36663
-
#10867 AC Milan ask Inter for Samuel, Adriano in 'peace talks'
tribalfooball.com - June 24, 2007
AC Milan are in talks with Inter over defender Walter Samuel.
The Argentina international could be the first move to mending the rift between the two clubs over the David Suazo affair after 'peace talks' were held on Friday.
Milan have asked about Samuel's situation and Inter are ready to negotiate with the veteran well down on the defensive pecking order in coach Roberto Mancini's plans. The Rossoneri have also made enquiries about Adriano's availability. -
#10866 Nem rég olvastam hogy az Inter viszi a realból Cassanot és Robinhot nem tudom emnyire kacsa de ha igaz akkor nagyon erős csatár kerete lesz az Internek és akkor bizony tényleg kellenének minőségi védők mondjuk amugy is kellenek. -
#10865 hát jók a meglátásaid szerintem is inkább védőket kéne igazolni, bár ahogy dobálóztak a nagy nevekkel engem is lázba hoztak és akkor már mindjárt nagyobb nevet :D
védő meg tényleg nagyon kéne Bonerát vettük csak az utóbi időben... maldini térgye nemhiszem,hogy bírná :( -
#10864 hehe :) -
#10863 ja bocs télleg... Udinét akartam írni... csak ez a feketefehérmezbekavart:ASD:S -
#10862 Kvajjarellá már a Juventusé ---> az Udinébe ment :) -
#10861 majd a vezetőség meglep minket .. de nemértem h. miért csatárgond az 1., égetően szükség lenne egy Nestához hasonló belső védőre( mert jövőre jóval több meccset játszunk és Maldini, Cafu,Serginho,Favalli nem lesz már fiatalabb, de akkora a teljesítménykényszer h. Ancelotti nem próbálkozik a fiatalokkal, pedig szerintem van egy-két próbát megérő tehetségünk... de még egy univerzális szélsőt is szívesen látnék a csapatban,Zambrotta?:)] , egy Pirlo alternatívára...és egy védekező középpályásra... nem tudom de itt mindenki dobálózik a nevekkel..Henry már a Barcáé( vagy szimplán nem érdekeltük..ezt hiszem el kevésbé)..számomra rejtély h. mi hogyan száltunk ki olyan könnyen a versenyből...lehet van valami a háttérben talán Ronaldinhoval van vmi kapcsolatban..bár leszögezték h. szerződést hosszabbítanának vele, meg a fociakadémiáját is támogatnák, plusz ugye ott van a Nike (R10)..ez sem elhanyagolhato h. mennyi pénzt hoz ez a katalánoknak... de majd Ronaldinho dönt a nyaralás után..ezt nyilatkozta... Eto'o tuti h. nem jön... Suazo jó lett volna..de szerintem csak bekavartunk ezzel az Internek.., mert megakadtak a tárgyalások a Calgari és az Inter között..aztán Morattiék rádöbbentek h. nem kellene hagyni...de vmi olyasmit is hallottam h. Suazót eltilthatják?..ennek még utánanézek..most pedig ittvan David Villa, talán még Drogba..csatárpiac ezzel ki is ürült...Shev visszatérésére nem sok esélyt látok...Tiago, és Kvajjarellá már a Juventusé...azt hiszem..talán még Maluoda-ra lenne érdemes ráhajtani..mielőtt a Chelsea megszerzi...de olyan vihar előtt csendet érzek... ravaszak vagyunk nem balfaszok:) remélem azért mihamarabb hallhatunk valami reménykeltőt...juteszembe így utólag Abidallal mi a helyzet?:)
nah további szép napot mindenkinek, kíváncsi vagyok h. ti h. látjátok a dolgokat, és az esélyeket:) -
#10860 mondjuk Eto'o se lenne rossz... de majd meglátjuk, ahogy ismerem a vezetőséget augusztus 29. előtt nem igazolunk... -
#10859 valahogy én sem utasítanám el :D -
#10858 nekem Ronaldinho kellene :D -
#10857 hát ronaldinhot nem hiszem... én még mindég etoban bízok :) -
#10856 Henry átigazolása elindíthatja a dominót
Külföldi labdarúgás
A francia Barcelonába szerződése közelebb lökheti Ronaldinhót a Milanhoz, és ezáltal Alberto Gilardinót a Juvéhoz. Legalábbis Olaszországban így kombinálnak.
Thierry Henry Barcelonába igazolása nemcsak Londonban és Barcelonában kavarta fel a kedélyeket. Az természetes, hogy a londoniak nagyon csalódottak, míg a katalánok szurkolói lázban égnek a francia klasszis érkezése kapcsán. A hírt azóta már megerősítette a Barcelona, vagyis a 30 éves támadó Ronaldinhóékkal kezdi a következő szezont.
Illetve Olaszországban, pontosabban Milánóban azt remélik, hogy Henry Barcelonába igazolásával a régóta ostromolt brazil végre igazolhatóvá válhat. A nyáron a Bajnokok Ligája győztese hiába próbálta megszerezni Sevcsenkót, Eto’ót és Suazót is, utóbbiról éppen tegnap derült ki, hogy jogosan írt alá az Interhez.
Ha így történik, vagyis a Barca egyik klasszisa Milánóba költözik, akkor a Fabio Quagliarellát hiába ostromló Juventus lecsaphat Alberto Gilardinóra. Az olasz válogatott csatára ugyan nem akarja elhagyni a Milant, de Eto’o vagy Ronaldinho érkezése egészen biztosan a kispadra száműzné, ami egy világbajnok esetében nem elfogadható. -
#10855 na Suazo nem jött, Hanry ment a Barcába így remélem a Barcából jön vki :P -
#10854 hát, akkor sok sikert neki.. -
#10853 A Milan hivatalos oldalán bejelentette: tekintve, hogy David Suazo már korábban aláírt az Inter együtteséhez, ezennel visszalép a játékosért folytatott további tárgyalásoktól. A Milan emellett szeretné leszögezni, hogy a tárgyalások során mindvégig a törvényeket és szabályokat tiszteletben tartva jártak el.
Forrás: acmilan.com -
#10852 Massimo Cellino, a Cagliri első embere délelőtt még úgy nyilatkozott, hogy a játékos maga választhatja meg következő csapatát, és mivel már korábban megállapodott az Interrel, biztosan Massimo Moratti csapatában köt ki. Persze, ebben a történetben már annyi csavar volt, hogy szinte nem is meglepő: a Milan hivatalosan bejelentette, hogy a David Suazo a piros-fekete lombard csapat játékosa!
- Az AC Milannak sikerült megállapodnia a Cagliarival, és magával a játékossal is, David Suazo átigazolásáról. Tudjuk, hogy a csatárnak szerződése van az Interrel, de sikerült áthidalni ezt a problémát is. A klub szeretné leszögezni, hogy az eset kapcsán mindvégig igyekezett korrekt lenni, és betartani a nemzetközi sportéletben bevett normákat – szól a Milan hivatalos közleménye. -
#10851 Suazo az interé mostmár biztosan! -
#10850 remélem is. csak tudod az elején kell belevágni mert elkapkodják az értéket gyorsan... -
#10849 az átigazolási időszak még el sem kezdődött szinte..fogunk igazolni, de ezt a kopaszéktól megszokhattuk:) csak nem kamuznak a nagy nevekkel..., fogunk még örülni..csak nyugalom -
#10848 úgy látszik Lombardini jól gondolkodott. és most is természetesen kilehetünk, nem is azért hogy megint az interé lett a párharcban a játékos,hanem azért is,hogy Henry t is elkúrhatjuk, vagyis idén is az lesz a meglepi,hogy nem kapunk senki érdemlegeset :S de azért azt már tényleg nem merem elképzelni,hogy ne igazolnak egy jó játékost.mert jövőre nehezebb lesz a bajnokság és egy 2. hely azért jó lenne -
#10847 Újabb fordulatot vett a Suazo-ügy: az elmúlt napok egyik legérdekesebb történése az olasz transzferpiacon a Milan manővere volt, amivel úgy tűnt, ügyesen elhappolta David Suazót a városi rivális, az Inter orra elől. A tárgyalások a hondurasi támadó átigazolásának ügyében a Cagliari és Inter között előrehaladott állapotban voltak, mindenki biztosra is vette Suazo csatlakozását a kék-feketékhez. Azonban váratlanul elakadt Suazo átigazolásának folyamata, a Cagliari elnöke, Cellino legnagyobb igyekezete ellenére sem tudta befejezni a transzfert.
Ezt a szituációt kihasználva lépett közbe a Milan, gyorsan és éberen reagálva le a helyzetet, azonnal megegyezett a Cagliarival. Hivatalosan be is jelentették a transzfert, később gyorsan hozzátéve: ugyan a Cagliarival megegyeztek és mindkét fél alá is írta a megállapodást, Suazo jelenleg nyaral és nem tudja aláírni a szerződést, de ez csak formaság, amit hamarosan pótolni is fognak. Igen ám, csakhogy sem a Cagliari, sem a Milan vezetése nem számolt azzal a ténnyel, hogy Suazo már orvosi vizsgálaton is járt az Internél, sőt, alá is írta szerződését Morattiékkal, és a Milan lépését követően a játékos joggal érezhette úgy, hogy Massimo Morattinak adott szavát szegné meg azzal, ha hirtelen inkább a Milanhoz szerződne. Közben maga Moratti is reklamált, váltig állította, hogy a hondurasi az Interé, és nem fogja engedni, hogy a Milanhoz igazoljon. A játékos ügynöke azon a véleményen volt, hogy Suazo végül beadja a derekát és elfogadja a Milan ajánlatát, de mégsem így lett: Suazo kitartott az Inter mellett, és úgy tűnik, eltökéltségével célt is ért. A játékos nyomására a Cagliari ugyanis kénytelen-kelletlen elfogadta az Inter - a Milanénál egyébként szerényebb - ajánlatát, és a hírek szerint már csak néhány apróságban kell megegyeznie a két klubnak, hogy sikeresen befejezhessék a transzfert.
Hogy a Milannak maradt-e még valami a tarsolyában, hogy fordítson a Suazo-ügy jelenlegi menetén, igencsak kétséges, sőt, egyelőre úgy látszik, hogy a Suazo körüli hercehurcában sikerült szem elől téveszteni az egyébként szintén érdeklődéssel kisért Thierry Henry-t is, aki a hétvégén készül aláírni a Barcelonához.
Forrás: channel4.com, goal.com -
#10846 értem. köszi a felvilágosítást. -
#10845 jelenleg a Lazio játékosa. Belga válogatott. -
#10844 őő megkrédezhetem hogy ki ő?:) ( bocs de nem ismerem) -
#10843 "állítólag" Mudingayi hozzátok megy:D
ezen a cikken jót röhögtem: Gaby Mudingayi-Érdekes lesz a Milan ellen támadni, aki véletlenül áthámozza magát Gattusón, az szembesülhet ezzel a gyilkossal.
-
#10842 azt szidta-.- -
ryhdeksan #10841 ne a realt szidd hanem a vezetőséget :P -
#10840 Egy Milanelloban eltöltött nap után Alberto Gilardino a Milan Channelnek nyilatkozott.
„Tíznapos szabadságon voltam, ahol felépültem a műtétem után. A kontrollok pozitív eredménnyel záródtak. Ezeket a napokat edzéssel fogom tölteni. A Milanban akarok maradni. Mindig is ezt szerettem volna, és most még inkább így van. Mostanában sok valótlan dolgot írtak.”
#10839 na valami ilyen véleményen vagyok én is. szépen összefoglaltad és lefestetted az előzményeket. rólad kéne vegyen pédát a többi interes itt a fórumon! -
#10838 Rino Gattuso szülőhelyén Coriglianoban tölti a pihenőjét. Itt nyilatkozott a jövőjéről és a csapatról.
Egy életre Milan: "Nem kérdéses a jövőm, nyugodtan mondhatom hogy egyetlen vágyam a Milanban befejezni a karrierem. Ez lesz a kilencedik szezonom a klubnál, gyakorlatilag itt lettem futballista, mindenkihez szorosan kötődöm. A Milan a családom része, semmi okom rá hogy valaha is távozzak."
Kakà jövője: "Folyamatosan hírek jelennek meg róla, de én biztos vagyok benne hogy marad. Ő kétség kívül az a játékos, aki a különbséget jelenti egy-egy mérkőzésen. A Milan jövője köré fog épülni. Egyébként is, mi itt a klubnál pontosan tudjuk mennyire szereti őa Milant."
Egy fantasztikus edző: "Amikor arról hallottam, hogy Carlo lehet a Milan Fergusonja, én komolyan vettem a dolgot. Még 120 mérkőzésre van szüksége Nereo Rocco rekordjához és aztán találkozhatunk a szobrával Milanelloban. Carlo Ancelotti egy elképesztő ember minden tekintetben. Büszkeség vele dolgozni. Jövőre kevesebbet fogok mókázni, mert Billy Costacurta is az edzői stábban lesz, és annyit fogunk futni mint az őrültek."
Milan igazolási politikájat: "Adriano Galliani szeretne néhány ajándékot hozni a szurkolóknak, de a mai világban nem egyszerű klasszisokat igazolni. Ráadásul itt nálunk van egy fizetési felfogás, és figyelni kell arra, hogy mindenki megfelelő elismerést kapjon a munkájáért. Szeretném ha Shevchenko visszatérne, mert ezzel is bizonyíthatnánk, hogy itt senki sem ellenszenves vele."
Az életem egy álom: "Az első mezem az apámtól kaptam ajándékba. Az 1982-es válogatott dressz volt. Aztán a Milannal 2003-ban BL-t nyertem, majd Olaszországgal begyűjtöttük a világbajnoki címet is. Most pedig újra Európa csúcsára értem. Ez mind fantasztikus, mintha egy álomban élnék."
Istambul nem felejtve: "Az az estét sosem fogom elfelejteni. Még most sem értem mi történt velünk. Megkaptuk az esélyt arra, hogy visszavágjunk, de az emlékek megmaradnak. Athén természetesen csodálatos volt."
Interkontinentális célok: "Most úgy tűnik visszavághatunk a Boca Juniorsnak is. Teljesen érthető, hogy a klubnak ez az elsőszámú cél a következő szezonban. A Milan az elmúlt időszakban nem szerepelt túl jól ebben a kiírásban, talán azért mert fura légköre van. Ahhoz hogy javíthass egy ilyen döntőben, újra meg kell nyerned a Bajnokok Ligáját."
#10837 ez hihetetlen komolyan mondom, eddig szerettem a realt többé-kevésbé, de ezek után elvágta magát a szememben...nem bírják már felfogni hogy nem eladó?többszöri kijelentés után se?nem csodálnám ha a milan-real kapcsolat erősen megromlana a távoli jövőre nézve is, és nem lennének a két klub között igazolások egy ideig... -
#10836 A Milan úgy döntött reagál arra a képre, ami a mai napon jelent meg Kakáról, amint a AS egyik számát tartja a kezében.
"Az önök újságának internetes oldalán olyan képet találtunk, amin a játékosunk Kaká az önök lapjával látható. A kép nyilvánvalóan nem készülhetett június 18.-án.
A fotó annál inkább egy montázs eredménye, mert a kép Kakáról még április közepén készült Milanelloban.
Fizikai képtelenség, hogy ekkor ő egy két hónappal később történt eseményt ábrázoló újságot tartson a kezében.
A fotómontázs megszületése nyilván szándékos: Annak az aknamunkának a része, mellyel a Real Madrid egy éve próbálja rombolni Kaká és az AC Milan kapcsolatát. Az internetet olvasó szurkolókban olyan téves képzetet alakít ki, ami azt sugallja hogy Kaká semmi mást nem akar mint a Real Madridhoz igazolni.
Ez szöges ellentétben áll a valósággal, amit a klub és a játékos is többször kijelentett. "
A.C. Milan
#10835 na a nemzetisporton megint megy a mese Kakáról, hogy madridba költözhet, szánalom...
a Fio és a Juve is érdeklődik Gila iránt... -
#10834 Nos az én véleményem - ha már meg lettem szólítva - az, hogy ennek a meccsnek még nincs vége. Sőt én azt is meg merem kockáztatni, hogy végül mégiscsak az Interben köt ki. Hogy miért? Nos azért mert Suazo már korábban jelezte a Cagliarinak a távozási szándékát és ekkor Moratti jelezte is érdeklődését. Nem olyan régen a Cagliari elnöke Massimo Cellino maga jelentette ki, hogy Moratti szava elég neki, Suazo az Interé. A Milan abszolute nem volt képben. Aztán most hírtelen megjelentek a szinen és elvitték a hondurasit, aki mindeközben nyaral. Ez azért egy kicsit furi. Azonkívül bár sokan utálják Morattit és valószínüleg nem velem fognak egyet érteni, de akkor is határozottan állítom, hogy nem az Inter elnöke hazudik. Poénból nem talál ki olyat, hogy Suazo aláírt már. Ez lehetett egy előszerződés vagy bármi, nem tudom, de kizártnak tartom, hogy blöffölne. Sokkal inkább blöffölhetett Galliani-habár meg kell jegyezni ő sem jelentette ki konkrétan Suazo érkezését- tehát könnyen lehet, hogy a Milan csak fel akarja nyomni az árat amolyan kicseszés okán. Tény, volt már így fordítva is, szvsz valahol a két klub között ez már "természetes" lenne, de ez most mégsem az. Közel nincs ennek a meccsnek még vége. -
#10833 jah még a végén kiderül h a Romához ír alá vagy a Juvéhoz :D -
#10832 szerintem a miénk. bár érdekelne Lombardini véleménye is. szerintem nem kéne minket bírálni. mi megkérdeztük hogy jönne e hozzánk... és ha jönne akkor az inter szerintem hallgathat... de még nincs aláírva semmi, szóval érdekes dolgok várhatóak -
#10831 respect... akinek nem inge... :) -
#10830 Azért tisztelet a kivételnek. -
#10829 igazad van:) de nem különösebben kell velük foglakozni... -
#10828 mit vártál Morattitól, de ezzel télleg 1-1 lett:) az Inter topikban múltkor még nagyon örültek Suazonak, de tegnap már mondták h. egy "szar" plusz mindenféle rosszkívánságokat a jövőjével kapcsolatban:P az az igazi Interes mentalitás...