Nos az én véleményem - ha már meg lettem szólítva - az, hogy ennek a meccsnek még nincs vége. Sőt én azt is meg merem kockáztatni, hogy végül mégiscsak az Interben köt ki. Hogy miért? Nos azért mert Suazo már korábban jelezte a Cagliarinak a távozási szándékát és ekkor Moratti jelezte is érdeklődését. Nem olyan régen a Cagliari elnöke Massimo Cellino maga jelentette ki, hogy Moratti szava elég neki, Suazo az Interé. A Milan abszolute nem volt képben. Aztán most hírtelen megjelentek a szinen és elvitték a hondurasit, aki mindeközben nyaral. Ez azért egy kicsit furi. Azonkívül bár sokan utálják Morattit és valószínüleg nem velem fognak egyet érteni, de akkor is határozottan állítom, hogy nem az Inter elnöke hazudik. Poénból nem talál ki olyat, hogy Suazo aláírt már. Ez lehetett egy előszerződés vagy bármi, nem tudom, de kizártnak tartom, hogy blöffölne. Sokkal inkább blöffölhetett Galliani-habár meg kell jegyezni ő sem jelentette ki konkrétan Suazo érkezését- tehát könnyen lehet, hogy a Milan csak fel akarja nyomni az árat amolyan kicseszés okán. Tény, volt már így fordítva is, szvsz valahol a két klub között ez már "természetes" lenne, de ez most mégsem az. Közel nincs ennek a meccsnek még vége.