36663
-
ryhdeksan #13543 roger that -
#13542 nem leszek "szemétmoderátor" ezért nem fogok büntiket osztogatni, inkább megkérek MEGINT mindenkit, hogy a saját csapatának a topikjába habzon a szája. -
#13541 yesss remélem lesznek képek a bemutatásról :) -
#13540 Az Olasz Liga a honlapján tette hivatalossá, hogy a mai nappal Alexandre Pato a Milanhoz igazolt, és a brazil csatár minden szempontból a piros-feketék játékosa.
valamint:
A Flamengo kapusa, Bruno Fernandes a legújabb hálóőr, akit kapcsolatba hoztak a Nelson Didát foglalkoztató AC Milannal.
Fernandest sokra hivatottnak tartja a Milan vezetője, Ariedo Braida, és Leonardo, akik a közelmúltban személyesen nézték meg a fiatal kapust munka közben. A Tuttosport szerint a piros-feketéknél fontolóra vették, hogy Fernandes a következő szezonban Dida örökébe lép.
Forrás: tribalfootball.com
A játékos adatai:
Teljes név: Bruno Fernandes das Dores de Souza
Születési hely: Belo Horizonte (MG)
Születési idő: 1984/12/23
Magasság: 190 cm
Testsúly: 87 kg
Debütálás: 2006/09/02 - Flamengo 1 - 2 Internacional -
#13539 na jó mettyúnak lehet több is:P -
ryhdeksan #13538 jah kurva büszkék lehettek az olasz csapatotokra, akiket csalásért bannoltak ;> -
#13537 (gabber elég lesz nekik egy pont is:P) -
#13536 meg lesz az is..., és még egyszer bocs a milanosoktól
állok elébe a büntetésnek :) -
#13535 lol de igaz :D -
#13534 north asszem lesz dolgod.... legalább a Milant szidnátok:D akkor én is be tudnék szállni, de így.... -
#13533 kit érdekel hányan szurkolnak juvenak:D ne a multal gyere mindig... már unalmas... jelennel dicskedjél:D bocs offért -
#13532 nézz utána, de tényleg nem offolok, Milannal semmi bajom, az legalább olasz csapatnak mondható -
ryhdeksan #13531 ne offolj légyszi, ráadásul ne hülyeséget
köszi -
#13530 mindegy, amíg nekünk több mint egy tizessel több scudettónk van, addig nem kérdéses, melyik klub a sikeresebb...
(meg Olaszországban, Európában is sokkal többen szurkolnak a Juventusnak, nem is tudom miért nem az intert választják....)
de nem offolok itt -
#13529 Szóval, a kuzinokkal kapcsolatban azt írják, hogy Ancelotti nem tervez igazolást januárra, sőt azt sem kérte, hogy csatárokkal erősítsék a keretet. Szerinte Pato várható debütálása növeli majd a variációs lehetőségeket. A terv egy BL hely megszerzése. -
#13528 ja sztem sok az elvárás a srácal szemben éppen 18 még, sokat azé ne várjanak tőle... -
ryhdeksan #13527 nemtom azt írta egy milanos hogy mindenki azt várja pato-tol hogy majd lő 40 gólt, de sztem ha lő egy 5-8 gólt már jó -
#13526 na neee -
ryhdeksan #13525 birom hogy nektek csak ez az egy szövegetek van, de csak mondogassad magadban és néha nézz a tabellára -
#13524 most halottam hogy Ancelotti kijelentette hogy télen nem igazoltuk, mer szerinte keret ugyjó ahogy van, Patoval nagyot erősödtök ezt mondta:D -
#13523 :DDDdd joke.. -
#13522 Sergio Ramost 180 millió euróért vásárolhatják ki szerződéséből
Bár az AC Milan nagyon szívesen szerződtetné Sergio Ramost, a védőt 2013-ig szóló szerződés köti a Real Madridhoz. A kontraktusban van egy olyan záradék, amely szerint 180 millió euróért lehet őt kivásárolni.
Sergio Ramos elégedetlen a helyzetével. Nem azért, mert esetleg kevés lehetőséget kapna edzőjétől, Bernd Schustertől, hiszen csapatának egyik legtöbbet foglalkoztatott játékosa. A gond a fizetésével van, legalábbis a védő szerint túl keveset kap.
A válogatott futballista iránt az AC Milan érdeklődik, és a hírek szerint megduplázná a védő madridi fizetését. Ramost azonban ki kell vásárolni élő szerződéséből.
A Real Madrid játékosát 2013-ig köti szerződés a spanyol fővárosba, és a klub egyik vezetőségi tagja meg is nevezte azt az összeget, amiért ki lehet vásárolni a játékost: ez pedig nem kevesebb, mint 180 millió euró.
A 21 éves játékos 2005 augusztusában érkezett a királyi gárdához, a spanyol élvonalban a 2003/04-es szezonban mutatkozott be a Sevilla játékosaként. A válogatottnak 2005 márciusa óta tagja, egy Kína elleni összecsapáson debütált.
nso -
#13521 tavaly tavasszal beváltotta a hozzáfűzött reményeket de idén csalódás eddig ez tény... -
#13520 tavaly egy BL-t érő helyet pl és 40%kkal kevesebb madridistát:P -
DJ BP #13519 és mit értek vele? :D -
#13518 nem is kicsit amióta itt van :D -
#13517 roni fogyott nem? -
#13516 még 10 nap van addig -.- -
#13515 Edzés:
-
#13514 Napoli ellen megláthatod:o -
#13513 Megérkezés:
-
#13512 nagyon de nagyon kiváncsi vagyok már erre a Pato gyerekre... -
#13511 előbb lesz meg nekünk a 30 ;), mint nektek a 20... -
#13510 Ancelotti nyilatkozat:
Itt Dubaiban olyan időjárás fogad minket, amely tökéletes egy hatékony felkészüléshez. Célunk, hogy minél jobban kezdjük ezt az évet."
"Minimális elvárás a bajnokságban a negyedik hely megszerzése, a legfontosabb szempont pedig a Bajnokok Ligájának megnyerése, a címvédés. Idén nehezebb dolgunk lesz a nyolcaddöntőben, hiszen a Celtic helyett most az angol tabellát vezető Arsenal lesz az ellenfél."
"A bajnokságban kapunk egy plusz segítséget Pato személyében. Nem látom semmi akadályát annak, hogy a Napoli ellen már pályára lépjen. A hivatalos ügyek addigra megoldódnak. Biztosan minőséget ad majd a játéka a csapatnak, és nem félünk terhet rakni a vállára."
"Ronaldo? Amennyire én tudom, ő nem akarja elhagyni a Milant. A róla felmerült híreket Brazíliában találták ki, ezek pedig nem egyeznek Ronaldo véleményével. A csapat rendelkezésére áll, számolunk vele és reméljük, hogy a következő napokban már labdás edzéseket végezhet."
“Én személyesen nem kértem a klubvezetéstől új csatár igazolását, még abban az esetben sem, ha Ronaldo nem tudna játszani. Hiszek benne, hogy a jelenlegi támadóink elegendőek, és mégegyszer hangsúlyozom, Pato érkezése új lehetőségeket nyit. Meg vagyok győződve arról, hogy a januári átigazolási szezon végén is ugyanez a keret vág neki a tavasznak."
“Dida? Nem gondolom, hogy pszichológia problémái lennének, és ezek zavarnák őt. A korábbi vállsérülése miatt fizikálisan kicsit lelassult, de az nem igaz, hogy folyamatosan hibákat követne el. Nyugodtan kijelenthetem, a Napoli ellen ő védi majd a Milan kapuját." -
#13509 ASDAS:___a bár szerintem is ASDS: -
#13508 mit énekelnek?:D
-
ryhdeksan #13507 SA:DAS._DSA: akko még pár évig gyűjtheted a pénzt :AS -
#13506 na végre pont kerül az ügy végére... -
#13505 Ambronak sztem jobban menne a magas C :PPP -
#13504 :DDDDDDd
Pippo keményen tolja :D