36663
-
#12475 Gattuso a hétfői nap során milánói egyik új karítatív irodájának a Mont Blancnak a megnyitóján vett részt. Itt adott interjút a Milan Channelnek.
Rino, jól láthatóan remekül fekszik neked az ilyesfajta munka. Esetleg szakmát is váltasz?
"Nos, elnézve a csapat utóbbi időben nyújtott teljesítményét, nem elképzelhetetlen. A viccet félretéve, ez az esemény már két hónapja szerveződik és örülök, hogy most itt lehet a megnyitón. Közhelynek tűnik, de a valóságban nagyon sok embernek van szüksége segítségre, különösen a fiataloknak, akiknek gyakran vannak problémáik. Ha szükség van rám és segítő kezet nyújthatok, akkor azt teljes szívemből teszem. "
Mi indít téged arra, hogy részt vegyél az ilyen kezdeményezésekben?
"Legfontosabb esemény a kislányom születése volt. Apának lenni megértette velem, hogy amikor a fiatalok gondokkal küzdenek segíteni kell nekik. Ezt a célt szolgálja az alapítványom is. "
Ami a focit illeti, ott sajnos mostanában nincsenek örömre okot adó történések.
"Ez az esemény és a futball két különböző dolog. Az egyik munka, a másik pedig jótékonyság. A pályán egyértelműen nehéz időszakot élünk át. Előre kell tekintenünk, mert innen csak fejlődhetünk."
Mi a véleményed Berlusconi szavairól?
(A Roma meccs után bement az öltözőbe és bátorította a játékoskat-a szerk.)
"Az elnökünk éveken kerszetül egy győztes klub vezetője volt. szükségünk volt a szavaira. Elsősorban mi vagyunk a legcsalódottabbak. Tavaly nagyjából hasonló helyzetben voltunk a bajnokságban, aztán jött a májusi BL örömmámor. Ez az év nehezebb lesz , a legfontosabb pedig, hogy magunk mögött hagyjuk a negatív szériát."
Forrás: acmilan.com -
#12474 végül is lehetséges mert már hány hónapja is van távol? lábtöréssel előbb visszajött volna :D -
#12473 egy acmilan.hu fórumozó szerint, Ronaldonak már nincs különösebben semmi baja, csak azért nem játszik mert doppinggal kezelték hogy mihamarabb visszatérjen és most nem merik játszatni hogy nehogy lebukjon a doppingvizsgálaton és nehogy eltiltsák...
érdekes gondolat -
laca70 #12472 Guffi megítélésében nem értek egyet veled. Szerintem jó játékos, de nem kap elég lehetőséget. Mivel nem játszik, önbizalma a béka feneke alatt van. Ezért amikor néha berakják, akkor persze görcsös.
CA egyébként is egy elég konzervatív edző. Az alaptaktikán nem nagyon szokott meccs közben változtatni, nem nagyon állunk át más hadrendre, csak nekiállunk támadni, majd lesz valahogy. -
#12471 A Milan újabb vereséget szenvedett a San Siróban, a Roma elleni kudarc pedig már rekord a csapat életében: a Berlusconi-éra alatt a gárda sosem kezdett ilyen gyengén a Serie A-ban. Ráadásul tovább tetézi a gondokat, hogy a Carlo Ancelotti vezette csapat nem tud nyerni hazai környezetben, vagyis saját szurkolói előtt. Ancelotti ennek ellenére továbbra sem idegeskedik, igaz, már szóba sem hozza a bajnoki címet:
- Nem vagyunk depressziósak, csak nagyon csalódottak – értékelte a Roma elleni vereségét a mester. – Kemény idők ezek! Semmi nem jön össze, főleg otthon nem. A Roma ellen kiegyensúlyozott meccset vívtunk, de semmi nem jött össze, nem tudtuk átmenteni szerdai formánkat. Most viszont már arra kell gondolnunk, hogy hogyan tudjuk túltenni magunkat a történteken. Jobbak vagyunk ennél!
Így gondolja Silvio Berlusconi is. A klubelnök a Roma elleni rangadót követően bement az öltözőbe, és megnyugtatta a játékosokat. Cafu szerint ez a rövidke, egyáltalán nem korholó jellegű beszéd akár fordulópont is lehet a gárda pocsék bajnoki szereplését illetően.
- Tény, hogy gyengén állunk, de sok mindenen túltettük már magunkat az elmúlt évek során, és eddig mindig megbirkóztunk a nehézségekkel. Így lesz ez most is. Mi vagyunk Európa bajnokai, a szuperkupát is megnyertük, és győzelemre törünk a klubvilágbajnokságon, valamint a világkupán is! Mindig azt kérdezgetik tőlem, hogy nem aggódom-e a csapat bajnoki szereplése láttán. Nos, én még mindig nem aggódom! - jelentette ki a presidente. -
#12470 így van... 0:1 a Romának és egy csatárral nyomjuk, ráadásul Favalli jön Maldini helyére... nevetséges, Pippo meg pihen a padon, Gourcuff meg nem játszik soha... szánalom az egész -
#12469 Willy Abumeyang, az idősebb van a felnőtt keretnél.. nem Pierre akiről beszélsz...(mondjuk ettől függetlenül tesztelhetné-.-), Empoli ellen két csatárral játszottunk mivel nem volt Kaká... nekünk két nagyon jó támadó kpályásunk van Seedorf és Ricky mivel Ambrosini összeszedte magát ezért van véleményem szerint ez a felállás(kétcsatárosnak én még nem látom értelmét) valamint ezzel a kerettel nem lehet mást játszatni max ha jön Pato és Ronaldo... rotációhoz nincsenek minőségi embereink azok még annyira se bírnák... azt azért megnézném h kinek a helyére hoznád be Guffit? védekezni nem tud..támadásokban jobb See, max akkor kaphatna lehetőséget ha lehozna CA egy vkp-t, vagy a nyugodtabb meccseken de akkor mutatnia is kellene valamit mert amikor lehetőséget kapott akkor nem élt vele...
CA pedig látta h Gila jó formában és veszélyes a kapura..Serginho pedig kicsit felpörgette a játékot volt pár beadása egyikből majdnem gól is lett ha az bemegy akkor nem szapulnánk Ancelottit.., szóval ez nem rajta úszott el -
laca70 #12468 Két problémát látok.
1. Nem egy csatárral kell felállni. Korábban CA csak akkor alkalmazta a karácsonyfa felállást, ha hasonló tudású csapat ellen idegenben játszottunk és jó volt az iksz. Még Berlu meg is fenyegette, hogy ne 1 csatárral álljon ki. Most meg mi van ? Otthon az Empoli ellen is 1 csatárral játszunk...
Szóval sok pont elment a rossz taktikán.
Ott van ez a Abumeyang gyerek. Gólkirály volt az ifi klub vébén, de nálunk még a cserepadra sem fér fel...
2. 2 hónapja ugyanazzal a csapattal játszunk. No rotáció. Nem kellúgy rotálni, mint a Liverpool, de mivel idős csapatunk van, nem fogják sokáig bírni a rendszeres szerdai-vasárnapi meccseket. Igaz, hogy nincs sok minőségi cserénk, de azért néhányan nagyobb szerephez juthatnának pl. Gourcuff.
Azt sem értem, tegnap 0-1-nél miért nem hozta be Inzaghit, már úgyis mindegy volt. -
#12467 "Az eredmény negatív, a helyezésünk a bajnokságban lehetne jobb is, de figyelembe kell venni azt is, hogy ma délután egyáltalán nem játszottunk rosszul." - komolyan ez az ember vak basszátok meg... -
#12466 Adriano Galliani:
"Nehéz megmagyarázi az utóbbi időben mutatott eredményeinket. Mindig minden tesztet megcsinálunk, és mindig pozitív eredményt kapunk. Azt mondják nekünk, hogy öreg a csapat, de én személyesen ezzel nem értek egyet, hiszen a kezdőcsapat átlagéletkora kevesebb, mint harminc év. Sajnálatosan augusztus óta két fekete hónapunk volt, néhány jó mérkőzéssel, alkalmanként szép játékkal. A 21 év alatt, amióta a klubnál vagyunk, ritkán fordult elő ehhez hasonló helyzet. Jelenleg a két csatárunkra várunk: Patóra, aki januártól már játszhat, illetve Ronaldóra, aki sérüléssel küszködik. A bajnokság 38 mérkőzésből áll, és a végén helyre fogjuk tenni az egyensúlyt. A Bajnokok Ligája csoportunkban továbbra is első helyen állunk. Remélhetőleg csakúgy, mint tavaly, idén is gyorsan fel tudunk majd javulni. Ami az átigazolásokat illeti, én a Gattuso - Ambrosini - Pirlo - Kaká középpályát egyik csapatéra sem cserélném el. A problémát megbeszéltük Carlo Ancelottival is, és ez mégpedig az, hogy a jelenlegi legjobb tizenegy játékosunkkal kell jól teljesítenünk. Ha venni akarnánk egy játékost, nem tudnánk eldönteni, hogy kit áldozzunk fel a jelenlegi csapatból. A klub végül is úgy döntött, hogy egy fiatal tehetségbe fektet be, ezért hoztuk ide Patót, hiszen már itt volt Gilardino, Inzaghi és Ronaldo is."
Carlo Ancelotti:
"Sajnos ez egy rossz időszak számunkra, de a lehető leghamarabb megoldást kell találnunk. Az eredmény negatív, a helyezésünk a bajnokságban lehetne jobb is, de figyelembe kell venni azt is, hogy ma délután egyáltalán nem játszottunk rosszul. Most megint újra fel kell építenünk magunkat, rögtön szerdán, a Sampdoria elleni mérkőzésen. Nem szabad elveszítenünk a lelkesedésünket és a nyugalmunkat, úgy kell játszanunk, ahogy tudunk, csak így juthatunk túl ezen az időszakon. Természetesen a klubnál sokan csalódottak. Nehéz rájönni, mi is okozza a gondokat, talán sok kis apró dolog együtt, amiket egyenként kell megoldanunk. Az biztos, hogy nem vagyunk kiegyensúlyozottak. Ma nem játszottunk rosszul, talán kissé pontatlanok voltunk, és mivel nem tudtunk megtörni a góltalanságot, a Roma megtette ezt helyettünk. Kifogások helyett új megoldásokat kell keresnünk, hiszen ez egy nagyon erős csapat, ezt már bizonyította korábban. Ami a Romát illeti, jók voltak, és Vucinic szép gólt szerzett."
#12465 sztem nem látják mert ha látnák már cselekedtek volna -.- -
#12464 ez így oké és igazad van. de ha kicsit elfordítod a nézőpontot akkor:
a scudettót és a vb t könyebb megnyerni mint a blt szóval ha nincs egy topp csapatod minek vágnál bele a bl be? a vb hogy és miként játszák? mert már azt hidtem rég lelett játszva csak nem hallottam róla -
#12463 ezzel Berlu nekem azt bizonyította h leszarjuk a scudettot 6pontra vagyunk a 4. helyezett Fiorentinától... (esti meccs eredményét még nem néztem) szal a reális esély a 4. hely ezt szerintem ő is látja ... klub VB az elsődleges , mert ez a trófea még nincs meg és a BL címvédés mert még ez sem sikerült egy csapatnak sem amióta így hívják a sorozatot, (mi egy családias klub vagyunk..nézzétek meg a szakmai stábban h. mennyi volt Milan játékos szerepel...) ők még azon az elven vannak h. ugyenez a keret lett tavaly Európa bajnoka, és bíznak benne h ez az idei szezonban is kivitelezhető, ha megfigyelitek minden meccsen más a problémánk, hol a védelem a szar, hol a középpálya, hol a támadójátékunknak a hatékonysága..hangsúlyozom a hatékonysága..mert hiába játszunk szépen ha nem megy be vagy pedig csak egy kicsi hiányzik... nem lesz meg a 3 pont, labilisek vagyunk nincs meg az a ránk jellemző magabiztosság ami az utóbbi években megvolt, júniusban asszem lejár Favalli,Cafú szerződése is talán Serginho is mehet, de ennek még utánanézek, szal tuti jönnek új arcok a védelembe, Paton is még sok múlik, valamint ha Rino formábalendülése is sokat dobna az eredményességünkön, mert télleg mintha pályán sem lenne..bezzeg a MU ellen... tavaly.. de kiegészítőembereket mindenféleképpen venni kell, mert egy Favallival nem lehet felpörgetni egy meccset vagy egy Brocchival... reméljük azt h. Berluék látják a fától az erdőt.. jócak -
#12462 jaja erről beszélek hogy ha idén véletlenül elérünk valamit jövőre azzal takaródznak. hát tényleg vehetnénk már tehetségeket de hát gilával is hogy jártunk... én elzavarnám a naplopókat mert kalac szintű kapust tudnánk szerezni kalacot meg elzavarnám és a hasonlókat akik évente 1 szer kell nekünk 40évesek és egész évben csak edzeni járnak... vannak egy páran... tehetségek meg okvetlen kellenek most támadókból fel vagyunk fegyverezve de év végére elzavarnék a támadóktól is valakit... inzaghi, ronaldo, abumeyang, gila, pato picit sok nem? de a legis legis legnagyobb hülyeség hogy veszünk játékost és nem használjuk... -
#12461 MILAN - Here are the words said by President Silvio Berlusconi to Sky's microphones at the end of Milan-Roma 0-1: "Milan are European Champions, European SuperChampions, and are preparing for the Club World Cup."
Asked whether he thought Milan's problem was a lack of attention, Silvio Berlusconi said: "No, we are not distracted. Unfortunately in football there is a lot of irrationality. But there's no need to be worried, I'm not worried."
-----------------------------------------
komolyan lehet h nem kellett volna megnyerni tavaly a bl-t, így most ezzel tudnak takarózni -.- -
#12460 mindenhova kell ember, miért nem tudunk minden nyáron venni egy tehetséget? idén Pato, oké ez jó, remélem januártól megmutatja h mit tud, Ronaldo meg összeszedhetné már magát, mert a tököm vele is tele van... -
#12459 mondjuk én nem tudom hogy ki hibája a gyér igazolás... de igaz ilyen ronaldinhokban gondolkodunk mikor kéne kapus, szélső jobban mint támadó középpályás. igaz nincs minőségi csere de be lett igérve idénre gufi meg abumeyangot is látnám szívesen de muszály erőltetni pippot mikor idén még nem lendült be... -
#12458 én nem akarok kirúgni senkit, lehet ez a kezdőcsapat sőt ez az egyik legjobb kezdő bárki bármit mond, de nincs megfelelő csere... ha ezeknek nem megy akkor csá van, egy Brocchi meg egy Favalli megoldás? Gourcuff meg nem jön be 0:1-nél hanem a viszeres Favalli jön, nevetséges, vagy Pippot hova tartogatta, a 3. félidőre? nevetséges CA is... mondjon már le... -
#12457 NeoMan 1-0 Romának
Nuno sokan egyet értünk veled.de LasCar nak is valahol igaza van hogy nem oldunk meg semmit ha mindenkit kirúgunk és Berlusconinak kell okosnak lenni meg Ca nak mert 1 hülye miatt nem eshet szét a csapat de ki tudja lehet Galliani mindhármuk véleményét mondja ki akkor meg ajjaj. -
#12456 kurva anyuké nem tudnak venni 3-4 normális csereembert a nyáron, a kopasz genyó is csak mondja h nincs semmi baj bla bla bla, nincs a faszt... 30 éves öregbanda nem tud már 2 fronton helytállni, maradt a BL, bár ahhoz se fűzök sok reményt... bocs a káromkodásért
FORZA MILAN!!! MERDA VEZETŐSÉG!!! -
#12455 bazmeg ma volt meccs????
Milett? /bár ahogy látom rajtatok nem valami fényes.../ -
#12454 ja 4-5 megkell hogy legyen de ha szezo végén belehúzunk és véletlenül nyerünk valamit akkor nem igazolunk. és midég ugyan az a nóta megy már pár éve. -
#12453 bebaszna ha a 4. helyre nem érnénk oda:) Ronaldo elvileg már játszhat a 7közi Sampdoria elleni fordulóban... gólokat kellene rúgnunk minél többet, felpörögni nem csak hátrányban.. 4. hely meglesz szerintem én még mindig optimista vagyok -
#12452 frissíteni az kell ez tény CA ra is rá kéne szólni szerintem mert mégis csak neki kéne kitalálni valamit... az lenne a legjobb ha idén nem nyernénk semmit meg lennénk vagy 10. ek a bajnokságban legalább jövőre nem kéne a bl el foglalkoznunk és talán kapcsolna a vezetőség hogy kell ide a frissítés és a naplopókat meg elküldenék... -
#12451 milan.hu-n megint megy a szétfrissíteni a csapatot, és rúgjuk ki CA-t című sláger...-.- (max az igazolásokkal értek egyet...) mai meccs a kpályán ment el...Pirlo,Rino,Ambro gyengén játszottak... de CA se tudott többet kihozni, ha egyszerűen nincsenek minőségi cseréink... -
#12450 mondjuk igen, de ha nem fújja szét a meccset a bíró, akkor jobban ment volna(sztem), Gilának volt pár helyzete, meg Gattusonak stb., kár érte... -
#12449 köszi, de ezt a játékvezetés ellenére is meg kellett volna nyerni -
#12448 fasz kivan ezzel az olasz játékvezetéssel, tegnap a Napoli-Juve ma meg a mi meccsünk, lehetőségeink megint megvoltak elkeserít már ez a hazai eredménytelenség, de most legalább a bíróra lehet kenni... -
#12447 Hát veletek is kiba.zott a játékvezető..., pedig nektek szurkoltam -
#12446 ejjha de kihaltak a topikok eddig jó a meccs bár lehetnénk kicsit pontosabbak, plus javíthatnánk a labdabirtokláson Seedorf,Kaká alig kaptak labdát, de ha hozzájuk került akkor abból már veszély alakult ki:) meg lesz a meccs.. avanti! -
#12445 ja csak bekopiztam:) nah sör hideg nappaliban meleg van jöhet a meccs, forza!!!!:) -
#12444 ja oké azt hidtem hogy lemaradtam valamiről :) -
#12443 A Kezdők:
MILAN: Dida; Cafu, Nesta, Kaladze, Maldini; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Seedorf, Kakà, Gilardino
ROMA: Doni; Cicinho, Mexes, Juan, Cassetti; De Rossi, Pizarro; Mancini, Perrotta, Tonetto; Vucinic
-
#12442 nem mai... csak gondolom tegnapi a hír:):D
15:00 Sport1 -
#12441 holnapiii? -
#12440 Carlo Ancelotti kihirdette a holnapi rangadóra készülő keretét.
KAPUSOK: Dida, Kalac, Offredi (mezszám:.30)
VÉDŐK: Bonera, Cafu, Favalli, Kaladze, Maldini, Nesta, Serginho
KÖZÉPPÁLYÁSOK: Ambrosini, Brocchi, Gattuso, Gourcuff, Pirlo, Seedorf
CSATÁROK: Gilardino, Inzaghi, Kakà -
#12439 A Milan decemberi bajnoki programja:
14. JÁTÉKNAP:
December 1 Szombat - 20.30 - Milan-Juventus
15. JÁTÉKNAP:
Reggina-Milan elhalasztva a Klub Vb miatt
16. JÁTÉKNAP:
Milan-Livorno elhalasztva a Klub Vb miatt
17. JÁTÉKNAP:
December 23 Vasárnap 15:00 Inter-Milan derby
#12438 én még most sem hiszem h ide fog jönni -
#12437 na oké ez most egy igazán jó hír de amit nem tudtam hogy Ronaldinho ennyire jönne ide. csak érdekel hogy ez megint kacsázás vagy tényleg így van. de hát ezt kevesen tudnák megmondani -
#12436 Kaka újra megerősítette, a Milanban akar maradni és beszélt arról is, hogy Ronaldinho hamarosan csatlakozhat a klubhoz.
“Mindig a csapatról érdeklődik amikor beszélgetünk.”
Ricky az idei Aranylabda és FIFA díj legnagyobb esélyese, miután pazar szezont tudhat maga mögött.
A Real Madrid a nyáron mindent megtett szerződtetése érdekében, azonban a Milan még a £80m-os ajánaltot is elutasította. A spanyol sajtó azonban nem nyugszik és most újra megpróbálja összeboronálni a brazilt a királyi klubbal.
“Olyan sokáig akarok a Milanban maradni, ameddig csak tudok.” -mondta Kaká a FIFA 08 videójáték bemutatóján.
“Ahogy már többször is elmondtam, minden az elnökön múlik. Egyáltalán nem kell sietni a szerződésem meghosszabbításával. A szezon elején már beszéltünk erről.”
A jelenlegi kontraktusa 2011-ig szól, de ő már most is a klub egyik szimbóluma.
A közeljövőben elképzelhető hogy egy újabb brazil legenda csatlakozik hozzá, miután a Ronaldinho és a Milan közti kapcsolat erősebb mint valaha.
“Boldog Barcelonában, de akárhányszor találkozunk a válogatottnál, mindig a Milanról és a városról kérdez engem. Nagyon fontos helyen vagyunk a szívében. Várnunk kell és majd meglátjuk mi történik. Ha végül hozzánk jönne, az csodás igazolás lenne a klubnak.”
Az elnök Silvio Berlusconi nem csinál titkot abból, hogy érdeklődik Ronaldinho iránt és a nyáron már igen komoly ajánlatot tett érte. Az olasz sajtó szerint most újabb támadást indít a játékosért.
A Milan keretében már most is jónéhány brazil van, köztük a fiatal Alexandre Pato, aki csak januártól játszhat tétmeccset a csapatban.
“Pato rendkívüli tehetség” -folytatta Kaka.
“Velem ellentétben ő már neves játákosként érkezett hozzánk. Ez igen nagy felelősség számára ami nagy terhet rakhat a vállára. Először minél több meccset kell játszani hogy felvegye a ritmust, de biztos vagyok benne hogy nagyon hasznos lesz a Milan számára.”
A bajnokságról a következőt mondta:
“Tény hogy a 10 pontos hátrány nem kevés, de még az Internek is sok nehéz mérkőzése lesz.”
Forrás: channel4.com