• Nuno88
    Egy hullámzó szezon után, Kaladze majdnem elhagyta a Milant a nyáron, kifejezvén elégedetlenségét az ügyben, hogy nem kap elég játéklehetőséget.

Ancelotti fricskaként kijelentette, távozhat a játékos ha nem bírja a nyomást. Ennek ellenére végül is az ügyet hideg fejjel átgondolva arra jutottak, hogy a védő marad.

"Nagyon vártam már hogy újra dolgozni kezdjünk. Két hónap vakáció bőségesen elegendő volt," - mondta a Milan Channelnek Kaladze.

"Idén egy szintről indulok a többiekkel, míg tavaly nem voltam túl jó állapotban mikor Milanelloba érkeztem, így nem volt könnyű helyet szereznem a csapatban," – folytatta a grúz játékos.

"Minden szezon más, és most rövid periódusokban kell gondolkodnunk. Tény, hogy egy nagyon fontos mérkőzés vár ránk Monte Carloban, és most mindannyian erre koncentrálunk."

"Szerencsére, számos egyéb cél is lebeg a szemünk előtt. Szeretnék megnyerni mindent: a bajnokságot, a Bajnokok Ligáját, és az Interkontinentális kupát is. Ez az a trófea, amit még soha nem nyertem meg."

Forrás: goal.com

(Fordította: lalas)