36663
-
#11395 Trofeo TIM
Augusztus 14.-én kedden kerül sor a hagyományos Trofeo TIM felkészülési tornára a milánói San Siro stadionban.
A résztvevő csapatok: Milan, Juventus, Inter
Az első találkozót 20:30-kor játsza az Inter a Juventus ellen.
Ezt követően a Milan előbb az első mérkőzés vesztesével találkozik, majd rögtön ezt követően a másik csapattal is megmérkőzik.
A találkozók 45 percesek lesznek.
Forrás: acmilan.com
-
#11394 A BL negyeddöntőjében a fiatalok
A Milan ifi csapata bejutott az ifjúsági BL negyeddöntőjébe, miután a Flamengo elleni 1-1-es döntetlent követően előbb az Ajax, majd az Arsenal utánpótlás együttesét is legyőzte 1-0 arányban.
Mindkét mérkőzés gólját Pierre Aubameyang szerezte.
A Kuala Lumpurban zajló torna küzdelmei a jövő héten folytatódnak az egyenes kieséses szakasszal.
Forrás: acmilan.com
-
#11393 én is olvastam ilyet... kiváncsi vagyok mennyire hiteles és mi igaz belőle! :S -
#11392 A sports.it és a calciomercato (a marca-ra hivatkozva) azt írja hogy a legutóbbi tárgyalások során a Barca elnöke "odaígérte" a Milannak Dinnyét.... a következő nyárra. -
#11391 hát igen Dida se mostani motoros már, Ameliát szivesen láttam volna már idén Milan mezben, de hát ez van. -
#11390 ez kicsit CA duma volt :) reméljük hogy Didával idén nem lesz baj. de lassan kéne egy jó kapus nemsokára -
#11389 Kalácsnak legalább van nemzetközi tapasztalata már ha az tapasztalat, na mind1, Storarinak nincs szvsz hiba volt őt leigazolni, Kalácsnak amikor kellett jól ment a védés, nem kapott gólt és ez a lényeg. -
#11388 na mondjuk az is igaz. de valahogy fejlődőképesnek érzem és MI azért nem sokat láttuk a kapuban lehet hogy még valami jobb is kisülhetne belőle. na majd meglátjuk 2 év múlva -
#11387 így van... de tök mindegy Storari se jobb egy fokkal sem -
#11386 a fenébe :S akkor talán idén is látjuk Kalac ot a kapuban? -
#11385 Storari a Levantéba ment 2 évre kölcsönbe. -
#11384 nagyon remélem mert ha nem felrbbantom őket! -
#11383 hú passzus, sport tv adja majd a szuperkupa meccset? -
#11382 alap-.- -
#11381 sztem is Kaká kapja majd az aranylabdát... -
#11380 2007-08-12
Az olasz kapitány szerint Kaká a világ legjobbja
Külföldi labdarúgás
Roberto Donadoni egy interjúban kijelentette, hogy idén egyértelműen a Milan irányítója, Kaká érdemli meg az Aranylabdát.
Az olasz szövetségi kapitány a La Gazzetta dello Sport hasábjain dicsérte a milánóiak brazil játékosát, aki Donadoni szerint egyértelműen a legjobb volt idén Európában. A Milan egykori középpályása szerint a Bajnokok Ligája-győztes alakulat fiatal brazilja jelenleg a világ legjobbja, így természetesen ő érdemli az idei Aranylabdát.
- Kaká kész játékos, idén pedig bizonyította, hogy nem is akármilyen. Megérdemli az Aranylabdát, nem is lehet kérdéses, hogy ő kapja. Jelenleg senki sem közelíti meg, ő a világ legjobb futballistája. Külön öröm, hogy példája bizonyítja, az olasz labdarúgásban is válhat valakiből extraklasszis – jelentette ki Donadoni.
-
#11379 Yoann Gourcuff jelenleg ugyan sérüléssel bajlódik, de már nagyon készül az új szezonra, amiben a vezetés igérete szerint nagyobb szerepet szánnak neki, mint a tavalyi évadban.
"Fájdalmat éreztem a lábamban, de a röngten nem mutatott ki semmit. Több mint egy hete érzem ezt a fájdalmat, reméljük, hamarosan elmúlik. A jövőm? A nyáron volt egy beszélgetésem a managementtel, és elmondták, mit gondolnak rólam. Azt mondták bíznak bennem, és remélem, képes leszek ennek megfelelően jól teljesíteni. Most, hogy egy éve ismerem a klubot, több bizalommal kezdhetem az új szezont. A csapatban is jobban érzem magam, könnyebb most minden. Csak abban bízom, hogy fizikálisan rendben leszek. Többet kell játszanom, és kiegyensúlyozottabbnak kell lennem. Tavaly nem szoktam hozzá a háromnaponkénti játékhoz. Lelki nyugalomra van szükségem és kiegyensúlyozottabb játékra. Amikor játszom, mindig jól akarok teljesíteni, de ha túl sok kérdést teszek fel magamnak, elveszítem a fonalat. Úgy kell játszanom, ahogy tudok. Most 21 éves vagyok, ideje helyet találnom magamnak a csapatban. Ha úgy tudok játszani, mint tavaly, csak többet, és be tudok kerülni a válogatottba, akkor elégedett leszek" - nyilatkozta Gourcuff.
-
#11378 most volt utánpótlás meccs. Milan-Ajax 1-0. Kaká öccsét nem láttam, vagy ő már a nagycsapatban játszik?
-
#11377 jó lenne megnyerni -
Sojka5 #11376 TROFEO TIM: THE PROGRAM
45 perces mérkőzések.
2007.08.14 20:30 Inter - Juve
utána Milan - Inter-Juve vesztese
utána Milan - Inter-Juve nyertese -
#11375 hát emersont vihetitek mivel nekünk már nemkell:D -
#11374 egyenlőre ez csak egy pletya -
#11373 Rosickyt nagyon szeretem, tetszik nagyon a játéka, örülnék ha milan játékos lenne! -
#11372 edzeni edzenek az a legfontosabb. én még nem kockáztatnák semmit. még az sem valószínűtlen hogy a szezont nem 100%al kezjük de remélem később feltudunk gyorsulni -
#11371 akkor őt is:D -
#11370 Emersont az Inter elől? Nem Rosicky t?Mintha azt olvastam volna. -
Bereet #11369 Rosický jó lenne -
#11368 érdeklődünk Rosicky,Emerson iránt(utóbbit az Inter elől akarjuk leigazolni) -
#11367 Felépülhetnének már. -
HeCki #11366 Azt en is olvastam,alitolag mar felepult csak meg nm akarta bevetni a betis ellen,hogy 100as legyen.. -
#11365 nem tudom a moszkvai torna előtt írták h nincs csatár mert mindenki sérült, Gila műtét után lábadozott már felépült hálistennek, Ronaldo meg Pippo nem tudom miben sérült meg, de azt írták hogy sérültek mindketten -
HeCki #11364 mennyire? mikorra epul fel? -
#11363 sérült, Pippoval együtt -
#11362 Ronaldo merre van? -
#11361 Betis-AC Milan
-
#11360 ja engem is. de azért jól kzövetítettek a fiúk! szerintem azért a 100 éves jubileum is bennevan az eredményben. -
#11359 hát én kicsit csalódott vagyok, bár nem láttam a meccset nem tudom hogy játszottunk de az eredmény kicsit bosszant :( -
#11358 Real Betis - AC Milan 1-0 , 2. félidőben azért többet vártam -
#11357 Gila le Aubameyang be -
#11356 80. perc Gila fejel,Ricardo nagyot véd, meddő mezőnyfölényben játszunk..