• Palinko
    Ronaldo a Gazetta dello Sportnak:
    "Rickynek nincs szüksége tanácsokra: Nagyon jól tudja, hogy egy nagy klub részese, és a Milan mindent megtesz érte. New Yorkban, mikor együtt vacsoráztunk, nem mentünk bele a részletekbe a Madrid üggyel kapcsolatban, de azt mondta nekem, hogy hűséges lesz a Milanhoz. Ő nyugodt és én is az vagyok. Nem hinném, hogy meggondolná magát. Patot tavaly óta figyelem, mióta láttam játszani a Barcelona ellen. Nagyon fiatal még, de már most lenyűgöző dolgokra képes és nagy jövő áll előtte. Adriano számára nagyon jót tenne Milanello légköre. Itt mindenki segíti egymást és együttműködő. Gyakran beszélek vele, mert nagyon jó barátok vagyunk. Tudom, hogy problémái vannak, melyekről természetesen nem beszélhetek. Ha úgy dönt, hogy csatlakozik hozzánk, biztos, hogy be fogják őt fogadni. Csodálom Inzaghit, de soha nem irigyeltem. Annak ellenére, hogy mennyit szenvedett az elmúlt időkben, mindig képes volt visszatérni újra a legmagasabb szintre. Csakúgy, mint ahogy én teszem most. Az athéni diadalmenet nem csak Inzaghiról szólt, hanem az egész csapatról, akik fantasztikusak voltak. Nagyszerű lenne, ha jövőre Moszkvában újra ott lennénk a döntőben, de mindent a maga idejében. Habár most ki fog nevetni, de most jelenleg csak egy célom van, mégpedig hogy életem legjobban sikerült nyári edzőtáborán legyek túl. Ez az egyetlen módja, hogy újra a világ legjobbjaként térjek vissza. A legjobb formámat akarom nyújtani a klubomnak. A Milannál újra rám talált a boldogság, és nem is tudhatják hogy ez milyen jót tett nekem. Ezt soha nem fogom nekik elfelejteni."

Ronaldo a Corriere della Seranak:
    "Nagyszerű pillanatában vagyok a karrieremnek. Mindent a csapatnak köszönhetek. Ez egy nagyszerű döntés volt, mindkettőnk részéről, és szeretnék készen állni, amikor elkezdődik a felkészülés. A karrierem egyik legjobb állapotában leszek. A Milannak van a legjobb támadó alakzatja a Földön. A légkör Milánóban fantasztikus, soha nem éreztem még ilyen jól magam. Tognaccini érkezése Rióba egy felajánlás volt, nem pedig egy büntetés. Korai még a szerződésem meghosszabbításáról beszélni. Jelenleg sok góllal és győzelemmel szeretném visszafizetni a Milannak azt, amit értem tett. Ismétlem: Ez egy nagyszerű házasság, amivel mindannyian nyertünk."

ennek nagyon örülünk :)