A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nuno88
12:41 - Adriano Galliani jövõ hét hétfõn Madridba utazik, hogy megegyezzen a Real Madriddal Ronaldo ügyében.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
ha lesz vmi akkor azt leggyorsabban a madridistáról tudjuk meg

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
jó hírek... remélem Ronaldoból lesz is valami 😊

LasCar16
Végre megkezdõdött a párbeszéd a Milan és a Real Madrid vezetése között Ronaldo átigazolásának ügyében. A hírek szerint a madridiak sportigazgatója, Franco Baldini tegnap este Milánóba utazott, és együtt vacsorázott Adriano Gallianival és Ariedo Braidával.

A brazil csillag szerette volna felbontani szerzõdését a Reallal, azonban a spanyolok ragaszkodnak hozzá, hogy ingyen nem engedik el a játékost másik csapathoz. A Real vezetésébõl tegnap Predrag Mijatovics nyilatkozott az ügyben, aki "hatalmas tiszteletlenség"-nek nevezte a Milan hozzáállását az ügyhöz, mely szerint nem hajlandóak tárgyalni a madridi klubbal, inkább közvetítõk segítségével próbálják megoldani a transzfert.

Azonban tegnap este megváltozott a dolgok menete, amikor is Baldini találkozott a Galliani-Braida kettõssel, és az érdemi tárgyalások végre megkezdõdhettek. A megegyezés persze még távolinak tûnik, de korántsem lehetetlen, ugyanis a Milannak egyértelmûen kell Ronaldo, míg a Madrid egyértelmûen meg akar válni a játékostól. A hírek szerint a spanyolok már csak 6 millió eurót kérnének a brazilért, ami csupán töredéke a nyáron emlegetett 25-30 milliónak.

A Real Madrid több ajánlatot is kapott már Ronnie-ért, például az arab Al-Ittihad csapatától, azonban a játékos egyértelmûvé tette: csak a Milanhoz hajlandó aláírni. A tárgyalások mindesetre megkezdõdtek a két klub között, amit még Galliani is "fontos mozzanat"-nak tartott. A következõ órákban további fejlemények várhatóak.

Forrás: channel4.com, gazzetta.it

#acm

LasCar16
Az Ac Milan hivatalos közleményben tudatja hogy a klub holland játékosa, Clarence Seedorf 2011. június 30.-ig meghosszabította szerzõdését.

#acm

Nuno88
<#eljen>

LasCar16
<#eljen>

#acm

gabber_saviola
UFFICIALE: Oddo è del Milan
23.01.2007 11.11 di Ilario Imparato articolo letto 1 volte
Massimo Oddo e' da considerarsi un giocatore del Milan a tutti gli effetti. Questa notte il presidente della Lazio Claudio Lotito e Adriano Galliani hanno trovato un accordo per il trasferimento del giocatore sulla base di 8 milioni di euro piu' Pasquale Foggia.
L'offerta era stata fatta dall'amministratore delegato del Milan a Lotito gia' domenica sera, ma il presidente biancoceleste ha voluto un paio di giorni per pensarci. Si conclude cosi' una lunga trattativa tra la Lazio e il Milan per il difensore campione del mondo iniziata da meta' dicembre e conclusasi nell'ultima settimana di mercato. Il giocatore, che non ha mai nascosto di voler trasferirsi a Milano, nel pomeriggio dovrebbe essere gia' a Milanello per firmare il contratto e aggregarsi alla squadra. Giovedi' Oddo potrebbe gia' essere in campo contro la Roma in Coppa Italia.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Nuno88
elõfordul az is de hol nem? 😊

kacsák is vannak 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Nuno88
mostanába h h alakulnak a dolgok 😊

ott több minden megjelenik 😊

madridistát olvasol tán? 😊)

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Nuno88
tegnap, 18:55 - A következõ órákban végleg eldõlhet minden Ronaldo ügyében. A csatár valamilyen módon kényszeríteni szeretné jelenlegi csapatát az átigazolás engedélyezésére. A Real Madrid pénzt követel, míg a Milan egy fillért sem adna.

Nuno88
Lazio-AC Milan:

Nuno88
Carlo Ancelotti így nyilatkozott a tegnapi, Lazio elleni 0-0-ás döntetlent követõen:

"Behrami esete egyértelmûen piros lapot ért. Ez nem is lehet kérdéses, a játékvezetõ komoly hibát vétett. A teljesítményünkben összességében nem csalódtam. A szokásosnál kevésbé voltunk szervezettek, de nagy volt a nyomás odakint. Csak az utolsó labdaérintéseknél hiányzott valami, viszont a védelemmel elégedett voltam. Talán a kelleténél kicsit több hibát vétettünk" - fejezte be a Milan mestere.

Forrás: channel4.com

Nuno88
Gólnélküli döntetlent ért el az AC Milan csapata Rómában. A piros-feketék a Lazio vendégeként léptek pályára, és végül egy ponttal a zsebben távozhattak a Stadio Olimpico-ból.

LAZIO-MILAN 0-0
Gólszerzõk: -
Játékvezetõ: Saccani
Sárga lap: Zauri (49.), illetve Bonera (49.)
Piros lap: -

LAZIO (4-3-1-2):
Peruzzi (Ballotta 46.); Behrami (Belleri 81.), Siviglia, Cribari, Zauri; Mudingayi, Ledesma, Mutarelli; Mauri; Rocchi, Pandev (Foggia 88.).

Cserepad: Bonetto, Manfredini, Firmani, Makinwa.
Vezetõedzõ: Rossi.

MILAN (4-4-1-1):
Dida; Cafu, Bonera, Maldini, Jankulovski; Gattuso, Pirlo, Brocchi (Ambrosini 82.), Seedorf; Kaka; Gilardino (F. Inzaghi 79.).

Cserepad: Storari, Simic, Costacurta, Gourcuff, Oliveira.
Vezetõedzõ: Ancelotti.

Forrás: gazzetta.it

LasCar16
úgy voltunk szarok ahogy illik.... megint csak az ívelgetés 1 csatárra...Gila eltûnt...Kakát ennyit hibázni rég láttam 1v1 nagyon nem ment neki...mondjuk sérült volt...ez még elfogadható...Pirlonak megint nemvolt normális labdája...See akart vmit de nemjött be neki...mondjuk majnem rúgott egy gólt...Lazio védelmét is dicsérnünk kell...sajna az ilyen meccseket nemtudjuk hozni...pedig mindenki botlott elõttünk kivéve a merdát de optimista vagyok meglesz a 4. hely és remélem Oddo is a hét folyamán jóéjt mindenkinek Forza Milan

#acm

Szabi 22
Az a fasza hogy Ancelotti mindig azt az egy csatáros felálást csinálja!!!!!!!!!!!!!44
A tököm tele van már vele!

Nuno88
FT Lazio 0 - 0 AC Milan

a kupában javítanunk kell... vissza kell vágni a Rómának

Nuno88
lerúgták Gilát, fasza, az a tetû beleszállt keményen

Nuno88
remélem egyet berakunk vhogy, kellene a 3 ponty

Szabi 22
Ez a meccs olyan döntetlen mint egyszer!!!!!!!!!!

Palinko
bízzunk és reméljünk
Szabi 22
Löjjünk már be eggyet nagyon kell a gól!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nuno88
26' Lazio 0 - 0 AC Milan

Nuno88
thx 😊

gabber_saviola
Lazio-Milan: formazioni ufficiali

Lazio (4-3-1-2): Peruzzi; Behrami, Siviglia, Cribari, Zauri; Mudingayi, Ledesma, Mutarelli; Mauri; Rocchi, Pandev. All.Delio Rossi

Milan (4-3-2-1): Dida; Cafu, Bonera, Maldini, Jankulovski; Gattuso, Pirlo, Brocchi; Seedorf, Kakà; Gilardino. All.Carlo Ancelotti

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Nuno88
igen vmelyik sport tv adja csúsztatva

Szabi 22
Az nekem nincs!

Palinko
a sport 2 adja azt olvastam...
Nuno88
acmilan.hu fórumban a mecsnézés interneten élõben c. topicban keress vmit

Szabi 22
Hol tudnám interneten nézni a meccset tudtok valamit!!!!!!!!!!!!!!

Nuno88
nem élõben hanem csúsztatva asszem

Palinko
adja véletlenül a sport1?
Nuno88
KEEPERS: Dida, Fiori, Storari (n.26); DEFENDERS: Bonera, Cafu, Costacurta, Grimi, Maldini, Jankulovski, Simic; MIDFIELDERS: Ambrosini, Brocchi, Gattuso, Gourcuff, Kakà, Pirlo, Seedorf; STRIKERS: Aubameyang, Gilardino, Inzaghi, Ricardo Oliveira.

Nuno88
hát én is nagyon számítok a gyõzelemre

Szabi 22
Ma megverjük a Laziot akkor pontban egyenlõl leszünk velük tehát én csak gyözelem az elfogadható!!!

Palinko

Kakha Kaladze a Milan Channel-nek adott tegnapi interjújában beszélt a visszatérésérõl.

„Egyre jobban vagyok, és a felépülésem utolsó fázisánál tartok. Holnap elkezdem a futóedzéseket, és aztán a jövõ héten speciális gyakorlatokkal próbálom visszanyerni a régi formámat. Teljesen egészségesen szeretnék Kakha Kaladze a Milan Channel-nek adott tegnapi interjújában beszélt a visszatérésérõl.

„Egyre jobban vagyok, és a felépülésem utolsó fázisánál tartok. Holnap elkezdem a futóedzéseket, és aztán a jövõ héten speciális gyakorlatokkal próbálom visszanyerni a régi formámat. Teljesen egészségesen szeretnék visszatérni, és egybõl újra a legjobbat akarom nyújtani. Nem fogom úgy újrakezdeni, mint legutóbb, amikor fizikálisan nem voltam teljesen rendben. Akkor a csapat nehéz helyzetben volt, mert sok játékos dõlt ki sérülés miatt, ezért kellett idõ elõtt játékra jelentkeznem. Most már nagyon vissza akarok térni, és a szezon végéig folyamatosan játszani szeretnék.”

Forrás: acmilan.com
Palinko
"jó h egyszer ezt mondják másszor meg amazt"

jaja csodálatos

"remélem leigazoljuk"

én is reménykedem.
Nuno88
nem tudom de remélem leigazoljuk, jó h egyszer ezt mondják másszor meg amazt

Palinko
NA OK AKKOR MOST MI LESZ? ITT A HÍREK AZ ACMILAN.HU RÓL...

Adriano Galliani, a Gazzetta dello Sportban megjelent nyilatkozata szerint a Milan továbbra sem tárgyal a Real Madirddal, és Oddo tekintetében sem enyhített álláspontján.

"Azt hallottam, hogy a Real arra vár, hogy én Madridba utazzak. Szükségesnek érzem, hogy tisztázzuk: a Milan nem szándékozik tárgyalásokat kezdeményezni a spanyolokkal. Az üzlet csakis azért juthatott el idáig, mert biztosítottak minket arról, hogy Ronaldo képes felbontani a szerzõdését január 31-ig, tehát nincs szükség a közbelépésünkre. Türelmesen fogunk várakozni egészen a hónap végéig, és Ronaldón múlik, hogy tudassa velünk: ki tudja-e szabadítani magát a szerzõdésébõl, vagy nem. Én egyébként úgy látom, hogy Ronaldo elszánt az igazolással kapcsolatban. Sõt, borzasztóan elszánt. A Reallal nem vettük fel a kapcsolatot és nem is fogjuk, úgyhogy akármilyen pletyka Pippo Inzaghiról és más játékosokról teljesen alaptalan. Oddo? A két ügy között csak egy különbség van, ugyanis Oddo esetében folytatjuk a tárgyalásokat a Lazio elnökével, Claudio Lotitóval. A differencia a két klub elképzelése között csak 2 millió font. Viszont ebben az esetben is készek vagyunk várni az átigazolási idõszak végéig. Az alapvetõ hozzáállásunk a dolgokhoz ez: ha Oddo és Ronaldo az általunk megszabott feltételekkel ideigazol, akkor örülünk nekik. Ha nem, akkor a meglévõ játékosainkkal folytatjuk tovább a szezont, és ezzel is egyértelmûen elégedettek lennénk" - fejeztbe be a Milan alelnöke.

Palinko
asszerm benne vagyunk az 5 leggazdagabb klubb között
Ha atigazol Milan drukker leszek :>

DjCooll
hát nem nagyon sõt sztem bele is tartuzunk a gazdag klubok körébe😊😄

hát ha ronaldo jönne remélem akkor nem kispadon ülne😄😊

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

Nuno88
tegnap, 23:18 - Az AC Milan vezérkara szerint Ronaldo nagyon közel áll az olasz gárdához.

<#whatever>

Nuno88
nem tudom, pedig tudtommal nem vagyunk szegény klub :\\\

DjCooll
de mért mi adunk a legkevesebbet a játékosokért?

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

Nuno88
16:23 - Ronaldo egyre közelebb a Milanhoz! Ma este kulcsfontosságú találkozó lesz az ügynök és a vezetõség között. Négy milliót ajánl a Milan, tizet kér a Real Madrid, a különbözetet Ronaldo fizetné. Közben az Al-Ittihad 10 millió eurós ajánlattal állt elõ.

Nuno88
Az AC Milan január 25-én (csütörtökön) a Roma gárdáját látja vendégül az Olasz Kupa elõdöntõjének elsõ mérkõzésén. A visszavágóra január 31-én (szerdán) kerül sor a Stadio Olimpico-ban. Mindkét meccs kezdési idõpontja este 9 óra.

Forrás: acmilan.com

Nuno88
Egyes források szerint Massimo Oddo hamarosan átigazolhat a Milanhoz, miután Delio Rossi a jelek szerint nem fogja szerepeltetni a hátvédet a vörös-feketék elleni, hétvégi bajnoki találkozón.

Oddónak egészen idáig bérelt helye volt a Lazióban, azonban a csütörtök reggeli edzésen történtek arra utaltak, hogy a csapatkapitány nem léphet majd pályára a Milan elleni kulcsfontosságú mérkõzésen. A jobbhátvéd nem csinált titkot abból a ténybõl, hogy szeretne a San Siróba költözni, de a két klub ezidáig nem tudott megegyezni egymással.

Amellett, hogy Rossi a jelek szerint nem szerepelteti a játékost a hétvégén, a fõvárosi klub jogtanácsosának nyilatkozata is arra enged következtetni, hogy végre megegyeztek a felek.

"Nagyon sajnálom, hogy itthagy minket, de a klub nem képes feltartóztatni egy játékost. Biztos vagyok benne, hogy az ügy hétfõn megoldódik, vagy így, vagy úgy. Úgy gondolom, nem kellene senkinek rosszul járnia ezzel az átigazolással. Oddo kapott egy nagyon fontos karrerlehetõséget. A Lazio ugyan sokat tett Oddóért, de õ is sokat adott ennek a klubnak."

A legújabb pletykák szerint a Milan 5,7 millió fontot, valamint Pasquale Foggia játékjogának felét kínálta a Laziónak.