36663
-
#13583 Változtatott a kezdőcsapat felállásán Carlo Ancelotti.
Első félidő:
Dida; Oddo, Maldini, Kaladze, Serginho; Cafu, Gattuso, Pirlo, Gourcuff; Seedorf, Ronaldo
Második félidő:
Kalac; Bonera, Simic, Nesta, Favalli (Digao); Emerson, Brocchi, Gourcuff; Kakà; Gilardino, Paloschi
Forrás: acmilan.com
És Pato sehol??? -
#13582 én még nem iszok:P -
#13581 Hajdú B. István miatt lenne jobb:P mtv-n rühellem a műsorvezetőket, a szakit ... és a kommentátort, de tuti minket adnak vhol:) -
#13580 :DDddd mennyit iszol te egy nap?:P -
#13579 Hajrá Pato 13.-án!
-
#13578 most egész nap fogom nyomni XD
-
#13577 am. sztem ha a viasat 3-mon lessz a Real-Roma, akor az m1-en az Arsenal-Milan, de azért jobb lenne, ha a viasaton lenne sztem -
#13576 szálljunk le a földre:P ugyanaz a szitu mint nekik Kaká -
#13575 Ezt már más mesében hallottuk, lesz vagy nemlesz szerződés az itt a kérdés :) sztem nem lesz ebből sem semmi -
#13574 Az olasz BL-győztes AC Milan vezetőségében megfogant az a gondolat, hogy leigazolják a spanyol Real Madrid 21 éves válogatott védőjét, Sergio Ramost. A játékos két és fél éve került a királyi klubhoz a Sevillától. Azonban, ha a Milan valóban le akarja őt igazolni, akkor egészen mélyen kell majd a zsebükbe nyúlniuk, hiszen Sergio Ramos kivásárlási ára 120 millió font! Ez azért is ekkora, mert a Real egyik legjobban fizető labdarúgójáról van szó és a szerződésében már évekkel ezelőtt belevették ezt az árat!
forrás:foci24.com
-
#13573 Január negyedikén az Olasz Labdarúgó Szövetség bejegyezte Pato játékengedélyét, ettől kezdve pedig az ifjú zseni már tétmérkőzésen is játszhat a Milanban.
Pippo Inzaghit szombaton vesekővel műtötték, ezért még lábadozik, Ronaldo pedig fizikálisan még nincs teljesen rendben. Könnyen elképzelhető tehát, hogy a brazil tini már a vasárnapi bajnokin bemutatkozhat a San Siro közönségének.
"Készen állok rá, hogy kezdő legyek és játszak."-mondta a La Gazzetta dello Sport-nak.
"Természetesen megvan bennem a pozitív értelemben vett feszültség, de a szívem mélyén nyugodt vagyok."
"Nem érzek különösebb nyomást magamon. Sikerült jól beilleszkednem és a csapattársaim is közel állnak hozzám, mindenben a segítségemre vannak."
"Kezdő leszek-e a Napoli ellen? Az edző majd eldönti a dolgot."
"Egy hét kemény edzés áll előttem. Ezalatt kell fizikálisan eljutnom odáig, hogy akár az első perctől kezdve pályán lehessek." - fejezte be a 'Kacsa' becenevű játékos
Forrás: channel4.com -
#13572 hát jah és nem is kicsivel vezet a real-roma :||| -
#13571 hé erre nem csak 1x lehet kattolni. na hajrá én már nyomom :D -
#13570 bazzeg vezet a Real - Roma ( már ha a piros csík azt jelöli) -
#13569 pont most akartam beírni:) -
#13568 SZAVAZZATOK A MILAN MECCSRE!!!
http://www.viasat3.hu/index.php?&barometer=23&barometer_vote=67 -
#13567 Francia kapus kerülhet a Milanhoz
Milánó, január 6., 13.20 Hugo Lloris közel a megegyezéshez.
A Milannal majdnem egy tucat kapus nevét dobták be a köztudtaba Dida esetleges utódjaként, netán helyetteseként. Úgy tűnik, a piros-feketék megtalálták a megfelelő egyént, aki talán a legkevésbe ismert az összes keresett hálóőr közül. Hugo Llorisról, a francia Nice 21 éves portásáról van szó, aki szíve szerint azonnal csomagolna, és a Serie A felé venné az irányt.
Olasz hírforrások szerint a nizzaiaknál 2009-ig szerződésben lévő futballista átigazolásáról már megegyezett a két klub, így Lloris hamarosan Milánóba utazhat, és aláírásával szentesítheti a megállapodást. -
#13566 Mint minden sztárcsapatnál, természetesen a Milannál is nagy gondot fordítanak arra, hogy ne csak a közeljövőben, hanem hosszabb távon is eredményes legyen az együttes. Éppen ezért a sztárjátékosok mellett igyekeznek fiatal tehetségeket is megszerezni, akik néhány év múlva meghatározó szerepet játszhatnak a csapatban. Ennek szellemében szeretnének most lecsapni Luca Cigarinire, akiben a játékmester, Andrea Pirlo utódját vélik felfedezni.
A 21 éves irányító középpályás jelenleg a Parma színeiben játszik, és bár nem számít kifejezetten gólerős játékosnak - az olasz élvonalban lejátszott 38 meccsén mindössze egyetlen gólt szerzett -, ifjú kora ellenére többnyire ő fogja össze a csapatot. A korosztályos válogatottakban is bizonyíthatta tudását, az U18-as együttestől kezdve minden utánpótlás-csapatban helyet kapott, s néhány hónapja megszerezte élete első találatát címeres mezben: a Feröer-szigetek elleni U21-es Eb-selejtezőn lőtt gólt.
A rendkívül technikásnak tartott Cigarini egyik erőssége éppen a szervezőkészsége: remekül lát a pályán, emellett váratlan húzásokra is képes, igazi karmesterként mozogva hozza helyzetbe a társait. A Milannál ezt a szerepkört egyelőre a világbajnok Andrea Pirlo tölti be, de a klub vezetői úgy gondolják, a közel 29 éves klasszist előbb-utóbb pótolni kell, s erre most Cigarinit tartják a legalkalmasabbnak. A fiatal reménység egyébként tavaly nyáron hosszabbította meg a szerződését, öt évre kötelezte el magát a Parmához, ami persze nem jelenti azt, hogy egy jó ajánlat esetén ne gondolhatná meg magát: a Milan ugyanis a nyáron szeretné nyélbe ütni az üzletet, s az ajánlattal gyaníthatóan nem csak a Parma, de Cigarini is jól járna. -
#13565 télen nem jön mert még célja a BL a Chelsea-vel -
#13564 jó lenne bár ha most télen el is jönne, ronaldo meg felépülne végre akkor nem hiszem h még most leigazolják...
Pato, Pippo, Gila, Roni és Drogba ez meleg lenne de nem lesz van egy olyan érzésem :D -
#13563 talán felírhatjuk Zambrotta mellé?... legalábbis remélem -
#13562 Drogba: Viszlát, Chelsea!
A Chelsea elefántcsonparti támadója ismét kijelentette: reményei szerint utolsó hónapjait tölti a Stamford Bridge-en.
Didier Drogba már korábban is adott olyan nyilatkozatot, amelyben leszögezte: szeretné elhagyni a londoni gárdát és egy másik együttesben folytatni a pályafutását. Később visszakozott, és kijelentette, hogy szereti jelenlegi klubját, ám a távozásáról szóló újabb mondatai egyértelműek: a csatár új kihívásra vágyik.
- Igazak a hírek, távozni akarok. A legnagyobb gond, hogy ez nem újkeletű érzés, már két vagy három éve szeretném elhagyni a klubot. Mourinho távozása nem segített, sőt még inkább fokozta bennem az érzést, hogy máshol a helyem. A következő klubomról még nem tudok semmit, de most leginkább az érdekel, hogy jól szerepeljünk az Afrikai Nemzetek Kupáján, majd megnyerjek minden lehetséges trófeát a Chelsea-vel. A Bajnokok Ligája a legfontosabb, de természetesen az angol bajnoki cím visszahódítása is fontos - nyilatkozta Drogba.
-
#13561 3mm-es veseköve volt ami természetes úton távozott belőle, hamarosan edzésbe állhat, nincs gond(Y) -
#13560 Az edzőtáborban tartózkodó csapat néhány tagja egy sportszergyártó cég boltjában tartott sajtótájékoztatón nyilatkozott:
Carlo Ancelotti:
"Hazai pályán a bajnokságban néhány problémával kell megküzdenünk. Tudatában vagyunk ennek. A hozzánk látogató együttesek teljesen visszazárnak és nem hagynak esélyt számunkra. Innen erednek a gondok. Egyik fontos feladatunk lesz 2008-ban, hogy a lehető legtöbb pontot gyűjtsük be és megközelítsük az élmezőnyt."
Kaká:
"2011-ig szóló szerződésem van a Milannal, és ahogy már korábban is mondtam, a célom az, hogy addig legyek a klubnál, ameddig csal lehetséges. Egy nap szeretnék majd ennek a klubnak a csapatkapitánya lenni, tiszteletben tartva azt, hogy vannak nálam előrébb állók a rangsorban."
"Ami az Arsenal elleni meccseket illeti, a Manchester és a Liverpool elleni sikerekből nem lehet kiindulni. Az angol csapatok nagyon veszélyesek, és komolyan kell venni őket. Természetesen minden esélyünk megvan arra, hogy túljussunk rajtuk."
Clarence Seedorf:
"Az Arsenal egy kiváló együttes, tele tehetséges játékosokkal, remek egyéni képességekkel. Van Persie képességeit a válogatottból is ismerhetem."
Alessandro Nesta:
"Nekünk védőknek nagy felelősség lesz biztosítani, hogy a csapat ne érezze meg a Capitano hiányát, miután visszavonul. Biztos vagyok benne, hogy képesek leszünk továbbra is jól teljesíteni, olyan játékos távozása után is, mint Paolo Maldini."
Yoann Gourcuff:
"Tisztában vagyok vele, hogy egy fiatal játékosnak nem könnyű az élet egy Milanban. Ez a világ egyik legerősebb klubja, természetes hogy kemény verseny van a játékosk között. Folytatni fogom a munkám és a legjobbam igyekszem nyújtani, hogy meggyőzzem az edzőmet. Úgy érzem rengeteget fejlődöm ebben a közegben és jól is érzem magam."
-
#13559 ezt minden nap lefogom írni:P :) -
#13558 Hajrá Pato 13.-án! -
#13557 most olvastam a samsungsport.hu-n h Inzagi meg kórházban van vesekő miatt :||| -
#13556 Hát ahozzképest Berlu azt nyilatkozta azértnem igazoltuk le mert már öreg... -
#13555 remélem majd a Napoli ellen is villog, persze ha addig nem sérül meg -
#13554 nekem megfelelnek a mostani időpontok -
#13553 A Corriere dello Sport beszámolója szerint Ronaldo újra edzésbe állt. A Milan támadója szinte a teljes őszi idényben maródi volt, így jó hír a csapat szurkolóinak, hogy a brazil elkezdte a labdás foglalkozásokat. Sőt, valami olyasmi is történt a Milan tréningjén, amelyre hosszú hónapok óta nem volt példa: Ronaldo gólt szerzett! -
#13552 Az elmúlt nyáron Luca Toni némi meglepetésre a Bayern München csapatához szerződött a Fiorentinától.
Sokan akkor nem értették, hogy egy ilyen kaliberű csatárt miért nem próbálnak meg a Serie A élklubjai megkaparintani, maga az érintett most fellebbentette a fátylat arról, hogy voltak próbálkozások, sőt!
"Két éve a Juventus és az Internazionale is nagyon közel volt ahhoz, hogy megegyezzek velük, de a bundabotrány miatt inkább akkor nem írtam alá hozzájuk." - nyilatkozta Toni. "A Milannal még messzebre jutottam! Hozzájuk már alá is írtam a szerződésem, de végül befutott a Bayern ajánlata, és kértem őket, hogy inkább engedjenek át nekik!" -
#13551 Elképzelhető, hogy a közeljövőben a Serie A mérkőzéseinek kezdési időpontjait megváltoztatják, ha elfogadásra kerül egy új javaslat.
Jelenleg Olaszországban a hétvégén négy különböző időpontban rendeznek találkozókat.(szombat 18:00 és 20:30 ill. vasárnap 15:00 és 20:30)
A televíziós közvetítések miatt azonban több hasznot hozhatna, ha minél több időpontra osztanák a bajnokikat.
Természetesen a klubok csak akkor lennének érdekeltek a változtatásban, ha ebből nekik is több bevétel jutna.
Akár már a következő szezonban is láthatunk mérkőzéseket vasárnap dél tájékán és délután 16:30-kor.
Korábban egyszer már volt erre példa: 2000. január 9-én a Parma-Juventus 13:00-kor kezdődött, de nem követték újabb találkozók.
A Liga elnöke, Antonio Matarrese a változtatás híve, és sürgeti a minél előbbi voksolást az ügyben.
Forrás: channel4.com
2008.01.06. andrijcar
-
#13550 :)) remélem ami késik, nem múlik, és megéri várni! -
#13549 jaja már 5 nap eltelt és még nem igazoltunk senkit :S
:))))))))) -
#13548 Hát bámulatos ez a srác... remélem nálunk is fogja hozni a formáját! :) Lehet, hogy mégiscsak igaza lesz Ancelottinak, és nem kell igazolni támadót? :)
De egy védő (és egy kapus?) akkor is kellene... -
#13547 NAGGYON ÉÉÉRTI!! :D ez a gyerek olyan életet hoz majd a játékunkba! :) legalábbis szerintem:P -
#13546 válogatás Patoról..0:35nél forgatja Puyolt:P -
#13545 Pato edzésben...december:P -
#13544 még 8 nap a Napoli meccsig :(