36663
-
#11027 Hát Baptista is jó de nem egy világ sztár akiről szó volt de jobb mint a semmi sőt... -
#11026 nézzd meg a fórumot, van benne igazság. -
#11025 Baptista na ne vicceljetek már, te sem gondolod komolyan -
Bereet #11024 Emerson nem kell :P -
#11023 acmilan.hu fórumán azt írja az egyik fórumozó h ő szerinte Baptista lesz az akit leigazolunk, de vele együtt jöjjön Emerson is! -
#11022 de volt valakiról szó hogy nincs eu-s utlevele de ott név is volt csak már nem emléxem hol olvastam és hogy ki volt az. NA mind 1 akkor még izgulunk egy jó hónapot:) -
#11021 napenjteapicsábaa:DD :SDSDADAS -
#11020 Pelé!!!!!!!
:DDDDDDDDDDDDDDDD -
#11019 hehe, hát én már nagyon várom augusztus 31-ét :D -
#11018 "Ronaldinho és Eto'o még arra várnak, hogy megkapják a spanyol állampolgárságot"
A hatodik lehetőség: "Igen, van egy hatodik játékos is aki iránt érdeklődünk. Ő nem rendelkezik európai útlevéllel, de a nevét akkor sem árulom el, ha megkínoznak. Ha érkezik valaki, akkor az nem EU állampolgár lesz, vagy most még nem az, de augusztus 31.-éig megkapja."
na nekem ez már nagyon gyanus... ezzel az állampolgárság dologgal 6. szám benne a ködösítés, jól mozgatja a szálakat a kopasz -
#11017 na itt egy galliani nyilatkozat legfontosabb részlete:
Eto’o, Ronaldinho, Drogba, Shevchenko, és Pato:
"A játékosok neveit csak a klubjuk felé tanúsított tisztelettel szeretném megemlíteni. Ami Shevchenkot illeti, nem hiszem hogy alacsony összeget ajánlanánk a Chelseanek. Ha el akarják őt adni, jelzik majd nekünk. Ugyanez igaz Drogbára is, aki jelen pillanatban nem eladó. Ronaldinho és Eto'o még arra várnak, hogy megkapják a spanyol állampolgárságot, míg Pato egyelőre csak tehetség, de nekünk annyit ér mint a másik négy. "
A hatodik lehetőség: "Igen, van egy hatodik játékos is aki iránt érdeklődünk. Ő nem rendelkezik európai útlevéllel, de a nevét akkor sem árulom el, ha megkínoznak. Ha érkezik valaki, akkor az nem EU állampolgár lesz, vagy most még nem az, de augusztus 31.-éig megkapja." -
#11016 hát remélem h váratlanul de robbanni fog a bomba :) -
#11015 de én naon kezdek sajnos bedölni:) de lehet tényleg nem kellene:) -
#11014 nehogy bedőljetek:P érzem h. csak ködösít az öreg:) még mindig nagy a csönd... -
#11013 hülyeség-.- -
#11012 A brazil csatárfenomén Ronaldo lehet az amerikai Los Angeles Galaxy labdarúgóklub új csillaga a kaliforniai klub tervei szerint - értesült a brit Mail on Sunday napilap vasárnap.
A korábbi amerikai válogatott klubelnök Alexi Lalas nyári "bevásárlólistáján" több világsztár is szerepel. Ronaldo az első számú jelölt, az egyesület már több ügynökét is Európába küldte a héten. Az AC Milan egyelőre hivatalosan nem reagált az amerikaiak érdeklődésére, de valószínűleg nincs szándékában a brazil támadó eladása.
"Fantasztikus dolog lenne, ha Ronaldo is nálunk játszhatna, de egyelőre csak reménykedünk és várakozó állásponton vagyunk az ügyben - nyilatkozta Alexi Lalas - írja a Független Hírügynökség.
Hát ez lol lenne el is igazolna egy fél szezon után.
-
#11011 A Milan labdarúgócsapatának elnöke kijelentette, hogy Ronaldinho a személyes közbenjárása ellenére sem lesz csapata játékosa.
A lombard BL-győztes első embere az elmúlt hetekben személyes befolyását is latba vetette a Barcelona sztárjának, Ronaldinhónak a leigazolása érdekében. Ám a katalánok kitartanak, és továbbra sem hajlandóak megválni a labdazsonglőr braziltól.
- Mindenki azt mondogatja, hogy vegyük meg Ronaldinhót. De kérdem én, hogyan? A Barcelona elnöke kijelentette, hogy nem válik meg Ronaldinhótól, mert különben emigrálnia kéne. Ronaldinho a következő szezonban biztosan nem lesz a Milan játékosa – jelentette ki Berlusconi, aki továbbra is elkötelezett a Milan megerősítésében. A hírek szerint az elnök most Sevcsenkóra fókuszál, aki a jövő héten ül le tárgyalni jövőjéről Roman Abramoviccsal, a Chelsea tulajával.
Piff nekünk:( -
#11010 Olasz sajtóértesülések szerint a Milan nemrégiben elutasította annak lehetőségét, hogy leigazolja Nicolas Anelkát a Bolton Wanderers-től. A hírek szerint a játékos ügynöke felajánlotta Anelkát a vörös-feketéknek, de Ariedo Braida elutasította, mondván: a játékos nem része a csapat terveinek.
A Milan jelenleg is egy meghatározó csatár után kutat a piacon, de idáig az elsődleges célpontjaik - azaz Andrij Sevcsenko, Ronaldinho és Samuel Eto'o - megszerzésére nem sok esély mutatkozott. A legvalószínűbb igazolásnak jelenleg a fiatal brazil támadó, Pato tűnik. A Milan a pletykák szerint most nyáron lefoglalná a jelenleg még 17 éves játékost, hogy aztán januárban, már 18 évesen csatlakozhasson Carlo Ancelotti keretéhez.
Forrás: goal.com
-
#11009 A Milan hivatalos oldalán bejelentette: Ricardo Oliveirát kölcsönadták a Real Zaragozának. A spanyoloknak a kölcsön lejárta után opciójuk lesz a játékos megvételére.
Forrás: acmilan.com -
#11008 ez az, jöjjön Emerson egy védő és egy támadó és semmi panaszom nem lesz... -
#11007 A hírek szerint ismét felmerült Emerson leigazolásának lehetősége a Real Madridtól. A Romát és a Juventust is megjárt játékos korábban komoly eséllyel pályázott arra, hogy Carlo Ancelotti kifejezett kérésére a spanyol bajnokság lezárultával a Milan visszavigye Olaszországba, azonban végül Adriano Galliani inkább a fiatal Yoann Gourcuffnak szavazott bizalmat, így kizárva a brazil középpályás érkezését.
A Corriere dello Sport szerint most ismét előkerült a "Puma" neve, ennek oka abban keresendő, hogy a fiatal Gourcuff folyamatosan sérüléssel küszködik. Az újság azt állítja, hogy a transzfer viszonylag csekélynek nevezhető 4 millió fontért megvalósítható lenne.
Emerson korábban kijelentette, hogy szivesen játszana a Milanban, ahol olyan honfitársai várják érkezését, mint Marcos Cafu, Nelson Dida vagy Kaká.
Emerson ügynöke, Gilmar Veloz jelenleg Olaszországban van, és ő az ügynöke a szintén Milan-kiszemelt Alexandre Patónak is.
Forrás: channel4.com
-
#11006 "Mindennél fontosabb számomra a Milan!" - mondta Kaká, reagálva azokra a híresztelésekre, amik nap mint nap jelentek meg Spanyolországban
A brazil már két éve a Real átigazolási célpontja, és olyan lapok mint a "Marca" és az "AS" folyamatosan cikkeztek az átigazolásáról.
"Mindennél fontosabb a Milan" - jelentette ki a "Diario de Hoje" nevű brazil lapban.
"Nem terveztem hogy Madridba igazolnék, és semmilyen szerződést nem írtam alá ügynökeikkel. Az egyetlen tervem hogy befejezem a szünidőmet, majd visszatérek hogy a Milan színeit képviseljem."
Kaká ennél már nem lehet egyértelműbb, de mérget vehetünk rá hogy a hiresztelések továbbra is mindennaposak lesznek a spanyol sajtó részéről.
Az interjú alatt dícsérte honfitársát az Internacional játékosát Alexandre Patot, mint a legtehetségesebb jelenlegi brazil játékost.
A 20 éven aluliak Világbajnokságának sztárja a Rossonerik egyik fő célpontja, és ügynöke a héten Olaszországba repül hogy tárgyalásokat folytasson a játékos jövőjéről.
(lalas)
-
#11005 igaz. de jövő héten a kedves feleség tőlünk spanyolba akar menni lebarnulni,akkor a realnak adjuk el? :S:S:S -
#11004 ez a játékos 7 évig király volt nálunk! -
#11003 hát jah:) -
#11002 Számos újság, többek között a Daily Mirror és Daily Star, illetve a Sky Italia TV-csatorna hírei szerint is Roman Abramovics a napokban megbeszélést készül tartani Anrdij Sevcsenkóval.
A Milan részéről sosem zárták ki annak lehetőségét, hogy egy év után visszavásárolják a Chelsea csapatától az ukrán csatárt. Silvio Berlusconi és Adriano Galliani többször is kijelentették, hogy tudomásuk szerint a játékos szeretne ismét annál a csapatnál játszani, ahol 7 év alatt begyűjtötte a Scudettót, a Bajnokok Ligáját, az Olasz Kupát, az Európai Szuperkupát és az Aranylabdát is.
Galliani nemrégiben nyilatkozatában arra utalt, hogy Sevcsenko pontosan tisztában van azzal, mit kell tennie, ha vissza akar térni a San Siróba. A döntő beszélgetésre Abramovics és Sevcsenko között a jövő héten kerülhet sor, ahol -a pletykák szerint- az ukrán csatár arra szeretné megkérni a Chelsea tulajdonosát, hogy fogadja el a Milan 15 millió fontos ajánlatát.
A Napoli transzferekért felelős szakértője, Pierpaolo Marino az átigazolás esélyeiről a következőképpen nyilatkozott: "Sevcsenko a Milanhoz? Ez ügyben felesleges átigazolási szakértőket kérdezniük. Jobb lenne, ha a feleségét kérdeznék."
IDÉZEM:
"Sevcsenko a Milanhoz? Ez ügyben felesleges átigazolási szakértőket kérdezniük. Jobb lenne, ha a feleségét kérdeznék."
ilyen játékos kell nekünk??? sztem nem! -
#11001 A Milan játékosa Andrea Pirlo bízik benne hogy idén megnyerheti csapatával a Bajnokok Ligáját, a bajnokságot, az Európai Szuperkupát és a Klubvilágbajnokságot is.
A Rossonerik július 23.-án találkoznak, hogy megkezdjék a felkészülést a következő szezonra.
"Ez a hosszú szünet nagyon fontos volt számunkra, hogy teljesen készen álljunk az előttünk
a következő szezonra" - mondta Pirlo a "Forza Milan" újságnak.
"A sikereinket a szurkolóinknak szeretném ajánlani, akik mindvégig kitartottak mellettünk" - tette hozzá a középpályás.
"Szeretnék tenni egy ígéretet nekik: a következő szezonban számos cél lebeg majd a szemünk előtt -
ott lesz a Scudetto, a Bajnokok Ligája, a Klubvilágbajnokság, az Európai Szuperkupa és az Olasz kupa is.
Ha egységesek leszünk, akár mindet megnyerhetjük."
Pirlo elmondta, hogy az elmúlt 12 hónap felejthetetlen időszak számára, kezdve a világbajnokság megnyeresévél, majd az Athéni BL diadallal.
"Őszintén szólva nem gondoltam volna hogy ez fog történni. Eddig is rengeteg sikerem volt. Ha az elmúlt
nyár előtt abbahagytam volna a pályafutásom, akkor is boldognak, és szerencsésnek tartottam volna magam" - fejtegette a 28 éves középpályás.
"Felemelhettem a világbajnoki és a Bajnokok Ligája trófeát, a két legfontosabbat, ami a világon
létezik. Két hihetetlen élmény."
"Május 23 örökké emlékezetes marad. Megnyerni a Bajnokok Ligáját nagyon különleges dolog. Bizonyítottuk, hogy Európa a Milan vérében van"
"Összehasonlítván a korábbi szezonokkal, idén mi valami különlegeset hajtottunk végre a mentális összetartásunknak köszönhetően . Sosem könnyű hendikeppel indulni, de így utólag elégedetten tekinthetünk vissza a dolgokra."
"Rengeteken mondták hogy már öregek vagyunk, kiégettek, fáradtak és nincs már meg a motivációnk. Valójában ezek ösztönöztek mindent, mivel a büszkeség és a harag csak nőttőn nőt bennünk
és végül ez segített" - zárta mondandóját Pirlo.
(lalas)
-
#11000 ááááááááááááá minek -
North #10999 Kicsit sem elfogult.:D -
#10998 ezt szépen megfogalmazták...: egy MU-s hírből idézek
Mint ismeretes a 2006/2007-es kiírásban a "Vörös Ördögök" nagyszerű játékkal győzték le hazai pályán az AC Milant 3-2 arányban, azonban a rengeteg sérülés miatt a San Siroban rendezett visszavágón nem lehetett egyenlő ellenfele a Rossoneroknak Sir Alex Ferguson együttese, így demoralizáló 3-0-s vereséggel voltak kénytelenek búcsúzni az elődöntőben.
-.- -
#10997 hát lesz ami lesz emberek :)
de remélem örülni fogunk a végén -
#10996 nah akkor vázolom: tavaly ilyenkor már láttam képet az új mezről:D... bemutatás télleg júl 20.-a környékén történt de az elméletem még mindig áll -
North #10995 "tavaly ilyenkor már rég bemutattuk az új mezeket "
Ez nem igaz. Július közepén, de inkább a végén jöttek ki. De tetszik a gondolat, hogy Ronaldinho mutassa be őket.:) Bár ez sztem csak álom marad. -
#10994 na kíváncsi vagyok mi sül ki ebbből a beszélgetésből. Remélem számunkra sok jó :) -
#10993 Olasz lapértesülések szerint a Milan Ronaldinho-hadművelete újabb fordulóponthoz érkezett.
Silvio Berlusconi elnök szeretné felgyorsítani a dolgot, ezért állítólag személyesen kereste meg Joan Laportat a Barcelona elnökét.
A Milan ügyvívői, Areido Braida és Adriano Galliani várhatóan egy villámlátogatást tesznek a katalán fővárosban azzal a céllal, hogy megoldást találjanak a brazil szupersztár szerződtetésére. Ez egy olyan vállalkozás, amely kb. €120 milliójába kerülhet a Milannak, beleértve az átigazolási díjat és a játékos fizetését is. Ez egyben azt is jelenti, hogy a Rossonerik nem használják ki a Ronnie szerződésében megtalálható kivásárlási opciót, amely önmagában 125 millió eurót
jelentene.
A történet vasárnap kezdődött Arcoreban: Berlusconi kifejtette kollégáinak, hogyan,miért, és mikor akarja megszerezni Ronaldinhot. Ugyanakkor újból kijelentette, hogy a brazil az egyetlen olyan játékos, akiért ő képes jelentős anyagi áldozatot hozni. Ezért is akarta átvenni az irányítást az ügyben és beszélni Laportaval, mellőzve a közvetítőket. Figyelembe véve hogy a két csapat rendkívül jó kapcsolatot ápol egymással, az elnök szeretne egy tisztességes megbeszélést, elkerülve a háborúskodást.
ugyeugye -
#10992 na így má capise:) bocs hülye vok a logikában:)
Hát összintén remélem hogy neked van igazad:) -
#10991 érdekes észrevétel, neked legyen igazad!:) -
#10990 azt h. Henry érkeztével sürgették a NIKE-t h. gyártsák le a Henry nevével fémjelzett 14 es számú 07/08as mezeket:)
lehet h. mi is hasonlóra készülünk... tavaly ilyenkor már rég bemutattuk az új mezeket lehet h. valami háttérben zajló tárgalás miatt késnek..ezt akartam kihozni belőle:) -
#10989 huh ezt mahgyarzád elnekem kicsit jobban me nem tejsen értem mit cisnált a barca:) -
#10988 ez nekem már elég gyanús h. régóta késnek az új mezek... van egy olyan érzésem h. egy nagy név miatt , kb azt szeretnénk mint a Barca... jött egy nagy sztár (Henry)... és sürgetjük a sportszergyártónkat a mezgyártással:) ki tudja mik zajlanak a háttérben..konkrétan Ronaldinhora gondolok