Az edzőtáborban tartózkodó csapat néhány tagja egy sportszergyártó cég boltjában tartott sajtótájékoztatón nyilatkozott:
Carlo Ancelotti:
"Hazai pályán a bajnokságban néhány problémával kell megküzdenünk. Tudatában vagyunk ennek. A hozzánk látogató együttesek teljesen visszazárnak és nem hagynak esélyt számunkra. Innen erednek a gondok. Egyik fontos feladatunk lesz 2008-ban, hogy a lehető legtöbb pontot gyűjtsük be és megközelítsük az élmezőnyt."
Kaká:
"2011-ig szóló szerződésem van a Milannal, és ahogy már korábban is mondtam, a célom az, hogy addig legyek a klubnál, ameddig csal lehetséges. Egy nap szeretnék majd ennek a klubnak a csapatkapitánya lenni, tiszteletben tartva azt, hogy vannak nálam előrébb állók a rangsorban."
"Ami az Arsenal elleni meccseket illeti, a Manchester és a Liverpool elleni sikerekből nem lehet kiindulni. Az angol csapatok nagyon veszélyesek, és komolyan kell venni őket. Természetesen minden esélyünk megvan arra, hogy túljussunk rajtuk."
Clarence Seedorf:
"Az Arsenal egy kiváló együttes, tele tehetséges játékosokkal, remek egyéni képességekkel. Van Persie képességeit a válogatottból is ismerhetem."
Alessandro Nesta:
"Nekünk védőknek nagy felelősség lesz biztosítani, hogy a csapat ne érezze meg a Capitano hiányát, miután visszavonul. Biztos vagyok benne, hogy képesek leszünk továbbra is jól teljesíteni, olyan játékos távozása után is, mint Paolo Maldini."
Yoann Gourcuff:
"Tisztában vagyok vele, hogy egy fiatal játékosnak nem könnyű az élet egy Milanban. Ez a világ egyik legerősebb klubja, természetes hogy kemény verseny van a játékosk között. Folytatni fogom a munkám és a legjobbam igyekszem nyújtani, hogy meggyőzzem az edzőmet. Úgy érzem rengeteget fejlődöm ebben a közegben és jól is érzem magam."