36663
  • HeCki
    szerintem is,de nm feltetlenul .. at lehet alteni 2 csataros felallasra es akkor meg van oldva a kozeppalya. itt mar csak az a baj,hogy nm ilyen noname (bizok benne,hogy majd jo lessz) jatekosokat kellene igazolni ..
  • DjCooll
    A Rossonerik hivatalosan is megszerezték a mindössze 16 éves támadót, aki az NK Nafta csapatát megerősítette az előző idényben. A vörös-fekete szurkolók már várnak egy új sztárcsatárra, akivel erősítené a csapat a támadósorát. Eto'o lesz az? Vagy Shevchenko? Esetleg Ronaldinho? Nos, ebben a pillanatban egyelőre be kell érniük Mitja Novinic-csel, a fiatal tehetséggel, akit hazájában nagy becsben tartanak. Tegnap este derült fény a transzferre, amikoris a Rossonerik felmutatták a Lega Calcio székházában a játékos szerződését. Ibrahim Ba után, Novinic a második igazolása a vörös-feketéknek idén nyáron.
  • DjCooll
    Carlo Ancelotti egy nyilatkozatában beszélt Patoról, és az esetleges igazolásról.

„Pato nagyon fiatal játékos, és nemcsak mi, hanem sok klub szeretné megszerezni. Ő lenne az új Kaka? Csak ne szaladjunk ennyire előre. – mondta a piros-feketék vezetőedzője, majd így folytatta. „Eto’o egy nagyon fontos futballista. Akárki is érkezik, támadó lesz. A védelmünk, és a középpályánk rendben van.”

hát hogy a védelem rendben van-e azzal én vittába szállnék. mert szerintem azt kellene erősíteni...
  • Csabesz6
    labdaszedönek jo lesz, vagy gondozni a San Siro gyepét,ha már az összes esze elment
  • Csabesz6
    calderont vihetitek-.-
  • Palinko
    áh kétlem hogy a realból igazolnánk!
  • LasCar16
    Cassano
  • LasCar16
    juteszembe az új mezekről nincs hír? gyanus ez nekem:DDDD
  • LasCar16
    mondjuk ennél kedvetlenítőbb nincs...mindenki igazol...lassan kiürül a piac a nekünk kapóra jövő plájereket sorra elviszik... a acmilan.hu-n pedig azt látom csak h. ki lesz 36,39..37...éves...
  • LasCar16
    Bsz capitano! és Serginho pedig tegnap lett 36.. Bsz!
  • LasCar16
    asszem Mottát ingyen igazoljuk... Abidal is már a Barcáé:( onnan Gio fog/vagy már eligazolt...Zambrotta tuti marad, ajánlatot tettünk Drogbáért a Chelseanek...Pato ügyletből pedig kiszálltunk..., de felreppent Deco neve is akit a merda csábít
  • Palinko
    Paolo Maldini ma ünnepli 39. születésnapját. A piros-feketék csapatkapitánya 1968. június 26-án született Milánóban.

Nagyon sok boldogságot kívánunk az olasz labdarúgás szimbólumának!

Forrás: acmilan.com
  • DjCooll
    Na bayern már a 9. érkezőt is maga mögöt tudhatja ha jól számoltam. Klose is az ővéké. Nekünk is így kellene igazolnunk vagy legalább csak a fele erővel de áh na mind 1 ezek vagyunk mi. De azért még reménykedek hogy lesz vmi angy igazolás.
  • North
    Ez nem így működik. Az a pénz Berlusconié, és nem a csapat átigazolásaira van, hanem Ronaldinhora. Olyan nem lesz, hogy azt a pénzt más(ok)ra költjük.
  • Nuno88
    na mind1 innentől fogva marad az idegeskedés és a falnak futás...
  • Palinko
    ja most 5 millán veszekszünk. jó nem égető a csatárprobléma, de akkor is szerintem már a chealse meg a reál régen kiröhögött minket amilyen ajánlatokat teszünk....
  • Nuno88
    hát ez az... Berlu papa azt mondta h 100 milla van félretéve Ronaldinhora, akkor nem kell ő és abból a pénzből vegyünk normális játékosokat! Eto'o 40 milla marad 60 abból is lehet venni jó pár játékost!
  • Palinko
    "fiatal,tehetséges,olasz"
    ez mind igaz! de nem játszik jól :(
    és etoért nem adjuk meg a 40 millát? ennyit érünk nekik? :S
  • LasCar16
    nem kell Gilát bántani(fiatal,tehetséges,olasz)versenyszellem jót fog neki tenni...okosan fogunk igazolni, most nincs bundabtrány se VB..lesz elég időnk felkészülni, úgyis fognak jönni..a Barca mégis nyit az Eto'o transzferre..40millát kérnének...mi meg 35- ajánlottunk-.-....ez zavar engem h. sokat hezitálunk...gond a fizuja lenne 8milla kb..csak nálunk van egy fizetési tendencia..majd meglátjuk...:)

ui: én még szívesen Maxi Rodriguezt látnám a csapatban...valamint Abidal körül is nagy a csend...
  • Palinko
    hát ha idén is ki lesz szurva a szemünk egy gila szintű játékossal akkor azt hiszem tényleg robbanok... #10886 ban leírtak közül ha "csak" zambrotta jönne én akkor is nagyon boldog lennék :)
  • Nuno88
    ámen...
  • Bereet
    Jajd last Day jön Ronaldinho Quarezsma Pato Zambrotta
  • Nuno88
    komolyan a falnak tudnék menni mérgemben... a Bayern igazolt egy országot, a Barca is igazolt minőségi játékost, a Juve is igazolt már jó embereket, MI MÉ NEM TUDUNK GYORSAN IGAZOLNI?
    mindig az utolsó percre marad minden, kezd elegem lenni ebből...
  • Palinko
    azon nem lepődnénk meg...
  • Csesza
    az lesz a meglepi, hogy nem igazoltok senkit -.-
  • Palinko
    Az AC Milan hivatalosan is bejelentette, hogy Christian Abbiatit 2008. június 30-ig kölcsönadta az Atletico Madrid gárdájának.

szegéyt mindék kölcsönadjuk,pedig jó kapus. kalacnál biztosan jobb
  • Palinko
    helytálló nyilatkozat,de ne felejtsük el,nagy meglepit ígértek a szurkolóknak! én várom :D
  • Nuno88
    Pippo Inzaghi üdvözölte a Juventus visszatérését a Serie A-ba. A rutinos támadót a legtöbben a Milannal azonosítják - elvégre a friss BL-győztesnél eltöltött 6 szezonban itt érte el legfényesebb sikereit -, 2001-ig bezárólag viszont 4 idényt eltöltött a Zebrák színeiben, és anno tőlük tette át székhelyét a San Siróba.
    - A Juve mindig is meghatározó szerepet játszott az olasz futballban, és vitathatatlan, hogy a klub most visszakerült az őt megillető helyre - mondta Inzaghi. - Vincenzo Iaquinta, Tiago Mendes és Sergio Almiron személyében már több jó igazolást véghezvittek, Claudio Ranieri pedig kitűnő edző. Mindez előrevetíti, hogy újra nagy ellenfél lehetnek.
  • Nuno88
    na akkor a sztárigazolási herce-hurca kamu volt, nem igazolunk senkit, esetleg majd Mihajlovicsot rávesszük h jöjjön el az intertől és focizzon nálunk még egy szezont -.-
    a Barca nem adja el a sztárjait, hát jóhogy nem, hülyék lennének, de akkor miért nem igazolunk egy Torrest vagy egy Tevezt, megannyi tehetség van, de mi mindig vkit akarunk azt nem adják vagy nem akar idejönni és akkor mi nem veszünk senkit -.-
    Galliani
  • Nuno88
    Carlo Ancelotti: "Suazo az Inter mellett tette le a voksát, és ez elég volt ahhoz, hogy ne igazolhasson hozzánk. Henryt nagyon szerettük volna, de Spanyolországban sokkal többet fog keresni. A Barcelona nem akarja egyik sztárjátékosát sem eladni, ahogyan mi sem akarjuk odaadni Kakát a Real Madridnak. A mi csapatunk már így is elég erős. Emlékezzenek, Ronaldo nélkül is megnyertük a Bajnokok Ligáját, a következő szezonban pedig már ő is játszhat. Aztán ott van még Inzaghi, Gilardino és Oliveira. Képesen leszünk egy-vagy két csatárral is pályára lépni, de a legfontosabb dolog mégis a megbízhatóság lesz."

Forrás: goal.com
  • Nuno88
    A Luigi Berlusconi Kupa idei kiírásában a Milan és a Juventus augusztus 17-én este mérkőzik meg egymással a San Siroban.

Forrás: acmilan.com
  • Nuno88
    hát lesz... csak én sztem keverem a szezont a fazonnal :)
  • North
    Miért ne lenne?
  • Nuno88
    Berlu-kupa is lesz majd vagy ez az?
  • Lombardini
    Mivel titeket is érint:

Augusztus 14.-én Tim Trófea hármas torna a Giuseppe Meazza stadionban

Az Inter az AC Milan és a Juventus fognak játszani a szezon előtti Tim Trofeáért augusztus 14-én, kedden a Stadio Giuseppe Meazzában. Ezt a tornát már hetedszer rendezik meg. A kék-feketék négyszer a Milan pedig kétszer nyerte meg ezt a háromcsapatos kupát.

inter.hunsport.hu
  • Nuno88
    Kellemetlen meglepetésben volt része a minap Adriano Gallianinak, a Milan alelnökének, aki hazatérve szomorúan konstatálta, hogy kirabolták. A betörők az emeleti balkonon át másztak be a lakásába, és pénzt, ékszereket, valamint más értékes tárgyakat vittek el a páncélszekrényéből.
    A kopasz alelnök a sajtónak elmondta: "öröm" az ürömben, hogy a "nagyfülű kupa" éppen nem volt nála, a legjobban ugyanis a BL-trófea ellopását sajnálta volna, és korábban 10 napig a lakásán volt.
  • Nuno88
    Eto’o lezárta a tárgyalásokat a Milannal
    Külföldi labdarúgás

A kameruni bejelentette, hogy a Barcelona labdarúgócsapatának elnökségével folytatott megbeszélése után biztosra vehető, hogy marad a gránátvörös-kék csapatnál.

Samuel Eto’o kijelentette, hogy lezárta eligazolásának ügyét. A kameruni válogatott játékost több klub is vitte volna, de a Milan volt a legkitartóbb. Eto’o azonban most kijelentette, biztosra vehető, hogy marad a Barcelonában.

- A Milannal folytatott tárgyalások lezárultak. Laporta és az igazgatóság biztosított róla, hogy azt szeretnék, ha maradnék, én pedig soha nem is akartam elhagyni a csapatot. Nagyon izgatott vagyok a jövő miatt, amely különösen sikeresnek ígérkezik – jelentette ki Eto’o.
  • Nuno88
    Kaká a Milan új Maldinije
    Külföldi labdarúgás

Legalábbis Fabio Capello szerint, aki jól ismerve Silvio Berlusconit azt állítja, hogy a brazil még a Real Madridért sem fogja elhagyni a lombard Bajnokok Ligája-győztes klubot. Forrás: Mobilpress

A spanyol labdarúgócsapat 80 millió eurót ajánlott az AC Milannak a brazil irányítóért, ám a királyi gárdát bajnoki címig vezető olasz tréner szerint ez is kevés lesz, ahhoz, hogy az Aranylabda elsőszámú várományosa Madridban kössön ki.

- Ez egy lehetetlen küldetés. Ha valaki ismeri Silvio Berlusconit, az tudja, hogy ő mindig azt akarja, hogy a Milan legyen a világ legjobb csapata, ehhez pedig szüksége van Kakára. Bármit meg fog tenni azért, hogy ne csábítsák el egyik legjobb futballistáját. Soha nem fogja elengedni Kakát, ő lesz a csapat arca, az újkori Milan Paolo Maldinije – nyilatkozta Fabio Capello, aki korábban Bajnokok Ligáját, világ- és európai Szuperkupát, valamint olasz bajnokságot is nyert a piros-feketékkel.

Forrás: Mobilpress
  • Nuno88
    Adriano Galliani: "Mielőtt visszaléptünk Suazótól, beszéltem Silvio Berlusconi elnök úrral, és egyetértettünk abban, hogy nem fogunk versenyezni az Interrel. Komoly kockázata volt annak, hogy tényleg elmérgesedik a helyzet. Mindannyian szerettük volna Suazót a Milanban látni, de az élet megy tovább. Sokszor beszéltem Massimo Morattival az elmúlt napokban, és az elejétől fogva örültem annak, hogy az Internél nem gondolják úgy, hogy tisztességtelenül cselekedtünk volna. A Milan figyelembe vette a játékos kérését is, és minden további nélkül visszalépett az üzlettől. Az olasz futballvilágban így is elég sok pletyka van, és nekünk nem volt szükségünk még egy nehezékre. Mint a liga korábbi elnöke, kijelenthetem, hogy a felelősség érzése nagy szerepet játszott a Suazóval kapcsolatos döntésemben. El tudják képzelni, hogy nézett volna ki, ha az olasz bajnok és a Bajnokok Ligája győztes egymással marakodva fellebbezést nyújt be a FIFÁ-hoz? Köszönjük, de nem kérünk belőle. Jobb visszalépni és a jövővel foglalkozni. A szurkolóinknak azt mondom, amit Berlusconinak is elmondtam. 1986-ban elvesztettük Gianluca Viallit, mivel nem akart hozzánk igazolni. Nem keseredtünk el, és megszereztük helyette Marco van Bastent. Talán Viallival többet nyertünk volna, de hát Marcóval... Jelenleg Eto'o nincs a piacon, egyébként is a Barcelonában akar maradni. Persze ettől még ő van a listánk élén, ebből sosem csináltunk titkot. A legnagyobb problémát az adórendszer okozza, ami sokkal kedvezőbb Spanyolországban. Henry esetében is ez okozta a gondot. Nagyon közel voltunk a franciához, Leonardo nagyon keményen dolgozott, hogy meggyőzze. A játékos vételára nem okozott volna gondot, ki tudtuk volna fizetni az Arsenalnak, azonban a 6,7 millió fontos fizetést nem tudtuk vállalni. Hogy egyértelmű legyen, a Barcelonának Henry szerződése évente kevesebb, mint 10 millió fontba kerül, míg a Milannak ugyanolyan fizetés mellett 13,5 milliót kellett volna kifizetnie. Jelenleg ez az igazság sajnos, hozzá kell szoknunk. Évekkel ezelőtt az Ajax, a Red Star és a Steaua Bukarest még harcba tudott szállni a Bajnokok Ligájáért. Mostanra ezek a klubok teljesen eltűntek, mert egyszerűen képtelenek lépést tartani ezekkel financiális követelményekkel. A dolgok ráadásul rosszabbra fognak fordulni, mivel egy új kormányzati terv szerint forrásokat fognak elvonni a nagycsapatoktól, hogy a kicsiknek adják őket. A Serie A-n belül ezért kiegyenlítődés lesz megfigyelhető, de Európában szinte biztos a hanyatlás."

Forrás: channel4.com
  • Palinko
    hát nekünk biztos nem adják el