36663
  • LasCar16
    Ma délelőtt az AC Milan hivatalos közleményben jelentette be, hogy a csapat fiatal reménysége, a francia Yoann Gourcuff, 2012 Június 30. meghosszabította szerződését a klubbal.
  • DjCooll
    kíváncsi leszek mienek lesznek.:)
  • LasCar16
    UNITED BY THE SHIRT
    7/9/2007

Tuesday 31st of July, at San Siro, the players of Milan and the fans protagonists of the new official 2007-2008 photo. A unique event organized for the presentation of the new official Adidas Rossoneri's shirt.

tehát, 31.-én bemutatják a mezeket.
  • Nuno88
    A 2007-es év Bajnokok LIgája győztese kész ajánlatot tenni a Manchester Unitednek az olasz tehetségért, Giuseppe Rossiért. A fiatal támadó Carlos Tevez várható érkezése miatt válhat elérhetővé.

A Parma már tett egy hatmillió fontos ajánlatot, de ezt a Milan könnyen túllicitálhatja. A történethez hozzátartozik, hogy Rossi annak ellenére is a Milannál köthet ki, hogy a csatárt erős kötelék fűzi a Parmához, akiknél az előző idényt kölcsönben töltötte, és az ő góljainak köszönhetően maradtak bent az első osztályban.

A piros-feketék egy új gólvágót keresnek, mivel küszöbön áll Ricardo Oliveira Zaragozába költözése, és távozásával Ronaldo, Alberto Gilardino valamint a veterán Pippo Inzaghi személyében Carlo Ancelottinak csak három lehetősége marad a csatárposzton.

A támadót szívesen látna csapatában a Juventus, és a Porto is.

Forrás: channel4.com
  • DjCooll
    A Milan játékosa, Ricardo Oliveira minden valószínűség szerint elhagyja a 2007-es BL győztest, és hétfőn csatlakozik a Real Zaragoza csapatához.

Tegnap délután arról szólt a fáma Spanyolországban, hogy a csatár egy kölcsönszerződés keretében tér vissza a La Ligaba.

Az üzlet részeként a Rossonerik 1.4 millió fontot tesznek zsebre, mely tartalmaz egy opciót a spanyol csapat részére, miszerint az év végén további 7.1 millióért végleg leigazolhatják őt.

A 27 éves csatár katasztrófális időszakon van túl Olaszországban, miután 15 millió fontot fizettek érte tavaly augusztusban.

Habár minden bizonnyal visszavetette az a tény, hogy a testvérét elrabolták, nem sokkal azután, hogy a Milanhoz szerződött.

Annak ellenére hogy az Estadio Manuel Ruiz de Loperaban 46 meccsen 27 alkalommal volt eredményes, a Milan ex-hetese mindössze három alkalommal volt eredményes a Milan színeiben.

Én sajnálom Olit mert technikás játékos és szerintem 07/08-as szezonban már jobban tejesített volna.De ezt már nem tudjuk meg. Mostmár csak abban reménykedem hogy tényleg egy vilgáklaszis játékost igazolunk.
  • LasCar16
    Chelsea(20milla euro),Inter,Milan trióról tudtam... eddig csak a Chelseanek van konkrét ajánlata
  • Nuno88
    jaja mi is, meg a cselzi, meg a real, meg ti meg még sokan :S
  • Csesza
    ti is? :S
  • Nuno88
    nah végre h elismerte
  • Nuno88
    Ramon Calderon gyakorlatilag elismerte, hogy nincs esély Kaka megszerzésére, de azért nyitva hagyta a Bernabeu kapuját a brazil zseni előtt. A Real elnöke végleg feladta a küzdelmet. Illetve csak majdnem adta fel, hiszen újra akcióba lép, ha a játékos kéri a klubváltást.

„Nagyon valószínűtlen, hogy Kaka ideigazol. Jelen pillanatban nincs esély arra, hogy itt lássuk játszani. A Milan közölte, hogy nem akarják eladni őt, és emiatt nem tudjuk megvenni. Azonban, ha Kaka távozni szeretne, akkor mi boldogok lennénk, ha a Real Madridnál kötne ki. „

Forrás: goal.com, channel4.com
  • Nuno88
    Az AC Milan edzője, Carlo Ancelotti ismét elismerte, hogy érdeklődik a brazil tinisztár, Alexandre Pato iránt.

„A kölyök tényleg jó. Még nagyon fiatal, de már most látni lehet rajta, hogy a képességei alapján egy igazi "fenomeno" lehet.”

Forrás: tribalfootball.com
  • Nuno88
    jó képek
    jó lenne ha Salgótarjánba is eljönnének :D
  • Aldiinho
    tessék itt a kép
    amugy it meg lehet nézni

ITT
  • Aldiinho
  • Aldiinho
  • Palinko
    bennlehet!
  • HeCki
    is :)
  • Nuno88
    remélem tetszik még másoknak is és akkor North berakja...
  • LasCar16
    dettó:)
  • Japep
    Akkor örülök... :D
  • Nuno88
    nekem tetszik :)
  • Japep
    Hát kész lettem...megmondom igazán, nem volt semmi jó ötletem és ez szerintem meg is látszódik a végeredményen.
    Nekem nem tetszik, de ahogy gondoljátok...nem fogok megsértődni, ha mást kértek meg...

• LasCar16
    :)
  • Nuno88
    én is... csak kivi voltam az itteni reakciókra azért másoltam be az acmilan.hu fórumáról
  • szucsy89
    jó kis cikk, egyet értek!
  • Nuno88
    BL döntő utáni cikk Pippo-ról. Nagyon sok igazság van benne... (nso blog)

Vidám társaságban néztem a BL-döntőt; volt, aki a Liverpoolnak drukkolt, volt, aki a Milannak, volt, aki csak szeretett volna minél jobb meccset látni. Nem mondom, hogy meglepődtem, viszont annál jobban felháborodtam, amikor még a Milan-drukkerek is Inzaghit kezdték fikázni. Teljesen elterjedt média- és drukkerszerte a nézet, hogy Pippo valamifajta béna gyerek, aki vagy hisztizik, vagy lesen van. Aztán persze megnyerte a meccset.

Az első gólról az idők végezetéig lehet vitatkozni. Hogy el akart ugrani, vagy épp ellenkezőleg, teljesen tudatos volt, ahogy beletette magát Pirlo szabadrúgásába. Vagy pláne hogy le is kellett volna fújni, mert kezezett. Inzaghi mindenesetre gólt akart - és gól lett.

A másodikon nem lehet vitatkozni. Kaka passza a magasabb stratégia és a költészet frigyének csodálatos gyümölcse volt, de Inzaghi méltó volt a passzhoz, ahogyan kisodródva, a vetődő Reina hóna alatt berúgta. Két perccel előtte Európa négyötöde rajta röhögött, mert egy potenciális gólpasszt, mint egy nem különösebben ügyes ifi, átengedett a lába között. Két perccel ezután kiderült, hogy ez teljesen mindegy, mert hát helyzetből lesz a gól, és Pippo a második helyzettel el is intézte ezt a BL-t. Nagyon jó mondás volt Alex Fergusontól, hogy Inzaghi lesen született, de félünk, ugyanazok a lelki motívumok szülték, amelyek következtében a vásári bábjátékok kigúnyolják az ördögöt. Az ember azért mozog a leshatáron, mert akkor van esélye gólt rúgni, ha ott mozog. Az ember, ha megkapja a százas tempópasszt, hiába sodródik ki, be fogja rúgni a labdát és mehet mindenki árverezni az előrenyomott pólókat az eBay-en.

Mident egybevetve sima meccs volt, a Liverpoolnak ugyanúgy köze nem volt hozzá, mint a MU-nak a milánói visszavágóhoz, de Kuyt szépítő gólja enyhén szólva jelezte: alakulhatott volna másképp is. Persze hogy az egész okos, kombinatív és céltudatos Milan kellett ahhoz, hogy a Liverpool edzőpartnerré silányodjon. Ancelotti tudta, hogy ebbe az egészbe miért a hisztérikus harmincnégy éves csatárt választja a - később kissé gyomorforgató módon megünnepelt - főnök által ajánlott huszonöt éves Gilardino helyett. (Itt van némi segédanyag.) Inzaghi ellen nem lehet védekezni. Lesre lehet állítani egyszer, lesre lehet állítani nyolcszor, de ha van a csapatban valaki, aki elég jól indít (és ez a Kaka, ez elég jól indít), akkor világvége. Ha szorosan állnak rá, akkor lefordul és ott van előtte a tér, ha meg a teret védik, akkor elrúgja kapásból.

Nem tudok másik játékost, aki ennyire a gólról szólna. Se Sevcsenko, aki fénykorában az öltözőből is eltalálta a kaput, se Vieri, aki átmegy a falon is, se Henry, aki túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Nem tudok másik játékost, aki ekkora veszélyt jelentene az ellenfél kapujára akkor is, ha nem jó ütemben kapja labdát, ha háttal áll a kapunak, ha hárman fogják és még hárman állnak közte és a gólvonal között. Teátrális figura? Meglehet. Gyönyörű, egyszerre ösztönös és tudatos zseni, aki pontosan azt képviseli, ami a futball lényege (hogy tehát be kell rúgni a gólt!)? Egészen bizonyos.

• Nuno88
    bár most nézem a milan.com-ot ott még nincs fenn semmi :|||
  • Nuno88
    tegnap, 23:17 - A Real Zaragoza szerződtette a korábban a Real Madrid által is megkörnyékezett Ricardo Oliveirát.

na ezek szerint Oli lelépett...
  • Csesza
    jó lenne neked?
  • ryhdeksan
    fúúúú :Ssssss be is baszna ha ide jönne a kedvencem :(
    mondjuk már Ronnie is itt van szóval..
  • Palinko
    Ronaldo a Gazetta dello Sportnak:
    "Rickynek nincs szüksége tanácsokra: Nagyon jól tudja, hogy egy nagy klub részese, és a Milan mindent megtesz érte. New Yorkban, mikor együtt vacsoráztunk, nem mentünk bele a részletekbe a Madrid üggyel kapcsolatban, de azt mondta nekem, hogy hűséges lesz a Milanhoz. Ő nyugodt és én is az vagyok. Nem hinném, hogy meggondolná magát. Patot tavaly óta figyelem, mióta láttam játszani a Barcelona ellen. Nagyon fiatal még, de már most lenyűgöző dolgokra képes és nagy jövő áll előtte. Adriano számára nagyon jót tenne Milanello légköre. Itt mindenki segíti egymást és együttműködő. Gyakran beszélek vele, mert nagyon jó barátok vagyunk. Tudom, hogy problémái vannak, melyekről természetesen nem beszélhetek. Ha úgy dönt, hogy csatlakozik hozzánk, biztos, hogy be fogják őt fogadni. Csodálom Inzaghit, de soha nem irigyeltem. Annak ellenére, hogy mennyit szenvedett az elmúlt időkben, mindig képes volt visszatérni újra a legmagasabb szintre. Csakúgy, mint ahogy én teszem most. Az athéni diadalmenet nem csak Inzaghiról szólt, hanem az egész csapatról, akik fantasztikusak voltak. Nagyszerű lenne, ha jövőre Moszkvában újra ott lennénk a döntőben, de mindent a maga idejében. Habár most ki fog nevetni, de most jelenleg csak egy célom van, mégpedig hogy életem legjobban sikerült nyári edzőtáborán legyek túl. Ez az egyetlen módja, hogy újra a világ legjobbjaként térjek vissza. A legjobb formámat akarom nyújtani a klubomnak. A Milannál újra rám talált a boldogság, és nem is tudhatják hogy ez milyen jót tett nekem. Ezt soha nem fogom nekik elfelejteni."

Ronaldo a Corriere della Seranak:
    "Nagyszerű pillanatában vagyok a karrieremnek. Mindent a csapatnak köszönhetek. Ez egy nagyszerű döntés volt, mindkettőnk részéről, és szeretnék készen állni, amikor elkezdődik a felkészülés. A karrierem egyik legjobb állapotában leszek. A Milannak van a legjobb támadó alakzatja a Földön. A légkör Milánóban fantasztikus, soha nem éreztem még ilyen jól magam. Tognaccini érkezése Rióba egy felajánlás volt, nem pedig egy büntetés. Korai még a szerződésem meghosszabbításáról beszélni. Jelenleg sok góllal és győzelemmel szeretném visszafizetni a Milannak azt, amit értem tett. Ismétlem: Ez egy nagyszerű házasság, amivel mindannyian nyertünk."

ennek nagyon örülünk :)
  • Palinko
    na mégiscsak emgkapjuk sztárunkat? bár nem fogja az inter hozzánk engedni!
  • Nuno88
    Adriano már számos alkalommal került összetűzésbe Roberto Mancinivel és most arra az elhatározásra jutott, hogy egy klubváltás megfelelő lenne számára.

Eddig a Madridot emelgették vele kapcsolatban, de Adriano nyilvánosan beismeréste, hogy a Milanba vágyik, ami nem kétséges, hogy alaposan felbőszítette jelenlegi klubjának szurkolóit.

"Nem könnyű elhagyni egy ilyen klubbot, mint ez" - mondta. "Szeretném, ha jó szezonom lenne az Interrel és ezzel boldoggá tenni a szurkolókat," - mondta a Globoesporte brazil websitenak. "Azonban szeretnék a Milanban vagy a Real Madridban játszani, de még nincs semmi konkrétum ez ügyben."

Berlusconi korábban kijelentette, hogy szeretné, ha Adriano lenne az éktársa jövőre Ronaldonak, miután rájött hogy az ukrán sztár Andriy Shevchenko visszahozása túl drága mulatság lenne.

Az Elnök már korábban is kifejtette csodálatát a gólvágó iránt, de ez alkalommal a vágyból valóság válhat, és létrejöhet a transzfer.

"Mindig is nagy igazolásnak tartottam Adrianot, és úgy gondolom, nálunk lenyugodna a többi brazilunk között" - mondta.

"A Milan egy nagy család, és azzal hogy köztünk lenne, meglenne a lehetősége hogy kihozza magából a tudása legjavát, ahogy ez Ronaldoval is történt. Még egyszer megismétlem, nagyon szeretném Adrianot Milan mezben látni, de ez csak akkor lehetséges, ha meg tudunk egyezni az Inter csapatával."

Adriano lehetőségei is jelentősen korlátozódtak a következő szezonra az Internél, miután az leigazolta David Suazot a Cagliaritól.

Forrás: goal.com
  • Attila 007
    ezt totál megértem, de akkor inkább egy játékos ne játszon.
  • laca70
    Lelkileg nem volt topon, mivel elraboltak a testvérét.
  • Attila 007
    Nem e? Ez vicces, szerintem nagyon gyengén muzsikált az előző szezonban.
  • Palinko
    na úgynézki Olit is eladjuk. nemkizárt hogy csak ronaldinho maitt vettük meg és most nem lehet ronaldino ezért adjuk el talán... hát sajnálom,hogy nem nagyon volt ideje nagyobbat bizonyítani
  • LasCar16
    szeretnéd -.- nah szevasz
  • ryhdeksan
    miért vagy buta? Az Inter még kaka-t is előbb kinézte mint a milan
    relaxálj
  • LasCar16
    A Milan orvosa ma utazott Braziliába hogy megkezdje az előzetes felkészülést Ronaldoval és Serginhoval. "Több mint két órát dolgozunk, még visszavan 45 perc. Ronaldot jó formában találtam, elégedett, boldog és készen áll a munkára. Reggel 8 órakor érkeztem Rio de Janeiroba és már 10-kor felhívott hogy megtudja hogy mikor kezdjük a felkészülést. Az idő hűvösebb itt mint Olaszországban. Braziíliában most tél van, a hőmérséklet 20 fok körüli, a munkához pont tökéletes. A homokos tengerpart ideális-e a felkészüléshez? Igen, ez igaz, de Ronaldoval inkább elzárt, védett helyen dolgozunk, a tengerparton túl sok lenne a rajongó. Holnap délelőtt Serginhoval is dolgozok, ő is jó formában akar lenni a felkészülés kezdetére. 20 nappal ezelőtt már elkezdte a munkát. A tavalyi hátproblémák után szeretne végre a legjobb formájához visszatérni." "Ronaldot az előző szezonban sikerült olyan formába hozni hogy segíteni tudjon a csapatnak, de még nem tudtunk olyan munkát végezni vele, amivel újra 100%-os formában lehet. Nem volt elég idő rá. Fizikálisan a következő szezonban egy más Ronaldot láthatunk majd. Már most jó kondiban van, egyáltalán nem túlsúlyos, de végülis januárban sem volt az. Már ma elvégeztünk néhány tesztet és nagyon jók az eredmények. Még egy hét közös munka áll előttünk, aztán folytatja a speciális edzésprogramot, ami eltér majd attól amit nyár elején végzett."