36663
  • Szabi 22
    Én is láttam ott jáccani és nem mondanám hogy volt ott egy normális megmozdulása!!!!! Enyhén tul sztárolják!
  • DjCooll
    Láttam már játszani u20-as vb n.
  • LasCar16
    tehetséges fogszabályzós srác, lesz fél éve beilleszkedni;) kihozzuk belőle a maximumot:)
  • Nuno88
    én láttam róla pár videót, nagy tehetség remélem akkora király lesz mint Kaká, kiemelem h lesz, mert most még "csak" egy tehetség
  • Szabi 22
    Láttad már amugy Patot foizni vagy csak azért mondod h király mert a Milánba jött ?
  • ryhdeksan
    nah a nagy maffia :D
  • DjCooll
    kurva jó képek:) főleg az első nagyon fasza:) Pato Pato a legkirályabb csávó:) lolxD
  • Nuno88
    Alexandre Pato

• Nuno88
    Lokomotív-AC Milan 3:3 (7:8)

• Nuno88
    Madrid - PSV 0:2
  • Nuno88
    hála az égnek, de akkor az olasz-kupát már most kihízom a megnyerhető trófeák közül
  • North
    Viszont a kupa kivételével sosem fogunk full tartalékcsapattal játszani.
  • Nuno88
    na Seedorf és Brocchi góljaival egyenlítettünk majd tizikkel megszereztük a harmadik helyet! de siralmas volt ez a mai meccs, a tartalékcsapat nagyon gyenge...
  • Nuno88
    Milan: Kalac; Cafu; Bonera; Simic; Favalli; Gattuso; Brocchi; Gourcuff; Serginho; Kakà; Aubameyang.

A disposizione: Dida; Kaladze; Seedorf; Nesta; Jankulovski; Pirlo; Ambrosini; Fiori; Oddo.

ez a kezdő11 ill a cserepad
  • Nuno88
    a cseresorunk = a nullával
  • Nuno88
    égünk mint a Reistag... 1:3 a Lokomotívnak, védelem abszolút nincs
  • Nuno88
    Dida jött a sérült Kalács helyére!
  • Nuno88
    Egy szöglet után Cafu próbált menteni... 1:2
  • Nuno88
    Milan - Lokomotiv 1:1

Simic öngólja után Kaká egyenlített!
  • DjCooll
    ez xD lol:D:D:D:D:D:D a kisbuzi csak álmodhat:)
  • szucsy89
  • Nuno88
  • Nuno88
    A SKY-nak adott interjújában Ricky Kaka beszélt a Milan új tehetségéről, Patoról is.

A Milan brazil különítménye új taggal bővült. Mit tudsz mondani Patoról?

„Nem sokat láttam őt, de megnéztem az U20-as Világbajnokságon, és pár Internacional mérkőzésen. Ő egy nagyon tehetséges játékos. Csak a legnagyobb elismeréssel beszélhetünk róla. Személyesen két meccsen láttam, most megnézhetjük, hogyan illeszkedik be ide.”

Carlo Ancelotti egyike azoknak, akik ismerik a labdarúgás csínját-bínját. Ő azt mondta, hogy ez az igazolás teljes mértékben megérte az érte kifizetett összeget.

„Carlo megnézte Patot, és ha tényleg ezt mondta, akkor úgy is gondolja. Ő egy olyan edző, aki tudja, hogy mi a legjobb a csapatának.”

Ancelotti mást is mondott róla. Megjegyezte, hogy Pato lehet az ”új Kaka”. Nem jelent ez túl nagy terhet a fiatal játékosnak?

„Azt kell mondanom, hogy különbözőek vagyunk, ő csatár, én pedig irányító vagyok. Más poszton játszunk, de tehetséges játékos, és jó családból származik, ezért remek labdarúgó válhat belőle.”

Van amiben hasonlítotok. Mindketten jó családból származtok, ami bizonyos dolgokat megtanított nektek.

„Számomra a család az alap, akik mindig sokat segítettek nekem. Mindenben támogattak, amit csak csináltam.”

Forrás: acmilan.com
  • Nuno88
    Adriano Galliani nyilatkozatában elárult néhány részletet Alexandre Pato leigazolásának hátteréről, lerántotta a leplet az elhíresült "Mr. X"-ről, és kitért arra is, melyik testrészére lesz szüksége Ramon Calderonnak, ha komolyan pályázik a Milan ékkövére, Kakára.

"Csak játszottunk ezzel a Mr. X sztorival, az igazi célpontunk mindvégig Pato volt. Épp ezért még inkább elégedettek vagyunk. A bejelentés óta találkoztam néhány emberrel, és mindannyian megköszönték nekem ezt az igazolást. Pato érkezése pont azt a lelkesedést váltotta ki, amire számítottunk. Ezekben a hónapokban a Milannál mindenki kiállt Pato érkezése mellett, Silvio Berlusconi elnök úrtól kezdve. Ami azt illeti, meglepődtem, mennyire határozott elképzelése volt az ügyről már a legelső alkalommal is, amikor beszéltünk róla. Miután ezzel tisztában voltam, végig követnem kellett ezt az irányvonalat. Sok akadályt kellett leküzdenünk. Patót jelenleg a világ legjobb 17 év alatti játékosnak tartják, az összes európai nagycsapat érdeklődéssel figyelte őt - az Inter, a Real Madrid és mindenekelőtt a Chelsea is. Csütörtökön telefonhívást kaptunk Peter Kenyontól és Roman Abramovicstól, és arra kértek, hogy mondjunk le Patóról a Chelsea javára. Most büszkék lehetünk, ugyanis miénk a világ legjobb játékosa, Kaká, és a jövő egyik bajnoka, Pato. Megfelelő figyelemmel fogjuk kisérni pályafutását. Jobb is, hogy már szeptemberben ideérkezik, tehát mindenféle nyomás nélkül tud alkalmazkodni az új környezethez. Calderon megint vinné Kakát? Csak azt tudom mondani, hogy az új szerződés hamarosan elkészül. Ha Calderon Kakát akarja, le kell vágniuk a kezemet, mert sosem fogom aláírni azt, hogy másik csapathoz igazoljon" - fejezte be Galliani.

Fabio Cannavaro, az Aranylabdás védő gratulációját fejezte ki a Milannak Pato megszerzésével kapcsolatban: "Minden elismerésem az övék, mivel nagyszerű befektetést csináltak. Pato egy fiatal játékos, aki nagy jövő előtt áll. Jó érzés végre azt látni, hogy egy fontos játékos Olaszországba igazol, mivel az utóbbi időben már úgy tűnt, hogy az olasz bajnokság kezdi elveszteni vonzerejét. Ha egy ennyire sokra tartott fiatal tehetség egy olyan klubhoz akar kerülni, mint a Milan, az mindenképpen jó dolog. Hogy ismerem-e? Néhány videót láttam róla, egyébként nem nagyon ismerem. Azonban Brazíliában nagyon jó véleménnyel vannak róla, nagyszerű lehetőségek vannak ebben a fiúban."

Az Inter trénere, Roberto Mancini is kitért a Pato-ügyletre: "Két éve figyelemmel kisérjük Patót, de a végén mindig a játékosok döntenek, mi sem tudunk mindenkit leigazolni. Pato hatalmas tehetség, és biztos vagyok benne, hogy igazi bajnok válik majd belőle."

Forrás: channel4.com, goal.com
  • Nuno88
    PSV - AC Milan 0:0 (4:3)

• Nuno88
  • Nuno88
    kemény videó :)

Kaká double rulettje a bl döntőn isten :)
  • LasCar16
    meccsen mi voltunk a jobbak PSVnek 2. féliőben szerencséje volt, ez még csak egy felkészülési meccs, bár szerettem vna látni a csapatot a real ellen:) játékunk az tetszett FORZA!
  • LasCar16
    skills:))
  • NeoMaN
    azbesztmegbaszta
  • Kaplartom
    ilyen csapattól nem sokat lehett várni... Ronaldo és pippo sokat rátett volna!
  • Nuno88
    A Milan gárdája nem jutott a moszkvai mini-torna döntőjébe, miután büntetőpárbajban 4-3-ra alulmaradt a PSV csapatával szemben.

A Milan összeállítása:

Milan (4-3-2-1):
    Dida - Oddo (Cafu 46.), Nesta (Simic 63.), Kaladze, Jankulovski (Serginho 46.) - Gattuso (Brocchi 63.), Pirlo, Ambrosini - Seedorf, Kakà - Aubameyang (Gourcuff 46.)

Forrás: gazzetta.it
  • Palinko
    háhááá mindég is mondtam hogy Ronaldo jó vétel volt és ez még csak hozzáad:

Alexandre Pato alig tudta palástolni örömét, miután hosszas huza-vona után 10 millió font ellenében a Milanhoz igazolt. A 17 éves játékos januárig ugyan nem léphet pályára hivatalos mérkőzésen, azonban már szeptembertől a csapattal edzhet és szokhatja a légkört.

"A Milan volt a kiszemelt csapatom. Ez egy nagyszerű klub, sok honfitársam játszik itt, akik sokat tudnak majd segíteni nekem a fejlődésben. Ronaldo sokat mesélt nekem a Milanról, azt mondta, nagyon szeret itt lenni, és ez döntő fontosságú volt a döntésemben. Azért megyek Olaszországba, hogy az Internacionalnak dicsőséget szerezzek. 11 éves voltam, amikor ideigazoltam. Emlékszem, hogy csak bámultam a Beira-Rio stadiont, teljesen lenyűgözött a nagysága. Megigértem apámnak, hogy egy nap gólt fogok lőni neki, és örülök, hogy beteljesíthettem ezt az álmot. Mindig megpróbáltam viszonozni a szurkolók érzéseit, mindig szép emlékeim lesznek erről a klubról" - nyilatkozta Pato.

A Milan kemény ellenfeleket - közöttük volt a Real Madrid, a Chelsea és az Inter is - előzött meg a fiatal zseniért folytatott versenyben. Pato végül 5 éves szerződést írt alá a vörös-feketékkel, ez idő alatt összesen 7 millió fontot keres majd.

Forrás: channel4.com
  • DjCooll
    Hát remélem is:):D:D::D:D:A::F
  • Nuno88
    ez akkora kacsa ha nem tudja h hápogjon :D
  • DjCooll
    Ez lol!:) De cafutól azért geciség volt..
  • DjCooll
    Ő Maldini utód akkar lenni azt nyilatkozta:)
  • LasCar16
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Nuno88
    hát remélem még vmi kiegészítő ember igazolunk a kp-ra, meg a védelembe se lenne rossz egy fiatal tehetség, bár oda ott van Kaká öccse Digao remélem belőle lesz egy Nesta utód :)
  • DjCooll
    ezt már vártam de nagyon. De akkoer zekek szerint mást nem igazolunk nem?