A Siena elleni meccset pihenés miatt ugyan kihagyta Kaká, ám a ma esti BL nyitányon már újra ott lesz a pályán. Cálja egyértelmű és világos: megvédeni a trófeát.
"Nagyon felkészültnek érzem magam a Benfica elleni mérkőzés előtt. Szeretnék a szezon végén újra BL győzelmet ünnepelni. Ez egy nehéz küzdelem lesz, de mind jómagam, mind a társaim szeretjük a majdnem lehetetlen kihívásokat. A Milan tele van igazi bajnokokkal és emiatt úgy érzem, teljesülhet a vágyunk. Persze azt sem bánnám, ha ismét sikerülne begyűjtenem a gólkirályi címet is."
"Ma este Rui Costa ellen kell játszanom, aki egy igazán különleges játékos. Csodás emlékeim vannak róla. Bár azonos poszton játszottunk a Milanban, és rivalizáltunk a kezdő helyért, ő mindig támogatott és segített nekem. Rui nagyon fontos személy volt a karrieremben."
"Magáról a Benficáról nem sokat tudok, de biztos vagyok benne, hogy Carlo Ancelotti teljes képet ad nekünk az ellenfelünk játékáról. Az utolsó bajnoki győzelmüket láttam, ahol Rui Costa szép gólt szerzett. Az nyilvánvalóvá vált számomra, hogy a portugál csapat rendelkezik azzal a tudással, amivel gondot okozhat nekünk."