36663
-
#11195 LOL, bazmeg hogy nemlátom -
#11194 Seedorfnak ezek a passzai nagyon tetszenek:) -
#11193 így összefoglalva elégedettek lehetünk szépen játszottunk alig várom már a moszkvai tornát:) -
Sojka5 #11192 Köszi az infot a meccsnézésről, jó volt újra látni a milant. -
#11191 4-0 Seedorf -
#11190 3-0 Brocchi -
#11189 Kaká is beköszönt Seedorf nagy labdát adott:) 2-0 -
#11188 kapufa Klerensz..megérdemelte vna a gólt harcolt a labdáért:) -
#11187 1-0 Ronaldo szép összjáték volt:) -
#11186 éppen kiszedte a sarokból a kapus:) Kaká eddig a legjobb szvsz -
#11185 Nekem most Serginho játéka is tetszik de nem tudom mért:) -
#11184 Kaká elég rendesen osztogatja az esernyőket:) remélem hasonló szép dolgokat látunk még:) -
#11183 Ronaldo elhagyta a labdát.Pedig gól lett volna:) -
#11182 Jaja ríkit:D
-
#11181 szép összjáték volt... roni ahogy lefejelte Kaká meg kapásból:) majnem -
#11180 és kezdődik:D Forza!!!:)
jáááj ez a kapusmez:))) -
#11179 tenkjú veri máccs -
#11178 Aki szeretné nézzni a mérkőzést az elvileg ITT tudja megtenni. Legalább is az acmilan.hu fórumán ezt olvasstam. -
#11177 Az Udinese csatárduóját, Gyan Asamoahát és Antonio Di Natalét kapcsolatba hozták az AC Milan csapatával. A piros-feketék menedzsmentje elszántan próbálja megerősíteni Carlo Ancelotti támadószekcióját, és fontolóra vették, hogy egy 12 millió fontos ajánlatot tesznek a két játékosért.
Más hírek azonban arról szólnak, hogy a milánóiak trénere inkább a Real Madrid csatára, Julio Baptista iránt érdeklődik.
„Ő egy jó játékos, aki mind csatárként, mind középpályásként képes jó teljesítményt nyújtani,” – ismerte el Ancelotti.
Forrás: tribalfootball.com -
#11176 Az Udinese csatárduóját, Gyan Asamoahát és Antonio Di Natalét kapcsolatba hozták az AC Milan csapatával. A piros-feketék menedzsmentje elszántan próbálja megerősíteni Carlo Ancelotti támadószekcióját, és fontolóra vették, hogy egy 12 millió fontos ajánlatot tesznek a két játékosért.
Más hírek azonban arról szólnak, hogy a milánóiak trénere inkább a Real Madrid csatára, Julio Baptista iránt érdeklődik.
„Ő egy jó játékos, aki mind csatárként, mind középpályásként képes jó teljesítményt nyújtani,” – ismerte el Ancelotti.
Forrás: tribalfootball.com -
#11175 azt olvastam az acmilan.hu fórumon h Baptista nem akar jönni meg Schuster is azt szeretné ha maradna, szal maradt így Riquelme meg Deco meg Motta, remélem Riquelme jön bár róla nem olvastam h érdeklődnénk iránt, csak a fórumon írják... -
#11174 több gólos győzelmet várok! -
#11173 A csapat brazil gólvágója, Ronaldo a Milan Channelnek nyilatkozott.
Csak nemrég kezdődtek meg az edzések Milanelloban, de Ronaldo már Brazíliában munkába állt. Hogy érzed Magad?
„Azt kell, hogy mondjam, jól vagyok. Ez egy nagyon kemény hét volt mindenki számára, ahogy a következő is az lesz, de egy teljes szezonon keresztül meg kell őriznünk a jó formánkat.”
Számolod a perceket a felkészülés végéig, vagy az első meccs kezdetéig?
„Alig várom a megmérettetésekkel teli kezdést, de tudjuk, hogy ezek a kemény munkával eltöltött hetek nagyon fontosak a megfelelő kondíció megszerzéséhez. Azonban nem gondolom, hogy bárki is szeretné az atlétikai gyakorlatokat.”
Januárban csatlakoztál a Milanhoz, tehát ez az első felkészülésed a piros-feketékkel. Van valami különbség a többi csapatéhoz képest?
„Minden felkészülés nehéz, de elmondhatom, hogy itt sokkal személyre szabottabb a munka, ami jobban kiaknázza a játékosok képességeit, jellegzetességeit.”
Ebben az idényben már részt vehetsz a Bajnokok Ligája küzdelmeiben. Jelent ez bármiféle plusz motivációt?
„Természetesen. A kezdetektől részt venni a Bajnokok Ligájában mindig nagy öröm, de a teljes szezonra figyelnünk kell, ahol sok megmérettetés vár ránk.”
Mit érhet el a Milan ebben az idényben?
„Sok olyan dolog van, ami miatt bizakodhatunk a jó kezdésben. Most mindenki ugyanannyi pontról indul. Ennek nagyon örülünk, de az elkövetkezendő hetekben még sokat kell fejlődnünk, és sokat kell dolgoznunk. Aztán meglátjuk mi lesz a pályán.”
-
#11172 Az AC Milan várhatóan ebben a felállásban fog pályára lépni a Lecco elleni felkészülési mérkőzésen.
Dida, Cafu, Bonera, Kaladze, Serginho, Gattuso, Brocchi, Gourcuff, Kakà, Seedorf, Ronaldo.
A találkozón minden bevethető játékos lehetőséget fog kapni.
-
#11171 de 31.-én kedden, én a meccseket a sopcasttal szoktam nézni.. -
#11170 Kíváncsi leszek az idei első meccsünkre:) De a mezeket nem 31.-én mutatják be?:S most nem vagyok vele tisztába teljesen. vagy már bemutatták? -
#11169 figyeljük a streameket, majd banok kollega gondolom linkel -
#11168 max neten tudod nézni, de nem tom pontosan hol, acmilan.hu fórumon olvasgass majd holnap :) -
#11167 Holnap a meccset adja valamelyik csatorna? -
#11166 azt tudtam hogy fiatal, de azt nem hogy enyire. hát majd meglátjuk mit tud -
Bereet #11165 mer 17 éves -
#11164 ja az meglett magyarázva,hogy miért csak januártól? -
#11163 A Pato-küldetés
Úgy tűnik sikerrel végződik ez az akció, szinte kijelenthető, hogy Alexandre Pato a Milant fogja erősíteni januártól.
Leonardo egy 20 millió €-s ajánlattal utazott az Internacionalhoz Porto Alegrébe, amit valószínüleg el fognak fogadni.
Patonak egy 5 éves szerződést ajánl évi 1 millió €-s fizetéssel.
Közrejátszik Pato döntésében az is, hogy a családjával együtt költözne Milánóba, és az sem elhanyagolható, hogy a 2 példaképével együtt játszhat. (Kaká, Ronaldo)
http://calciomercato.it/dettaglioNewsCategoria.asp?hdnIdCategoria=1&hdnId=2496
-
#11162 Egy hullámzó szezon után, Kaladze majdnem elhagyta a Milant a nyáron, kifejezvén elégedetlenségét az ügyben, hogy nem kap elég játéklehetőséget.
Ancelotti fricskaként kijelentette, távozhat a játékos ha nem bírja a nyomást. Ennek ellenére végül is az ügyet hideg fejjel átgondolva arra jutottak, hogy a védő marad.
"Nagyon vártam már hogy újra dolgozni kezdjünk. Két hónap vakáció bőségesen elegendő volt," - mondta a Milan Channelnek Kaladze.
"Idén egy szintről indulok a többiekkel, míg tavaly nem voltam túl jó állapotban mikor Milanelloba érkeztem, így nem volt könnyű helyet szereznem a csapatban," – folytatta a grúz játékos.
"Minden szezon más, és most rövid periódusokban kell gondolkodnunk. Tény, hogy egy nagyon fontos mérkőzés vár ránk Monte Carloban, és most mindannyian erre koncentrálunk."
"Szerencsére, számos egyéb cél is lebeg a szemünk előtt. Szeretnék megnyerni mindent: a bajnokságot, a Bajnokok Ligáját, és az Interkontinentális kupát is. Ez az a trófea, amit még soha nem nyertem meg."
Forrás: goal.com
(Fordította: lalas)
-
#11161 jaja így tuti biztos h jönni fog egy középpályás, vagy Deco vagy Baptista, meg még ott van Motta, de ha csak Motta jön akkor kiverem a balhét :) -
#11160 Ja Ja már a hívatlaos oldalon csatárnak írták be Kakát szóval ő csatár lesz elvileg:) -
#11159 gondolom Gallianiék Kakát is csatár szerepkörben képzelik el..ezért kell még egy kp, Pirlo jellegű irányító -
Bereet #11158 minek nekünk középpályás van elég sőt sok is ha már venni akarunk k=ozéppályást akkor valami Gorcuff félét vegyünk.
Esetleg 1 védő és egy csati jöhetne. -
#11157 tréning -
#11156 most meg Decóért adunk 17 millát. van még lefelébb?