A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Japep
Ez lett belõle, ha nem tetszik, nem muszáj kitennetek...nem sértõdöm meg!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Sheva
No way back at AC Milan for Ancelotti
tribalfootball.com - February 3, 2006

Billy Costacurta has joined Paolo Maldini in being linked with Carlo Ancelotti's job at AC Milan.

Both Milan defenders are candidates to take over from Ancelotti in a caretaker role should the coach be shown the door before the end of the season.

Corriere dello Sport says this will Ancelotti's last season in charge of Milan - even if the Champions League is won. Ancelotti's relationship with Milan directors has deteriorated since last season's Champions League final in Istanbul and the coach has never won back their confidence.

A shortlist of names to succeed Ancelotti have already been drawn up, with Livorno coach Roberto Donadoni and Holland boss Marco van Basten joint favourites of Milan vice-president Adriano Galliani.

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

forza milan
ÖÖÖ,nemhiszem hogy harmadosztályu olasz csapatba akar menni...mert a Genoa az...😄😄😄

Palinko
szerintem sem,de hát máshova nemhinném,hogy menne a chealse után... (pl. Sampdoria,Genoa 😄)
Sheva
Juvebe biztos nem megy meg sztem oda nem is kell

Palinko
akkor meg csak is Milan,vagy Juve lehet 😄
jahh azt hallottam😄

REAL MADRID

Sheva
hát nem, de Olaszba jön az beztos 😄

de nem biztos hogy a Milan hoz 😄

REAL MADRID

Sheva
de lehet nyáron jön vissza 😊

DEXTER92
Mostmár ezt is tudom 😊

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

McFrost
csak kölcsönben volt itt

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

DEXTER92
Hali! 😊
Crespo mikor igazolt át a Chealsihez?

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Sheva
STAM: 'Want to be close to my parents'
2/2/2006
MILANELLO - Jaap Stam has explained the reasons for returning to Holland in June when he joins Ajax: 'It’s been written that would return to Holland in January. I asked the club about this possibility but my original request was always to go at the end of the season and I want to finish this campaign by giving my contribution to the team. There are a few months to go yet and I’m eager to help my colleagues to win.' He added: 'I do feel homesick. My family also misses Holland and I want to be closer to my parents now they are growing frail. I am happy that the club has given me this opportunity, as they said I could’ve stayed for another year, but my choice to go was purely down to my family situation.'

Sheva
STAM: 'Concentrating on Lazio'
2/2/2006
MILANELLO - Jaap Stam spoke to Milan Channel before training: 'This is a very difficult time for us after losing 3-0 to Palermo. It’s not easy for Milan or the players. We must focus on playing Lazio now and will do everything we can to win on Sunday.' He added: 'When results don’t come, it’s always going to be tough. We are a great side and always want to win, but at the moment we can’t seem to manage that. The quality is there, everyone knows it, but we can’t figure out why we’re in this situation.'

Sheva
A hétvégi fordulóban nehéz mérkõzés vár az AC Milan csapatára. A piros-feketék a Lazio vendégeként lépnek pályára, ahol az elmúlt 10 bajnoki összecsapáson csak 3-szor tudtak gyõzni, 5 alkalommal raboltak pontot, míg 2 esetben vesztesként hagytál el Rómát. Az összesített mérleg mellett a gólkülönbség is kiegyenlített, hiszen 12 rúgott gól mellett 13-szor kapitulált a Milan védelme. Bizakodásra adhat okot, hogy a hazaiak legutóbb az 1997/198-as idényben tudtak gyõzni, de a Milan jelenlegi formája nem sok jóval kecsegtet.

1995/1996 szezon
12. forduló – 1995. december 3.
LAZIO-MILAN 0-1
Gólszerzõ: 87’ Weah

1996/1997 szezon
15. forduló – 1997. január 5.
LAZIO-MILAN 3-0
Gólszerzõk: 22’ Signori (L), 45’ Casiraghi (L), 55’ Grandoni (L)

1997/1998 szezon
19. forduló – 1998. február 8.
LAZIO-MILAN 2-1
Gólszerzõk: 6’ Mancini (L), 93’ Boksic (L), 90’ Kluivert

1998/1999 szezon
27. forduló – 1999. április 3.
LAZIO-MILAN 0-0

1999/2000 szezon
5. forduló – 1999. október 3.
LAZIO-MILAN 4-4
Gólszerzõk: 18’ Veron (L), 34’ Mihajlovic (L, öngól), 36’ Abbiati (öngól), 38’ és 72’ Salas (L), 43’, 63’ (11-esbõl) és 68’ Shevchenko

2000/2001 szezon
7. forduló – 2000. november 18.
LAZIO-MILAN 1-1
Gólszerzõk: 8’ Baggio D. (L), 53’ Shevchenko

2001/2002 szezon
21. forduló – 2002. február 3.
LAZIO-MILAN 1-1
Gólszerzõk: 20’ Stankovic (L), 92’ Shevchenko

2002/2003 szezon
4. forduló – 2002. szeptember 28.
LAZIO-MILAN 1-1
Gólszerzõk: 7’ Maldini, 51’ Lopez (L)

2003/2004 szezon
23. forduló – 2004. február 29.
LAZIO-MILAN 0-1
Gólszerzõ: 75’ Ambrosini

2004/2005 szezon
4. forduló – 2004. szeptember 26.
LAZIO-MILAN 1-2
Gólszerzõk: 37’ Couto (L), 70’ és 74’ Shevchenko

Forrás: acmilan.com

Sheva
na róla is no comment

McFrost
meg a Kalács😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Sheva
az még a szezon elején volt utána azt hittük h innentõl nem lesz lefele menetel...de lett

Dida ebben a szezonban pár mecsen már mutatott hajmeresztõ húzásokat

McFrost
és Chievotól😊
igazad van, védelem és kapus bizonyított Õalermo ellen

Sheva
js és Didáról meg Kalacról no comment <#kuss>

Sheva

Sheva

Sheva
A Livorno edzõje, Roberto Donadoni felajánlotta kapusát, Marco Ameliát az AC Milannak. A két klub jó kapcsolatban van egymással, és Donadoni elmondta a piros-feketék vezetõinek, hogy Amelia tökéletes megoldás lenne, ha Dida nem lendülne újra formába.

Egyes értesülések szerint a Milan a szezon végén 2.7 millió Fontot fog ajánlani Ameliáért.

Forrás: tribalfootball.com

Sheva
Az AC Milan csapatkapitányát, Paolo Maldinit kapcsolatba hozták Carlo Ancelotti posztjával. A mostani Olasz Kupából való kiesés után Ancelotti jövõje veszélybe került, és egy Bajnokok Ligája kudarc esetén a klub alelnöke, Adriano Galliani ajtót is mutathat neki.

Sheva
A Parma kapusa, Sebastien Frey lehet az elsõszámú jelölt, ha Dida nyáron elhagyja a Milan csapatát. Ez az ajánlat csábító lehet Frey számára, aki jelenleg a Fiorentina együttesében szerepel, ahol Bogdan Lobont érkezésével erõs versenytársra akadt.

Frey helyzetét tovább nehezíti az a sérülés, ami miatt a szezon végéig harcképtelenné vált, és Lobont megszerzése azt sugallja, hogy a nyáron komoly tárgyalásokat kezdhet a Milannal.

Sheva
itt nem egy vereségrõl van szó
Vereségek: Roma és a Palermo ellen pl.
Kínkeserves döntetlen a Sampdoriával
a csapat korántsem olyan megbízható mint eddig volt vagyis 2005 nyaráig volt
a játékosok korántsem nyújtanak olyan jó teljesítményt mint eddig
na meg ez az igazolási politika is ami itt folyik NEVETSÉGES
a vazetõség látja mivel nem vakok h nagyon kellene erõsítés a hátsó lakzatba erre a mostani igazolási idõszakban nem vesznek senkit
megvették az Amoroso gyereket de nem is játszatja õt CA, egyszer volt kezdõ és passz

remélem ennek a szezonnak minnél elõbb vége lesz és a nyáron elgondolkoznak a folytatásról

McFrost
egy vereség semmit nem jelent...ha BL búcsú lesz na akkor el lehet gondolkodni....

Sheva
értékelem az eddigi munkáját és becsülöm is CA-t de itt az idõ váltani
sztem minnél elõbb annál jobb
de persze Galliani az úr

9csöves9
sztem ez nyáron fog csak bekövetkezni

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Sheva
sztem itt lenne az ideje h megköszönjük az eddigi munkáját és elküldené Galliani

forza milan
Najó,majd megyünk miis baszakodni az interbe...meglátjuk mennyire örültök majd neki...

DONGUBA
tudod hol az ajto cigany meg az osszes nem Milanos is

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

forza milan
Uristen!Tiszta szégyenek vagyunk!Komolyan mondom,ezen a helyzeten már csak az segit,ha vezetöséget cserélünk!Jövöre ha igy haladunk örülhetünk,ha bennmaradunk....

ez szép volt ismét O_o

Szerintem 25-29 évesen éli fénykorát egy játékos. A Milannak már tapasztalt védõk kellenek. Nincs idõ beépíteni õket. Egy 27 éves, még 5-6 évig is lazán nyomhatja magas szinten.

Palinko
elég öreg nem? fiatalok kellenének a csapatba,báris szerintem.
A meccsrõl meg annyit, hogy a Palermo megérdemelten nyert ennyivel. A Milan minden elképzelés nélkül, sok hibával játszott. Szörnyû volt nézni.

Nem vették meg. Amúgy mi bajod a 27 évével?

Palinko
miért vették ezt meg? 27 éves :S
reaper18
végülis nem szégyen jobb csapattól kikapni <#smile>

.:Tiszteletem a szerveknek!:.

reaper18
hol vannak a hatalmas sztárok?
Ancselotti elmehet péknek mert másra nem jó

báttyó02
SASD:?AS

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

reaper18
asszem lehet spórolni fára vagy szénre h ne faggyatok meg télen

Veget ert a jo, itt kezdodik a vesz bilanocska hamar csodbe mesz

:d

BUDA > miskolc.

Milánó, január 30., 13.50 Goran Gavrancic 4 millió euróért válthat klubot.

A Dinamo Kijev védõje, Goran Gavrancic közel került ahhoz, hogy az olasz AC Milan játékosa legyen. A 27 éves szerb-montenegrói válogatott futballista 4 millió euró fejében igazolhat a San Siróba, ahol kisegítheti az öreg, de hatalmas rutinnal rendelkezõ Maldini vezette hátsó alakzatot.
Gavrancicot korábban három angol klub, a Liverpool, a Tottenham és az Arsenal is megkereste, de végül egyikük sem tudott megegyezni vele.

DONGUBA
koszi

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

gabber_saviola
uraim kúlturáltabban ha lehet, köszönöm

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

tep
FT AC Milan <1 - 1> Sampdoria <#szomoru1>

13' <1 - 0> A. Shevchenko (pen.)
14' L. Sala (sárga)
23' G. Gattuso (sárga)
32' A. Gasbarroni (sárga)
36' <1 - 1> A. Gasbarroni
38' J. Stam (sárga)
59' A. Palombo (sárga)
88' A. Nesta (sárga)

\"SLICE of LIFE\"

És? Ez bármikor elõfordulhat. Vogel tényleg szabálytalankodott, de a palermoi már elvesztette a labdát, az ilyet nem szokták befújni. Bár a Milan-Inter meccs óta nem mondok semmi ilyesmit.😊 Más esetre nem emlékszem.