• shogun6
    Hi ismét!
    nem vagyok egy nagy fórumozó, de gyakran olvasom ezt és még 1-2 nagyobb milan topikot. Viszont, ahogy már írtam régebben, nagy milan drukker vagyok jó pár éve(17) és nagyon örülök, hogy nyertek(-ünk) :)) sajnos sok fikázó divat ellendrukker véleményét olvastam, hogy bunda így meg mák úgy... hihetetlen, h még a tavalyi hülyeségen pattognak néhányan, amikor gondolom egy cikket olvastak és már ítélkeznek is...(lehet, h még hónapokig hallgatni/olvasni fogjuk:( ) mind1, kit érdekel, a lényeg, h a MILAN a legjobb FORZA MILAN PER SEMPRE!!!!

nagyon korrekt igazolásokat várok a nyáron, minimum 3 ember kéne, 1-2 fiatal védő és 1 kp vagy csatár...
    marhára várom a jövő évi Serie A-t, visszatér a Juve, az Inter is jó lehet(nem lesz :), Roma, Palermo, Lazio ááá , meg kell nyerni a bajnokságot és ami a legszebb lenne a BL-t meg kell/kéne védeni, de először nyerjük meg a szuperkupát és a világkupát :)
    egyébként a Boca juniors, akikkel ugyanannyi nemzetközi kupánk van- nekik mondjuk van 3 kevésbé elismert- tegnap bejutott a libertadores elődöntőjébe...
    láttátok már ezt a videót, nagyon jól van megcsinálva egy filmelőzetes hangsávjával és még illik is az idei szezonra, ha figyelitek a szöveget :) egymás után kb 20* néztem meg
    http://youtube.com/watch?v=UTPpCVA8ITc