-
A Milan játékosa Andrea Pirlo bízik benne hogy idén megnyerheti csapatával a Bajnokok Ligáját, a bajnokságot, az Európai Szuperkupát és a Klubvilágbajnokságot is.
A Rossonerik július 23.-án találkoznak, hogy megkezdjék a felkészülést a következő szezonra.
"Ez a hosszú szünet nagyon fontos volt számunkra, hogy teljesen készen álljunk az előttünk
a következő szezonra" - mondta Pirlo a "Forza Milan" újságnak.
"A sikereinket a szurkolóinknak szeretném ajánlani, akik mindvégig kitartottak mellettünk" - tette hozzá a középpályás.
"Szeretnék tenni egy ígéretet nekik: a következő szezonban számos cél lebeg majd a szemünk előtt -
ott lesz a Scudetto, a Bajnokok Ligája, a Klubvilágbajnokság, az Európai Szuperkupa és az Olasz kupa is.
Ha egységesek leszünk, akár mindet megnyerhetjük."
Pirlo elmondta, hogy az elmúlt 12 hónap felejthetetlen időszak számára, kezdve a világbajnokság megnyeresévél, majd az Athéni BL diadallal.
"Őszintén szólva nem gondoltam volna hogy ez fog történni. Eddig is rengeteg sikerem volt. Ha az elmúlt
nyár előtt abbahagytam volna a pályafutásom, akkor is boldognak, és szerencsésnek tartottam volna magam" - fejtegette a 28 éves középpályás.
"Felemelhettem a világbajnoki és a Bajnokok Ligája trófeát, a két legfontosabbat, ami a világon
létezik. Két hihetetlen élmény."
"Május 23 örökké emlékezetes marad. Megnyerni a Bajnokok Ligáját nagyon különleges dolog. Bizonyítottuk, hogy Európa a Milan vérében van"
"Összehasonlítván a korábbi szezonokkal, idén mi valami különlegeset hajtottunk végre a mentális összetartásunknak köszönhetően . Sosem könnyű hendikeppel indulni, de így utólag elégedetten tekinthetünk vissza a dolgokra."
"Rengeteken mondták hogy már öregek vagyunk, kiégettek, fáradtak és nincs már meg a motivációnk. Valójában ezek ösztönöztek mindent, mivel a büszkeség és a harag csak nőttőn nőt bennünk
és végül ez segített" - zárta mondandóját Pirlo.
(lalas)
Forrás: channel4.com