• Nuno88
    A spanyol bajnokság ma este befejeződik, és ehhez kapcsolódva a transzferguru Ernesto Bronzetti kijelentette, hogy Ronaldinho és Samuel Eto’o is könnyen kiköthet a Milanban.

Az elmúlt szezon igencsak rosszul sikerült a katalánoknak, akik ma este nagy valószínűséggel elveszítik a bajnoki aranyért folytatott küzdelmet. Ez akár teljes csapatfrissítéshez is vezethet.

“Minden azon múlik, hogyan alakulnak a dolgok az utolsó fordulóban. Ha számukra kedvezőtlenül, akkor a klub eldöntheti hogy a két játékos közül melyik távozzon a nyáron, Ronaldinho vagy Eto’o” -mondta az ügynök

A kameruni válogatott távozása tűnik valószínűbbnek. Érte a Milan az Arsenal és az Inter is bejelentkezett.

“Azok alapján amit barátaimtól hallottam, ha neki kéne döntenie, Eto'o a Milant választaná.”

A milánói csapat a középpályára is szeretne egy minőségi játékost igazolni.

“Köztudott, hogy egy csatárt és egy középpályást akarnak a csapathoz vinni a nyáron. Ami az utóbbi posztot illeti, a lista két nevet tartalmaz, Emersonét és Edmilsonét. Valószínűleg itt Carlo Ancelotti szava dönt majd.”

Bronzetti főleg spanyol klubok átigazolásai körül tevékenykedik, ezért elmondta véleményét a Real-Kaká ügy kapcsán is.

“Tavaly a királyiak vezetői megígérték a leigazolását, de ebből nem lett semmi. Sokkal inkább hiszek Adriano Gallianinak és Silvio Berlusconinak, akik elmondták, nem engedik el a brazilt.”

A Real Madrid szinte naponta ígér nagyobb és nagyobb összeget a világklasszis játékosért. Sikerrel járhatnak végül?

“Én például nagyon szeretnék randevúzni Monica Belluccival, de ez sosem sikerült. Viccet félretéve, nem tudom elképzelni hogy Kaká odamenjen a vezetőséghez és azt kérje, adják el a spanyoloknak. Ne felejtsük el, a Milan Európa bajnoka és az UEFA rangsor vezetője.”

Forrás: channel.com