• Sheva
    A San Siro adott otthont a 45. 'GAME OF THE HEART' elnevezésű gálának, hogy pénzt gyűjtsön jótékony célra. A Milan tíz év után először volt az esemény házigazdája. A mérkőzést a helyszínen 57000 néző tekintette meg, 910,000 eurós bevételt hozva, ami ukrajnai gyerekek megsegítésére és Tibet támogatására lesz felhasználva. Andrij Shevchenko 'Arany Csapata' mérte össze tudását az olasz énekesek együttesével, akiknek Seedorf és Costacurta is besegített. Richard Gere és Maradona a lelátóról támogatta a nemes célt, felolvasva egy, az ügyet támogató nyilatkozatot. Sheva minden résztvevőnek megköszönte a segítséget és a következőket mondta:
    ”Nagyon örülök annak, hogy ilyen jól sikerült ez az este. Köszönöm azoknak az olaszoknak a nagylelkűségét, akik akár jegyvásárlással akár sms révén támogatták a rendezvényt. Nem számítottam ekkora sikerre, ez meglepetés számomra. Büszke vagyok az olasz emberekre a támogatásukért."
    Clarence Seedorf hozzátette: " Nagyon fontos este volt, egyszerre tudtunk tenni valami fontosat és jól érezni magunkat. Fociztunk egy jót és segíttetünk egyszerre. Jótékonysági programokat támogatni kötelesség és ez olyasmi, ami az ember szívéhez is közel áll. Ha lehetőség van rá, hogy embereken segítsek, én örömmel teszem. A publikum reakcióját látni csodás élmény volt."