• Palinko
    jó az egyt dolog hogy vége a serie a nak, meg minden kupának, de azért nem kéne egész nyárra kihalatni a topikot. na mondjuk ezért is mindjárt bemásolok pár érdekes hírt az acmilan.hu ról :P

ilippo Galli fiai megnyerték az Angelo Dossena Kupát. A Milan fiatal tehetségei a döntőben 4-4-es végeredmény után büntetőrúgásokkal kerekedtek felül az Atalanta gárdáján. A mérkőzésen Davide Di Gennaro kétszer, míg Pierre és Willy Aubameyang egyszer volt eredményes, de a tizenegyes-párbajnál Daniel Offredi védésére is szükség volt a végső diadalhoz.

A Milan utoljára 1981-ben nyerte meg a tornát, amikor még a fiatal Filippo Galli is a csapat tagja volt. A döntőt körülbelül kétezer néző tekintette meg Cremában.

CSOPORTMÉRKŐZÉSEK:
    Milan-Atalanta 1-0
    Milan-Rappr. Serie D 1-2
    Milan-Sel. Giapponese 2-0

ELŐDÖNTŐ:
    Milan-Sampdoria 4-2

DÖNTŐ:
    Milan-Atalanta 4-4 (9-8 – büntetők után)

A német Kicker olvasóinak szavazatai alapján a Werder Brema középpályása, Diego a Bundesliga legjobb játékosa. A kiváló labdarúgó a szavazatok 50%-át kapta meg. Az újságnál lehetett voksolni a világ legjobb játékosára is, ahol 48,8%-kal a brazil Kakà nyert, megelőzve Cristiano Ronaldot (18.9%) és Ronaldinhot (10.4%).
    És szerintünk is ő a le„Bíztam benne, hogy megnyerjük a Liverpool elleni Bajnokok Ligája döntőt, és a dolgok csak jobbak lettek az első gól után. Azonban be kell ismernem, hogy megfordult a fejemben a 2005-ös finálé. Pippo Inzaghi második gólja után már tudtam, hogy nem ismétlődhet meg újra Isztambul. Még csak 20 éves voltam, amikor Brazília megnyerte a 2002-es Világbajnokságot, ahol mindenki tudta a dolgát. Én többnyire csak figyeltem, és tanultam. Nem azt mondom, hogy nem volt szenzációs felemelni a kupát, de teljesen más érzés kerített hatalmába múlt héten Athénban, amikor az AC Milan megnyerte a Bajnokok Ligáját, amelyben sokkal nagyobb szerepem volt.”
    gjobb ugyebár :)