Itt Dubaiban olyan időjárás fogad minket, amely tökéletes egy hatékony felkészüléshez. Célunk, hogy minél jobban kezdjük ezt az évet."
"Minimális elvárás a bajnokságban a negyedik hely megszerzése, a legfontosabb szempont pedig a Bajnokok Ligájának megnyerése, a címvédés. Idén nehezebb dolgunk lesz a nyolcaddöntőben, hiszen a Celtic helyett most az angol tabellát vezető Arsenal lesz az ellenfél."
"A bajnokságban kapunk egy plusz segítséget Pato személyében. Nem látom semmi akadályát annak, hogy a Napoli ellen már pályára lépjen. A hivatalos ügyek addigra megoldódnak. Biztosan minőséget ad majd a játéka a csapatnak, és nem félünk terhet rakni a vállára."
"Ronaldo? Amennyire én tudom, ő nem akarja elhagyni a Milant. A róla felmerült híreket Brazíliában találták ki, ezek pedig nem egyeznek Ronaldo véleményével. A csapat rendelkezésére áll, számolunk vele és reméljük, hogy a következő napokban már labdás edzéseket végezhet."
“Én személyesen nem kértem a klubvezetéstől új csatár igazolását, még abban az esetben sem, ha Ronaldo nem tudna játszani. Hiszek benne, hogy a jelenlegi támadóink elegendőek, és mégegyszer hangsúlyozom, Pato érkezése új lehetőségeket nyit. Meg vagyok győződve arról, hogy a januári átigazolási szezon végén is ugyanez a keret vág neki a tavasznak."
“Dida? Nem gondolom, hogy pszichológia problémái lennének, és ezek zavarnák őt. A korábbi vállsérülése miatt fizikálisan kicsit lelassult, de az nem igaz, hogy folyamatosan hibákat követne el. Nyugodtan kijelenthetem, a Napoli ellen ő védi majd a Milan kapuját."