• Palinko
    ez biztos nem lesz. maz az lesz,hogy kapunk 1 kiöregedett valakit vagy 1 fiatal valakit és fel lesz sztárolva. vagyis nem is a sztárolva a legjobb szó,hanem tood ilyen gyengus sablon interjú,hogy:
    Ő egy nagyon tehetséges játékos, nagyon jól befog illesztkedni a csapatunkba blablabla...
    szerintem azért ettől nem kell tartanunk.. én így látom:
    1 verzió:
    kérdezősködünk de senki normálisat nem akarnak eladni ezért várunk hogy valaki beadja a derekát.előbb utóbb úgy is szerezni fognak valakit.
    2 verzió:
    valami bombasztikus dolog van láthatáron de valami miatt nem akarják vagy nem tudják előhozni. pl a játékos nyaral, felkészül, vagy csak a családjával akar eltölteni 1-2 telefoncsörgés nélküli hetet. vagy pl. akarunk venni valakit de ha nyilvánosságra hoznánk szándékunkat az Inter (bocsi az Inter szurkolóktól, de ha valaki keresztbe akar és tud tenni nekünk azok ti vagytok...) nagyobb összeget adna márcsak azért is hogy több pénzt költsünk...
    3.verzió
    tényleg nem kapunk senkit. ez állhat a következőkből. nincs olyan játékos a piacon akit jól betudnának illeszteni a jövőbeli stratégiába. bár ez elég elképzelhetetlen. vagy nincs megfelelő utánpótlás? hmm. hiába okoskodok ez a verzió a leggyengébb. valahogy a 2. a legvalósághűbb szerintem...
    na nem találgatok mert még elfárad a szemetek :)