A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasCar16
Dida mekkora mentés<#eljen>

#acm

LasCar16
jájj Pandev hozta ránk a szívbajt...<#csodalk>

#acm

LasCar16
nah nézzük a sport 1-et FORZA MILAN!!!

#acm

LasCar16
<#beka3><#beka3>

#acm

Szabi 22

Szabi 22
Mit játszunk hát nyerünk természetesen!!!

LasCar16
simán nyerünkXD<#idiota>

#acm

fsgh
kiváncsi vagyok mit játszotok a Lazio ellen:)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

LasCar16
izzítsunk már a meccsre senki ne feledje, h. Sport 1 ma dután 14:45!!!:D

#acm

LasCar16
Carlo Ancelotti kijelölte a Lazio ellen készülõ keretét, amelybõl hiányzik a frissen igazolt Bonera, valamint Boriello.

Kapusok: Dida, Kalac

Védõk: Cafu, Favalli, Maldini, Nesta, Jankulovski, Serginho, Simic

Középpályások: Ambrosini, Brocchi, Gourcuff, Kakà, Pirlo, Seedorf

Csatárok: Gilardino, Inzaghi, Ricardo Oliveira

#acm

LasCar16
:D:D

#acm

Palinko
régwenb az volt a bojom,hogy sok a hírek,most meg nincs idegem elolvasni õket :D
LasCar16
A tavalyi év aranylabdása, a Barcelona világsztárja, a brazil Ronaldinho véleményére volt kiváncsi a "La Gazetta dello Sport" abban a témában, hogy mit gondol arról, hogy meg akarta szerezni nyáron az AC Milan:

"Jelen pillanatban csak a Barcelonában gondolkozom. Nagyon jó barátom Kaka, de soha nem beszéltünk vele a klubcsapatunkról. Kihívásnak érezném azt, hogy Olaszországban focizzak, nem véletlenül nyerték meg õk a világbajnokságot."

#acm

LasCar16
Elképzelhetõ, hogy Andrea Pirlohoz hasonlóan, Alessandro Nesta is meghosszabbítja szerzõdését a Milannal.

Pirlo a kontraktus aláírását követõen nyilatkozott saját szerzõdésérõl és eközben megemlítette, hogy hamarosan a csapatnál újabb örömre ad majd okot, amikor Nesta is hosszabbít.

Reméljük a Milan középpályása legalább annyira jólértesült, mint amennyire jó játékos.

#acm

LasCar16
A Milan vasárnap megkezdi a 2006/2007-es bajnoki szezont a Lazio elleni otthoni mérkõzéssel, ami nem ígérkezi könnyûnek. A római csapat is nagy elszántsággal készül a szezonra, hiszen õket is fûti a bizonyítási vágy, miután ponthátránnyal kezdik a küzdelmeket, ráadásul az olasz kupától már korán elbúcsúztak, az UEFA kupában pedig el sem indulhattak.

Paolo Di Canio, Dabo és Liverani már nincsenek a keretben, de érkeztek új játékosok a csapathoz, úgy mint Ledesma, Mutarelli, Foggia vagy Makinwa.
A Lazio 1989 óta képtelen volt nyerni a Milan vendégeként, de elõnyt jelenthet számukra hogy együtt készülhetett a keret a nyitányra, míg a Milan számos játékosát nélkülözte válogatottbéli kötelezettségek miatt.

A Lazio lehetséges kezdõcsapata:

Peruzzi, Oddo, Siviglia, Cribari, Zauri; Foggia, Ledesma, Mudingayi, Mauri, Pandev, Rocchi

#acm

LasCar16
A mai edzés elõtt a csapat összeállt hogy elkészülhessen a 2006/2007-es hivatalos csapatkép.

Jó hír a Milan házatáján, hogy az elõzõ héten még sérült Massimo Ambrosini is részt vett a tréningen.

#acm

LasCar16
Yoann Gourcuff a francia U21-es válogatott színeiben a elmúlt két mérkõzésen két gólt is szerzett, ezzel nagyban hozzájárulva hazája továbbjutásához. A sikeres selejtezõket követõen visszatért Milanelloba és készen áll a Serie A nyitányára.

"Minden remekül ment a válogatottal, így megvan minden esélyünk, hogy ott legyünk a jövõ nyári Európa-bajnokságon."

Mivel Gattuso eltiltását tölti és Ambrosini sérült, Gourcuff valószínûleg debütálhat a vasárnapi Lazio elleni mérkõzésen.
"Készen állok a feladatra. Az elején talán lesznek kisebb nehézségek, de ahogy egyre több mérkõzés telik el, remélem egyre több idõt tölthetek a pályán. Kezdek beilleszkedni a közösségbe, és az olasz nyelvet is tanulom már."

Az ifjú játékos minden segítséget megkap, hogy leküzdje a nyelvi nehézségeket:

"Costacurta nagy segítségemre van abban, hogy megértessem magam. Fontos, hogy megfelelõen tudjak kommunikálni a csapattársaimmal. Clarence Seedorf szintén odafigyel rám. Sajnos Vogel távozott a csapattól, pedig vele igazán jól kijöttem, bár az is igaz, hogy mindenkivel jó a kapcsolatom."

A Milan újra figyelmeztette a Real Madridot, hogy felejtsék el Kaká leigazolását.

“Ha erõsíteni akarnak, máshol kell körülnézniük.” -mondta Adriano Galliani.

A klub elöljárója azt követõen beszélt a sajtónak, miután a királyi klub részérõl Predrag Mijatovic kijelentette, a 24 éves brazil elõbb vagy utóbb a spanyol csapat játékosa lesz.

“Nem akarok újabb összetûzést, de nem tûrjük az ilyesfajta viselkedést”- folytatta Galliani.

“Mi nem vagyunk egy másik klub kirendeltsége"

“Találkoztam Ramon Calderonnal és beszéltünk egymással. A Milan egy legendás klub egy legendás elnökkel és történelmünk legutóbbi néhány éve felülmúlja a Realét is"

“Ha a spanyol klubnak új játékosokra van szüksége, akkor a mi csapatunk nem a megfelelõ hely a keresgélésre”

Az alelnök megerõsítette azt is, hogy Kaká sosem kérte a klubtól, hogy elhagyhassa Olaszországot, amit az is bizonyít, hogy a nyáron meghosszabbította a szerzõdését.

“Nézzük meg például a Chelseat. Három éven keresztül szerették volna leigazolni Shevchenkot, de mi mindig nemet mondtunk. Csak akkor kezdõdtek tárgyalások, amikor maga a játékos közölte, hogy távozni szeretne. Ez azonban nem áll fenn Kaká esetében.”

#acm

LasCar16
:D

#acm

Palinko
Gattuso,az mindég kirobbanó formában van :D robban és csapódik is be rendesen nem kímél senkit :D
Nuno88
Pirlo és Gatta is jó lesz a VB-n a középpálya legjobbjai voltak :)

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Pirlo is 2011-ig hosszabított.

LasCar16
minjá megnézem:D én is, amúgy Seedorf,Kaká bomba formában vannak, Rino és Pirlo háát, majd kiderül, Nesta,Maldini felépültek:) szal mindenki max formában van, hoznunk kell a meccset:)

#acm

DjCooll
csáó most hogy kell az acmilan.com ról szedni képeket mert tejesen új lett az oldla és sztem marha állat..

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

forza milan
Jó késön kezdünk,má várom a Lazio elleni meccset,kiváncsi vok a felállásra,játékra,a csapat motorja is elment...Szóval kiváncsi leszek,fleg az ujakra mit alkotnak,lásd Oliverira!:)

Pesten a Váci utcai Adidas-boltban szokott lenni mindhárom fajtából, nem tudom az ideiek megérkeztek-e már. Igaz az ára is meg van.

szevasztok Milanfanok!!
Nem tudjátok megmondani nekem hogy hol lehet a Milannak a tartalék mezét megszerezni mo-n?
Mert csomó helyen néztem de sehol nincs és nincs annyim hogy külföldrrõl hozassak bár lehet hogy van ilyen olcsóbb sportáruház???

nesta hiányzos!minden csapat megérezné a hiányát!
LasCar16
hát én spec néztem, mondjuk azért hiányzott egy Nesta vagy egy Materazzi , Cannavaro mellõl bent a tengelyben, de a támadójáték se volt vmi eredményes, nah mind1...

#acm

Nuno88
most olvastam h az olaszok kikaptak 3:1-re :((((
sajnos nem láttam a gólyatábori kötelezetségeim miatt... de Gila betalált bár ez enyhe vigasz nagyon

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
így van eddig mindig kölibe szerepelt vhol :)

na most bizonyithat!
Eddig mindig kölcsönadtuk.

dehát eddig is ott volt!csak u18
LasCar16
<#eljen>

#acm

Nuno88
Marco Borriello a Milan Channelnek adott délutáni interjújában elmondta, hogy rendkívül boldog, hogy ott lehet a Milan csapatában.

„Azért jöttem ide, mert a klub hívott. Nagyszerû felkészülési szezonon vagyok túl, miután egy jó idõszakot töltöttem el a Trevisonál, ami segített, hogy érettebb játékos váljon belõlem. Az edzõ látta ezt, és úgy döntött, hogy kellek. Most nagyon büszke vagyok. Ha egy olyan klub, mint a Milan akar, az azt jelenti, hogy hisznek benned. Megpróbálom megszolgálni a bizalmukat. Ez egy nagyszerû lehetõség a számomra.”

Forrás: acmilan.com

2006.09.05.

Nuno88
Az olaszok elsõ csoportmeccsén, a litvánok ellen elért soványka 1-1 sem befolyásolja a Milan harcos középpályásának, Gennaro Gattusonak az elszántságát a holnapi franciák elleni mérkõzést megelõzõen.

"Minden egyes nap megköszönöm Istennek, hogy megnyertük a Világbajnokságot, ezt ezonban most el kell felejtenünk. Az a feladatunk, hogy futbalozzunk és a legjobb formánkat hozzuk"

"Ha netán nem tudnánk kvalifikálni magunkat az Európa-bajnokságra, akkor az sokáig szégyenfolt lenne az olasz focinak. A nyáron mutatott elszántsággal és szellemben kell játszanunk."

"Minden ellenfelünknek határozottan a szemébe nézünk és nem engedünk ki ellenük egy percre sem. Így kell a tudomásukra hoznunk, hogy erõsek vagyunk és ilyen hozzáállással játszuk a meccseinket is."

A világbajnoki gyõzelem után hosszú napokig tartó sárdobálás zajlott a két ország közt, a találkozón történtek miatt.

"A franciák elleni meccs nem revans, hiszen ez egy egyszerû csoportmérkõzés, ahol három pontot osztanak ki." -folytatta Gattuso

"Nehéz dolog tizenegyesekkel elveszíteni egy összecsapást, ezt megértem. De annakidején, amikor franciák megvertek minket a döntõben úgy hogy csak 10 másodpercre voltunk a sikertõl, egyikünk sem szólt rájuk egy szót sem."

Forrás: skysports.com

Nuno88
Pár kép a felkészülési meccsünkrõl:

Nuno88
oké :)

FORZA MILAN per SEMPRE!!!

LasCar16
majd addig életben tartom a topikot<#kacsint> a többiekkel egyetemben,! Forza Milan!

#acm

Nuno88
na sajnos holnaptól megy gólyatáborba és beindul a fõsuli is szal nem mindig tudok itt lenni :(

ha tudok akkor írok

Nuno88
tegnap Ricardo Oliveira végéjátszotta a mérkõzést

Nuno88
WELCOME FILIPPO BROCCHI!
9/5/2006
MILAN – Crisitian Brocchi’s wife, Evelyn, gave birth to their son, Filippo, yesterday evening in a Milan hosptial. Everyone here at Milan would like to send their heart felt congratulations to the Brocchi family.

LasCar16
biztos vagyok benne:D egész csapat remek formában van

#acm

LasCar16
A Milan és a Fiorentina együttesének fellebbezését is elutasították, akárcsak korábban a Juventus és a Lazio esetében az olaszországi bundaüggyel kapcsolatban másodfokon is.
A két, a következõ idényt pontlevonásokkal kezdõ együttes képviselõi kijelentették, hogy természetesen tovább harcolnak, és az Olimpiai Bizottság elé viszik az ügyüket.

A Milannak egy mérkõzést zárt kapuk mögött kell majd játszania, és emellett 125 ezer dollárt is be kell fizetnie a szövetség kasszájába. A klub ügyvédje nyilatkozatában elmondta, hogy a pontlevonás eltörlését szerették volna elsõsorban elérni, de mivel nem jártak sikerrel, így tovább folytatják harcukat.

#acm

Nuno88
Kaladze hosszíbtott :)

felkészülési meccsen nyertünk 1:0-ra Seedorf góljával

remélem See átmenti ezt a formát a szezonra is :)

LasCar16
megnéztem a Brazil-Argentin meccs összefoglalóját, Kaká fantasztikus gólt lõtt, Lvette Messitõl a labdát, végigment a félpályán, és bevágta öröm volt nézni, de kihalt a topik<#vigyor><#gonosz3>

#acm

LasCar16
<#eljen><#eljen><#idiota><#idiota><#vigyor>

#acm

LasCar16
Ricardo Oliveira: "Nem félek semmitõl, fõleg nem egy mezszámtól. A Betisnél és a Sao Paulónál a 12-es számot viseltem, itt is megkaphattam volna ugyanazt, de én a 7-est választottam. Nem félek az elvárásoktól: a szurkolók talán nagyobb nevet vártak, de én nem érzek magamon kényszert emiatt. A nyomás és az elvárások mindenütt jelen vannak: az Inter és a Milan között olyan mértékû a rivalizálás, mint a Barcelona és a Real között. Persze, az Inter sokat vásárolt és megerõsödtek, de a Milan is erõs csapat és méltó ellenfele az Internek. Az tetszik, hogy az emberek nem hallottak még rólam, de nemsokára meglátják, hogy milyen játékos vagyok. Ez elõnyt jelent számomra. Kaká azt mondta nekem, hogy Milánóhoz hasonló hely nem létezik, és az eddig eltelt rövid idõszakból is egyértelmûen látom, hogy igaza van."

Paolo Maldini felépült négy hónapig elhúzódó sérülésébõl, és készen áll a Lazio elleni mérkõzésre. Ezt a játékos maga jelentette be.

“Õszintén mondhatom, hogy készen állok a szezonnyitóra, mind fizikai mind szellemi téren.”

A Milan kapitányapár napja már játszott 45 percet a TIM Kupán az Inter ellen.

“Tény, hogy nem rendes mérkõzés volt, de jó lehetõséget biztosított arra, hogy egy roszz minõségû pályán próbára tegyem a szervezetem. Elmondhatom, hogy a térdem jól reagált, nem merült fel semmi probléma. Úgy gondolom, hogy most már nincs akadálya a visszatérésemnek”

Néhányan úgy vélték, hogy a tavalyi szezon sorozatos sérülései arra kényszerítik a 38 éves védõt, hogy visszavonuljon, de mára egyértelmûvé vált, hogy a klub szimbóluma teljes erõbedobással készül 23. szezonjára a Serie A-ban.

“Nem hiszem, hogy a mérkõzések sorrendje nagyban megváltoztatná a bajnokságot. Nyolc pont hátrányunk van, ezért méginkább arra kell törekednünk, hogy minden egyes meccset megnyerjünk. Mindegy hogy nevesebb vagy egy viszonylag könnyebb ellenféllel játszunk.”

“Az olasz foci nagyot változott a nyáron, természetesen a legfeltûnöbb különbség a Juventust a B ligában látni. Mint sportember, úgy érzem, hogy jogos ha valaki büntetést kap azért ha elkövetett valamit. Ugyanakkor remélem hogy a Juve jövõre már ismét a legmagasabb osztályban szerepel. Az olasz labdarúgásnak szüksége van erre a klubra, mi pedig tiszteljük õket mint nemes ellenfeleket.”

A Milan selejtezõn keresztül jutott a BL csoportkörébe ahol a H csoportban az AEK Athén, Anderlecht, Lille hármassal kell megküzdenie.

“Egyértelmûen szerencsésebbek voltunk idén a sorsolással, mint a korábbi években, de ez nem jelenti azt, hogy könnyebb lesz a feladatunk.” -figyelmeztetett Maldini.

“A történelem korábban már megmutatta, hogy néha sokkal nehezebb a kisebb klubok ellen játszani, mint a nagynevû együttesek ellen. Manapság Európában minden csapatot komolyan kell venni, éppen ezért nekünk is óvatosnak kell lennünk ”

#acm

Nuno88
így van

LasCar16
nájsz<#eljen>, jó formában vannak, 7végén már a bajnokságban rúghatják a gólokat

#acm