36663
  • DjCooll
    Az Inter elnöke kitartóan állítja, hogy márpedig Suazo már aláírt a Nerazzurrikhoz. Miután a Milan Channel ma reggel kijelentette, megegyeztek a Cagliarival Suazo-ügyében, az Inter elnökét rögtön elkapta az a bizonyos "szófosás" : "Erre nincs magyarázat, ami történt, már nyélbe ütöttük a megállapodást a Cagliarival. Részünkről kész volt a megállapodás, ez egy hatalmas akaratváltoztatás a piros-kékek részéről. Mindenesetre Suazo már aláírt hozzánk, úgyhogy meglátjuk ki nevet e végén." - mondta Moratti. A Cagliari elnöke Massimo Cellino véget vetett a megállapodásnak, amit azzal magyarázott, hogy nem tudta elérni Morattit és úgy vélte ez a tárgyalások végét jelenti. Moratti erre dühödten válaszolt:"Ez hazugság. Sose keresett engem. Nem tudom mire vélni a Milan magatartását sem, de nem lepődtem meg mivel ismerem őket..." Nicola Salerno a Cagliari sportigazgatója nyilatkozott a Sky Italy-nak : "A tárgyalások folyamatban voltak, de most véget kell vetnünk az egésznek mihamarabb." Galliani is felszólalt az ügyben: "A játékos nem írt alá semmit, ezért nincsenek kötelezettségei." Galliani és Cellino megegyeztek és az üzlet nyélbe lett ütve, így az a helyzet állt elő, hogy mindkét csapat azt hiszi, Suazo hozzájuk tartozik. (szerk.megj.:Vagy csak Morattinak savanyú a szőlő!)

Moratti azt mondja hogy ismer minket és ezen nem lepődöt meg.. tavaly hogy volt ez az Zlatanos ügy??? nem úgyan ezt csinálták?
  • Palinko
    ha betudsz tőle vágni 1 pontos ívelést mindjárt elfelejtem. kül védői képességei nagyszerűek, azért nem is fikázom :D
  • Nuno88
    na állítólag Laporta átadólistára tette Marquezt, jó lenne lecsapni rá, sztem jó vétel lenne, jobb mint Edmilson....
  • Nuno88
    felejts már el ezt az Oddo beívelést :D
    tökéletes ember a jobb oldalra a legjobb igazolás mindkenképp Ronaldoval!
  • Palinko
    én még nem hallottam róla, de lehet hogy jobb választás lesz mint eto lehetett volna. nyáron még csak oddot kell emgtanítsnunk a beívelésre és kezdődhet a szezon :D
  • Nuno88
    Óscar David Suazo Velázquez 1979. November 5.-én született a hondurasi San Pedro Sulaban.

A "Párduc" becenévre hallgató játékos válogatottjának legismertebb és legjobb futballistája. Nemzeti együttesével részt vett a 2000-es Olimpián Sydneyben.

Suazo az 1999-2000-es szezonban csatlakozott a Cagliarihoz az Olimpia csapatától. Első szezonjában 13 mérkőzésen 1 gólt szerzett. A 2000-2001 végén a csapat kiesett az élvonalból, ahol egészen a 2004-2005-ös bajnokságig tartózkodtak. Ezalatt a négy év alatt Suazo 147 Serie B mérkőzésen 50 bajnoki gólt rúgott. A Serie A-ba való visszatérést követően az első évadban 7 gólig jutott 22 találkozón, de a csapat 4-3-3 felállásában csak tartaléknak számított a Gianfranco Zola, Mauro Esposito és Antonio Langella hármas mögött.
    Aztán a 2005-2006 szezonban ismét előtérbe került és állandó kezdő lett. Megdöntötte az egyéni és a klub rekordját is 22 góllal. A korábbi csúcsot Luigi Riva' tartotta még 1970-ből 21 találattal.
    A legutóbbi bajnoki idényben a támadó 14 gólig jutott.

Nyolc Cagliariban töltött éve alatt 100 gólt ért el.

1998-99 O.Tegucigalba serie A Honduras 10 5
    1999-2000 Cagliari serie A 13 1
    2000-2001 Cagliari serie B 33 12
    2001-2002 Cagliari serie B 34 9
    2002-2003 Cagliari serie B 35 10
    2003-2004 Cagliari serie B 45 19
    2004-2005 Cagliari serie A 22 7
    2005-2006 Cagliari serie A 37 22
    2006-2007 Cagliari serie A 36 14

Forrás: channel4.com, acmilan.com
  • Nuno88
    A Football Liga tanácskozására érkezve Galliani a következőt mondta Suazo leigazolásáról:

"Minden rendben lesz Suazoval. Nagyon úgy tűnik, hogy Eto'o nem igazol hozzánk, így ha mindenben megállapodunk a hondurasival, akkor befejezettnek tekinthető az ügylet. Nem akartunk tiszteletlenek lenni az Interrel. Már tavaly is figyeltük Davidot. Cellino a Cagliari elnöke azt mondta, hogy a tárgyalások az Interrel véget értek, így mi egy újba kezdtünk bele. Felhívom-e az Intert? Nem, ők sem hívtak mikor Zlatant igazolták le tavaly" indokolta Galliani

"Hogy a szurkolóink mit szólnak ehhez? Meg kell elégedniük a számos döntővel amit az elmúlt években játszottunk, ráadásul mi vezetjük az európai rangsort is."

Információink szerint a Milan 10 millió fontot fizet a játékosért, miután Marco Borriello visszautasította, hogy része legyen az ügyletnek.

"Várnunk kell Suazora hogy aláírhassa a szerződését, mivel hogy jelenleg nyaral, bár még az is megeshet hogy nem akar hozzánk igazolni" - tette hozzá Galliani.

"Felhívtam Silvio Berlusconit, hogy informáljam a tárgyalás eredményéről, és nagyon boldog volt a hírek hallatán".

(lalas)

Forrás: acmilan.com
  • Nuno88
    akkor Shevchenkoról ne is álmodjunk :(
  • LasCar16
    végre egyszer mi viszünk el vkit a merda orra elől:DDDD
  • North
    A ma reggeli olasz lapok szenzációként jelentették be, hogy a Cagliari 27 éves hondurasi támadója, David Suazo a Milanhoz igazol. A hír azért számít meglepetésnek, mert Itália szerte már mindenki elkönyvelte hogy a játékos az Interé lesz.

Suazo 206-ban Kakával közösen az olasz bajnokság legjobb idegenlégiósa díjat is megkapta.

A Milan részéről azonban Galliani az utolsó pillanatban többet ígért a Cagliarinak és 14 millió euroért elhappolta Suazot a városi rivális elöl.

A hírt a Milan Channel már éjjel bejelentette, a hivatalos oldalon pedig ma délelőtt közölték a transzfert. (acmilan.hu)
  • Nuno88
    hát jah sajnos mi mindig ráérünk :(
  • Palinko
    A Ligaülés előtt Adriano Galliani a Milan átigazolási terveiről beszélt.

„A Milan érdeklődik Ronaldinho iránt? A mi elsőszámú célpontunk Eto'o. Ha a gazdasági feltételek megfelelőek, akkor leigazoljuk, ha nem, akkor a Bajnokok Ligája győztesekkel, és Ronaldoval folytatjuk. Mi a helyzet azzal, amit Berlusconi Shevchenkoról mondott? Az elmúlt 30 évben az elnök és én mindenben meg tudtunk egyezni, és folyamatosan kapcsolatban vagyunk. Hosszú még az átigazolási szezon. Ki tudja mi lesz még.”

véleményem:
    jaj csak ne érjünk rá mi annyira :S eto meglesz boldogság lesz :)
  • LasCar16
    egy Juve fórumról:
  • Nuno88
    HAPPY BIRTHDAY MARCO!
    6/18/2007
    Best regards to Marco Borriello as the Rossoneri striker turns 25 today.
    ---------------
    Borriellonak ma van a szülinapja, isten éltesse sokáig!!!
  • Nuno88
    hát jah ez is igaz
  • Palinko
    de akkor mit olvasnánk? :D
  • Nuno88
    befejezhetnék már télleg...
  • Palinko
    dagad a májunk :)
  • Palinko
    HÍR:

A Real Madrid kitartóan próbálja elcsábítani a Milan csillagát Kakát, de a Gazzeta szerint a játékos udvariasan elutasította az érdeklődést.

A királyiak a jelenlegi fizetésének dupláját, vagyis £8.0m-ot fizetnének neki évente. Kakát azonban a pénz nem motiválja, ő jelenlegi csapatában szeretne sikereket elérni.

A hírek szerint egyébként a klub a nyáron megújítja a brazil kontraktusát, ami így évi £4.3m-ot garantál neki 2012-ig.

Szintén a megállapodás részeként a Milan visszahozza a játékos öccsét Digaot, aki a Serie B-ben játszott a Rimini csapatában. A klubvezetés továbbá azzal próbál üdvöskéje kedvében járni, hogy legjobb barátját Andriy Shevchenkot is visszavásárolja a Chelseatől. Állítólag már csak a vételárban kell megegyezni az angolokkal.

Ha ez mégsem sikerülni, akkor a Barcelona sztárjai közül Eto'o vagy Ronaldinho következik a listán.

A Milannak tehát elsődleges szempont a 25 éves csillag megtartása és boldoggá tétele. Kakáról nemrég maga a "Fekete Gyémánt" Pelé is így nyilatkozott.

“Cristiano Ronaldo kétség kívül a legjobb játékos jelenleg Angliában, ahogy azt mindenki láthatta az idei szezonban. Azonban még messze van attól, hogy a világ legjobbja legyen.”

“Kaká viszont olyan képességekkel rendelkezik, melyek Ronaldo elé helyezik. Ő minden idők legjobbjai közé fog kerülni.”
  • Nuno88
    azt írják h Simic a Marseilles-hez igazolt, bár a hivatalos oldalon még semmi sincs róla...
  • Nuno88
    ne éljük bele mangukat egyenlőre sztem...
  • Palinko
    de király ilyesmiket olvasni. eto nak örülnék a legjobban az eddig felsorolt nevek közül
  • Nuno88
    A spanyol bajnokság ma este befejeződik, és ehhez kapcsolódva a transzferguru Ernesto Bronzetti kijelentette, hogy Ronaldinho és Samuel Eto’o is könnyen kiköthet a Milanban.

Az elmúlt szezon igencsak rosszul sikerült a katalánoknak, akik ma este nagy valószínűséggel elveszítik a bajnoki aranyért folytatott küzdelmet. Ez akár teljes csapatfrissítéshez is vezethet.

“Minden azon múlik, hogyan alakulnak a dolgok az utolsó fordulóban. Ha számukra kedvezőtlenül, akkor a klub eldöntheti hogy a két játékos közül melyik távozzon a nyáron, Ronaldinho vagy Eto’o” -mondta az ügynök

A kameruni válogatott távozása tűnik valószínűbbnek. Érte a Milan az Arsenal és az Inter is bejelentkezett.

“Azok alapján amit barátaimtól hallottam, ha neki kéne döntenie, Eto'o a Milant választaná.”

A milánói csapat a középpályára is szeretne egy minőségi játékost igazolni.

“Köztudott, hogy egy csatárt és egy középpályást akarnak a csapathoz vinni a nyáron. Ami az utóbbi posztot illeti, a lista két nevet tartalmaz, Emersonét és Edmilsonét. Valószínűleg itt Carlo Ancelotti szava dönt majd.”

Bronzetti főleg spanyol klubok átigazolásai körül tevékenykedik, ezért elmondta véleményét a Real-Kaká ügy kapcsán is.

“Tavaly a királyiak vezetői megígérték a leigazolását, de ebből nem lett semmi. Sokkal inkább hiszek Adriano Gallianinak és Silvio Berlusconinak, akik elmondták, nem engedik el a brazilt.”

A Real Madrid szinte naponta ígér nagyobb és nagyobb összeget a világklasszis játékosért. Sikerrel járhatnak végül?

“Én például nagyon szeretnék randevúzni Monica Belluccival, de ez sosem sikerült. Viccet félretéve, nem tudom elképzelni hogy Kaká odamenjen a vezetőséghez és azt kérje, adják el a spanyoloknak. Ne felejtsük el, a Milan Európa bajnoka és az UEFA rangsor vezetője.”

Forrás: channel.com
  • Nuno88
    LOL...

A hírek szerint Ronaldónak 7 millió eurós évi fizetést kínált az elmúlt hetekben Roberto Carlost is szerződtető isztambuli egyesület.

Az AC Milan vezetői azonban hallani sem akartak arról, hogy eligazoljon a világbajnoki mérkőzéseken eddig 19 mérkőzésen 15 gólt szerző támadó.

Aziz Yildirim elnök azon dolgozik, hogy minél méltóbban ünnepelhessék a török klub alapításának 100. évfordulóját, és az brazil csatársztár megszerzésével szeretett volna kedveskedni szurkolóinak.
  • Nuno88
    Olasz lapértesülések szerint a Milan egyes játékosai nem szeretnék Sheva visszatérését, így a Milan újra harcba szállt Thierry Henry kegyeiért.

Silvio Berlusconi régóta támogatja Sheva visszaszerzését, és a hétén ennek esélyét mintegy 80%-ra saccolta.

Habár, a "Il Giornale" lap szerint a csapat és Carlo Ancelotti edző nem túl lelkes az ötlet hallatán.
    Legfőképp a csapatkapitány Paolo Maldini, Rino Gattuso és Clarence Seedorf gondolják úgy, nem várnák tárt karokkal az ukrán csatárt, főleg hogy tavaly ő kérte eladását a Stamford Bridge-re.

Komoly viták vannak az árával kapcsolatban is, a Chelsea nem adná 20 millió font alatt, ami még így is 10 milliós veszteséget jelentene számukra. A Milan viszont nem hajlandó 6.7 millió font fölé menni ráadásul csak kölcsönben gondolkodik, mely egy vagy két évre szólna.

Mivel Samuel Eto'o valószínűleg a Barcaban marad - vagy esetleg az Inter is harcba száll érte - a Milan újra az Arsenal elvágyódó francia gólvágója felé fordította figyelmét.

Carlo Ancelotti megerősítette hogy Henry azon játékosok közé tartozik akik iránt ő és csapata rendkívül érdeklődik, valamint teljeséggel meg van győződve arról hogy remekül tudna játszani Ronaldo és Kaká oldalán.

Az "Il Giornale" szerint azzal, hogy az Edmilsonról való tárgyalást megszakította a Milan, a fiatal tehetség, Yoann Gourcuff jövőre sokkal több lehetőséget kap a középpályán.

ford: lalas

Forrás: channel4.com
  • Nuno88
    nem fogjuk eladni sztem sem és remélem igazam is lesz, hát remélem h szoros bajnokság lesz, és már jó lenne bajnokságot nyerni mert 2004 óta nem jött össze...
  • Palinko
    tudjuk,hogy te interes szemüvegen keresztül látod a világot....
  • ForzaInter
    Az Inter odavissza verte a Bl győztest
  • Palinko
    hát ki más lenne jelenleg a legjobb? mi nyertük a bl-t, mi vagyunk a legjobbak, jövőre más nyeri, ők lesznek a legjobbak... itt asszem elég lenne abbahgyni a kibontakozni vágyó vitát...
  • ryhdeksan
    hogy jelenleg a Milan a kontinens legjobb csapata.
    zomg
  • LasCar16
    viszlát-.-
  • LasCar16
    az elmúlt 5 év teljesítményét veszik alapul..ha nem olvastad volna..nektek meg van 1 "scudettotok" meg 2 asztalon megnyert..és ennyi Európa porondon meg nem alkottatok maradandót már elég rég óta... jövőre majd meglátjuk
  • ForzaInter
    :DDDdddddd

komoly egy lista:D
  • Palinko
    "Yoann Gourcuff jövőre sokkal több lehetőséget kap a középpályán."

olvastam, az acmilan.hu-n :) király lesz
  • Palinko
    de bizony vissza... most biztos vagyok a dologban, egyedül ha kaká menni akar akkor eladjuk... de mivel egyik sem valószínű. a real simán emgadná a 70et érte,sőt még többet is ezt nem kétlem... na majd meglátjuk
  • ryhdeksan
    Csak tudod pénz beszél, és ha kakaert adnak egy 70millás ajánlatot nem hiszem hogy visszautasítanátok. És ahogy a Realt ismeren ...
  • ryhdeksan
    jah a milan a kontinens legjobbja valószínű :D most nem azért de mintha 36 ponttal maradtatok volna le :P

#10782: ennek örülnék két okból is. Lehet senkit nem érdekel de leírom :D
    Eto'o nagyon jó lenne az Interbe, a másik pedig remélném hogy Adriano visszanyeri 2 évvel ezelőtti formáját új helyen. Nem kéne hogy kiégjen.

Amúgy érdekes lenne ha Sheva vissza menne a Milanba, akkor érdekes egy bajnokság lenne. Bár sztem juventus sehol sem lesz még idén de egy Inter Milan párbaj jó lenne.
  • Palinko
    ja mostmár lekéne hogy állítsák magukat. kezd sok lenni... oké hogy nagyon kell nekik, de ha meglett mondva többször is ideje lenne elfogadni és más igazolás után nézniük,mert így nem lesz középpályás igazolásuk,ha csak kakát nyagatják
  • DjCooll
    ja de Suazo össze jött nekik sajnos...
  • Nuno88
    Emersonnal elégedett lettem volna, de Edmilson vagy Motta?! MINEK???