majd a vezetőség meglep minket .. de nemértem h. miért csatárgond az 1., égetően szükség lenne egy Nestához hasonló belső védőre( mert jövőre jóval több meccset játszunk és Maldini, Cafu,Serginho,Favalli nem lesz már fiatalabb, de akkora a teljesítménykényszer h. Ancelotti nem próbálkozik a fiatalokkal, pedig szerintem van egy-két próbát megérő tehetségünk... de még egy univerzális szélsőt is szívesen látnék a csapatban,Zambrotta?:)] , egy Pirlo alternatívára...és egy védekező középpályásra... nem tudom de itt mindenki dobálózik a nevekkel..Henry már a Barcáé( vagy szimplán nem érdekeltük..ezt hiszem el kevésbé)..számomra rejtély h. mi hogyan száltunk ki olyan könnyen a versenyből...lehet van valami a háttérben talán Ronaldinhoval van vmi kapcsolatban..bár leszögezték h. szerződést hosszabbítanának vele, meg a fociakadémiáját is támogatnák, plusz ugye ott van a Nike (R10)..ez sem elhanyagolhato h. mennyi pénzt hoz ez a katalánoknak... de majd Ronaldinho dönt a nyaralás után..ezt nyilatkozta... Eto'o tuti h. nem jön... Suazo jó lett volna..de szerintem csak bekavartunk ezzel az Internek.., mert megakadtak a tárgyalások a Calgari és az Inter között..aztán Morattiék rádöbbentek h. nem kellene hagyni...de vmi olyasmit is hallottam h. Suazót eltilthatják?..ennek még utánanézek..most pedig ittvan David Villa, talán még Drogba..csatárpiac ezzel ki is ürült...Shev visszatérésére nem sok esélyt látok...Tiago, és Kvajjarellá már a Juventusé...azt hiszem..talán még Maluoda-ra lenne érdemes ráhajtani..mielőtt a Chelsea megszerzi...de olyan vihar előtt csendet érzek... ravaszak vagyunk nem balfaszok:) remélem azért mihamarabb hallhatunk valami reménykeltőt...juteszembe így utólag Abidallal mi a helyzet?:)
nah további szép napot mindenkinek, kíváncsi vagyok h. ti h. látjátok a dolgokat, és az esélyeket:)