• Nuno88
    A Brazil legenda Pelé úgy gondolja, Kaká hogy jobb helyen van a Milánóban mint ha Madridba igazolna,
    valamint hívta Pippot, hogy csatlakozzon a Santoshoz!

A madridistáknak új edzőjük van, és továbbra is fenntartják azon véleményüket hogy Kaká előbb-utóbb a az ő játékosuk lesz.

A Milan csillag most tanáncsot kapott minden brazil focista legnagyobb hősétől - a Fekete Gyöngyszemtől.

"20 évig viseltem a Santos mezét, és mindig hűséges maradtam, noha számos csábító ajánlatot
    kaptam a Real Madridtól és a Juventustól is," - mondta a "La Gazzetta dello Sport" c. lapnak.

"Azért döntöttem a maradás mellett, mert itt nőttem fel és váltam nagyszerű játékossá, valamint
    itt szerettek az emberek és én boldog voltam. A pénz nem minden. Tudom hogy ez sablon, de attól még
    igaz.

Én nem akarom megmondani Kakának hogy mit csináljon, csak azt hogy gondoljon bele a helyzetébe.
    Boldognak látszik Milánóban, akkor mi oka lenne váltani?"

A rossonerikben megvan a Selecao érzés mivel Kakát, Ronaldot, Nelson Didát, Marcos Cafút és
    Serginhot is a soraikban tudhatják.

A Milanm hétfőn elkezdi a felkészülést a következő szezonra, és Ronaldo és Kaká is megérkezett a Malpensa Reptérre ma reggel.

"Ha Ronaldo fizikálisan rendben lesz, úgy gondolom hogy megint a világ legjobbja lehet." - mondta Pelé.

"Következetesen és keményen kell edzenie, és mivel újra otthonra lelt, valamint megtalálta megint a
    motivációját Milánóban, újra nagyszerű lehet. Ronaldo jelenléte rendkívűl jó hatással van a csapatára és Kakára is."

Mivel már beszámoltunk arról hogy az elnök Silvio Berlusconi kész kifizetni Ronaldinho lelépési záradékát, valamint az U20-asas válogatott reménységével Alexandre Patoval is közel a megegyezés, könnyen lehet hogy még
    több brazil lesz a csapatban.

"Pato egy nagyszerű játékos, de még nem bajnok alkat. Azt gondolom az lenne számára a legjobb, ha még várnának azzal hogy Európába vigyék. Nézzék meg Robinho esetét, hogy milyen sokáig tartott neki míg meg tudta mutatni valódi tudását a Realban. Még túl korai megmondani milyen játékossá válik. Tény, a tehetsége megvan."

Pele kifejezte mekkora csodálója a Milan olasz kontingensének, mindenek előtt Pipponak a BL döntő hősének.

"Nem is értem miért kell egy új csatár a Milannak. Az övék Inzaghi, aki szenzációs! Úgy gondolom fantasztikus lenne,ha a Santoshoz tudnám csábítani. Vele a támadó szekció közepén öt bajnokságot nyernénk zsinórban."

"Nincs védő a Földön aki követni tudná őt, mivel mindig gólraéhes!"

(lalas)

Forrás: channel4.com