• LasCar16
    Kaka újra megerősítette, a Milanban akar maradni és beszélt arról is, hogy Ronaldinho hamarosan csatlakozhat a klubhoz.

“Mindig a csapatról érdeklődik amikor beszélgetünk.”

Ricky az idei Aranylabda és FIFA díj legnagyobb esélyese, miután pazar szezont tudhat maga mögött.

A Real Madrid a nyáron mindent megtett szerződtetése érdekében, azonban a Milan még a £80m-os ajánaltot is elutasította. A spanyol sajtó azonban nem nyugszik és most újra megpróbálja összeboronálni a brazilt a királyi klubbal.

“Olyan sokáig akarok a Milanban maradni, ameddig csak tudok.” -mondta Kaká a FIFA 08 videójáték bemutatóján.

“Ahogy már többször is elmondtam, minden az elnökön múlik. Egyáltalán nem kell sietni a szerződésem meghosszabbításával. A szezon elején már beszéltünk erről.”

A jelenlegi kontraktusa 2011-ig szól, de ő már most is a klub egyik szimbóluma.

A közeljövőben elképzelhető hogy egy újabb brazil legenda csatlakozik hozzá, miután a Ronaldinho és a Milan közti kapcsolat erősebb mint valaha.

“Boldog Barcelonában, de akárhányszor találkozunk a válogatottnál, mindig a Milanról és a városról kérdez engem. Nagyon fontos helyen vagyunk a szívében. Várnunk kell és majd meglátjuk mi történik. Ha végül hozzánk jönne, az csodás igazolás lenne a klubnak.”

Az elnök Silvio Berlusconi nem csinál titkot abból, hogy érdeklődik Ronaldinho iránt és a nyáron már igen komoly ajánlatot tett érte. Az olasz sajtó szerint most újabb támadást indít a játékosért.

A Milan keretében már most is jónéhány brazil van, köztük a fiatal Alexandre Pato, aki csak januártól játszhat tétmeccset a csapatban.

“Pato rendkívüli tehetség” -folytatta Kaka.

“Velem ellentétben ő már neves játákosként érkezett hozzánk. Ez igen nagy felelősség számára ami nagy terhet rakhat a vállára. Először minél több meccset kell játszani hogy felvegye a ritmust, de biztos vagyok benne hogy nagyon hasznos lesz a Milan számára.”

A bajnokságról a következőt mondta:

“Tény hogy a 10 pontos hátrány nem kevés, de még az Internek is sok nehéz mérkőzése lesz.”

Forrás: channel4.com