JANKULOVSKI: „Életem legszebb napjai”
A cseh játékos elragadtatva beszélt a Milanhoz való igazolásáról. Marek Jankulovski az Udinesetől érkezett baloldali védő/középpályás a piros-feketék első fontos igazolása a nyáron.
”Ezek csodás pillanatok, karrierem legszebb napjai. Sokféle kellemes érzés tölt el, azzal együtt, hogy a lábam megoperálása kicsit megviselt.”
Jankulovski rendkívül elégedett, hogy csatlakozhat a Milanhoz, és már alig várja, hogy találkozhasson új csapattársaival.
”Az új kihívástól itt a Milannal sokat remélek, és már alig várom, hogy találkozhassak a piros-fekete mezt viselő nagy bajnokokkal. Remélem minél hamarabb megmutathatom az értékeimet, de tudom, hogy alázattal ás türelemmel kell dolgoznom a teljes felépülésért.”
Ez lesz Jankulovski 3. olasz csapata, miután 2 évet a Napolinál, 3 évet pedig az Udinesénél játszott.
VOGEL: „Megvalósult álom”
„Nagyon boldog vagyok, hogy tagja lehetek a Milan családjának. Már sok emberrel találkoztam és nagyon kedvesek voltak velem. Számomra ez egy álom. Elég jól beszélek olaszul, ami hasznos lehet, hogy gyorsan beilleszkedjem a csapattársaim közé és az új környezetbe. Egy nagycsapat tagja vagyok, akik ugyan nem nyerték meg a Bajnokok Ligáját, de nagyon hatékonyak voltak a PSV elleni elődöntőben. A példaképeim: Van Basten, Gullit és Rijkaard, a Milan holland triója. Megjegyezném még Demetrio Albertinit, akit nagyon csodálok. A legjobbat szeretném nyújtani, hogy segítsem a Milant. Igaz, hogy nem nyerték meg a döntőt, de nagyon jól játszottak és felkészültünk, hogy elérjük az új célunkat, 2006-ban Párizst.„