36663
  • mrroma
    az olasz sajto szerint vagy Tiago Motta, vagy Julio Baptista lehet az a bizonyos mr x, akirol a Milannal beszelnek, en nem ertem ezt a titkolozast de szerintem egyikse egy nagyagyu akimiat ekkora port kel kavarni
  • DjCooll
    Az olasz AC Milan vezetése 17 millió fontos ajánlatot tett a spanyol Barcelonának, a portugál Deco-ért. A 29 éves játékos három éve került a katalán klubhoz a portugál FC Porto-tól. Korábban már Eto'o-t és Ronaldonhot is próbálta Berlusconi Milánóba csábítani, azonban ez sikertelen vállalkozásnak bizonyult. Most azonban a BL-győztes csapatnál bíznak benne, hogy Deco-t rövidesen Itáliában láthatják. A transzferrel kapcsolatban at elnök meg is bízta Adriano Galliani alelnököt, hogy kezdje meg a tárgyalásokat a Barca vezetőivel.
  • LasCar16
    tuti megegyezünk velük... szerintem Baptista képes lenne feljavulni nálunk
  • Sojka5
    szerintem baptistara semmi szükség. amúgy láttam valaki a zuhanyhíradó extrát,szerintem elég gyenge volt,abszolúte nem a milan meneteléséről szólt a műsor.
  • Nuno88
    09:38 - Az AC Milan 17 millió eurót ajánl Julio Baptisáért. A Real Madrid 20 millió alatt nem adja a játékost.

jaj na ne szarazzatok már 3 millión, legalább őt igazoljuk le...
  • LasCar16
    Az AC Milan védője, Massimo Oddo nem véli úgy, hogy az Inter lenne a bajnokság abszolút esélyese, és mind a Scudettot, mind a Bajnokok Ligáját meg szeretné nyerni. Az olasz játékos 5 millió fontért, és Pasquale Foggiáért cserébe érkezett a Lazio csapatától a San Siroba, és az első szezonjában máris felemelhette a legrangosabb európai klubtrófeát.

„Nem gondolom, hogy az Inter lenne messze a legjobb,” – kezdet nyilatkozatát Oddo. „A futballban számos tényező van, ami eldöntheti egy szezon kimenetelét, és azok túlmutatnak a technikai képzettségen. Mi egy pszichésen rendkívül erős csapat vagyunk, amit egy nehéz idénykezdet után megnyert Bajnokok Ligájával bizonyítottunk. Szerintem a Roma is egy jó csapat, ahogy a Milan is. Mindannyian hasonló szinten vagyunk.”

A tavalyi szezon után látszólag a Milan számára kiemelt célkitűzés az olasz bajnokság megnyerése, de Oddo nem akarja feláldozni az európai sikereket sem.

„Nem tudok választani a Scudetto, és a Bajnokok Ligája között. Mindkettőt meg akarom nyerni,” – mondta a 31 éves hátvéd. „Most azonban van esélyünk az Európai Szuperkupa megszerzésére is. Tudom, hogy ez nem a legfontosabb az európai kupák rangsorában, de én a lehető legtöbb trófeát szeretném a magasba emelni.”

Az Európai Szuperkupa döntőjében az AC Milan csapata augusztus 31-én az UEFA-Kupa győztes Sevilla gárdájával mérkőzik meg Monacoban.

Forrás: channel4.com
  • szucsy89
    kiváncsi vok nagyon hogy ki ez a titokzatos idegen:DD
  • Nuno88
    akkor kiváncsian várjuk ki lesz az aki jelentős :)

Patonak örülök ha jön...
  • LasCar16
    Pato januárban jön ,a másik "titkos" játékos pedig a napokban várható ! Jelentette ki Bronzetti . "Berlusconi világosan beszélt , 2 játékos fog érkezni ,az egyik Pato lesz januárban a másik pedig a napokban,aki jelentős !

forrás
  • Nuno88
    ja értem, lehet h egy új igazolás mutatja be? :P
    tuti nem, Maldini fogja :)
  • North
    A hazai mez még nincs bemutatva. Tudtommal 31-én kerül rá sor.
  • Nuno88
    de ahogy látom a fekete-piros csíkos nincs bemutatva, vagy csak sima fekete lesz piros szegéllyel és Didán van a harmadik számú mez? de sztem Didán a kapusmez van nem, így az elsőszámú mez nincs bemutatva (még)? o.0
  • szucsy89
    o.O
    valami jobbra számítottam, nem hittme hogy ezek lesznek...bár így jobban megnézve a tavalyi tényleg más volt úgyhogy ezek az újak....olyan mint1 póló...:D
  • Nuno88
    kicsit lejebb mész és láthatod őket :)
  • szucsy89
    tetszik az atléta
    tényleg az új mezek már megvannak?vagy mikor fogják bemutatni őket?
  • Nuno88
    Az első edzés képekben:

• Palinko
    "Nagy lelkesedéssel és elszántsággal látunk újra munkához. A vakáció alatt sok mindenben volt részem. Egy nagy buli volt az egész, rengeteg rossoneroval találkoztam. Minden este megvolt a lehetőség, hogy emlékezzünk május 23.-ára."

"Hallottam némi nyugtalanságot a szurkolóink között az átigazolási szezonnal kapcsolatban, ami szerintük még el sem kezdődött számunkra. Én azt mondom igenis elkezdődött, ugyanis olyan játékosok állnak most a rendelkezésünkre kezdettől fogva, akik hosszú ideig voltak harcképtelenek. Sandro Nesta aki március óta játszik, Serginho aki gyakorlatilag nem is játszott tavaly, Kaladze, Ronaldo aki nem játszhatott a BL-ben, vagy például Oddo aki csak januárban érkezett. Az a tény hogy ezek a játékosok már szezon kezdetétől a bevethetők, önmagában véve egy plusz. Természetesen még van rá lehetőség hogy megerősítsük a csapatot. Nem kell semmit sem elsietnünk. Ha valaki érkezik majd, az
    biztos hogy nagyon fontos elem lesz a csapatban."

Rengeteg szurkoló gyűlt össze Milanelloban, hogy üdvözöljék a csapatot.

"A Bajnokok Ligája mindenkit lelkesedéssel töltött el.
    Ami a legfontosabb dolog, mi vagyunk Európa Bajnokai, ott fogjuk folytatni ahol befejeztük. A csapat nagyon erős, amit bizonyít a tény, hogy a rendkívül nehéz év ellenére is megnyertük a Bajnokok Ligáját. Ennek köszönhetően mi vehetünk részt a legtöbb sorozatban. Nagyon hosszú és zsúfolt szezon előtt állunk, melyben a Milant mint főszereplőt láthatjuk majd újra."

Mennyire fontos, hogy a felkészülés nyugalomban teljen?

"Nagyon fontos. A tény hogy Maldinin kívül - aki csak később tér vissza - minden játékosunk rendelkezésünkre áll megnyugattó dolog. Ez lehet a klucsa annak, hogy jól kezdjünk és egy nagyszerű szezonban legyen részünk.Van egy teljes hónapunk felkészülni fontos mérkőzésekkel fűszerezve, melyek szándékosan lettek lekötve magasan jegyzett elenfelekkel. Megpróbáljuk a csapatot a lehető leggyorsabban formába hozni, valamint a sérülések lehetőségét a minimálisra csökkenteni."

Előszöra Szuperkupa, aztán az Interkontinentális Kupa. Változik-e valami a csapat felkészülésében?:

"Ez egy hagyományos felkészülés lesz. Az Európai Szuperkupa - ami az első hivatalos mérkőzésünk - öt nappal a bajnokság kezdete után kerül
    megrendezésre, így a felkészülésünk célja nem is lehet más, mint formába kerülni a Serie A
    startjára."

Ronaldo minden sorozatban rendelkezésre áll, arra készül hogy remek szezont teljesítsen:

"Mindenki kapott egy programot, beleértve őt is. Sok játékosunk megjelent már az elmúlt napokban Milanelloban, hogy edzen egyet. A szünidő hosszú és
    jól megérdemelt volt, de mindenki elvégezte a saját kiszabott feladatát az elmúlt 15 napban, így készen álljon a kezdésre. Ronaldo az erőnléti edzőnk, Tognaccini irányításával egy kicsit előbb kezdett mint a többiek, mert ő csak idén érkezett és nem volt teljesen tisztában a rendszerünkkel. Nyugodt nyara volt, már dolgozott és remélem jó kondícióban van."

Mint ahogy korábban Adriano Galliani is kijelentette a nyáron, ma Kaká is megjelent az összetartáson:

"Igen, nincs ebben semmi különös, mi rég tudtuk ezt. Ő itt van velünk és marad is még jópár évig. Rengeteg hír szólt róla az elmúlt nyáron, de a végeredménnyel mindannyian tisztában voltunk. Kaká egy nélkülözhetetlen játékos, kitünő példaképe a Milannak, soha nem gondolt arra hogy elhagyjon minket. Kiváló a kapcsolat közöttünk, én nem látom okát hogy ennek miért kellene megváltoznia"

(lalas)
  • LasCar16
    tréning
  • Palinko
    A Milan elnöke, Silvio Berlusconi nyilatkozatában elárulta: csapata kudarcot vallott Ronaldinho és Andrij Sevcsenko szerződtetésében.

Az egykori olasz miniszterelnök megjelent a vörös-feketék első felkészülési edzésén, és őszintén beszélt a transzferpiacon történt próbálkozásikról.

"Meg akarjuk erősíteni a támadóalakzatunkat. Megpróbáltuk leigazolni Ronaldinhót, de a Joan Laporta, a Barcelona elnöke kijelentette, hogy nem eladó. Ami Andrij Sevcsenkót illeti, fiamként szeretem őt, de a Chelsea átugorhatatlan akadályokat gördített visszatérésének útjába. Ami a csapatot illeti, Kakát senki nem veheti el tőlünk, nem is próbálkoztak vele. Ő egy igazi franchise játékos. Patót figyelemmel kisérjük, mivel nagyon igéretes és fiatal játékos. Azonban ne felejtsük el, hogy már nálunk van Yoann Gourcuff, aki nagyon értékes játékos" - fejezbe be Berlusconi.

na király :S de miért nem mondanak már valakit. legalább anyit,hogy dolgozunk az átigazoláson,vagy ne is álmodjatok....
  • Palinko
    nemsokára már ilyesmi mikrofon feje lesz :)) :
  • LasCar16
    mettyú fijam mettyú-.- menj haza ...
  • ryhdeksan
    idén még úgysem igazoltatok 35 év felettit
  • Bereet
    Ronaldo haja :D:D:D:X:X
  • LasCar16
    Milanello:

• Palinko
    pedig gyanúsan közel van a mostani helyzethez :D
  • szucsy89
    idiot
  • Palinko
    "A hivatalos oldalon 3 ifista is fel került a nagycsapat játékos nevei közé :
    Digao , Matteo - védők , és Aubameyang csatár .
    http://www.acmilan.com/LM_Team_Roster.aspx
    "

végre Aubameyang is fenn van erre vártam egész tavaly :)
    mostmár hoztak fel védőt is erős a gyanúm hogy mégsem lesz itt igazolás

• LasCar16
    :DDDDD
  • Palinko
    na az ajánlott fórumot nézem és ezt találtam, nagyon büntet:
    még, hogy nem igazolunk senkit:

Egyes hírek szerint a Milan leigazolja Shemmi-re Seyo-t, az izlandi másodosztályú Pukkaluka csapatából. Az 53 éves belső védő eddig 174 csapatban játszott, összesen 5 meccsen lépett pályára, de csak 3-szor jött le róla... Egyes statisztikák szerint 1 mások szerint 0 gólt lőtt. Előbbiek értelmezése szerint a szünetben lőtt gólok is érnek.
    Az izlandi klub 130 millió eurót és a milanói scala egy éves bérleti jogát kéri a játékosért és a hozzá automatikusan járó gejzírért, ezzel szemben Berlusconi a Milan tulajdonosa 350 eurót adna a játékosért és az Oliveira család leszármazottainak játékjogát 2170-ig.
    A spanyol As már tudni véli, hogy így Kaká náluk folytatja pályafutását, lévén, hogy gyerekkora óta fél az izlandiaktól, mert állítólag büdös a szájuk.
    Galliani fiával úszva ment Reykjavíkba tárgyalni a játékosról, aki iránt az Inter, a Real Madrid, a taszári kamara kórus, az Interpol, és ex-szeretője érdeklődik.
    Moratti az nyilatkozta, hogy természetesen náluk fogja folytatni pályafutását, bár bevallotta, hogy nem látott róla videót, de állítólag Shemmi-re Seyonak vannak dél-amerikai rokonai. Materazzi azt nyilatkozta, szívesen látná a csapatban az izlandit, hiszen még nem volt ázsiai csapattársa.
  • LasCar16
    acmilan.hu-n az igazolási hírek,pletykák c. topikban sok mai hírt olvashattok, már megy a sajtótájékoztató...
  • Bereet
    Pato szerintem jön esetleg Canna a többit nem hiszem
  • Szabi 22
    Ebböl egyiksem jön az tuti!
  • Bereet
    a hírek szerint így állunk majd ---> érkezhet : Eto´o, Sheva , Pato, Cannavaro, Emerson
  • Palinko
    semmi baj letisztáztuk! azért kérdeztem,mert még van 2 óra hosszánk,hogy keressünk olaszul tudókat, hogy minnél előbb tudjuk,hogy kábé miről beszélnek! valszínű közvetítve lesz a neten a sajtótájékoztató, remélem mondanak valami érdekeset
  • LasCar16
    mai programra értettem, gtam h. félreértitek:) de nem volt már energiám kijavítani..remélem ma sok képet fogunk látni;)
  • LasCar16
    végre egy hír aminek nagyon örülök:)
  • LasCar16
    Samuel Eto�o a Barcelona kitűnő képességű támadója elárulta, hogy szívesen folytatná pályafutását a Serie A-ban, történetesen a Milanban.
    Eto’o egész addig remekül érezte magát a Barcában, míg nem érkezett a klubhoz Thierry Henry. Így a gárda sokkal könnyebben le is mondana róla. Ez főleg úgy nem lenne nehéz, hogy a Milan 50 millió eurós ajánlattal kereste meg Eto’o-ért a Barcelonát.
    „A Milan fantasztikus csapat, amelyről az egész világ tud. Nagyszerű érzés, hogy megkeresett az olasz csapat, de nem érzem rosszul magam itt sem, bár kétségtelen: szívesebben folytatnám máshol. A pénzügyi kérdések a Barcelonát illetik. Engem túlságosan nem zaklat az értem letett pénzösszeg, viszont a Barcát valószínűleg érdekli, s ez a döntő.”
    Mint az köztudott, Adriano Galliani, az AC Milan vezérigazgatója a napokban a katalán klubhoz látogat, s megpróbálja rábeszélni az afrikai csatárt a távozásra. A Milan egyébként szintén gondolkodik a Chelsea szupersztárja, Andrij Sevcsenko visszaszerzésén is.
  • Nuno88
    A Brazil legenda Pelé úgy gondolja, Kaká hogy jobb helyen van a Milánóban mint ha Madridba igazolna,
    valamint hívta Pippot, hogy csatlakozzon a Santoshoz!

A madridistáknak új edzőjük van, és továbbra is fenntartják azon véleményüket hogy Kaká előbb-utóbb a az ő játékosuk lesz.

A Milan csillag most tanáncsot kapott minden brazil focista legnagyobb hősétől - a Fekete Gyöngyszemtől.

"20 évig viseltem a Santos mezét, és mindig hűséges maradtam, noha számos csábító ajánlatot
    kaptam a Real Madridtól és a Juventustól is," - mondta a "La Gazzetta dello Sport" c. lapnak.

"Azért döntöttem a maradás mellett, mert itt nőttem fel és váltam nagyszerű játékossá, valamint
    itt szerettek az emberek és én boldog voltam. A pénz nem minden. Tudom hogy ez sablon, de attól még
    igaz.

Én nem akarom megmondani Kakának hogy mit csináljon, csak azt hogy gondoljon bele a helyzetébe.
    Boldognak látszik Milánóban, akkor mi oka lenne váltani?"

A rossonerikben megvan a Selecao érzés mivel Kakát, Ronaldot, Nelson Didát, Marcos Cafút és
    Serginhot is a soraikban tudhatják.

A Milanm hétfőn elkezdi a felkészülést a következő szezonra, és Ronaldo és Kaká is megérkezett a Malpensa Reptérre ma reggel.

"Ha Ronaldo fizikálisan rendben lesz, úgy gondolom hogy megint a világ legjobbja lehet." - mondta Pelé.

"Következetesen és keményen kell edzenie, és mivel újra otthonra lelt, valamint megtalálta megint a
    motivációját Milánóban, újra nagyszerű lehet. Ronaldo jelenléte rendkívűl jó hatással van a csapatára és Kakára is."

Mivel már beszámoltunk arról hogy az elnök Silvio Berlusconi kész kifizetni Ronaldinho lelépési záradékát, valamint az U20-asas válogatott reménységével Alexandre Patoval is közel a megegyezés, könnyen lehet hogy még
    több brazil lesz a csapatban.

"Pato egy nagyszerű játékos, de még nem bajnok alkat. Azt gondolom az lenne számára a legjobb, ha még várnának azzal hogy Európába vigyék. Nézzék meg Robinho esetét, hogy milyen sokáig tartott neki míg meg tudta mutatni valódi tudását a Realban. Még túl korai megmondani milyen játékossá válik. Tény, a tehetsége megvan."

Pele kifejezte mekkora csodálója a Milan olasz kontingensének, mindenek előtt Pipponak a BL döntő hősének.

"Nem is értem miért kell egy új csatár a Milannak. Az övék Inzaghi, aki szenzációs! Úgy gondolom fantasztikus lenne,ha a Santoshoz tudnám csábítani. Vele a támadó szekció közepén öt bajnokságot nyernénk zsinórban."

"Nincs védő a Földön aki követni tudná őt, mivel mindig gólraéhes!"

(lalas)

Forrás: channel4.com
  • Nuno88
    A Milan határidőt szabott a Chelsea számára, melynek lejártáig az angol klub eldöntheti, hajlandóak-e visszaengedni Andriy Shevchenkot a San Siroba. Az olaszok utolsó ajánlata 20 millió euró.

Akár elfogadja a londoni klub az ajánlatot, akár nem, Shevchenko helyzete a Chelseaben nem a legjobb. Az elmúlt egy évben 30 bajnoki mérkőzésen mindössze 4 gólt szerzett az ukrán támadó, hatalmas csalódást okozva mindenki számára. Mourinho első számú támadója egyértelműen Didier Drogba, és kérdés milyen szisztémában játszatja majd csapatát a következő szezonban. Sheva már betöltötte a 30. életévét is, így egy 20 milliós ajánlatot egy formán kívüli csatárért nem könnyű elutasítani.

Ami magát Shevchenkot illeti, ha rajta múlna, visszamenne korábbi sikerei színhelyére. Mivel Abramovich jó barátja az ukránnak, így előfordulhat, hogy eleget tesz a játékos kérésének és visszaengedi őt Milánóba.

Forrás: goal.com

• Nuno88
    sztem a 23. programot írta :)