• LasCar16
    Milánóba történő visszaérkezése napján Ronaldo kizárólag a Milan Channelnek adott interjút.

Ronie. Először is köszöntünk újra Milánóban, igaz csak pár napra utaztál vissza Brazíliába. Jó újra látni és tudni hogy teljes erővel a visszatérésre készülsz.

"Köszönöm. A brazil út fontos volt számomra. Szükségem volt egy olyan ember véleményére is, aki nagyon közel áll hozzám, nem elvitatva a korábbi orvosi vélemények fontosságát sem. Néhány dolgot tisztába tettünk, így most már a helyes úton játunk."

Mit gondolsz, mikor játszhatsz újra?

"Nem tudok biztosat mondani, mert az izomsérülések esetén mindig nehéz megjósolni a felépülés időtartamát. A lényeg, hogy most már tisztában vagyunk vele, hogyan kezeljük a dolgot, ezáltal pedig a lehető leghamarabb visszatérhetek a pályára."

Sokféle hírt lehetett olvasni az elmúlt napokban az állapotodról. Van valami, amit most szeretnél tisztázni?

"A mi részünkről, mindig is próbáltunk tisztességesen végezni a munkánkat. Sajnos ez a sérülés felborította a felkészülésemet, néhány hibát elkövettünk, de már minden tisztázódott. "

Szombaton a csapat a Sienához látogat. Van benned nosztalgia a meccset illetően? Ellenük lőtted az első milanos góljaid, most pedig nem lehetsz a pályán.

"Igen van. Mindenesetre még nagyon a szezon elején járunk. Biztos vagyok benne, hogy lesz alkalmam gólokat szerezni miután felépültem. A Siena elleni meccs szép emlék, de most a többieken a sor, hogy hazahozzák a három pontot."

Elmondható, hogy a történtek ellenére a jó kapcsolatod megmarad a Milannal?

"Egyértelműen. Megbízom a MilanLab munkájában és a Milan orvosaiban. A kapcsolatunk eddig is remek volt, és ez így is marad."

Szóval a Te történeted még nem ért véget.

"A történetem elkezdődött. Nem régóta vagyok itt a Milannál, de ilyen sérülések sajnos előfordulnak egy landarúgó életében. Természetesen minél hamarabb szeretnék visszatérni és azt csinálni, amit a legjobban szeretek."

Forrás: acmilan.com