A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
megszámolni se tudom h te hány csapatnak vagy a fõszurkolója
.:Tiszteletem a szerveknek!:.
Honnan is gondoltam hogy nem lesz komment...
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
BUDA > miskolc.
most Inter 10 Milan 12.....
REAL MADRID
Forrás: acmilan.com
A brazil támadó nem hosszabbította meg szerzõdését a Sao Paulóval, így ingyen került a milánói együtteshez.
Forrás: MobilPress
Eddig a milánói kék-feketék látszottak favoritnak a játékos megszerzésében, de Marchionni ügynöke, Bruno Carpeggiani tegnap találkozott ügyfelével, és közölte vele, hogy az AC Milan, valamint a Juve is érdeklõdik iránta.
A Milan vezetõihez hasonlóan, az Inter képviselõi is találkoztak már ezen a héten Carpeggianival, hogy elkezdhessék a megbeszéléseket egy esetleges elõszerzõdés ügyében.
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
LA GAZZETTA DELLO SPORT
BRESCIA: Agliardi 6.5; Martinez 5.5, Di Biagio 5.5, Zoboli 6 (Turato 5.5), Dallamano 6; Stankevicius 6.5, Strada 6 (Anderson 6), Hamsik 6.5; Mannini 6.5, Alberti 5.5 (Bruno -), Del Nero 6.
MILAN: Kalac 5.5; Simic 5.5, Stam 5 (Marzoratti 6), Costacurta 5.5, Kaladze 6 (Serginho -); Gattuso 6 (Pirlo -), Ambrosini 6, Jankulovski 5; Seedorf 6.5, Rui Costa 7.5; Inzaghi 7.
IL CORRIERE DELLO SPORT
BRESCIA: Agliardi 6.5; Martinez 5.5, Di Biagio 6, Zoboli 6 (Turato 5.5), Dallamano 6; Stankevicius 6.5, Strada 6 (Anderson 6), Hamsik 6.5; Mannini 7.5, Alberti 5 (Bruno -), Del Nero 6.
MILAN: Kalac 5.5; Simic 5.5, Stam 5 (Marzoratti 5.5), Costacurta 5.5, Kaladze 5 (Serginho 6); Gattuso 6 (Pirlo -), Ambrosini 6, Jankulovski 5.5; Seedorf 6.5, Rui Costa 8; Inzaghi 7.
TUTTOSPORT
BRESCIA: Agliardi 6; Martinez 5.5, Di Biagio 5.5, Zoboli 6 (Turato 5.5), Dallamano 6; Stankevicius 6.5, Strada 6 (Anderson -), Hamsik 7; Mannini 7, Alberti 5 (Bruno -), Del Nero 6.
MILAN: Kalac 5.5; Simic 5.5, Stam 5 (Marzoratti 5.5), Costacurta 5.5, Kaladze 5 (Serginho 6); Gattuso 6 (Pirlo -), Ambrosini 6, Jankulovski 5.5; Seedorf 6.5, Rui Costa 7.5; Inzaghi 7.
IL CORRIERE DELLA SERA
BRESCIA: Agliardi 5.5; Martinez 6, Di Biagio 5.5, Zoboli 5.5 (Turato 6), Dallamano 6; Stankevicius 6, Strada 5.5 (Anderson 5.5), Hamsik 6; Mannini 7, Alberti 5 (Bruno -), Del Nero 6.
MILAN: Kalac 5.5; Simic 6, Stam 5.5 (Marzoratti 6), Costacurta 6, Kaladze 6 (Serginho -); Gattuso 6 (Pirlo -), Ambrosini 6, Jankulovski 5.5; Seedorf 6.5, Rui Costa 7.5; Inzaghi 6.5.
LA REPUBBLICA
BRESCIA: Agliardi 5.5; Martinez 6, Di Biagio 5.5, Zoboli 5 (Turato 6), Dallamano 5.5; Stankevicius 6, Strada 5 (Anderson -), Hamsik 6; Mannini 6.5, Alberti 5.5 (Bruno ), Del Nero 6.
MILAN: Kalac 6; Simic 6, Stam 6 (Marzoratti 6), Costacurta 6, Kaladze 6 (Serginho -); Gattuso 6.5 (Pirlo -), Ambrosini 6.5, Jankulovski 6; Seedorf 6.5, Rui Costa 7; Inzaghi 7.
IL GIORNALE
BRESCIA: Agliardi 6; Martinez 5.5, Di Biagio 6, Zoboli 5 (Turato 5), Dallamano 5.5; Stankevicius 6, Strada 5.5 (Anderson 5.5), Hamsik 6; Mannini 6, Alberti 5.5 (Bruno -), Del Nero 6.
MILAN: Kalac 5.5; Simic 5, Stam 5.5 (Marzoratti 5.5), Costacurta 5.5, Kaladze 5 (Serginho -); Gattuso 6 (Pirlo -), Ambrosini 6, Jankulovski 6; Seedorf 6.5, Rui Costa 7; Inzaghi 6.5.
"Boldog vagyok, hogy öt év után ismét Olaszországban lehetek. Még mindig nagyon sok barátom van itt, és ez az az ország amely segít egy játékost abban, hogy mind az életben mind a pályán fejlõdjön. Az átigazolásomról addig nem szeretnék nyilatkozni, amíg nem estem át az orvosi vizsgálatokon. Azt követõen már teljes értékû Milan játékosnak érezhetem magam. Jól érzem magam. Az elmúlt húsz napban szabadságon voltam. A korábbi években voltak sikeres és kevésbé sikeres idõszakaim. Legutóbbi csapatomnál a Sao Paolonál jól ment a játék. Shevchenko, Inzaghi és Gilardino? Õk mind nagyszerû játékosok.
Juve? A fociban bármi megtörténhet, õket is utól lehet érni.
Szóval a lényeg, hogy most jól érzem magam és boldog vagyok, hogy itt lehetek, de mindenrõl biztosat az orvosi tesztek után mondhatok
Négy évvel ezelõtt játszottam a Világbajnokságon, de nem számoltam azzal, hogy esetleg a következõn is szerepet kaphatok. Azért vagyok itt, hogy ezt elérjem"
BRESCIA-MILAN 3-4 (1-2)
Gólszerzõk: 38. Del Nero, 60. Di Biagio (11-esbõl), 71. Hamsik, illetve 16. Seedorf (M), 31. Inzaghi, 48. Rui Costa, 88. Rui Costa (11-esbõl).
Játékvezetõ: De Marco (Mauro - Lulli).
Sárga: Kalac (M), Agliardi (😎.
Hosszabbítás: 3 perc
BRESCIA: Agliardi; Martinez, Di Biagio, Zoboli (62. Turato), Dallamano; Stankevicius, Strada (68. Anderson), Hamsik; Mannini, Alberti (72. Bruno), Del Nero.
Cserék: Arcari, Piangerelli, Cortellini, Zambrella.
Vezetõedzõ: Maran.
MILAN: Kalac; Simic, Stam (62. Marzoratti), Costacurta, Kaladze (72. Serginho); Gattuso (75. Pirlo), Ambrosini, Jankulovski; Seedorf, Rui Costa; Inzaghi.
Cserék: Fiori, Nesta, Shevchenko, Gilardino.
Vezetõedzõ: Ancelotti.
a védelem megint bizonyított
Kalac akar a wéce
Rui Costa volt szvsz a meccs embere
Pippo egy zsák helyzetet kihagyott
16' <0 - 1>0 - 1> C. Seedorf
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
Lehetséges kezdõcsapat:
MILAN: Kalac; Simic, Stam, Costacurta, Kaladze; Ambrosini, Vogel, Jankulovski; Seedorf; Shevchenko, Inzaghi.
Vagy
MILAN: Kalac; Simic, Stam, Costacurta, Kaladze; Ambrosini, Vogel, Jankulovski; Rui Costa; Shevchenko, Inzaghi.
Kezdési idõpont:
2006. január 11 - szerda
OLASZ KUPA: BRESCIA-MILAN 21:00