Silvio Berlusconi szerint a Milannak 80%-nyi esélye van arra, hogy Shevchenko visszatérjen a csapathoz a nyáron.
Bár az elmúlt héten a milánóiak részéről Galliani hivatalosan is elismerte hogy a klub elsőszámú célpontja Eto'o, Berlusconi az ukránt szeretné csapatában látni.
“Kedvelem Eto'o-t, fiatal és tehetséges játékos, de én romantikus típus vagyok és az én választásom Shevchenko” -mondta az elnök a Sfoghi di Calcio televíziós műsorban
“Pár napja beszéltem a dologról Gallianival, és akkor úgy véltem, 80% esélyünk van rá hogy visszaszerezzük őt. Ha azóta változott volna valami, akkor arról szólt volna nekem az alelnökünk. Shevchenko vissza akar jönni, és a fizetési igényei nem jelenthetnek problémát. Hasonló összeget kereshetne mint a legnagyobb sztárjaink. Természetesen megegyezésre kell jutnunk a Chelseavel is, de úgy gondolom ő lenne az ideális ember a támadósorunkba. Úgy tekintek Shevára, mint a saját fiamra. Sok közös élményünk volt a múltban, mint például az édesapja operációja vagy a fiának a megszületése, akinek ráadásul a keresztapja is vagyok.”