A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

forza milan
Jaja,de sztem a forduló gólja Recobájé lesz...Gyönyörü kiflit lött Lobontnak...😄de a lényeg,hogy mégis kikapott az Inyter...Juve télleg botladozik,tavaszi szezonban már 3 döntetlen...😄

Sheva
a második találata nagyon szép volt

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

forza milan
wooooow,nagy formában voltak a fiaink!😄Mekkora Sheva gól...(ok)😄

Sheva

Sheva

forza milan
Köcce!Hálám örökké üldözni fog!😄

Sheva
MILAN-TREVISO PLAYER RATINGS
2/9/2006
LA GAZZETTA DELLO SPORT

MILAN: Dida 6.5; Simic 6.5 (75’ Jankulovski n.r.), Nesta 6 (46’ Costacurta 6), Stam 6.5, Serginho 6.5; Gattuso 6.5, Vogel 6.5, Seedorf 7; Kakà 7.5; Shevchenko 7.5 (66’ Inzaghi 6.5); Gilardino 7. Coach: Ancelotti 7.5.

TREVISO: Sereni 5; Dellafiore 5, Viali 6 (32’ Giuliatto 4), Gustavo 5, Valdez 5; Maggio 5, Parravicini 5, A. Filippini 5.5; Pinga 5 (65’ Borriello 5.5); Reginaldo 5, Fava 4.5 (46’ Guigou 6). Coach: Cavasin 5.

IL CORRIERE DELLO SPORT

MILAN: Dida 6.5; Simic 6.5 (75’ Jankulovski 6), Nesta 6 (46’ Costacurta 6), Stam 6, Serginho 6.5; Gattuso 6, Vogel 6.5, Seedorf 7; Kakà 7.5; Shevchenko 8 (66’ Inzaghi 7); Gilardino 7. Coach: Ancelotti 7.

TREVISO: Sereni 5.5; Dellafiore 5, Viali 6 (32’ Giuliatto 4), Gustavo 5, Valdez 5; Maggio 6, Parravicini 5, A. Filippini 5; Pinga 5 (65’ Borriello 5); Reginaldo 5, Fava 4.5 (46’ Guigou 6). Coach: Cavasin 5.

TUTTOSPORT

MILAN: Dida 6.5; Simic 6 (75’ Jankulovski n.r.), Nesta 6 (46’ Costacurta 6), Stam 6.5, Serginho 6; Gattuso 6.5, Vogel 6.5, Seedorf 6; Kakà 7.5; Shevchenko 7.5 (66’ Inzaghi 6.5); Gilardino 7. Coach: Ancelotti 7.5.

TREVISO: Sereni 5.5; Dellafiore 5.5, Viali 5 (32’ Giuliatto 5), Gustavo 5, Valdez 5; Maggio 5.5, Parravicini 5, A. Filippini 5; Pinga 5 (65’ Borriello n.r.); Reginaldo 5, Fava 5 (46’ Guigou 6). Coach: Cavasin 5.

Sheva
SHEVA: ‘A special feeling’
2/8/2006
MILAN - Andriy Shevchenko on the Milan Channel: ‘It is great to be able to pass a great player like Rivera who is part of Milan’s history, it is a special feeling. However, the most important thing about today was the confirmation that the team are improving. We played well and we all scored. We entered with the conviction to win, to improve our play and to have a good time. In the second half we created a lot of opportunities. Another positive fact is that we didn’t concede a goal. We worked together and we didn’t give away anything.’ Regarding the climb towards Nordhal’s record, Sheva added: ‘It is difficult to think about passing it. The most important thing for me is to be consistent, do well every season and give victories to this great club that is like my family. If it happens one day, then I will be very happy.’

KAKA': ‘Milan are back’
2/8/2006
MILAN – A joyous Ricky Kakà after the 5-0 victory over Treviso: ‘I am going home happy tonight because Milan are back. Now we must stay united and continue to grow so that we can do well in the Champions League as well. This victory is a morale booster and it helped the team in this moment. I am happy for Sheva because first and foremost he is my friend before my team-mate. I hope that Andriy continues to write himself into the history of Milan. Congratulations!’

ANCELOTTI: ‘Many goals and a good show for the fans’
2/8/2006
MILAN - Carlo Ancelotti's post-game analysis: ‘It was a beautiful evening and a beautiful game. We played at an optimal level and there were a lot of signs of improvement. We are confident about the future. We took control right away thanks to Kakà’s goal and we saw an all around great Milan down until the end. We played well in terms of speed upfront, bringing the midfielders into the game and getting the full-backs forward. Each one of the goals was beautiful and it was a good show for the fans. The spirit that I saw on the field was the same as was Sunday’s against Lazio, but there was less apprehension and the result arrived.’ Regarding individual players, he added: ‘Vogel helped to balance things out, he gave substance to the midfield. Costacurta was no surprise, he lives for this work and his performance this evening was the result of training. Sheva has reached a wonderful target, no he has another objective ahead, Nordahl's record. He's young and can do it. He's emerging as a goalscorer but also as a leader, which is an important jump in quality.’ Finally he touched briefly on the league table and the results of the other teams: ‘We must focus on ourselves and try to find the Milan that we saw this evening, a team that is focused and able to score many goals. Our objective is to win and rack up some good results for continuity. This is the only way that we will be able to recover points on Inter and get back into second place.’

GALLIANI: ‘Will fight until the end’
2/8/2006
MILAN – The comments of chief executive Adriano Galliani: ‘It was a really great game, just as the one against Lazio was. A lot of goals change people’s attitudes about the team, but I want to repeat what I already said on Sunday which is that our team is competitive at the top level. We are in third place, but I hope that we will climb up the table. The other sides can also draw two games, this Milan will fight ahead in both the league and the Champions League. This team isn’t inferior to Inter or Juve. We have a few less points, but we will fight until the end.’ Then a thought on Shevchenko: ‘We wanted him because we always knew he would be a top player and now he has demonstrated this on the field. After Van Basten, we have found another great striker. Gila will become one as well, just as will other young players like Kakà, Gattuso, Pirlo.’

Sheva
máris dobom <#smile>

Sheva
sztem ez egy lépés a jó út felé 😊

Palinko
nagyon yo,hogy nyertünk,de egy gyõzelem miatt még nem kell annyira örülni,hogy visszajön a forma...
forza milan
Összefoglalót plzz Sheva+😄<#idiota>😞 Beteg vok,és már nem néztem streamen a meccset,mert szaruléreztem magam,de nagyon kiváncsi vok a gólokra!Forza!(Ébredezik sztetek is a csapat?)...😊

bmffm856
nagy harc lesz a dobogóért 😊 FORZA FIO! 😄

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

Sheva
A bajnokság állása: 1. Juventus 24 20 3 1 49-14 +35 63
2. Internazionale 24 17 3 4 47-18 +29 54
3. Milan 24 16 3 5 53-23 +30 51
4. Fiorentina 24 15 5 4 41-23 +18 50
5. Roma 24 13 6 5 46-25 +21 45
6. Livorno 24 10 9 5 26-25 +1 39
7. Chievo 24 9 8 7 31-27 +4 35
8. Sampdoria 24 9 7 8 37-31 +6 34
9. Lazio 24 8 10 6 30-29 +1 34
10. Palermo 24 7 9 8 35-38 -3 30
11. Siena 24 6 8 10 29-38 -9 26
12. Udinese 24 7 5 12 24-35 -11 26
13. Reggina 24 7 5 12 25-39 -14 26
14. Ascoli 24 5 10 9 24-30 -6 25
15. Messina 24 4 11 9 21-31 -10 23
16. Cagliari 24 5 7 12 27-39 -12 22
17. Parma 24 5 7 12 27-43 -16 22
18. Empoli 24 6 4 14 27-44 -17 22
19. Treviso 24 2 8 14 14-36 -22 14
20. Lecce 24 3 4 17 16-41 -25 13

Sheva

Sheva

Sheva
<#worship><#worship><#worship>

gabber_saviola
<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

asfa
jaja kellett

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Sheva
nagyon kellett ez a gyõzelem

remélem lelket önt a fiúkba

asfa
kösz nektek is grat szép volt

Sheva
grat nektek is Asfa <#smile>

Sheva
HATALMAS GRATULA A CSAPATNAK!!!

Shevchenko 2. gólja hatalmas volt <#worship>

Lord Oswal
milyen jó hogy én olaszt tanulok 😄DD

asfa
73' Gol! Milan 5, Treviso 0. Filippo Inzaghi (Milan) un tiro di destro da centro area palla indirizzata nell’angolino in basso a destra.

asfa
hát ja!bár jobb lenne ha nem vezetne ennyivel a Juve para bajnokság lenne!

Aláznak, ha csak fele ilyen jól játszottak volna a korábbi meccseken, most harcban lenne a csapat a bajnoki címért.

asfa
4-0 nektek eddig sima grat!

Lord Oswal
én sz*rt se találok

Eddig egész szépen játsazanak, csak kevés ez az egygólos elõny. Be kéne rúgni a helyzeteket.

Sheva
igen ma lesz mecs 20:30-tól pplive.uw.hu- találsz streamet

Lord Oswal
ma lessz a meccs? ha igen akkor hol közvetítik?

Sheva
OVER 14,00 TICKETS SOLD FOR BAYERN GAME
2/8/2006
MILAN - The tickets on sale currently for season ticket holders ahead of the Champions League game on March 8 at the San Siro has reached 14,639. An open sale to the public starts on Tuesday, February 14.

Sheva
jah 4 középsõ védõ érdekes lenne

nekem elég lenne Lugano meg Cris <#eljen>

Mexes nekem sem kéne sztem annyira nem jó védõ

4 középsõ védõ? Ráadásul sztem Mexés kicsit túl van sztárolva. Nekem nem kéne.

forza milan
Na,pl egy ilyen kezdö védelem:Alex,Mexés,Lugano,Cris!Mingyá jobban hangzik...😊😊😊

Sheva
Chelsea chief Kenyon in AC Milan talks over PSV's Alex
tribalfootball.com - February 8, 2006

Chelsea chief Peter Kenyon was reportedly in Milan earlier this week.

It's suggested Kenyon met with AC Milan transfers chief Ariedo Braida to discuss a potential deal for PSV Eindhoven defender Alex.

The Brazilian's registration is owned by Chelsea and Braida has identified the big centre-half as a potential Milan signing for the summer market.

The future of Milan ace Andrei Shevchenko is also said to have been on the agenda, though it's likely any offer for the Ukrainian will be made personally by Chelsea owner Roman Abramovich.

Sheva
a fiatalítással egyetértek <#eljen>

jöhetne elsõnek mondjuk Sneijder <#smile>

Sheva
sztem is jó lenne ilyen Kalac meg Elefteropulosz vagy kit el kell felejteni

Palinko
sz.tem ha játszatják a Juveba,akkor tapasztalatai hasznosak lesznek a Milan jövõjében...

sz.tem is Pippo yo játékos.

azért elég durva minden védõt eladni nem? bár elég cash-t kapna a Milan sok újonc és jó játékos megvásárlására... Kaká is a "pusztából" jöt és most látod mit mûvel...
9csöves9
én tudom mikor megy vissza

mikor lejár az 1 éves kölcsönszerzõdése

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

forza milan
Ja,csak Abbiati tudod mikor jön a Juvéból vissza...Egyébként tényleg qva nagy hiba volt kölcsönadni...

9csöves9
Abbiati miért nem jó kapusnak?asszem az õszi idényben megmutatta milyen ha lehetõséget kap

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

forza milan
Sztem az egész védelmet ugy lehet lecserélni,ahogy van!Marzo-t kölcsönadni,a többit elküddeni a picsába,Cris,Mexés kurva jó lenne ha jönne,aztán még 2 jó dél-amcsi védö,pl.:Lugano,meg stb...Dida mehet innen,mert nagyon szar formába van,én pl nem tartanám rossz ötletnek,ha pl. a Corinthianstól vennék egy jó védöt,és cserébe menne Dida!Kezd nagyon potyázni,nekem nem teccik az arca...Lásd Parma,Empoli,Samp. meccs!Kalács azmég rosszabb,az is a semmi közepéröl jött ide!A Milannak egy jó belevaló olasz kapus kéne,pl felfedezhetnénk egy fiatal tehetséget!😊Hameg a "Világ leggazdagabb klubjai" listán rajtavagyunk,elég elökelö helyen,akkor meg nem értem méne lehetett volna bevásárolni!A vezetöség nem normális,a semmi közepéröl hozott játékosokat,és lehet hogy csak azért hisszük hogy bénák,mert nem kapnak játéklehetöséget...Gilával jól jártunk,de Tomasson is jó csatár volt...Amoroso-t eddig nem ismertem,lehet hogy jó,de nem jáccik,és harmincas,eddig csak szinte öregitettünk!Csatárra kurvára nem volt szükség...Pippo is alig kap lehetöséget,pedig jó játékosnak tartom...Sheva is szar formában van,pedig régen milyen csodásan büvölte a labdát...Nemértem mé van mindenki igy leépülve...CA se volt ilyen,emlékezzetek csak a 2002-03--as szezonra!Mindent vittünk amit csak lehetett!Aztán jött valami,és sorra leépült mindenki...Sheva egy évvel ezelött nem ment el a Chelseába,de ha a vezetöség igy folytatja,akkor jól leépül a csapat,és neadja isten kiesünk!Egy rakat fölös playánk van...Legalább ha kölcsönbe adnák öket....Janku is többet érdemel ennél amit most játszhat...Nem ugy ismertem az udineieknél,mint egy cserét!Pedig tavaly az Udinese is nagyon jó csapat volt!Kaká nagyon jó játékos...középpálya rendben van(lenne),de Gattuso,meg Pirlo is leépült néhány meccs óta,nem látjuk azokat a bizonyos csodálatos Pirlo gólokat...Ajjajj,Forza Milan,térjen mindenki vissza az igazi formájába!!!😊Ja,Serie A-ra semmi esélyünk,arra nem lehet hivatkozni,hogy majd a Juventus igy meg ugy...(botladozik),ez ugy látszik visszahatott ránk,mert mi botladozunk...És vhogy tavalyi szezonban jobban élveztem a mi Milanunk😊 meccseit...Milett velünk gyerekek,milett a playákkal,és a vezetöséggel,front van?(Kapusnak Leo Franco jöhetne,de Amelia,haggyuk,ha megvesszük,lol,ha annyi pénzünk van,kivásárolhatnánk vmi jó kapus playát...)<#wave><#ravasz1><#wow2><#hehe><#felkialtas>

Palinko
igazad van... mikor lesz a mecs? kb? most egyenlõre az a fontos,hogy ne veszítsünk játékost... meg sz.tem fiatalítani kellene a mezõnyt...hátulra fõleg,elõre Pipo helyett kellene v.ki. Kaká helyett,aki pl. jó a széleken is. a középpájánk az meg elég jó... sz.tem a csatárok nem nagyon terhelték magukat... érdekes 2olyan csatárunk van,akik a tavalyi lista 1,2 helyezettei... és még az olasz kupát sem nyerjük meg 😞
Sheva
sztem most kellene váltani még a BL elõtt... csak ezt a vezetõség másképp látja :S

Palinko
de ha megnyerjük a bl-t( amit nagyon kétlek :'( ),akkor meg biztos marad CA,és jövõre is nézhetünk egy hasonló HORROR szezont végig 😞
szóval inkább -bl,-CA.. báris szerintem.. nem tom' Sheva te hogy gondolod...
Sheva
hát ha kiesünk CA megy

és ha kiesünk megint nem nyerünk semmit... mert ugye a Kupát faszául elbaszta CA

Palinko
mikor lesz a Bayer ellen meccsünk? mert úgy számolom,hogy õk kiütnek minket a bl bõl 😞 de nem olyan nagy baj,mert akkor talán repül Ancelotti (hogy félreértés ne essék,nem szeretem a bayert!
Sheva
ez mind pletyka