• Sheva
    Alberto Gilardino ügynöke szerint a játékos még mindig a Milant részesíti előnyben a Chelsea-vel szemben, de mindenféleképpen gyors döntést szeretne.

Gilardino képviseletében Beppe Bonetto nyilatkozott: "Gilardino garanciát szeretne a jövőjét illetően, mielőtt a Bologna elleni mérkőzések lezárulnak. Nem akarja bizonytalan helyzetben megközelíteni ezt a mérkőzést. Gilardino szeretne Olaszországban maradni és saját bevallása szerint a Milan az első számú választása, de a klub nehéz anyagi helyzetben van, és nem hagyhatunk figyelmen kívül egy komoly ajánlatot, ami ráadásul garantálja neki, hogy állandó kezdőjátékos lesz a legmagasabb szinten."

A fejlemények bizonyára váratlanul érik a Milan vezetőségét, mivel Galliani eredeti elképzelése szerint a Bologna elleni mérkőzések lezártával kezdődtek volna meg a tárgyalások Gilardino ügyében. A Chelsea határozott fellépése azonban várhatóan gyors reagálásra ösztönzi majd a Milan vezetőit.

A Chelsea-t és a Milant érintő két másik transzfer pedig még mindig nem zárult le. Míg Hernan Crespo továbbra is közel áll hozzá, hogy megújítsa kölcsönszerződését a Milannal, addig Kakha Kaladze újabb nyilatkozata szerint az ő jövője még kérdéses. "Sosem adtam olyan nyilatkozatot, hogy hétfőre Chelsea játékos leszek. Még a Milan játékosa vagyok, és csak a véleményemet mondtam el. Most a két klubnak kell meghoznia a döntést. Biztos vagyok benne, hogy megoldódik az ügy."

Forrás: channel4.com