Az Inter elnöke kitartóan állítja, hogy márpedig Suazo már aláírt a Nerazzurrikhoz. Miután a Milan Channel ma reggel kijelentette, megegyeztek a Cagliarival Suazo-ügyében, az Inter elnökét rögtön elkapta az a bizonyos "szófosás" : "Erre nincs magyarázat, ami történt, már nyélbe ütöttük a megállapodást a Cagliarival. Részünkről kész volt a megállapodás, ez egy hatalmas akaratváltoztatás a piros-kékek részéről. Mindenesetre Suazo már aláírt hozzánk, úgyhogy meglátjuk ki nevet e végén." - mondta Moratti. A Cagliari elnöke Massimo Cellino véget vetett a megállapodásnak, amit azzal magyarázott, hogy nem tudta elérni Morattit és úgy vélte ez a tárgyalások végét jelenti. Moratti erre dühödten válaszolt:"Ez hazugság. Sose keresett engem. Nem tudom mire vélni a Milan magatartását sem, de nem lepődtem meg mivel ismerem őket..." Nicola Salerno a Cagliari sportigazgatója nyilatkozott a Sky Italy-nak : "A tárgyalások folyamatban voltak, de most véget kell vetnünk az egésznek mihamarabb." Galliani is felszólalt az ügyben: "A játékos nem írt alá semmit, ezért nincsenek kötelezettségei." Galliani és Cellino megegyeztek és az üzlet nyélbe lett ütve, így az a helyzet állt elő, hogy mindkét csapat azt hiszi, Suazo hozzájuk tartozik. (szerk.megj.:Vagy csak Morattinak savanyú a szőlő!)
Moratti azt mondja hogy ismer minket és ezen nem lepődöt meg.. tavaly hogy volt ez az Zlatanos ügy??? nem úgyan ezt csinálták?