36663
-
#10787 A Rossonerik nem akarnak tárgyalni a Real Madriddal, mert a napokban a spanyolo újra megkörnyékezték Kaká ügynökét.
A Milan így új középpályások után néz, hogy megerősítse csapatát a következő idényre. Emerson többé nem szerepel az átigazolási terveikben.
Ez főleg annak köszönhető, hogy a Real Madrid nem először próbálja meg privát találkozókon elcsábítani a Milan háta mögött a brazil sztárt, Kakát.
Ez nyilvánvalóan nem tetszik a Milan vezetőinek, akiket nagyon felbosszantottak a spanyol kollegáik. Ennek következtében a milanóiak a közeljövőben nem hajlandóak semmilyen tárgyalást folytatni a madridiakkal, legyen szó akár játékosvételről akár eladásról.
a hírek szerint Emerson látószögön kívülre kerülésével az új célpontok a középpályára a Barcelona játékosai, Edmilson és Thiago Motta.
(Fordításban lalas segített)
Forrás: goal.com
-
#10786 Ha a BL győzelem nem lenne elég bizonyíték, akkor itt az újabb igazolás arra, hogy jelenleg a Milan a kontinens legjobb csapata.
Az UEFA hivatalos számítása alapján a milánói piros-feketék vezetik a klubok rangsorát. A sorrned az elmúlt öt év eredményei alapján alakult ki.
Eszerint tehát Európa 10 élkulbja a következő:
1. AC MILAN (olasz) 133,808
2. Barcelona (spanyol) 119,374
3. Liverpool (angol) 112,618
4. Internazionale (olasz) 107,808
5. Arsenal (angol) 104,618
6. Real Madrid (spanyol) 104,374
7. Chelsea (angol) 99,618
8. Manchester U. (angol) 99,618
9. Valencia (spanyol) 99,374
10. Lyon (francia) 95,706
Forrás: acmilan.com, uefa.com -
#10785 itt is van egy jó kis videó a bl győzelem ünnepléséről -
#10784 úgyse jön nekik össze egyik sem... -
#10783 ezek is csak arra mennek rá akire mi is... pl Henry,Sheva... -
#10782 Spanyol lapértesülések szerint az Inter Adrianot adná Eto'oért cserébe.
Az Elmundo Deportivo értesülései szerint a napokban Joan Laporta Milánóban járt, ahol többek között Eto'o jövőjéről is tárgyalt az Inter vezetőivel.
Az olaszok brazil klasszisukat, Adrianot kínálják a katalán sztárcsapat ékkövéért, aki ugyan kijelentette nem megy sehová Barcelonából, de sosem lehet tudni mit hoz a jövő.
Adriano jó barátságot ápol Ronaldinhoval, akik a válogatottban is remek támadósort alkotnak. Ugyanakkor az sem elképzelhetetlen, hogy Adriano azon nyomban tovább is állna Londonba, ugyanis iránta az Arsenal érdeklődik, akiktől Henryt évek óta próbálja megszerezni a Barca.
-
#10781 ezek soha nem adják fel:) -
#10780 Adriano így reagált a mai sajtóhírekre:
"Újra megerősítem, nem adjuk el Kakát. Tudtunk a Madrid és a játékos édesapja valamint ügynöke közti találkozóról, mert utóbbiak előre értesítettek bennünket. Szóval mégegyszer, hogy egyértelmű legyen mindenki számára: Kaká semmilyen körülmények közt sem eladó! "
Forrás: acmilan.com -
#10779 Silvio Berlusconi szerint a Milannak 80%-nyi esélye van arra, hogy Shevchenko visszatérjen a csapathoz a nyáron.
Bár az elmúlt héten a milánóiak részéről Galliani hivatalosan is elismerte hogy a klub elsőszámú célpontja Eto'o, Berlusconi az ukránt szeretné csapatában látni.
“Kedvelem Eto'o-t, fiatal és tehetséges játékos, de én romantikus típus vagyok és az én választásom Shevchenko” -mondta az elnök a Sfoghi di Calcio televíziós műsorban
“Pár napja beszéltem a dologról Gallianival, és akkor úgy véltem, 80% esélyünk van rá hogy visszaszerezzük őt. Ha azóta változott volna valami, akkor arról szólt volna nekem az alelnökünk. Shevchenko vissza akar jönni, és a fizetési igényei nem jelenthetnek problémát. Hasonló összeget kereshetne mint a legnagyobb sztárjaink. Természetesen megegyezésre kell jutnunk a Chelseavel is, de úgy gondolom ő lenne az ideális ember a támadósorunkba. Úgy tekintek Shevára, mint a saját fiamra. Sok közös élményünk volt a múltban, mint például az édesapja operációja vagy a fiának a megszületése, akinek ráadásul a keresztapja is vagyok.”
Forrás: channel4.com (fordításban segített: lalas) -
#10778 hát bízom benne h Kaká kapja, remélem ősszel is ilyen kiválóan fog teljesíteni és akkor tuti h ő kapja :) -
ryhdeksan #10777 tényleg kaká érdemelné meg idén
de Maldini semmi képp sem. ez nem életműdíj hanem az év legjobbja. és maldini közel sincs ehhez. -
#10776 nagyon remélem mert semmi hasznát nem vennénk neki -
#10775 Meglepő igazolással állt elő az AC Milan labdarúgócsapata - legalábbis olasz lapértesülések szerint.
A Bajnokok Ligája-győztes olasz klub ugyanis egyéves szerződést kötött a francia Ibrahim Bával. A 34 éves középpályás korábban már tagja volt a Milannak, igaz kétszer is kölcsönadták, előbb a Perugia (1999-2000) majd az Olympique Marseille (2001-2002) együttesének. Ba a Milan színeiben 56 mérkőzésen egyszer volt eredményes, legutóbb pedig a Bolton Wanderersben szerepelt, amelyet 2003-ban hagyott el.
"Nagyon boldog vagyok, hogy ismét a Milan-család tagja lehetek. Az elmúlt hónapokban rengeteget edzettem, hogy az első csapat közelébe kerülhessek" - mondta Ba, aki a szerződés értelmében 200 ezer eurót kap, ugyanannyit, mint amennyit Andrij Sevcsenko keres egy hét alatt a Chelsea-ben.
Szerintem kacsa.. Utolsó mondat 150 ezer euro és 200 ezer euro. most lehet hülyén következtetek de sztem ezek alapján télleg csak kacsa hírt írtak...
-
#10774 éltesse, és tanítsa meg pontos labdát beadni :) -
#10773 Oddo 31 éves isten éltesse sokáig!!!
Ronaldinnyóért 70 millás ájánlat... -
#10772 de az nb1-be tuti nem férne be igazad van -.- -
#10771 na jó a ''középkategóriás'' jelző az egy kicsit durva volt -
#10770 középkategóriás alibikirály
az nb1-be nem férne be szerintem -
#10769 csak kacsa legyen :S bár tényleg meglepő igazolásokat igértek :S -
#10768 amugy ez ki a ...??? semmit nem hallotam rólad... -
#10767 remélem csak kacsa hír h Ba-t leigazoltuk, a hivatalos oldalon nicns róla semmi -
#10766 A Boca Juniors ellen készülődhet a Milan
Külföldi labdarúgás
Bár egy meccs még hátra van a Libertadores-kupából, úgy tűnik, az argentin együttes lesz a BL-győztes ellenfele a Szuperkupa-döntőben. Forrás: Mobilpress
A Libertadores-kupa döntőjének első mérkőzésén az argentin gárda 55 ezer néző előtt Palacio, Riquelme és Ledesma góljával 3-0-ra verte hazai pályán a brazil Gremiót. A vendégektől az 59. percben, 1-0-nál kiállították Goianót, a braziloknak ezt követően esélyük sem volt egy szorosabb eredmény elérésére.
A mérkőzés egyébként 14 perccel később kezdődött, ugyanis a szurkolók annyi pénztárgép- és videokazetta-szalagot dobtak a pályára, hogy a rendezőknek mintegy negyed órába tellett azokat eltakarítani. A visszavágót egy hét múlva rendezik Brazíliában.
Forrás: Mobilpress -
#10765 Értéktelen játékost igazolt a Milan
Külföldi labdarúgás
Meglepő igazolással állt elő az AC Milan labdarúgócsapata, egy évre szerződtette egykori szélsőjét, a 34 éves Ibrahim Bát. Forrás: Mobilpress
A Bajnokok Ligája-győztes olasz klub egyéves szerződést kötött a francia Ibrahim Bával, aki a kilencvenes években nagy reménységnek számított az európai futbalban, de sosem tudta igazolni klasszisát. A 34 éves középpályás korábban már tagja volt a Milannak, igaz kétszer is kölcsönadták, előbb a Perugia (1999-2000) majd az Olympique Marseille (2001-2002) együttesének. Ba a Milan színeiben 56 mérkőzésen egyszer volt eredményes, legutóbb pedig a Bolton Wanderersben szerepelt, amelyet 2003-ban hagyott el.
- Nagyon boldog vagyok, hogy ismét a Milan-család tagja lehetek, ez a klub rengeteget tett értem pályafutásom során. Az elmúlt hónapokban nagyon sokat edzettem, hogy az első csapat közelébe kerülhessek, remélem Carlo Ancelotti számít majd a játékomra - mondta Ba, aki a szerződés értelmében évi 150 ezer fontot keres majd, ugyanannyit, mint amennyit Andrij Sevcsenko keres egy hét alatt a Chelsea-ben.
Forrás: Mobilpress -
#10764 “Azok a hírek, melyek szerint Gilardino a Juvéhoz készülne, egyszerűen nem igazak” -mondta Claudio Sclosa a játékosa ügynöke ma délután a Teleradiostereonak
“A Milan pár napja azt mondta, hogy £17m-ot kérnek érte, de azóta megváltoztak a dolgok és egyértelmű hogy maradni fog. A klub nem akarja eladni őt. Volt egy kis félreértés, de mára már minden tisztázódott. Akik azt mondják, hogy gyenge szezonja volt az előző, azok tévednek. A sérülése ellenére is 12 gólt szerzett a bajnokságban.
Mi lesz ha Eto'o érkezik a nyáron. Várunk és meglátjuk. Egy biztos, Gilardino nincs az átigazolási piacon, nem eladó”
Forrás: channel4.com -
#10763 Olasz sportlapok szerint a Milan alelnöke Adriano Galliani jövő hétfőn Barcelonába utazik, hogy £28m-os ajánlatot tegyen Samuel Eto’o-ért.
A milánóiak új csatárklasszist keresnek és hivatalosan is elismerték, a kameruni játékos az elsőszámú célpontjuk.
Az újságok azt is tudni vélik, hogy Eto'o részére egy évi £4m-os szerződést ajánlanak majd.
Az üzlet nem ígérkezik egyszerűnek, ugyanis sokan úgy gondolják, a spanyolok csak akkor hajlanának a sztár elengedésére, ha helyére megszereznék Thierry Henryt az Arsenaltól.
További fejlemények a következő napokban várhatók. Konkrétumokra csak a vasárnap lezáruló spanyol bajnokság után lehet számítani.
Forrás: channel4.com, goal.com -
#10762 Spanyol lapértesülések szerint hamarosan befejeződnek a tárgyalások a Milan és a Real Madrid között Emerson átigazolásának ügyében. A brazil középpályás kemény idényt tudhat maga mögött Spanyolországban, a szurkolók a csapat botladozadásai miatt ugyanis elsőként őt vonták felelősségre a gyenge teljesítményért. Persze ennek ellenére sem lesz ez egy teljesen sikertelen szezon Emerson számára, miután az utolsó fordulóra készülve csapata jó eséllyel pályázik a bajnoki címre, azonban a történtek után a játékos talán joggal érzi úgy, hogy nem ismerik el játéktudását Madridban.
Emerson korábban többször kijelentette, hogy szivesen térne vissza Olaszországba, amivel gyakorlatilag pozitívan válaszolta meg Carlo Ancelotti hívószavait, aki már tavaly nyáron is le akarta igazolni a brazil klasszist. Jelenlegi hírek szerint a spanyol bajnokság zárófordulója után, rögtön hétfőn lezajlanak az orvosi vizsgálatok, aminek sikeressége esetén csak napok kérdése, hogy ténylegesen befejeződjön a transzfer.
Forrás: goal.com -
#10761 Edmilson szívesen menne Milánóba
A volt lyoni játékos lehet az egyik azok közül, akiket Frank Rijkaard elküld a csapattól, ugyanis a holland menedzser a nyáron alaposan átszervezi együttesét.
A Marseille már regisztrált a Barcánál, hogy vinnék Edmilsont. Valószínű, hogy a tárgyalásokat a jövő héten elkezdik.
Edmilsont a Milannál is szívesen látnák. Ő erről így nyilatkozott: „Ha a Milan szeretne engem, akkor az ajánlatot már most le kell tenniük az asztalra. Szeretem a Milant és a Serie A-t is, akkor is, ha az nem igazán az én stílusom. Még egy év van hátra a szerződésemből a Barcánál, és úgy kell majd tennem, ahogy munkaadóm dönt. (vaskor) -
#10760 Kibaszott jó játékos!!!! Jó lenne a milánba! -
#10759 Hát protugál válogatott és nem is rossz nekem tetszik a játéka.. -
#10758 valaki tud valamit a srácról? mert nagyon nagynak kéne lennie,hogy használhassuk a mostani középpálya erősség miatt... -
#10757 Milan és a Juventus kész harcba szállni a Lyon középpályásáért, Tiago-ért, aki a nyáron hajlandó lenne elhagyni Franciaországot. A portugál játékos a közelmúltban elismerte, hogy pályafutása francia szakasza befejeződhet, és talán a két olasz klub lehet az új állomás.
A Lyon igazgatója, Jean-Michel Aulas 12 millió fontban határozta meg Tiago vételárát, és francia lapértesülések szerint a torinoiak már ajánlatot is tettek érte. A Bola értesülései szerint azonban a Milan is szeretné megszerezni a tehetséges játékost, akivel fel akarják frissíteni a középpályájukat. Aulas annak ellenére sem akarja levinni a játékos árát, hogy Tiago a téli szünet alatt visszautasította a szerződéshosszabbításra tett ajánlatát.
Tiago, aki sokat segített a Lyon gárdájának megszerezni a hatodik bajnoki címet, a Sporting Braga-ban kezdte pályafutását, majd 2002-ben a Benfica csapatához került. Innen igazolt a Chelsea-hez, ahonnan egyenes út vezetett a Lyonhoz.
-
#10756 csak nem:) -
#10755 nagyon remélem nem lőnek le senkit -
#10754 A csapat augusztus 3-5 között egy felkészülési tornán vesz rész Moszkvában. A házigazda Lokomotiv Moszkva tulajdonosa, az orosz vasúti cég idén ünnepli 170. születésnapját. Ebből az alkalomból rendezik meg a minitornát, ahova patináns klubokat hívtak meg.
Résztvevő csapatok: Ac Milan, Lokomotiv Moszkva, PSV Eindhoven, Real Madrid
#10753 Ma délután Alberto Gilardino a Milan központjába, Via Turatiba volt hivatalos, ahol Adriano Galliani, Ariedo Braida és Leonardo társaságában beszélgettek az utóbbi napok eseményeiről. Húsz perc elteltével így nyilatkoztak a résztvevők:
GALLIANI:
"Gilardino megerősítette hogy a Milanban szeretne maradni és elfogadja az egészséges versenyhelyzetet a csapatnál, mert ez Európa legjobb klubja. A Milan mindig is azt akarta hogy ő nálunk legyen egészen addig, amíg ő is ezt akarja. Ezt tisztáztuk ma délután és elmondhatom, a Gila ügyet lezártuk és elfelejtjük. Mostantól csak a jövőre koncentrálunk."
GILARDINO:
"Nagyon örülök ennek a találkozónak, megbeszéltük a dolgokat. Ez nagyon sokat jelentett. Boldog vagyok és tudom milyen fontos klub a Milan. Olyan sokáig szeretnék itt maradni, amíg csak lehetséges. Ebben most már egészen biztos vagyok. Amit Inzaghitól hallottam az egyszerűen csodálatos volt. A többi játékos is arra bíztatott, hogy alaposan gondoljam meg mit teszek. Valójában sosem voltak komoly kétségeim, az újságok kiforgatták a szavaimat, én mindig is maradni akartam. Azért is nyilatkozom most, hogy elmondhassam, egyetlen másik csapattól sem kaptam ajánlatot, főleg nem az Intertől"
Gila aztán az előző és a közelgő szezonról beszélt:
"A gólom a Manchester ellen? Csodás volt egy ilyen meccsen, ilyen fontos gólt szerezni a BL elődöntőjében. Ez megkoronázta az egész idényt, ami nem indult túl könnyen és sok nehézséggel kellett megküzdenünk. Köszönet jár a szakmai stábnak és az összes játékosnak amiért egységesen képesek voltunk kilábalni a bajból és végül Európa csúcsára érni"
"Decemberben játszunk a Klubvilágbajnokságban. Eddig csak televízióból néztem ezt a sorozatot, nagyszerű lenne idén megnyerni. Most egy hónap pihenőt kapunk, aztán megfelelően felkészülünk a szezonra"
"Az operációm Antwerpenben jó sikerült. Most lábadozom, aztán rehabilitációs kezelésen veszek részt. Július 23.-ára teljesen egészséges leszek."
#10752 Olasz lapértesülések szerint Emerson lesz a Milan első nyári igazolása.
A hírek arról szólnak, hogy a 30 éves brazil az utolsó spanyol bajnokit követő napon, azaz június 18.-án Milánóba érkezik orvosi vizsgálatra.
A játékos tavaly igazolt el a Seria A-ból Spanyolországba, ahol azonban nem tudott kiemelkedő teljesítményt nyújtani és többször hangoztatta, szívesen visszatérne Olaszországba.
Carlo Ancelottiról köztudott hogy kedveli Emerson játékát és örömmel látná csapatában a következő szezontól.
A transzfer lehetőségét tovább erősíti az is, hogy Emerson jóbarátja, Cafu is marad még egy évet Milánóban.
#10751 Az Arsenal klasszisa Thierry Henry egy interjúban elismerte, örül annak hogy a Milan érdeklődik utána.
Az Ágyúsok kapitányát az utóbbi hetekben többször hírbe hozták a milánói klubbal, miután Carlo Ancelotti Coach elmondta, a francia is azok közt van, akiket a klub szívesen leigazolna.
“Jó hallani, hogy érdeklődnek utánam. Hogyne lenne az? Ahogy már többször is mondtam, jelenleg az Arsenal játékosa vagyok, de mindenki tisztában van vele, hogy az utóbbi időben sok olyan dolog történt a klubunknál, aminek nem szabadott volna megtörténnie.” -utalt ezzel a korábbi elnök David Dein áprlilis távozására
“Mr Dein távozása után az edző és jópár játékos helyzete is bizonytalanná vált. Tehát most annyit mondhatok, az Arsenal alkalmazásában állok, de nem tagadhatom, jó érzés a Milanról hallani” -tette hozzá
A 29 éves támadó tavaly írt alá négyéves szerződést a klubnál és mindenki biztos volt benne hogy ezzel végleg elkötelezte magát. Azóta azonban a sérülések és a csapat eredménytelensége változtathatott Henry tervein.
“Minden évben ugyanaz a négy csapat áll az első helyen és kezd unalmassá válni hogy mindig mi vagyunk a kvartett végén.”
A nyilatkozatról készült videót megtekinthetitek az 'Egyéb videók' topikban a fórumon.
#10750 Így van! A Milan himnuszt a játékosok éneklik? -
#10749 Szerintem Ronaldo nem érdemli meg, akkor már inkább Maldini, de minden bizonnyal Kaká érdemelné meg legjobban... Ronaldo is jó játékos,de inkább felsztrárolt, láttátok ellenünk mit bírt...ez a szezon Kakáé ezt szerintem kár is vitatni -
#10748 Kaká nem magának adná az Aranylabdát
Külföldi labdarúgás
Rendkívül szerény nyilatkozatot tett Kaká. A Milan brazil támadójánál Cristiano Ronaldo a favorit, de szívesen látná barátját és csapattársát, Paolo Maldinit is a nyertesek közt.
A futballbarátok nagy része abban minden bizonnyal egyetért, hogy az idei Aranylabdára két játékos pályázik reális eséllyel: Kaká, a BL-győztes Milan brazil támadója, és Cristiano Ronaldo, a Manchester United portugál szélsője. A versenyfutás minden bizonnyal az utolsó pillanatig kiélezett lesz, Kaká azonban már most biztos benne, hogy Ronaldo érdemli ki év végén az elismerést.
- Ronaldo kétségtelenül megérdemli az Aranylabdát. Majdhogynem egymaga vezette sikerre idén a Manchester Unitedet az angol bajnokságban. Ugyanakkor ott van nagy barátom, Paolo Maldini is, számomra hihetetlen, hogy egy ekkora bajnok sosem nyerte még el ezt a trófeát - nyilatkozta Kaká.