• Palinko
    háhááá mindég is mondtam hogy Ronaldo jó vétel volt és ez még csak hozzáad:

Alexandre Pato alig tudta palástolni örömét, miután hosszas huza-vona után 10 millió font ellenében a Milanhoz igazolt. A 17 éves játékos januárig ugyan nem léphet pályára hivatalos mérkőzésen, azonban már szeptembertől a csapattal edzhet és szokhatja a légkört.

"A Milan volt a kiszemelt csapatom. Ez egy nagyszerű klub, sok honfitársam játszik itt, akik sokat tudnak majd segíteni nekem a fejlődésben. Ronaldo sokat mesélt nekem a Milanról, azt mondta, nagyon szeret itt lenni, és ez döntő fontosságú volt a döntésemben. Azért megyek Olaszországba, hogy az Internacionalnak dicsőséget szerezzek. 11 éves voltam, amikor ideigazoltam. Emlékszem, hogy csak bámultam a Beira-Rio stadiont, teljesen lenyűgözött a nagysága. Megigértem apámnak, hogy egy nap gólt fogok lőni neki, és örülök, hogy beteljesíthettem ezt az álmot. Mindig megpróbáltam viszonozni a szurkolók érzéseit, mindig szép emlékeim lesznek erről a klubról" - nyilatkozta Pato.

A Milan kemény ellenfeleket - közöttük volt a Real Madrid, a Chelsea és az Inter is - előzött meg a fiatal zseniért folytatott versenyben. Pato végül 5 éves szerződést írt alá a vörös-feketékkel, ez idő alatt összesen 7 millió fontot keres majd.

Forrás: channel4.com