• Palinko
    nekem az a bajom,hogy beígértek egy nagy nevet és nem látom hogy hajtanának valakire. etot kivéve...meg CA helyében nem emrtem volna enyire kikondani,hogy a védelmünk rendben van... igaz kellene egy csatár. bár én jobban örülnék nek ha gilát meg olit is rendbehoznánk. ronaldo az fenomenálisan zárta az évet. nagyon büszke lehet magára! Super Pippot mindég is kedveltem ő mindég harcrakész, és a BL ben is angyot alakított Borielloról nem tok nyilatkozni. Gila gyenge még, de nagyon akar, reméljük majd csak belejön. Oli viszont szerin tem jó játékos,csak még felkéne,hogy vegye a ritmust mert a serie a az ugye serie a és van védelem... középpályánk a világ legjobb középpályája,szóval nem is ragoznám tovább..... és szerintem a védelmünk is kibírja a 2008 at mert a fiatalabbak fognak játszani az öregek meg majd besegítenek sérülés esetén... Nesta, Bonera, Favalli,Oddo,Jankulovski mind nagy esélyel lehet kezdő. kaladzet kicsit bemozgassuk, cafu sem lassú, maldininek is fogja bírni a térde. costacurtával nem nagyon tudom,hogy mivan... simic is befog érni.. szóval tényleg rendben van a védelem is, ha ne akarunk nagyon szőrszálhasogatóak lenni, a de a szélső védőket lehet,hogy majd középen játszassuk. kapusokról emg anyit hogy didától átveszi storari ha szükség lesz rá,vagy ahogy ca t ismerjük még kalac is beleszól...