Értéktelen játékost igazolt a Milan
Külföldi labdarúgás
Meglepő igazolással állt elő az AC Milan labdarúgócsapata, egy évre szerződtette egykori szélsőjét, a 34 éves Ibrahim Bát. Forrás: Mobilpress
A Bajnokok Ligája-győztes olasz klub egyéves szerződést kötött a francia Ibrahim Bával, aki a kilencvenes években nagy reménységnek számított az európai futbalban, de sosem tudta igazolni klasszisát. A 34 éves középpályás korábban már tagja volt a Milannak, igaz kétszer is kölcsönadták, előbb a Perugia (1999-2000) majd az Olympique Marseille (2001-2002) együttesének. Ba a Milan színeiben 56 mérkőzésen egyszer volt eredményes, legutóbb pedig a Bolton Wanderersben szerepelt, amelyet 2003-ban hagyott el.
- Nagyon boldog vagyok, hogy ismét a Milan-család tagja lehetek, ez a klub rengeteget tett értem pályafutásom során. Az elmúlt hónapokban nagyon sokat edzettem, hogy az első csapat közelébe kerülhessek, remélem Carlo Ancelotti számít majd a játékomra - mondta Ba, aki a szerződés értelmében évi 150 ezer fontot keres majd, ugyanannyit, mint amennyit Andrij Sevcsenko keres egy hét alatt a Chelsea-ben.