A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
tribalfootball.com - February 3, 2006
Billy Costacurta has joined Paolo Maldini in being linked with Carlo Ancelotti's job at AC Milan.
Both Milan defenders are candidates to take over from Ancelotti in a caretaker role should the coach be shown the door before the end of the season.
Corriere dello Sport says this will Ancelotti's last season in charge of Milan - even if the Champions League is won. Ancelotti's relationship with Milan directors has deteriorated since last season's Champions League final in Istanbul and the coach has never won back their confidence.
A shortlist of names to succeed Ancelotti have already been drawn up, with Livorno coach Roberto Donadoni and Holland boss Marco van Basten joint favourites of Milan vice-president Adriano Galliani.
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
REAL MADRID
REAL MADRID
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Crespo mikor igazolt át a Chealsihez?
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
2/2/2006
MILANELLO - Jaap Stam has explained the reasons for returning to Holland in June when he joins Ajax: 'It’s been written that would return to Holland in January. I asked the club about this possibility but my original request was always to go at the end of the season and I want to finish this campaign by giving my contribution to the team. There are a few months to go yet and I’m eager to help my colleagues to win.' He added: 'I do feel homesick. My family also misses Holland and I want to be closer to my parents now they are growing frail. I am happy that the club has given me this opportunity, as they said I could’ve stayed for another year, but my choice to go was purely down to my family situation.'
2/2/2006
MILANELLO - Jaap Stam spoke to Milan Channel before training: 'This is a very difficult time for us after losing 3-0 to Palermo. It’s not easy for Milan or the players. We must focus on playing Lazio now and will do everything we can to win on Sunday.' He added: 'When results don’t come, it’s always going to be tough. We are a great side and always want to win, but at the moment we can’t seem to manage that. The quality is there, everyone knows it, but we can’t figure out why we’re in this situation.'
1995/1996 szezon
12. forduló – 1995. december 3.
LAZIO-MILAN 0-1
Gólszerzõ: 87’ Weah
1996/1997 szezon
15. forduló – 1997. január 5.
LAZIO-MILAN 3-0
Gólszerzõk: 22’ Signori (L), 45’ Casiraghi (L), 55’ Grandoni (L)
1997/1998 szezon
19. forduló – 1998. február 8.
LAZIO-MILAN 2-1
Gólszerzõk: 6’ Mancini (L), 93’ Boksic (L), 90’ Kluivert
1998/1999 szezon
27. forduló – 1999. április 3.
LAZIO-MILAN 0-0
1999/2000 szezon
5. forduló – 1999. október 3.
LAZIO-MILAN 4-4
Gólszerzõk: 18’ Veron (L), 34’ Mihajlovic (L, öngól), 36’ Abbiati (öngól), 38’ és 72’ Salas (L), 43’, 63’ (11-esbõl) és 68’ Shevchenko
2000/2001 szezon
7. forduló – 2000. november 18.
LAZIO-MILAN 1-1
Gólszerzõk: 8’ Baggio D. (L), 53’ Shevchenko
2001/2002 szezon
21. forduló – 2002. február 3.
LAZIO-MILAN 1-1
Gólszerzõk: 20’ Stankovic (L), 92’ Shevchenko
2002/2003 szezon
4. forduló – 2002. szeptember 28.
LAZIO-MILAN 1-1
Gólszerzõk: 7’ Maldini, 51’ Lopez (L)
2003/2004 szezon
23. forduló – 2004. február 29.
LAZIO-MILAN 0-1
Gólszerzõ: 75’ Ambrosini
2004/2005 szezon
4. forduló – 2004. szeptember 26.
LAZIO-MILAN 1-2
Gólszerzõk: 37’ Couto (L), 70’ és 74’ Shevchenko
Forrás: acmilan.com
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Dida ebben a szezonban pár mecsen már mutatott hajmeresztõ húzásokat
igazad van, védelem és kapus bizonyított Õalermo ellen
Egyes értesülések szerint a Milan a szezon végén 2.7 millió Fontot fog ajánlani Ameliáért.
Forrás: tribalfootball.com
Frey helyzetét tovább nehezíti az a sérülés, ami miatt a szezon végéig harcképtelenné vált, és Lobont megszerzése azt sugallja, hogy a nyáron komoly tárgyalásokat kezdhet a Milannal.
Vereségek: Roma és a Palermo ellen pl.
Kínkeserves döntetlen a Sampdoriával
a csapat korántsem olyan megbízható mint eddig volt vagyis 2005 nyaráig volt
a játékosok korántsem nyújtanak olyan jó teljesítményt mint eddig
na meg ez az igazolási politika is ami itt folyik NEVETSÉGES
a vazetõség látja mivel nem vakok h nagyon kellene erõsítés a hátsó lakzatba erre a mostani igazolási idõszakban nem vesznek senkit
megvették az Amoroso gyereket de nem is játszatja õt CA, egyszer volt kezdõ és passz
remélem ennek a szezonnak minnél elõbb vége lesz és a nyáron elgondolkoznak a folytatásról
sztem minnél elõbb annál jobb
de persze Galliani az úr
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Ancselotti elmehet péknek mert másra nem jó
.:Tiszteletem a szerveknek!:.
BUDA > miskolc.
A Dinamo Kijev védõje, Goran Gavrancic közel került ahhoz, hogy az olasz AC Milan játékosa legyen. A 27 éves szerb-montenegrói válogatott futballista 4 millió euró fejében igazolhat a San Siróba, ahol kisegítheti az öreg, de hatalmas rutinnal rendelkezõ Maldini vezette hátsó alakzatot.
Gavrancicot korábban három angol klub, a Liverpool, a Tottenham és az Arsenal is megkereste, de végül egyikük sem tudott megegyezni vele.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
13' <1 - 0>1 - 0> A. Shevchenko (pen.)
14' L. Sala (sárga)
23' G. Gattuso (sárga)
32' A. Gasbarroni (sárga)
36' <1 - 1>1 - 1> A. Gasbarroni
38' J. Stam (sárga)
59' A. Palombo (sárga)
88' A. Nesta (sárga)
\"SLICE of LIFE\"