• DjCooll
    Kaká Németországban, a brazil válogatottal készül a törökök elleni barátságos mérkőzésre. Itt beszélt az őt és a Milant érintő kérdésekről.

“Szerintem a Milan most távolabb van Ronaldinho leigazolásától, mint három hónappal ezelőtt. Nem hiszem hogy a nyáron hozzánk jönne, mivel úgy tűnik maradni szeretne a Barcelonában.” -mondta a La Gazzetta dello Sport-nak

“Ami Shevát illeti, nagyon remélem hogy visszajön. Gyakran beszélek vele, de sajnos a labdarúgásban vannak szabályok, nem fordulhatsz meg és hagyhatsz ott mindent egy csapásra. Biztos vagyok benne, hogy már Milánóban lenne, ha a döntés kizárólag rajta múlna. Azonban vannak problémák, ami miatt ez nem ilyen egyszerű. Samuel Eto’o egy remek lehetőség, mivel kiváló játékos. Shevának viszont nem kéne idő a beilleszkedésre, hiszen nagyon jól ismeri a klubot és a játékosokat ”

Kaká az idei Aranylabda díj legfőbb esélyese, amiről így vélekedik:

“Ott voltam 2002-ben amikor Ronaldo a magasba emelte a díjat a Real Madrid ünnepségén. Az egy hihetetlen élmény volt. Sosem gondoltam volna, hogy ennyi idősen már a közelébe juthatok egy ekkora elismerésnek. Még nem nyertem meg, de jó érzés azt hallani, hogy számos elismert játékos és szakember gondolja úgy, engem illetne az Aranylabda.”

A jövőről:

“Az elsődleges célom a Klubvilágbajnokság megnyerése. Tudom, hogy a Bajnokok Ligája elismertebb trófea, de Világkupa különösen csábító egy brazil számára.
    Jövőre végig harcban leszünk az Interrel a bajnoki aranyért. Ezúttal nem lesz ponthátrány, ami lerombolná a bajnokságot.”

A csapat edzője Carlo Ancelotti a napokban újította meg szerződését 2011-ig, pontosan addig amíg Kaká kontraktusa is szól.

“Beszéltem Ancelottival és elmondtam neki, hogy közösen mindent megnyerhetünk a Milannal. Közös jövőt választottunk egészen 2011-ig. A Real Madrid elfelejthet engem, egy jó ideig biztosan.”