• DONGUBA
    #110
    Nem volt a legkönnyebb szezonja Herman Cresponak, de a Milan játékosa újra elhallgatatta a kritikusokat. Miután hamar tanúbizonyságot tett gólérzékenységéről, a szkeptikusok a múlt vasárnapi meccs után újból megkérdőjelezték fontosságát a csapatban, amely akkor úgy tűnt, hogy kiszállt a bajnokságért folyó harcból.

    De az argentin szerda este stílusos választ adott két góljával, a Messina ellen 4-1-re megnyert mérkőzésen. A győzelemmel meghálálta Carlo Ancelotti bizalmát, akit sok támadás ért, mert nem volt hajlandó átrendezni a csapat felállását. A Juventus váratlan Sampdoria elleni vereségének köszönhetően, Crespo szó szerint újra feltüzelte klubját a Scudetto üldözésére.

    „Néha kellemetlen, amikor olvasnom és hallanom a sok bírálatot a teljesítményemről,” – vallotta be a Chelseatől kölcsönkapott csatár. „Azonban, képes vagyok kiküszöbölni a problémát és hagyom, hogy a góljaim beszéljenek helyettem. Ez most kihoz a sodromból és bosszant, de szerencsére képes vagyok ezt a dühöt pozitív energiává alakítani. Ez része a jellememnek, amire nagyon büszke vagyok.”