• LasCar16
    ezzel Berlu nekem azt bizonyította h leszarjuk a scudettot 6pontra vagyunk a 4. helyezett Fiorentinától... (esti meccs eredményét még nem néztem) szal a reális esély a 4. hely ezt szerintem ő is látja ... klub VB az elsődleges , mert ez a trófea még nincs meg és a BL címvédés mert még ez sem sikerült egy csapatnak sem amióta így hívják a sorozatot, (mi egy családias klub vagyunk..nézzétek meg a szakmai stábban h. mennyi volt Milan játékos szerepel...) ők még azon az elven vannak h. ugyenez a keret lett tavaly Európa bajnoka, és bíznak benne h ez az idei szezonban is kivitelezhető, ha megfigyelitek minden meccsen más a problémánk, hol a védelem a szar, hol a középpálya, hol a támadójátékunknak a hatékonysága..hangsúlyozom a hatékonysága..mert hiába játszunk szépen ha nem megy be vagy pedig csak egy kicsi hiányzik... nem lesz meg a 3 pont, labilisek vagyunk nincs meg az a ránk jellemző magabiztosság ami az utóbbi években megvolt, júniusban asszem lejár Favalli,Cafú szerződése is talán Serginho is mehet, de ennek még utánanézek, szal tuti jönnek új arcok a védelembe, Paton is még sok múlik, valamint ha Rino formábalendülése is sokat dobna az eredményességünkön, mert télleg mintha pályán sem lenne..bezzeg a MU ellen... tavaly.. de kiegészítőembereket mindenféleképpen venni kell, mert egy Favallival nem lehet felpörgetni egy meccset vagy egy Brocchival... reméljük azt h. Berluék látják a fától az erdőt.. jócak