérkőzéssel kapcsolatban, hogy nem szereztünk több gólt, ami biztonságot adhatott volna. Azt kell mondjam, hogy a téli szünet óta kifejezetten jól játszunk, de még nem vagyunk elég élesek. Hamarosan ennek is eljön az ideje.
Pato ma mélyebbenj átszott, mint ahogy máskor szokott, és volt számos szép próbálkozása. Fáradt-e? Nincs hozzá joga, hiszen csak 18 éves! "
Forrás: acmilan.com, goal.com
ODDO:
"A ma esti egy fontos győzelem volt, begyűjtve a három pontot feljebb léptünk a tabellán. Az eddigi meccsekhez képest sokkal koncentráltabbak voltunk, jól megterveztük a játékunkat, és nem igazán kockáztattunk. A saját teljesítményem miatt is örülök, mert az utóbbi időben többet tudom támogatni a csatárokat, igaz a befejezések miatt nem szerzünk annyi gólt, amennyit lehetne."
EMERSON:
"Boldog vagyok, mert amióta a Milanhoz kerültem, sokkal jobban tudok teljesíteni. Most megvolt az esélyem, hogy 90 percen keresztül játszak, és külön öröm, hogy ehhez győzelem párosult, mert jelenleg ez a legfontosabb. Az eltelt pár hónapban jól sikerült az edzésmunkám, és készen állok, ha az edzőnek szüksége van rám. Ancelotti arra kérte Pirlót, hogy többet mozogjon a balszélre, engem pedig megkért, hogy próbáljam tehermentesíteni Gattusót. Úgy érzem elvégeztem a feladatom, mostantól okosan kell játszanunk a mérkőzéseinken.
Sajnos nem sikerült betalálnom. Olyan helyzetben, amibe a meccsen kerültem, nem szabad hibázni. Az én hibám, hogy nem lett gól, a kapus pedig bravúrt mutatott be. A lényeg persze, hogy nyertünk. Bízom benne, hogy legközelebb sikerül megszereznem az első milanos gólomat is."
KAKA':
"Sok lehetőségünk volt, amikor végleg lezárhattuk volna a mérkőzést, de az utolsó pillanatban nem koncentráltunk megfelelően. Ezen a téren javulnunk kell, nem engedhetünk meg ennyi elpuskázott lehetőséget. Az egész találkozón szoros őrizetet kaptam, ezért próbáltam megszabadulni az emberemtől és utat nyitni a társaimnak. Reggio Calabriába jönni mindig jó érzés, mert itt mindig szívesen fogadnak minket."
Forrás: acmilan.com -
#14136 Az olasz lapok arról cikkeznek, hogy a Milan és a Juventus az utolsó pillantban szeretné leigazolni Matteo Ferrarit a Roma csapatából.
A 28 éves védő szerződése a nyáron lejár, és nem akar hosszabbítani a fővárosiakal. A Juventusnak égető szüksége van védőre, ugyanis etéren nagyon rosszul állnak, míg a Milan rengeteg mérkőzést játszik a következő hetekben és több idős védője is van, akik nem bírják a sorozatterhelést.
Mindkét klub hajlandó lenne kivásárolni a játékost egy jelképes összegért. A Roma így pénzt kaphatna érte, míg a nyáron már ingyen távozhatna.
Forrás: goal.com -
#14135 persze hogy támogatjuk, extraként lehetne esetleg arról szó, hogy használat közben készített fényképet teszünk be bannerba? valszeg mindenki irígykenne ránk, hogy nekünk van a legjobb bannerünk :) -
#14134 ha meglesz a 4.hely akkor Yulcsának összedobunk egy ACM-es fehérneműszettet:P ki támogatja a javaslatot?:P -
#14133 hát ha jól számolok, akkor ha behúzzuk még azt az 1 elmaradt meccset, illetve vasárnap legyőzzük a Fiorentinát, akkor már csak 1 pontra leszünk a 4. helytől... na, ez már így bíztatóbban hangzik egy kicsit... -
#14132 mennyé tanúni mer látom vizsgádlesztekeci:Ccccc -....- -
ryhdeksan #14131 dehogynemmegy:] -
#14130 magabiztos volt a mutatott játék, de a helyzetkihasználáson javítanunk kell...az a Guffis gól az les volt...Kaká volt lesen amikor visszaadta Guffinak:) Pato kapáslövése igazán bemehetett volna, gyönyörű akció volt... Firenzében pedig nyerni kell, nincs mese:) -
#14129 Szép volt fiúk! -
#14128 na 0:1-re nyertünk és megint el lett szórakozva sok sok helyzet, az a szerencse h most nem bosszulta meg magát, hétvégén a Fio otthonában minden helyzetet ki kell használni könyörtelenül!!!
FORZA MILAN!!! -
#14127 Gourcuff mit hagyott ki te jó ég -.- -
#14126 beadások terén ma max 2 említésre méltó volt :S
de ami pozitívum számomra az Emerson... -
#14125 Oddo javult egy kicsit ...de még van mit dolgoznia, de már jobb mint az ősszel -
#14124 ennyi helyzet ami megint kimaradt a 2. félidőben eddig... -
#14123 Pato és Piro LE, Guffi és Brocchi FEL -
#14122 Pato kapáslövés is mellé :S -
#14121 Pirlo kapufa szabiból majd Emerson küldött vmit a kapu előtt... kellene még egy gól az istenit -
#14120 Oddo megöl... nem értem h miért van ilyes irtózatosan szar formában :||| -
#14119 kis kitekintés: Dzsudzsák góljával vezet a PSV az Ajax ellen! Szép volt Balázs!
és perzse FORZA MILAN! :) -
#14118 mettyú az nemzetközi kupa nem hazai cím...nektek az nem megy mennyészépen haza és a hazai topikban írjá hülyeségeket -
ryhdeksan #14117 bocsi, azt is -
ryhdeksan #14116 idegenben mindig jók vagytok :P ez a bl-ben még jól is jöhet
csak kár h azt mi nyerjük :)) -
#14115 benne van a játékunkban egy pici hiba..értem ezalatt Oddo eladott labdáját amiből kontráztak a hazaiak, valamint Nesta amikor elcsúszott, még egy gól kellene...jól játszunk, így tovább -
#14114 félidő 0:1 Gila 18. percben szerzett fejesével :) -
#14113 azért h megnyugodjak kellene még egy gól -
#14112 Gattuso mit lőtt te jó ég :D
de a kapus hárított sajna... -
#14111 Pirlo de szépen okosan tette Kaká elé de sajnos a védő menteni tudott -
#14110 na végre! van képem! :D FORZA MILAN! :))) -
#14109 1-0 Gila szép fejes:) -
#14108 Gila ^^
a védők nagyon öresen hagyták :D -
#14107 amúgy vezet a MILAN, de jó... -
#14106 Cai-Fu Sports, de nekem egyiken sem jön be semmi :( -
#14105 PPMate-n melyik csatorna adja? :S -
#14104 nekem csak tölt... már 1 jó ideje... mennyit vártatok rá?