• DjCooll
    Yoann Gourcuff jelenleg ugyan sérüléssel bajlódik, de már nagyon készül az új szezonra, amiben a vezetés igérete szerint nagyobb szerepet szánnak neki, mint a tavalyi évadban.

"Fájdalmat éreztem a lábamban, de a röngten nem mutatott ki semmit. Több mint egy hete érzem ezt a fájdalmat, reméljük, hamarosan elmúlik. A jövőm? A nyáron volt egy beszélgetésem a managementtel, és elmondták, mit gondolnak rólam. Azt mondták bíznak bennem, és remélem, képes leszek ennek megfelelően jól teljesíteni. Most, hogy egy éve ismerem a klubot, több bizalommal kezdhetem az új szezont. A csapatban is jobban érzem magam, könnyebb most minden. Csak abban bízom, hogy fizikálisan rendben leszek. Többet kell játszanom, és kiegyensúlyozottabbnak kell lennem. Tavaly nem szoktam hozzá a háromnaponkénti játékhoz. Lelki nyugalomra van szükségem és kiegyensúlyozottabb játékra. Amikor játszom, mindig jól akarok teljesíteni, de ha túl sok kérdést teszek fel magamnak, elveszítem a fonalat. Úgy kell játszanom, ahogy tudok. Most 21 éves vagyok, ideje helyet találnom magamnak a csapatban. Ha úgy tudok játszani, mint tavaly, csak többet, és be tudok kerülni a válogatottba, akkor elégedett leszek" - nyilatkozta Gourcuff.