36663
-
#10747 A Milan részéről Adriano Galliani jelentette be, a klub ajánlatot tesz Samuel Eto'o-ért a Barcelonának.
“Eto’o az első számú célpontunk a nyáron, de a spanyol bajnokság végéig nem akarjuk zavarni a Barcelonát.” -mondta Galliani ma délután
“A keretünk a következő szezonra nem sokat változik, azok alkotják majd, akik az ideit befejezték. Néhány játékos érkezhet a szünetben, egy a középpályára egy pedig a támadósorba. Időnk van bőven, nem kell semmit elsietni”
Egy új csatár érkezése rivalizálást okozhat a csapatban, aminek jelei már a hétvégén is megmutatkoztak. Alberto Gilardino nyilatkozatban fejezte ki aggodalmát, amit a klub vezetése nem nézett jó szemmel. Galliani közölte, a csatár átadólistára került.
“Megmondtam neki, hogy a klub szeretné ha maradna. Azonban nem garantáljuk a kezdőben a helyét és nem akceptáljuk a napokkal ezelőtt tett nyilatkozatát. Ezennel engedélyt adok neki, hogy eligazolhasson máshova, ha lesz olyan csapat, amelyik fizet érte 24 millió eurót.”
A Juventus szívesen kátná a támadót, cserébe pedig felajánlaná Trezeguet a piros-feketéknek.
“Trezeguet remek játékos, de nem cserélhetünk el egy 1982-ben született csatárt egy öt évvel idősebbre.”
Galliani lezárta a Shevchenko ügyet is.
“Az ő visszetérése gyakorlatilag lehetetlen” - tette hozzá
“Thierry Henry? Közel voltunk hozzá hogy tavaly leigazoljuk, de ő megmutatta milyen hűséges a klubjához és maradt az Arsenalnál.”
Forrás: channel4.com -
#10746 Kaká Németországban, a brazil válogatottal készül a törökök elleni barátságos mérkőzésre. Itt beszélt az őt és a Milant érintő kérdésekről.
“Szerintem a Milan most távolabb van Ronaldinho leigazolásától, mint három hónappal ezelőtt. Nem hiszem hogy a nyáron hozzánk jönne, mivel úgy tűnik maradni szeretne a Barcelonában.” -mondta a La Gazzetta dello Sport-nak
“Ami Shevát illeti, nagyon remélem hogy visszajön. Gyakran beszélek vele, de sajnos a labdarúgásban vannak szabályok, nem fordulhatsz meg és hagyhatsz ott mindent egy csapásra. Biztos vagyok benne, hogy már Milánóban lenne, ha a döntés kizárólag rajta múlna. Azonban vannak problémák, ami miatt ez nem ilyen egyszerű. Samuel Eto’o egy remek lehetőség, mivel kiváló játékos. Shevának viszont nem kéne idő a beilleszkedésre, hiszen nagyon jól ismeri a klubot és a játékosokat ”
Kaká az idei Aranylabda díj legfőbb esélyese, amiről így vélekedik:
“Ott voltam 2002-ben amikor Ronaldo a magasba emelte a díjat a Real Madrid ünnepségén. Az egy hihetetlen élmény volt. Sosem gondoltam volna, hogy ennyi idősen már a közelébe juthatok egy ekkora elismerésnek. Még nem nyertem meg, de jó érzés azt hallani, hogy számos elismert játékos és szakember gondolja úgy, engem illetne az Aranylabda.”
A jövőről:
“Az elsődleges célom a Klubvilágbajnokság megnyerése. Tudom, hogy a Bajnokok Ligája elismertebb trófea, de Világkupa különösen csábító egy brazil számára.
Jövőre végig harcban leszünk az Interrel a bajnoki aranyért. Ezúttal nem lesz ponthátrány, ami lerombolná a bajnokságot.”
A csapat edzője Carlo Ancelotti a napokban újította meg szerződését 2011-ig, pontosan addig amíg Kaká kontraktusa is szól.
“Beszéltem Ancelottival és elmondtam neki, hogy közösen mindent megnyerhetünk a Milannal. Közös jövőt választottunk egészen 2011-ig. A Real Madrid elfelejthet engem, egy jó ideig biztosan.”
-
#10745 hát igen a 2003-as bl győzelem után ezt a kupát nem sikerült begyűjteni, bár akkor még nem klubvilágbajnokság volt... -
#10744 Adriano Galliani a következő szezon céljairól beszélt a Szardínián megtartott Milan Workshop alkalmával:
"A céljaink a következő szezonban világosak: Az első és legfontosabbb, hogy megnyerjük a Klubvilágbajnokságot Tokióban. A következő a Bajnokok Ligájában a címvédés, aztán a bajnoki cím megszerzése, majd az Európai Szuperkupa, végül pedig az Olasz Kupa. Ez a fontossági sorrend, de természetesen mindegyiket szeretnénk begyűjteni, ami azonban igen nehéz feladat. Az én álmom az, hogy a keret világbajnok játékosai ebben a szezonban a klubok világbajnokságában is a csúcsra érjenek."
Forrás: acmilan.com -
ryhdeksan #10743 lol -.-
végülis ha ronaldo a milanba ment akkor jogos .D -
#10742 ha odaigazol, akkor leírta magát a szememben :( -
#10741 Az Inter rástartolt Sevcsenkóra
Külföldi labdarúgás
Massimo Moratti, az Inter tulajdonosa visszavágnak a városi rivális AC Milannak. A piros-feketék télen egy volt Inter-focistát igazoltak le Ronaldo személyében, a bajnoki címvédő pedig egy volt Milan-játékost szerződtetnénk, Andrij Sevcsenko személyében.
Sevcsenko olaszországi visszatérése azóta téma a sajtóban, mióta az ukrán csatár bemutatkozott a Chelsea színeiben. A támadó a szezon folyamán nem tudta meggyőzni a londoni klub szakmai szakmai stábját arról, hogy mindenáron érdemes ragaszkodni hozzá, miközben Olaszországban biztosra veszik: ha Seva visszatérne, egyúttal visszanyerné bombaformáját is. Sevcsenko szívesen maradna Londonban, mert szeretné bizonyítani, hogy megéri az érte kifizetett pénzt, felesége ugyanakkor visszavágyik Milánóba, neki ugyanis nem jött be az élet a szigetországban.
A Milan vezetői többször is jelezték: az ajtó nyitva áll a támadó visszatérése előtt, ugyanakkor a Chelsea elöljáróival nem vették fel a kapcsolatot Seva leigazolásával kapcsolatban. Nem úgy Massimo Moratti, az Inter elnök-tulajdonosa, aki néhány informális beszélgetés után a napokban kész hivatalos ajánlatot tenni a támadóért. -
#10740 kicsit már öreg lenne nem? de végül is jöhet. eto nak örülnék a legjobban -
#10739 Bocsi, h. 2x ment. Egyébként Henrynak nagyon örülnék, és lehetséges is az átigazolása... -
#10737 Jobb a BWIN! :D Hát Henry repked a levegőbenn... -
#10736 Kaká lepipálta Ronaldinhót
Külföldi labdarúgás
Carlos Dunga, a brazil válogatott szövetségi kapitánya szerint Ronaldinhónak keményen kell edzenie, hogy ismét formába lendüljön, és visszaszerezze a trónt a Milan támadójától.
Dunga nem palástolta, kicsit csalódott Ronaldinho jelenlegi formája miatt, a Barcelona támadója ugyanis az utóbbi időben elhanyagolta az edzéseket, és már nem a világ legjobb játékosa.
- Ronaldinhónak edzenie kell, mert nincs jó edzettségi állapotban. Ha fizikálisan rendben van, senki és semmi nem állíthatja meg, de jelenleg lassú, képtelen 30-40 méteren elszakadni őrzőjétől, ezért nem is megy neki a játék. Most egyértelműen Kaká a világ legjobb játékosa, Ronaldinhóban megvan a lehetőség, hogy visszakapaszkodjon a csúcsra, és Robinho is ott jár a közelükben – mondta Dunga, aki az angolok elleni barátságos meccsen mindhárom futballistát szemügyre vehette, és egyetértett az általános vélekedéssel, hogy közülük Kaká játszott a legjobban a találkozón. -
#10735 tetszik de sztem sem ilyen lesz... -
#10734 nekem olyan nincs :) -
#10733 jobb klikk/ view image/ f5 :) -
#10732 Pippó olyan mint a Juvénál Del Piero volt Capellonál, szerencsére DD többet játszatta, és remélem a köv. edző is sokat fogja.
Egyébként én nem bánnám ha mondjuk hozzánk jönne Gila :) (szerintem kéne neki a váltás) -
#10731 így van, Gilanak nem magyaráznia kellene hanem példát venni Pipporól, nem sokat játszott de ha beállt meghálálta azt... -
#10730 Lehet hogy Alberto Gilardino napja meg vannak számlálva a Milannál.
A csatár a hétvégén a ‘Gazzetta dello Sport’-nak adott interjúban elmondta, amennyiben nem garantált a helye a csapatnál, megfontolja a távozást (lásd. előző hír) Carlo Ancelotti nem nézi túl jó szemmel játékosa fenyegetőzését.
“Ha Gilardino úgy érzi menni kell, akkor nincs ok arra hogy ne segítsünk neki ebben. Természetesen amint találunk megfelelő helyettest. ” - reagált az edző
“Egészen mostanáig úgy tűnt, hogy Gila nyugodt és minden rendben van. Ő most sportszerűségről és hitről beszél, pedig mi voltunk azok akik mindig bíztunk benne. Számomra ő mindig fontos játékos volt, még akkor is, ha a Milannál nem szokatlan hogy nagy harc folyik a helyekért. Gilardino még fiatal, sokat feljődhet a jövőben és már eddig is sok gólt szerzett. Mint mindenkinek, neki is vannak jobb és rosszabb periódusai.” -folytatta
“Az egyetlen játékos a klubnál akinek biztos a helye, az Kaká. Mindenkinek példát kéne vennie Inzaghiról. Ő nagyon komolyan veszi a munkáját. Mindig készen áll a bevetésre és keményen dolgozik, nem törődve a külső körülményekkel. Többek közt ezért is érdemelte ki a BL döntőben való részvételt.“
Úgy tűnik Ancelotti üzenete egyértelmű: "Fejezd be a panaszkodást és harcolj a helyedért, vagy csomagold össze a holmidat!"
Forrás: channel4.com, goal.com -
#10729 sárga békás mezünk lesz? :D -
North #10728 Nálam tisztán látszik, de úgyse iylenek lesznek a mezek.
Itt a link. -
#10727 Alberto Gilardino többek között jövőjéről, az Interrel kapcsolatos pletykákról és a Bajnokok Ligája döntőről is nyilatkozott a Gazzetta dello Sportnak.
"A helyzetem nagyon egyszerű. Jól érzem magam a Milanban, de nem garantálhatom, hogy itt fogok maradni. A szerződésem hosszú távra szól, és tökéletes a kapcsolatom a Milannal, de a futballban bármi megtörténhet, és én is figyelemmel követem a lehetőségeimet. Nem lennék őszinte, ha ezt tagadnám. Számomra az edző és a klub bizalma nélkülözhetetlen. A múltban ezt megkaptam, és szeretném, ha ez így lenne a jövőben is. Úgy akarok játszani, hogy ne kételkedjenek bennem az első hiba vagy gyenge teljesítmény után. 25 évesen folyamatos játéklehetőségre vágyom, hogy visszafizethessem a Milannak mindazt, amit értem tettek. Elismerem, arra számítottam, hogy Athénban játszani fogok. Amikor kiderült, hogy csak a padra kerülök, csalódott voltam. Azonban én a csapat érdekeit mindig a sajátjaim elé helyezem, úgyhogy megpróbáltam koncentrálni és a legjobbat nyújtani abban a néhány percben, amit Carlo Ancelotti adott nekem. A kupa felemelése azért valamennyire feledtette a csalódást. A versenytől nem félek. Mindig is igazi bajnokokkal kellett megküzdenem a helyért, mint például Sevcsenko, Inzaghi, Vieri és Ronaldo. Ha a verseny tisztességes, és a legjobb formában lévő játékos játszik, akkor semmi probléma sincs. Inter? Nem igaz, hogy megkerestem őket. A Milan szurkolókkal mindig is jól kijöttem, remélem elhiszik nekem, ha azt mondom, hogy nem kerestem egyetlen klubot sem, nemhogy az Intert. Néhány szurkoló kifütyült ebben a szezonban, de a többség mögöttem állt. Szeretném sok góllal visszafizetni a bizalmukat. A Juventus és a Barcelona? Mindkettő nagy klub, és örülök az érdeklődésüknek, de a legnagyobb klub a Milan. Nehezen tudom elképzelni, hogy más csapatnál futballozzam. Azonban ha azt érezném, hogy többé nem bíznak bennem, más csapatot keresnék. Hogy jelenleg mi a helyzet? Úgy érzem, kételkednek bennem, és őszintén szólva nem tudom, hogy miért. Az egész egy hihetetlen, valószerűtlen szituáció."
-
#10726 nálam is, please linkeld :) -
#10725 hát nálam csak egy békuci látszik:) -
#10724 valszeg ezek lesznek az új mezeink :)
-
#10723 Pippo pí pipo! Zsamó.. hehe (bocsi ezt le kellett írnom) -
#10722 Pippo a válogatottban is Szuper :) -
#10721 így van ő a király :) -
#10720 mindenki tudja hogy Kaká a legjobb... :P -
#10719 A Kicker olvasói szerint Kakà a legjobb
A német Kicker olvasóinak szavazatai alapján a Werder Brema középpályása, Diego a Bundesliga legjobb játékosa. A kiváló labdarúgó a szavazatok 50%-át kapta meg. Az újságnál lehetett voksolni a világ legjobb játékosára is, ahol 48,8%-kal a brazil Kakà nyert, megelőzve Cristiano Ronaldot (18.9%) és Ronaldinhot (10.4%).
-
#10718 Kaka: „A Bajnokok Ligája különleges helyet foglal el a szívemben”
„Bíztam benne, hogy megnyerjük a Liverpool elleni Bajnokok Ligája döntőt, és a dolgok csak jobbak lettek az első gól után. Azonban be kell ismernem, hogy megfordult a fejemben a 2005-ös finálé. Pippo Inzaghi második gólja után már tudtam, hogy nem ismétlődhet meg újra Isztambul. Még csak 20 éves voltam, amikor Brazília megnyerte a 2002-es Világbajnokságot, ahol mindenki tudta a dolgát. Én többnyire csak figyeltem, és tanultam. Nem azt mondom, hogy nem volt szenzációs felemelni a kupát, de teljesen más érzés kerített hatalmába múlt héten Athénban, amikor az AC Milan megnyerte a Bajnokok Ligáját, amelyben sokkal nagyobb szerepem volt.”
Forrás: acmilan.com
-
#10717 jó az egyt dolog hogy vége a serie a nak, meg minden kupának, de azért nem kéne egész nyárra kihalatni a topikot. na mondjuk ezért is mindjárt bemásolok pár érdekes hírt az acmilan.hu ról :P
ilippo Galli fiai megnyerték az Angelo Dossena Kupát. A Milan fiatal tehetségei a döntőben 4-4-es végeredmény után büntetőrúgásokkal kerekedtek felül az Atalanta gárdáján. A mérkőzésen Davide Di Gennaro kétszer, míg Pierre és Willy Aubameyang egyszer volt eredményes, de a tizenegyes-párbajnál Daniel Offredi védésére is szükség volt a végső diadalhoz.
A Milan utoljára 1981-ben nyerte meg a tornát, amikor még a fiatal Filippo Galli is a csapat tagja volt. A döntőt körülbelül kétezer néző tekintette meg Cremában.
CSOPORTMÉRKŐZÉSEK:
Milan-Atalanta 1-0
Milan-Rappr. Serie D 1-2
Milan-Sel. Giapponese 2-0
ELŐDÖNTŐ:
Milan-Sampdoria 4-2
DÖNTŐ:
Milan-Atalanta 4-4 (9-8 – büntetők után)
A német Kicker olvasóinak szavazatai alapján a Werder Brema középpályása, Diego a Bundesliga legjobb játékosa. A kiváló labdarúgó a szavazatok 50%-át kapta meg. Az újságnál lehetett voksolni a világ legjobb játékosára is, ahol 48,8%-kal a brazil Kakà nyert, megelőzve Cristiano Ronaldot (18.9%) és Ronaldinhot (10.4%).
És szerintünk is ő a le„Bíztam benne, hogy megnyerjük a Liverpool elleni Bajnokok Ligája döntőt, és a dolgok csak jobbak lettek az első gól után. Azonban be kell ismernem, hogy megfordult a fejemben a 2005-ös finálé. Pippo Inzaghi második gólja után már tudtam, hogy nem ismétlődhet meg újra Isztambul. Még csak 20 éves voltam, amikor Brazília megnyerte a 2002-es Világbajnokságot, ahol mindenki tudta a dolgát. Én többnyire csak figyeltem, és tanultam. Nem azt mondom, hogy nem volt szenzációs felemelni a kupát, de teljesen más érzés kerített hatalmába múlt héten Athénban, amikor az AC Milan megnyerte a Bajnokok Ligáját, amelyben sokkal nagyobb szerepem volt.”
gjobb ugyebár :)
-
#10716 -
#10715 Bonera 26 éves múlt tegnap isten éltesse utólag is :) -
#10714 fiesta nem csak képekben:) -
#10713 újabb nagy videó...:))))) -
#10712 ancelotti szerzodest hosszabbitott: 2010-ig marad a milannal! -
#10711 na a nyár nagy rejtéje,lesz hogy kit igazolunk
és lassan kezdenek repülni a kacsák :S:S -
#10710 A Milan-játékosainak egy része már szabadságon,9 ember válogatott meccsre készül de ők is legkésőbb szerdán végeznek és szabadsárgra mennek,a következő jelenése a csapatnak július 23-án lesz Milanelloban.Megoldódott a rejtély,hogy miért nem volt ott Nesta a válogatottban:Mert a napokban megnősült!Gratulálunk és sok boldogságot! Tognaccini nyilatkozott a milan.com-on többek között a két megműtött játékosunkról. Azt mondta hogy mindketten nagyon jól vannak, péntekig maradnak Belgiumban. Gilardino esetében csak egy kis apróságról van szó tehát rögtön elkezdheti a rehabilitációs programot, Paolonál viszont szükség van egy kis időre, teljesen mozgás nélkül, mielőtt elkezdhetné az edzést. -
#10709 ezen már röhögni sem tudok éljenek a spanyol lapok...:D -
#10708 Az Anglia elleni barátságos mérkőzésre készülő brazil válogatott edzése után mikrofonvégre kapták Kakát.
Az AC Milannal Bajnokok Ligája győzelmet múlt héten ünneplő klasszis elmondta, hogy örömmel tölti el a Real Madrid kitartó érdeklődése.
„Nagyon boldog vagyok, hogy egy ilyen klub, mint a Real Madrid érdeklődik irántam. Ez is azt jelzi, hogy nem dolgoztam rosszul az utóbbi években. Ugyanakkor tökéletesen elégedett vagyok jelenlegi helyzetemmel, a bajnokok között mi lettünk a legjobbak, és a városban is remekül érzem magam a családommal együtt. Ezért ha a Real, vagy bármely más csapat el szeretne vinni innen, először is a klubommal, az AC Milannal kell megegyezzenek.”
A madridiak úgy vélik, ennél egyértelműbb nyilatkozat nem kell, amennyiben a Milan vezetőit meggyőzik, Kaka boldogan menne a Real Madridba. -
#10707 Azért nekik se volt jó gondolom:
A múlt heti, athéni Bajnokok Ligája döntő hősét, a két gólt szerzett Filippo Inzaghit régi ismerősként köszönthette a tévéképernyőn hat környei és két tatabányai kisdiák. A Liverpool elleni meccs előtt ugyanis - mint Váradi Csaba, a Környei SE elnöke elmondta, egy környei cégnek köszönhetően - csapatnyi magyar labdarúgó-palánta látogathatott ki Milánóba.
Váradi Alex, Czirkos Norbert, Beszedics Tamás, Szilágyi Szilveszter, Vida Ádám, Aradi Zsolt, Győző Kristóf és Martin Zoltán körülnézhettek az AC Milan edzőtáborában, a piros-feketék Udinese elleni bajnokiját (2-3) pedig a VIP-páholyból nézhették végig. A milánói világklasszisok többségét nem sikerült ugyan megközelíteniük (egy-egy lesifotót azért készítettek róluk, no meg csodajárgányaikról...), de Inzaghi kivételt tett velük.
Pippo nagyon készséges volt a gyerkőcökkel, egy közös fénykép erejéig helyet is foglalt közöttük.
(Forrás: 24 Óra)