A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

forza milan
Nemaz,csak összeszedjük magunkat!Érzem!Nyerünk!Win!😄😄😄

bmffm856
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

Sheva
de akkor is megmondtam h a San Siroba kaptok a pofátokra ^^

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

bmffm856
jól beszélsz <#wink> objektív látásmód...<#vigyor2>...kicsiny szívem mindig úgy örül, amikor ilyet látok <#smile><#idiota>

Sheva
kikaptunk tõlük 3:1-re szal neked se legyen nagy szád

forza milan
Ne legyél elbizva attól a bizonyos NAGY INTER ELVERÉSÉTÖL,Recoba milyen gólt pörditett nektek,ebként gratula hozzá<#idiota>,de a Milan lealáz titeket!Csáó,Avanti Milan!

Sheva
<#ravasz1><#ravasz1><#ravasz1>

bmffm856
azt azért még meglátjuk...<#vigyor>

Sheva
nektek a San Siroben sem fog pont jutni <#smile>

bmffm856
ne vegyél rúá mérget, hogy nagyon fogtok vezetni...nem mondom hogy nem lehet...de reggio calabriában mostanában nem sûrûn szereznek még csak pontot sem az ellenfelek...nekünk is csak egy jutott...felszívták magukat...és sorozatban nyerik a meccseket...nem árt az óvatosság...😊

Sheva
Amoroso remélem kezdõ lesz mert eddig egyszer volt kezdõ és egyszer jött be csereként és sztem ettõl többet érdemel

forza milan
NA,ha nagyon vezetünk,akkor Piazza,Amoroso,ésvki még be!!!

Sheva
gondolom pihenteti

forza milan
Mivan Sheva mesterrel?Ugye nem komoly?Piazza az U20-as?

Sheva
<#eljen>

gabber_saviola
tessék deksztesrác megcsinálja

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Sheva
na a keretünk: nincs Shevchenko <#sir>, de van Rui Costa <#smile>

Carlo Ancelotti kihirdette a Reggina ellen készülõ keretét.

Kapusok: Dida, Kalac, Fiori.

Védõk: Costacurta, Marzoratti, Nesta, Kaladze, Simic, Stam.

Középpályások: Gattuso, Kakà, Pirlo, Rui Costa, Seedorf, Serginho, Vogel, Piazza (mezszám: 48).

Csatárok: Amoroso, Inzaghi, Gilardino.

Forrás: acmilan.com

Sheva
jah kéne vmi háttér a topicnak

DEXTER92
Topic background imaédzsrõl van szó?

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Sheva
segítenék csak nem értek hozzá :S

gabber_saviola
eljött a hétvége, már csak meg kéne csinálni

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Sheva
gyõzünk Gábor gyõzünk

visszatérünk a 2003-as szériába <#smile>

apropó háttérrel mi van? <#zavart1>

Sheva
de remélem nem lesz igazam

gabber_saviola
gyõzni ám, mert raktam rátok 😊

DEXTER92
Hehe <#bohoc> Rossz álmok, baljós jelek... <#smile>

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Sheva
egyre csak közeleg a Bayern elleni mecs :S

nincsenek jó elõérzeteim a mecsel szemben

Sheva
TEAM TRAIN
2/11/2006
MILANELLO - Milan had a training session at 11am CET where they went through a warm-up then played a match where Carlo Ancelotti tested the side to take the pitch in Reggio Calabria.

forza milan
Van benne valami...

DEXTER92
<#nyes>

Sheva
de legyen egy biztos második mint egy bizonytalan elsõ

forza milan
LOL,éppen ezaz,hogy egyik csapat mindenképpen pontot szerez!😄Vagy mind2,nehéz ez..<#idiota><#idiota><#idiota>

Sheva
WHAT THE PAPERS SAY
2/11/2006
MILAN - La Gazzetta dello Sport talked tactics with Carlo Ancelotti: 'Kakà interprets the attacking midfield role in an unique way. He plays further forward so doesn't set them up like Rui Costa but he scores a lot of goals.'

In Corriere dello Sport-Stadio, Kakà then said: 'I didn't treat the Italian championship like the Brazilian one, but looked to understand its characteristics straight away.'

Sheva
persze bár nem tudom kinek szorítsak

DEXTER92
Inter-Juventus meccset ugye nézed holnap? <#kacsint>

forza milan
lol,ha mindenkit elhoznánk,akit szóba hoznak velünk,akkor elküldhetjük az egész keretet,A-stól,B-stül,és meglesz az uj a,és b keret!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!😄

Sheva
A Monaco középpályása, Jaroslav Plasil felkeltette az AC Milan érdeklõdését. A piros-feketék átigazolási igazgatója, Ariedo Braida mostanában Franciaországban járt megfigyelõúton, és megakadt a szeme a 24 éves Plasilen.

Az utazás során látottak meggyõzték Braidát arról, hogy a cseh játékos olyan képességekkel rendelkezik, amelyekkel be tud illeszkedni az olasz bajnokságba.

Forrás: tribalfootball.com

A játékos adatai:

Név: Jaroslav Plasil
Születési idõ: 1982. 01. 05
Születési hely: Opocno
Magasság: 183 cm
Testsúly: 71 kg
Nemzetiség: Cseh
Mezszám: 6
A Monaco tagja: 1999 óta

Sheva
amúgy csövi <#wave>

remélem gyakran megfordulsz majd erre

Sheva
én meg azt mondom h nyerjen csak a juve és legyünk másodikok és legalább nem kell selejtezõt játszani a nyár végén

9csöves9
jah úgy izgalmas lesz még a 2. hely is távolabbi lesz nektek

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Szeva!
a regginát verni kell mindenképpen.
Az Inter-Juve meccs sztem legyen hazai
akkor még izgalmas lehet a szezon vége
forza milan
Milyen 3 évig?<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>Amig pályafutását éli,sztem a Milanban marad,és maradhat,és lesznek még nagy pillanatai,garantálni tudom!😄

Sziasztok!
Forza MILAN!!!!!! Sheva a kedvenc focistám, a treviso ellen nagy góólt lõttt.
remélem még 3 évig klasszis formában játszik és akkor beérheti Nordahlt.
DONGUBA
koszi

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Sheva
BOLDOG SZÜLINAPOT GUBA!!! <#smile>

DEXTER92
Nem nagyon tudok angolul :S

Sheva
GILARDINO: 'Consistency to the end'
2/9/2006
MILANELLO - Alberto Gilardino spoke about the win over Treviso: 'We played well and we really wanted to win so we're pleased. We have to take the pitch on Sunday with the same determination as it's been asked how we can take the pitch one week in great form and then less so the following. This is the way it has been. We have to find the right balance We have to look ahead with great determination and a desire to repeat what we did yesterday, bring out all the characteristics Milan have shown down through the years.'

GILARDINO: 'Some time to catch Sheva total'
2/9/2006
MILANELLO - Alberto Gilardino also praised Andriy Shevchenko for overtaking Gianni Rivera in the goalscoring charts: 'It's certainly a lot and I have to congratulate him. He's a great player and he has done so much for this team and for the fans. He's a fundamental player who I get on well with, we have an excellent relationship. It will take some time to catch that number.'

VOGEL: 'Easy to play in a team that moves'
2/9/2006
MILANELLO - Johann Vogel was one of the top players against Treviso and the midfielder said: 'We were aggressive from the first minute, we won all the duels and we moved the ball around quickly. We scored good goals and we all played well. It's easy to play in a side that moves like this but now we have to get as many points as possible and be as determined as we were against Treviso.'

PARREIRA: 'Cafu is my captain'
2/9/2006
RIO DE JANEIRO - 'Cafu will play in the World Cup and he is my captain.' This is what Brazil coach Alberto Parreira had to say about the Milan defender and it seems Cafu will play in the friendly against Russia on March 1.

Sheva
SHEVA 56 GOALS OFF NORDAHL
2/9/2006
MILAN - Andriy Shevchenko has continued his climb up the Milan all-time goalscoring charts and is now in second place on 165 after overtaking Gianni Rivera. The Ukrainian star is 56 goals off leader Gunnar Nordahl who netted 221 during his time with the Rossoneri.
Below is the list of the top scorers and the number of goals they have scored:

Gunnar Nordahl 221
Andriy Shevchenko 165
Gianni Rivera 164
Josè Altafini 161
Aldo Boffi 136
Marco Van Basten 124
Giuseppe Santagostino 106
Pierino Prati 102
Louis Van Hege 98

fsgh
GRAT!

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Sheva
AC Milan chief Galliani: I've spoken with Donadoni
tribalfootball.com - February 9, 2006

AC Milan vice-president Adriano Galliani has revealed he's spoken with Roberto Donadoni since his sensational resignation from Livorno this week.

Galliani confirmed: "I spoke an hour ago with Donadoni, but not for the coaching position at Milan but as a friend.

"For me, it seems that Livorno have got ahead of themselves, what Donadoni did up to now was the maximum that anyone could do."

Sheva
örülj neki