36663
  • Nuno88
    én se kezdtem vad hisztizésbe :)
  • LasCar16
    NSO=Blikk ... a spanyol bulvárlapokból írják a cikkeket... Kaká szimbólum szeretne nálunk lenni én hiszek neki, nem az idiótábbnál idiótább cikkeknek-.-
  • Nuno88
    Egy érdekes hír... NSO
  • Nuno88
    Serginho hosszú kihagyás után a szerdai BL mérkőzésen tért vissza a pályára.

"Végül újra játszhattam. Jól érzem magam, de fizikálisan még van pótolnivalóm. Fokozatosan visszanyerem a kondícióm.
    Nagyon sajnálom ami Jankulovskival történt, bízzunk benne hogy hamar felépül. Igaz, még nem vagyok 100%-os, de képes vagyok segíteni a csapaton és együtt, keményen dolgozva jól teljesíthetünk a jövőben."

"A mérkőzéshiány nyilvánvalóan érződik rajtam, de a magam részéről készen állok rá hogy áldozatokat hozzak, ha a Milannak szüksége van a játékomra. Megmutatom az edzőnek, hogy számíthat rám."

"A szerdai mérkőzés igazán szépre sikerült. Most nincs más dolgunk, mint megoldjuk azokat a problémákat, melyekkel eddig a hazai meccseinken szembesültünk. Megfelelő iramban kell játszanunk a saját játékunkat, mert fontos hogy a bajnokságban is eredményt érjünk el."

Forrás: acmilan.com
    --------------------------
    örülnék neked ha nem 40 éves lennél :)
  • Nuno88
    A Roma kapitánya Francesco Totti kihagyja a vasárnapi Milan elleni rangadót, de a szerdai római derbyn már szeretne játszani.

Totti a Sporting elleni hétközi BL találkozón sérült meg egy Liedsonnal történő ütközés során.

Eleinte attól féltek a római csapatnál, hogy a vezér akár több hétre is harcképtelen lesz, azonban vizsgálatok kiderítetették, hogy a helyzet nem ennyire komoly.

Még az is felvetődött hogy esetleg már a Milan ellen visszatérhet, de mostanra kiderült, biztosan nem játszik a mérkőzésen.

Forrás: channel4.com
  • Nuno88
    jaja ő is "sok" meccset nyomott a madridiaknál, de remélem Ronnie hamar felépül mert el kell az erősítés előre
  • ryhdeksan
    ez olyan mint a realnal woodgate
  • Nuno88
    gondolom a térdével probléma mint mindig, elkezdte a felkészülést már júliusban jól előbb mint a többiek, de még egy percet sem játszott
  • ryhdeksan
    mi a baja egyáltalán?
  • Nuno88
    én is úgy tudom h a samp ellen már pályára léphet, de ki tudja mi lesz belőle, lehet h tovább csúszik a dolog -.-
  • Palinko
    nem tudom de nagyon várom mert biztatóan kezdett de ez a sérülés betett neki és félek a csapat és ő közti viszonynak is.

héé csak a gólfejelő frizurát találta meg :))))
  • LasCar16
    Samp elleni 7köziben már játszhat nem?
  • Nuno88
    Az Európa-bajnoki-selejtezők miatt keletkezett bajnoki szünetben már bejelentették, hogy Ronaldo az Empoli elleni bajnokin már szerepelhet a Milanban, ám kiderült, túl optimista volt a jóslat. A szurkolók bíztak benne, hogy talán a Sahtar elleni BL-meccsen, vagy a Roma elleni Serie-A rangadón már a rossoneriket erősíti Ronaldo, aki azonban továbbra is időt kér.

- Minden jól megy, bár egy ilyen felépülés mindig nagyon nehéz ügy – kezdte magyarázkodását Ronaldo. – Dolgozunk, de mindig merülnek fel problémák, ezért újra kérem a szurkolókat, hogy legyenek még egy kicsit türelmesek. Elhihetik, hogy én még náluk is jobban várom a visszatérést.
  • Nuno88
    csak ezt találtam az acmilan.com-on
  • Nuno88
    áhhh... Favalli, Serginho, Kaladze vagy Maldini... bár Maldini már szvsz nem fog ott játszani, Bonera meg főleg mert full jobb lábas
  • gabber_saviola
    közelibb nincs-e? :P
  • Palinko
    én Bonerát játszatnám Favalli helyett. ki tart velem? :DDD
  • LasCar16
    zsír-.-
  • Palinko
    komolyan mondom legalább 20 évet fiatalodott :D
  • Nuno88
    Az Empoli elleni, 1-0-ra elvesztett bajnokin megsérült Marek Jankulovski, aki ennek ellenére végigjátszott a mérkőzésen. A jobb térdében a szalagok sérültek meg, ezt műtötték meg csütörtökön Milánóban. Az beavatkozást végző Mark Martens professzor beszámolója szerint a cseh középpályás operációja jól sikerült, felépülése körülbelül egy hónapot vesz igénybe.
    -------------------------------------
    Egy hónap Favalli-val c. sorozatunk kezdődik...
  • Nuno88
    én lehet nem ismernék rá h nem tudnám h megborotválkozott XD
  • Palinko
    én kértem köszi szépen! :)
  • Nuno88

Gattuso szőr nélkül, tessék, valaki kérte tegnap :)

• Nuno88
    AC Milan-Shaktar 4:1

Magabiztos győzelmet aratott az AC Milan csapata a Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek harmadik fordulójában. A piros-feketék az ukrán Sahtar Doneck gárdáját fogadták, és Gilardino révén már a 6. percben megszerezték a vezetés. A gól után tovább robogott a Milan-henger, és az első negyedóra végén ismét az olasz csatár mattolta a vendégek védelmét. A félidő hátralévő részében is a milánóiak akarata érvényesült, de a szünet előtt sikerült összeszedni magát a Sahtarnak. Ennek ellenére Ancelotti tanítványai megnyugtatónak mondható előnnyel vonulhattak be az öltözőbe. A második játékrészben viszonylag gyorsan szépíteni tudtak az ukránok, amivel ismét nyílttá vált a mérkőzés. A milánói szurkolók nyugalmáról azonban Seedorf gondoskodott, aki egy remekbeszabott góllal végleg szertefoszlatta a Lucescu-legények pontszerzési álmait. A 69. percben ismét a holland villant, és találatával beállította a 4-1-es végeredményt.

MILAN-SAHTAR DONECK 4-1 (2-0)
    MARCATORI: Gilardino (6. és 14.), Seedorf (62. és 69.) illetve; Lucarelli (51.)
    Játékvezető: Luis Medina Cantalejo (spanyol)
    Asszisztensek: Victoriano Giraldez Carrasco, Antonio Artero Gallardo (spanyolok)
    Sárga lap: Gattuso (20.), Ambrosini (44.), ill. Brandao (20.), Fernandinho (73.)
    Piros lap: -

MILAN (4-3-2-1):
    Kalac; Oddo, Nesta, Kaladze, Favalli (Bonera 61); Gattuso, Pirlo, Ambrosini (Emerson 83.); Kakà, Seedorf, Gilardino (Serginho 75.)

Nem léptek pályára: Fiori, Cafu, Brocchi, Inzaghi
    Vezetőedző: Ancelotti

SHAKHTAR (4-3-1-2):
    Pyatov; Srna, Kucher (Hubschman 17.), Chygrynskiy, Rat; Ilsinho, Lewandowski, Fernandinho; Jadson (Castillo 63.); Lucarelli, Brandao (Gladkiy 75.)

Nem léptek pályára: Virt, Duljaj, Yezerskiy, Willian
    Vezetőedző: Lucescu

Forrás: gazzetta.it

• Nuno88
    győzelemmel ünnepltük a 200. meccsünket :)
  • Nuno88
    Carlo Ancelotti vezetőedző szerint a ma esti, 4-1-es győzelem ellenére a Milan problémái még nincsenek megoldva:

"Nem oldottunk meg mindent, és várhatóan még további gondokba fogunk ütközni a jövőben. Bizonyos mérkőzéseken nehézségeink voltak. Európában több nyitottan játszó csapat van, így jobban ki tudjuk használni a játékosaink jellemzőit. Kaká? Mindent megtett, amit lehetett, sőt, többet is. A kapu előtt ugyan sokat hibázott, de gyors előrejátékban megállíthatatlan volt. Kakával minden könnyebben megy a csapatnak. Az Aranylabda? Ma este nem azt kellett bizonyítania, hogy méltó rá, ehhez már bőven eleget tett eddig is. Az biztos, hogy továbbra is jól fog játszani. Kakának nagyszerű segítője is akadt a csatársorban, ugyanis Gilardino remekül tartotta a labdát, és két gólt is szerzett."

Forrás: channel4.com
  • tep
    végre Gila megtalálta a gollövő cipőjét
  • LasCar16
    hát ember legyen a talpán aki megmondja a meccseink végeredményeit, öröm volt nézni ezt a támadófocit, védelmünket ennek ellenére még fejben gatyába kell rázni, tudunk mi ha nagyon kell, ezt csípem a csapatban..Kaká és Seedorf fantasztikus... Gila meg folytathatná ezt a meccsenkénti góltermést, 3. gól az nagyon kellett még mindig nem tudom megszokni azt h minden percben izgulni kell a nagyobb meccseken, akinek gyenge a szíve az ne legyen Milan szurkoló:)), Roma ellen is hasonló támadófocit várok, és remélem megmutatja a csapat h megy ez így a bajnokságban is és nem csak a BL motiválja őket, mindenesetre én megköszönöm ezt a mai estét nekem legalábbis nagy örömöt okoztak, két lábbal a földön továbbra is és FORZA MILAN :)
  • Palinko
    inkább csak megszoktam hogy rúgunk gólt aztán ráérünk szóval szerintem semmi gond nem volt. lassan arra gondolok hogy néha a szar játék taktikai elem és ezt most nagy hülyeségnek hangzik de talán gondoljunk bele,hogy mikor rúgunk akkor lazán játszunk és jön hozzánk a kis csapat. nagy csapat ellen viszont beállunk védekezni és valami fantasztikus támadásokat építgetünk fel és ott általában hanyagoljuk a laza rossz játékot.
  • ryhdeksan
    seedorf milyen gólokat vágott o.0

olyan volt mint ez kb
  • Nuno88
    jöhet a ROMA!!! :)
    na jó ne szálljunk el azért, mert korántsem volt ez olyan magabiztos győzelem
  • Yulcsa
    jó kis meccs volt! picit sajnálom Kakát, hogy nem sikerült neki a gólszerzés, de majd legközelebb. FORZA MILAN!!!
  • Nuno88
    ezt a 4 embert leszámítva nem volt meggyőző a játék... vagy szted igen?
  • Palinko
    végre egy olyan meccs ahol semmi bajunk nem lehet a csapattal még kalacal sem
  • Nuno88
    na vége szép volt Kaká és Seedorf, na meg persze Gila!!!

-a meccs két embere: Seedorf és Kaká
    -a második legjobb Kalács
    -védelemből csak Nesta kiemelhető
    -a meccs leggyengébbjei: Pirlo, Oddo, Gatta és Ambrosini

FORZA AC MILAN!!!
  • Nuno88
    Ambrosini le, Emerson be, gyerünk Puma szakadjá meg ha már bementél
  • Palinko
    seedorftól ilyet utoljára 3-4 éve láttam
  • Nuno88
    4:1 SEEEDORF!!!!!!!!!!!!!! TEEEEEEEEE JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉG!!!
  • Palinko
    és naugye a szurkolók is felébrednek ha látnak ilyen játékot a mai szurkolásra nem lehet panasz :)
  • Nuno88
    Kaká egy egyszemélyes csapat, jelenpillanatban a Milant jelenti