36663
-
#11067 hát kaká per pillanat ép többet ér mint eto de még ronaldinhotol is... de tényleg nem valószínű hogy hozzánk jönne. -
#11066 LOL!
Ez kb. olyan, mintha a Barca jelentkezne be Kakáért. -
#11065 szeríntem már csak azért találtak ki valamit,hogy ma is tudjunk olvasni hírt... -
#11064 Mi lesz belöle egyértelmű!!!! SEMMI ! -
#11063 kiváncsi vagyok igaz-e meg h mi lesz belőle -
#11062 Lapértesülések szerint a Milan alelnöke Adriano Galliano Barcelonába repült, hogy egy utolsó ajánlatot tegyen a katalán csapat csatáráért, Samuel Eto’o-ért.
A milánóiak korábban már elismerték, hogy klasszis csatárt keresnek és a kameruni játékos az elsőszámú célpontjuk.
A Barca elnöke Joan Laporta azonban a napokban többször is kijelentette, Eto'o nem eladó. Maga a támadó is úgy nyilatkozott, nem kíván eligazolni Spanyolországból.
Többen úgy vélték, hogy a Thierry Henry érkeztével bizonytalanná válik Eto'o helye a csapatban és ez megkönnyítheti a Milan dolgát.
Az olasz sajtó szerint Galliani most egy a korábbiaknál is nagyobb, £30m-os ajánlattal próbálja meggyőzni a Barcelona vezetőit, engedjék el kameruni ászukat. A lapok arról is írnak, hogy valószínűleg ennél magasabb összeget már nem kínál a Milan a játékosért.
Természetesen a tény, hogy a rossonerik képviselője a katalán fővárosban tartózkodik újra felvetette Ronaldinho ügyét is. Egyesek szerint elképzelhető, hogy a zseni megszerzésére is kísérletet tesznek az olaszok.
-
mrroma #11061 a scudetto-hoz nekunk is lesz par szavunk,jo kis csapatra van kilatas es mar ideje megint elol vegezni,tenyleg jo szezon lesz, talan az utobi evek legjobja,remelem 19-ediken kezdodik -
#11060 ahogy mondod
jó szezon lesz, nem lesz gond a ritmussal, mindenki sztár, vagy ahhoz közeli játékos, ha 100%-ot hozunk akkor 3. hely vagy a 4. tuti, dehát 120% kell, ezt mindenki tudja :) és akkor scudetto -
#11059 hát szimpi lesz ha az első 3ban bennelszetek. talán nem is a kerettel van a baj. szerintem a 2. liga lelassított benneteket. nem vok benne biztos,hogy jól vissza tudjátok majd venni a ritmust. szerintem egy olasz kupa reálisabb cél lenne számotokra és az még is csak jobb mintha nem nyernétek semmit. de ez meginjt csak 1 milán szurkoló véleménye, de remélem azért az áltlam vártaknál sokkal jobbak lesztek és lesz egy nagoyn jó szezon :) főleg ha a róma sem veszít a angy lendületből. -
#11058 jó keretetek van, jól erősítettetek nyáron! -
#11057 nyerjétek csak meg a bl-t, ha már mi nem vagyunk ott, a keret?:D
hát a tavalyihoz képest erősebb, persze nem olyan erős mint 2 éve, de küzdeni fogunk ;) -
#11056 jó, csak remélem legyengült a keret nálatok! :) jaj de gonosz vagyok. jövőre nyerhettek de a most következő szezon nagyon jó lenne,ha mi nyernénk, mert vlaszeg a bl duplázás nem fog összejönni! -
#11055 hát a statisztika szerint a Juve 2003-ban nyert utoljára bajnokságot...tehát mi jövünk már :D -
#11054 hát jah remélem idén nagyobb hangsúlyt kap a scudetto mint a bl, 2004 után nyerjünk már megint scudettot :) -
#11053 mostmár mi következünk a bajnokság nyeréssel :) -
#11052 2003-ban az a csapat nyert, amelyik jövőre fog ;) -
#11051 2002-2003 BL+ Olasz-Kupa
2003-2004 Scudetto -
#11050 arra az időre nem emlékszem de hiszek neked,hogy akkor enm sajnáltuk. és mi történt 2003 ban? bajnokság + bl nyerés? jól emlékszem? -
#11049 hát jah, minden nyáron ez megy, 2001 vagy 2002 nyarán bezzeg nem sajnáltuk a milliókat :) -
#11048 ja csak kár,hogy minden nyáron az igazolás miatt kell izgulnunk... -
#11047 én már nem tudom h. mithigyjek...1nap alatt kb 8 csatárral hoztak minket szóba! vezetőktől semmi konkrétumot nem hallunk..megy a szokásos erősek vagyunk, de 1vki érkezni fog szöveg, eközben nyilatkoznak a "megkeresett játékosok" is h. maradnak... én bízom Berluékban...csak már ne lennék ilyen türelmetlen! ezt a szappanoperát nem lehet már követni, türelem,türelem... csak ezt tudom mondani -
#11046 ez biztos nem lesz. maz az lesz,hogy kapunk 1 kiöregedett valakit vagy 1 fiatal valakit és fel lesz sztárolva. vagyis nem is a sztárolva a legjobb szó,hanem tood ilyen gyengus sablon interjú,hogy:
Ő egy nagyon tehetséges játékos, nagyon jól befog illesztkedni a csapatunkba blablabla...
szerintem azért ettől nem kell tartanunk.. én így látom:
1 verzió:
kérdezősködünk de senki normálisat nem akarnak eladni ezért várunk hogy valaki beadja a derekát.előbb utóbb úgy is szerezni fognak valakit.
2 verzió:
valami bombasztikus dolog van láthatáron de valami miatt nem akarják vagy nem tudják előhozni. pl a játékos nyaral, felkészül, vagy csak a családjával akar eltölteni 1-2 telefoncsörgés nélküli hetet. vagy pl. akarunk venni valakit de ha nyilvánosságra hoznánk szándékunkat az Inter (bocsi az Inter szurkolóktól, de ha valaki keresztbe akar és tud tenni nekünk azok ti vagytok...) nagyobb összeget adna márcsak azért is hogy több pénzt költsünk...
3.verzió
tényleg nem kapunk senkit. ez állhat a következőkből. nincs olyan játékos a piacon akit jól betudnának illeszteni a jövőbeli stratégiába. bár ez elég elképzelhetetlen. vagy nincs megfelelő utánpótlás? hmm. hiába okoskodok ez a verzió a leggyengébb. valahogy a 2. a legvalósághűbb szerintem...
na nem találgatok mert még elfárad a szemetek :) -
#11045 Itt az lesz a nagy meglepetés hogy nem fogunk senkit igazolni!!!!! Nevetséges amit csinálnak ! -
#11044 sztem nem, bár azt írják h Baptistára számít Schuster, szal már végképp nem tom mi lesz -
#11043 szerintem pont a real az utolsó klubb akitől majd igazolunk. hogy miért is? Kaká dolog... -
#11042 Állítolag 10M et ajánlunk a Madridnak BAptistáért. érdekes de lehet hogy csak kacsa.
-
#11041 jaj de sok újat mondott :((((( -
#11040 Tegnap este Mauro Tassotti, a Rossonerik pályaedzője adott interjút a "Studio Milan Lunedí"-nek.
- A vakációnak majdnem vége, lassan itt az ideje az összetartásnak. Milyen előjelekkel vág bele a csapata felkészülésbe?
"Egy nagyon hosszú és jól megérdemelt vakáción vagyunk túl. Most itt az ideje, hogy egy
héten belül a lovak közé csapjunk. Úgy érzem készen állunk. A játékosaink már dolgoznak az edzőinkkel. Rendkívül profik és úgy gondolom minden rendben lesz."
- Ami az átigazolási szezont illeti, lesznek új arcok az a keretben?
"Csak annyit tudok, amennyit mindenki más, vagyis hogy valaki érkezni fog. Még mindig van időnk, egy klasszis csatárt várunk, de többet én sem tudok. Ha ez Pato lesz, és csak januárban érkezik, akkor azt hiszem addig boldogulunk azokkal, akik jelenleg a csapatnál vannak."
- Mennyit jelent az, hogy Pato még csak egy ígéret, és mekkora a kockázat figyelembe véve hogy még csak kiskorú?
"Ő még nem kész játékos és még nem áll teljesen készen, de mindent tudunk a képességeiről. Jelenleg a fejlődése a legfontosabb. A következő években, letisztulhat a kép. Lehet hogy nem ez a legjobb
idő a megvásárlására, de mindig van némi rizikó, mikor ilyen fiatal labdarúgót veszünk. Úgy gondolom, ez egy vállalható kockázat, mert Patoban nagy potenciál rejlik."
Ronaldo
"A következő szezonban minden sorozatban számíthatunk Ronaldora, ami csöppet sem elhanyagolható tény. A Bajnokok Ligájában is játszhat és az utóbbi évekhez képest először vesz részt egy komplett felkészülésen. Rengeteg ideje volt kipihenni magát, és amint az újságokban is láthattuk, ő már javában készül."
- Egy hosszú szünidővel és alapos felkészüléssel, képes lesz a Milan arra hogy behozza lemaradását az élmezőnnyel szemben?
"A tavalyi szezon túl abnormális volt ahhoz hogy egészében véve értékeljük. Ott volt a büntetés, a tény hogy a legtöbb játékos mindössze egy hetes szünidőt kapott a Világbajnokság után. Azt reméljük, hogy egy sokkal kiegyensúlyozottabb év előtt állunk. A csapatunk elég erős ahhoz, hogy harcban legyen a Scudettoért és a Bajnokok Ligájáért. A következő évben sokkal erősebb lesz a bajnokság, mindenki nulla pontról indul, illetve olyan csapatok térnek vissza az élvonalba mint a Juventus, Napoli és a Genoa.
Van öt hetünk, hogy felkészüljünk az előttünk álló szezonra. Aztán ott van az Európai Szuperkupa a augusztus végén. Arra már jó formában kell lennünk,
mert az ellenfelünk rendkívül erős csapat."
- A felkészülés merőben eltér majd a tavalyitól. Ennek előnyei már láthatóak lesznek a szezon elején, vagy megint csak a szezon közepétől?
"Ha másban nem, fizikálisan mindenképp. Tavaly erőnléti problémákkal küszködtünk mivel a játékosok nem tudtak pihenni, ráadásul csak egy villám felkészülést tartottunk, hogy készen álljunk a Bajnokok Ligája selejtezőkre. Fel kellett gyorsítanunk a dolgokat, életbevágóan fontos volt, hogy részt vehessünk a BL-ben."
- Gourcuffról pár szó:
"A franciának kiváló képességei vannak, és még mindig fejlődik. Úgy gondolom számos helyen bevethető lesz a középpályánkon. Rendelkezik a megfelelő képességekkel. A tavalyi évet remekül kezdte, aztán egy makacs vállprobléma hátráltatta a szezon nagy részében. Hiszünk benne, akárcsak Ambrosiniben. Számunkra ők fontos játékosok."
(lalas)
Forrás: acmilan.com -
#11039 na jó nem kell az off :) -
#11038 #11036
jól látod ám
neked lehet volt alkalmad látni játszani öcsi-t de én nem láttam játszani, viszont maldinit láttam. és most csak azért szavaztam volna rá,mert magyar???
báris ha erre értetted a büszke lehetsz magadra dolgot! -
#11037 büszke lehetsz magadra
:PPPP -
#11036 jól látom hogy öcsi bácsi vezet nem is kevéssel?:)
ezt jó látni -
#11035 - Július 29 Vasárnap Lecco: Lecco-Milan, 18:00
- Augusztus 3 Péntek Moszkva: Milan - PSV Eindhoven
- Augusztus 5 Vasárnap Moszkva: Milan - Lokomotiv vagy Real Madrid
- Augusztus 9 Csütörtök Sevilla: Betis - Milan, 21:00
- Augusztus 14 Kedd Milánó: Tim Kupa Inter, Juventus, Milan részvételével
- Augusztus 17 Péntek Milánó: Trofeo Berlusconi Milan - Juventus, 20:30
Forrás: acmilan.com -
#11034 http://www.bestfootballer.com/
szavazzatok van több milan játékos is, és Puskás öcsi is szerepel. én Maldinire nyomtam -
#11033 ja ők ilyen pletyka? mert tod én nem olvasok külföldi dolgokat csak az acmilan.hu ról másolok,néha hogy ha valaki épp nem olvasná.... -
#11032 Forrás: tribalfootball.com itt csak ez a probléma -
#11031 Az AC Milan vezetői érdeklődnek a Real Zaragoza csatára, Diego Milito iránt.
A piros-feketék vezetői Ricardo Oliveira kölcsönadásának tárgyalása közben kérdezték meg a spanyolokat Milito áráról. Az üzlet létrejöttét nehezíti, hogy a Zaragoza, Oliveira érkezése ellenére is vonakodik eladni támadóját.
Forrás: tribalfootball.com
miért nem 1az1 csere lett ? -
#11030 jah, jó lenne:))) -
#11029 valaki elmondaná alényeget olaszul nemtudóknak? -
#11028 Tevez lenne a 6.? link